Doç. Doktor İsmail Karakuyu Simav Devlet Hastanesi

Doç. Doktor İsmail Karakuyu Simav Devlet Hastanesi
Kurum Adı:Doç. Doktor İsmail Karakuyu Simav Devlet Hastanesi
Kategori:Devlet Hastanesi
Şehir:Kütahya
İlçe:Simav
Adres:Yeni Mahalle Fuar Alanı No:2
Telefon:0 (274) 513-7048
Web Sitesi:simavdh.saglik.gov.trHata Bildir
39.09236228.989788

Kurum Hakkında

Doç. Doktor İsmail Karakuyu Simav Devlet Hastanesi, Kütahya ili Simav ilçesinde devlet hastanesi olarak faaliyet göstermektedir. Simav Doç. Dr. İsmail KArakuyu Devlet Hastanesi B statüsünde 2. basamak hastane olarak hizmet vermektedir. Hastanemiz 11.12.2017 tarihinde hizmete açılan 26.100 m² kapalı alanı bulunan ve birbirine bağlantılı 4 Bloktan oluşan teknolojik olarak donatılmış yeni binasında hizmet vermeye başlamıştır.

Hastanemizde normal servis hizmetlerimizin yanında özellikli olarak 6 yataklı 2. Basamak Erişkin Yoğun Bakım, 4 Yataklı 1. Basamak Erişkin Yoğun Bakım, 5 yataklı (Küvözlü) 1. Basamak Yeni Doğan Yoğun Bakım ve 16 Yataklı Palyatif Bakım servileri mevcuttur. Hastanemiz 5 ameliyat odası bulunan teknolojik olarak üst düzey cihazlarla donatılmış bir ameliyathane ile bölge halkına hizmet vermektedir.

Hastanemizde başvuran hastalarımıza daha kaliteli bir sağlık hizmeti sunmak için birçok ilçe hastanesinde bulunmayan MR ve Bilgisayarlı Tomografi gibi ileri düzey görüntüleme cihazlarımızda mevcuttur.

Hastanemizde dahili, cerrahi, kadın doğum ve çocuk yataklı servis hizmetlerinin yanında Poliklinik Hizmeti, Acil Servis Hizmeti, Diyaliz Hizmetli, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hizmeti ve Evde Sağlık Hizmeti sunulmaktadır.

Hastanemiz bünyesinde, başvuran tüm anne adaylarımız için hazırlanmış modern bir gebe okulumuz da mevcuttur.

Hastanemiz 25 uzman hekim, 5 pratisyen hekim, 158 ebe-hemşire ve 133 diğer yardımcı sağlık personeli ile 30 temizlik personeli 41 veri giriş personeli, 4 teknik personel, 13 güvenlikçi 2 bilgi işlem personeli ve 15 mutfak personeli olmak üzer toplam 426 personel ile bölge halkına hizmet vermektedir.

Hastanemizin 2 adet 112 ambulansı, 2 adet hizmet aracı, 2 adet evde sağlık hizmetleri aracı (kiralık), 2 adet diyaliz hasta taşıma aracı (kiralık) olmak üzere toplam 8 aracı bulunmaktadır.

Simav Devlet Hastanesi olarak misyonumuz Simav ve yöre halkına ihtiyaç duyabileceği sağlık hizmetlerini, tıbbi etik kurallarını ve hasta memnuniyetini ön planda tutarak sürekli geliştirerek sunmaktır.

Doç. Doktor İsmail Karakuyu Simav Devlet Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Doç. Doktor İsmail Karakuyu Simav Devlet Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Poliklinikler
  • Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
  • Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon
  • Genel Cerrahi
  • Göz Hastalıkları
  • İç Hastalıkları (Dahiliye)
  • Kadın Hastalıkları ve Doğum
  • Kardiyoloji
  • Kulak Burun Boğaz Hastalıkları
  • Nöroloji
  • Ortopedi ve Travmatoloji
  • Psikiyatri
  • Üroloji

Harita ve Ulaşım Bilgileri

Yorum ve Şikayetler

Ülkü Muştu
★★
Saygıdeğer başhekimim Simav acil doktorunun elektro şok kullanamıyacak kadar tecrübesiz olmasını ve bunun sonucunda neler yaşattığını ancak bizler biliriz. Lütfen çok acı duyan biri olarak sizden ricam başkalarının canı yanmasın o anda müdahale yapamıyacak kadar acizse uzman doktoru zamanında ağrımasın bilebilseydi bari insan hayatına önem verilmesini işinin ehli kişilerin acilde yer almasını isiyorum.
Osman Duran
★★★
Simav Devlet Hastanesi baş hekimine rica; geçenlerde babam kaza geçirdi röntgenciye gönderdiler röntgenci yerinde yoktu. Sordum dedilerki evden gelecek yirmi dakika sonra geldi. Acil röntgenci yok sebep neden? Böyle sağlık sektörü ilk kez gördüm acilde her şey hazır bulundurulmalı. Başhekimizden ricada bulunuyorum
Celal Aktürk
★★
Simav ağız ve diş hastanesi randevu sistemindeki aksaklıkdan dolayı randevu almak oldukça zor vede mümkün değil. başka il ve ilçeler için bu zorluk yok. bu durumu daha iyi görmek için empati yaparak kendiniz randevu almaya çalışarak göreceksiniz. durumun düzeltilmesini rica ediyorum saygılarımla.

Doç. Doktor İsmail Karakuyu Simav Devlet Hastanesi hakkında yorum yapın

Kurum ile ilgili yorumlarınızı veya eleştirilerinizi mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve profil fotoğrafınız ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun websitesini kullanınız.

avatar
Sağlık Kurumuna Puan Verin
3.3 / 5

Doç. Doktor İsmail Karakuyu Simav Devlet Hastanesi 5 üzerinden 3.3 puan almıştır. Toplam 25 oy kullanılmış ve kurum hakkında 3 yorum yapılmıştır.

Yakınlardaki Sağlık Kurumları

Şaphane İlçe Devlet Hastanesi
Şaphane İlçe Devlet Hastanesinde Toplum Sağlığı Merkezi ve İlçe Devlet Hastanesi aynı binada hizmet vermektedir....
Hisarcık İlçe Devlet Hastanesi
Hisarcık İlçe Devlet Hastanesi 10 yatak kapasitesi ile entegre ilçe hastanesi olarak sağlık hizmeti sunumu yapmaktadır....
Demirci Devlet Hastanesi
Demirci Devlet Hastanesi
31 km. uzaklıkta
Demirci Devlet Hastanesi 75 yataklı olarak, 3 ameliyathane, 32 poliklinik, 9 yataklı diyaliz merkezine sahip modern binasında hizmet vermektedir....
Emet Dr. Fazıl Doğan Devlet Hastanesi
Emet Dr. Fazıl Doğan Devlet Hastanesi 2018 yılında 60 yatak kapasitesine sahip yeni hastane binasında hizmet vermeye başlamıştır....
Gediz Devlet Hastanesi
Gediz Devlet Hastanesi
36 km. uzaklıkta
İlçe halkı, yeni Gediz hastane binasında son derece modern ve donanımlı bir ortamda, nitelikli sağlık hizmeti alacaklardır....
Selendi Devlet Hastanesi
Selendi Devlet Hastanesi
40 km. uzaklıkta
Selendi Devlet Hastanesi 25 yatak kapasiteli ve modern bir görünüşe sahip olmasının yanı sıra, vatandaşlara daha kaliteli sağlık hizmeti verecek düzeyde ekipmanlarla dona...
Çavdarhisar Devlet Hastanesi
Çavdarhisar Devlet Hastanesi, Kütahya Çavdarhisar ilçesinde Devlet Hastanesi olarak hizmet sunmaktadır....
Özel Öztan Hastanesi
Özel Öztan Hastanesi
58 km. uzaklıkta
Uşak’ta 2010’dan bu yana Medical Park Hastanesi olarak hizmet veren kurum, kentte çok uzun yıllardır faaliyet gösteren Öztan Hastanesi tarafından satın alınmış ve günümüz...
Kurum Bilgileri Hatalı mı?

Doç. Doktor İsmail Karakuyu Simav Devlet Hastanesi ile ilgili yanlış, eksik veya güncel olmayan bilgileri bize iletmek için buraya tıklayınız ✉