Çankırı Hastaneleri
Çankırı

Çankırı ilinde toplam 11 kurum sağlık hizmeti sunmaktadır. Şehirde 8 Devlet Hastanesi, 1 Özel Hastane, 1 Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, 1 Diyaliz Merkezi bulunmaktadır.

Çankırı sağlık kurumları için telefon numarası, adres, sunulan hizmetler, randevu gibi bilgilere bu sayfadan erişebilir, yapılan yorum ve şikayetleri okuyabilirsiniz.Çankırı merkezde bulunan hastaneler altta listelenmiştir. İlçelerdeki hastaneler için ilçe isimlerine tıklayabilirsiniz.

Çankırı İlçe Hastaneleri

Çankırı Merkezde Bulunan Sağlık Kurumları

Devlet Hastanesi
Çankırı Devlet Hastanesi
Devlet Hastanesi · / Çankırı
Çankırı Devlet Hastanesi 250 yataklı servis ve diğer hizmetlerimiz Kırkevler Mahallesinde bulunan iki binamızda hizmet vermektedir.
Özel Hastane
Özel Karatekin Hastanesi
Özel Hastane · / Çankırı
Çankırı Özel Karatekin Hastanesinde Ar Sağlık İşletmeciliği ve Tıbbi Cihazlar Ltd. Şti. tarafından işletilmektedir. İsmini Çankırı Fatihi “Emir Karatekin Bey” den alan Özel Karatekin Hastanesi’nde deneyimli ve güler yüzlü kadrosuyla 7 gün 24 saat hizmet verilmektedir.
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Çankırı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · / Çankırı
Çankırı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yapımı tamamlanan 35 ünitlik yeni binasında hizmet vermeye başladı. Sağlık Bakanlığı’nın ağız ve diş sağlığı hizmetleri için geliştirmiş olduğu tüm kalite, performans ve verimlilik standartlarına cevap verecek niteliktedir.
Diyaliz Merkezi
Özel Çankırı Karatekin Diyaliz Merkezi
Diyaliz Merkezi · / Çankırı
Merkezimizin 16 cihaz kapasitesi mevcuttur. Özel Çankırı Karatekin Diyaliz Merkezi ilimizin ilk ve halen tek diyaliz merkezidir.

Şu an 1. sayfadasınız. Sonuçlar toplam 1 sayfa

İlk Sayfa

Yeni Eklenen Kurumlar
Şabanözü Sami Baran Devlet Hastanesi
Dr. Sami Baran İlçe Devlet Hastanesi, Toplum Sağlığı Merkezi, Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu (112), Aile Sağlığı Birimi, Gümerdiğin Mahallesi-G...
Özel Karatekin Hastanesi
Çankırı Özel Karatekin Hastanesinde Ar Sağlık İşletmeciliği ve Tıbbi Cihazlar Ltd. Şti. tarafından işletilmektedir. İsmini Çankırı Fatihi “Emir K...
Özel Çankırı Karatekin Diyaliz Merkezi
Merkezimizin 16 cihaz kapasitesi mevcuttur. Özel Çankırı Karatekin Diyaliz Merkezi ilimizin ilk ve halen tek diyaliz merkezidir....
Atkaracalar İlçe Devlet Hastanesi
2003 yılında 10 yatak kapasite ile halkımıza hizmet vermeye başlayan Atkaracalar Devlet Hastanesi ilçe halkına kaliteli, çağdaş ve saygın bir sağ...
Yorum ve Şikayetler
Server Collu
Server Collu · 18 Ocak 2022
Devletimizin ilçemize kazandırdığı devlet hastanesinin fizik bölümünde hasta refakatçisi olarak şu an eşimle birlik...
Mustafa Altındirek
Mustafa Altındirek · 23 Mayıs 2014
Kurşunlu devlet hastanemizde diş röntgen cihazı aylardır bozuk durumda olup halen yapılamamıştır bu konuda kurşunlu...