Borçka Devlet Hastanesi

Borçka Devlet Hastanesi
Kurum Adı:Borçka Devlet Hastanesi
Kategori:Devlet Hastanesi
Şehir:Artvin
İlçe:Borçka
Adres:Aksu Mah. Sigorta Cad.
Telefon:0 (466) 415-2575
Web Sitesi:borckadh.saglik.gov.trHata Bildir
41.35466741.680091

Kurum Hakkında

Borçka Devlet Hastanesi, Artvin ili Borçka ilçesinde devlet hastanesi olarak faaliyet göstermektedir. 1989 yılında 110 yatak kapasiteli SSK Bölge Hastanesi olarak Aksu Mahallesinde hizmet vermeye başladı. 2005'te birleşme sonrası Borçka Devlet Hastanesi olarak hizmet verdi. 2018 yılından itibaren aynı yerleşke içerisinde 50 yatak kapasitesi ile yeni bina inşa edilerek daha modern ve fonksiyonel ortamda hizmet verilmeye başlandı.

Hastanemiz 20.666.47 metrekare arsa alanı mevcut olup 7893 metrekare kapalı alandan oluşmaktadır. A-B-C bloklarında 7/24 saat sağlık hizmeti sunulmakta olup tam otomasyon sistemine ile çalışmaktadır.

Hastanemiz içerisinde; poliklinik hizmetleri, yatan hasta servisleri, ameliyathane, doğumhane, acil, laboratuar ve röntgen, eczane ve idari hizmet birimleri bulunmaktadır. Polikliniklerimiz; dahiliye, kadın hastalıkları ve doğum, kulak burun boğaz hastalıkları, çocuk sağlığı ve hastalıkları, ağız ve diş sağlığı, aile hekimliği ve acil bölümleri bulunmaktadır.

Borçka Devlet Hastanesi olarak vizyonumuz; güvenli, saygın, kaliteli ve yenilikçi hizmet anlayışı ile bölgede hizmet veren en iyi hastane olmaktır.

Borçka Devlet Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Borçka Devlet Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Poliklinikler
  • Acil
  • Ağız Diş Sağlığı
  • Genel Cerrahi
  • İç Hastalıklar (Dahiliye)
  • Kadın Hastalıkları ve Doğum
  • Kulak Burun Boğaz
  • Beslenme ve Diyet
  • Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
  • Aile Hekimliği
  • Anestezi ve Reanimasyon

Harita ve Ulaşım Bilgileri

Yorum ve Şikayetler

Borçka Devlet Hastanesi hakkında henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

Borçka Devlet Hastanesi hakkında yorum yapın

Kurum ile ilgili yorumlarınızı veya eleştirilerinizi mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve profil fotoğrafınız ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun websitesini kullanınız.

avatar
Sağlık Kurumuna Puan Verin
3.5 / 5

Borçka Devlet Hastanesi 5 üzerinden 3.5 puan almıştır. Toplam 4 oy kullanılmış ve kurum hakkında henüz yorum yapılmamıştır.

Yakınlardaki Sağlık Kurumları

Murgul Devlet Hastanesi
Murgul Devlet Hastanesi
13 km. uzaklıkta
Murgul İlçe Devlet Hastanesi 10 yataklı olup; diş, laboratuvar, röntgen, 112 ve diyaliz Üniteleri bulunmaktadır....
Hopa Devlet Hastanesi
Hopa Devlet Hastanesi
19 km. uzaklıkta
Yeni Hopa Devlet Hastanemiz ile Hopa ilçesinde toplamda 55 yatak kapasitesi ile son derece modern bir sağlık hizmeti sunmaktadır....
Artvin Devlet Hastanesi
Artvin Devlet Hastanesi
22 km. uzaklıkta
1945 Yılında 50 yatak kapasiteli olarak açılan Artvin Devlet Hastanesi, günümüzde teknolojinin son ürünlerini kullanmaktadır. Yaklaşık 130 bin nüfusa hitap eden Hastanemi...
Artvin Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Merkezimiz Eski Sağlık İl Müdürlüğü binası restore edilerek 2010 yılından itibaren yeni binasında kalıcı olarak hizmete devam etmektedir. 16 Diş üniti kapasiteli olup mer...
Arhavi Devlet Hastanesi
Arhavi Devlet Hastanesi
31 km. uzaklıkta
Arhavi Devlet Hastanesi, Artvin'in Arhavi ilçesine yaptırılan yeni binasında 40 yataklı olarak hizmet sunmaktadır....
Ardanuç Devlet Hastanesi
Ardanuç Devlet Hastanesi
41 km. uzaklıkta
Ardanuç Devlet Hastanesi, 15 yataklı Ardanuç İlçe Entegre Hastanesi adı altında hizmetine devam etmektedir. astanemiz 4 kat olup, hizmet binamız 3.250 metrekare üzerine k...
Fındıklı Devlet Hastanesi
Fındıklı Guatr Araştırma ve Tedavi Merkezi 25 yatak kapasitesi ve 2 ameliyathanesi ile guatr araştırma hizmetleri yanında devlet hastanesi hizmetlerini yürütmektedir....
Kurum Bilgileri Hatalı mı?

Borçka Devlet Hastanesi ile ilgili yanlış, eksik veya güncel olmayan bilgileri bize iletmek için buraya tıklayınız ✉