Bezmialem Vakıf Üniversitesi Dragos Hastanesi

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Dragos Hastanesi
Kurum Adı:Bezmialem Vakıf Üniversitesi Dragos Hastanesi
Kategori:Üniversite Hastanesi
Şehir:İstanbul
İlçe:Maltepe
Adres:Yalı Mah. Sahil Yolu Sk. No:16 Dragos
Telefon:0 (216) 251-6565
Web Sitesi:bezmialemdragoshastanesi.comHata Bildir
40.9101429.138317

Kurum Hakkında

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Dragos Hastanesi, İstanbul ili Maltepe ilçesinde Üniversite hastanesi olarak faaliyet göstermektedir. Sağlık Bakanlığından devralınan İstanbul Anadolu Güney Kamu Hastaneler Birliği Kartal Dr. Lütfi Kırdar E. A. Hastanesi Dragos Ek Hizmet Binası, 9 Eylül 2016 tarihinde Bezmialem Vakıf Üniversitesi Dragos Hastanesi olarak hizmete girdi.

Alanında uzman akademik kadrosu, teknolojik altyapısı ve yenilikçi bakış açısıyla sağlık sektörünün en köklü kuruluşlarından olan Bezmialem Vakıf Üniversitesi'nin Anadolu yakasındaki Dragos Hastanesinde; 13 cerrahi, 18 dâhili, 8 ağız diş sağlığı bölümünün yanı sıra Rejeneratif Tıp Merkezi, Kalp Kapak Hastalıkları Merkezi, Kas İskelet Hastalıkları Merkezi, Obezite Cerrahisi Merkezi, Ağız Diş Sağlığı Merkezi yer almaktadır.

Kalp Kapak Hastalıkları Merkezimizde, kalp-damar cerrahisi ameliyatları 2 profesör, 2 doçent ve 3 uzmandan oluşan, alanında uzman bir kadro ile yapılmaktadır. Kalp Kapak Hastalıkları Merkezimizde uygulanan başlıca yöntemler ise Mitral Kapak Tamiri, Aort Kapak Cerrahisi, TAVI Yöntemi ve Mitraclip (Mandalama) Yöntemidir.

Rejeneratif Tıp Merkezimizde; gençleştirme, yenilenme ve değiştirme amacıyla BMAC ile hücresel tedavi, SVF (doku yenilenmesi), Ozon, PRP, Proloterapi, Mezoterapi ve Nöral Terapi uygulanmaktadır.

Kas İskelet Hastalıkları Merkezimiz; diz ve kalça kireçlenmesinde artroplasti (eklem protez) ile tedavi, diz, kalça ve omuz eklemi hastalıkları ile spor yaralanmalarının artroskopik cerrahisi, omurga cerrahisi ve tümör cerrahisi alanlarında pek çok yeniliğin öncülüğünü yapmıştır. Merkezimizde, kalça ve diz kireçlenmesi olan hastalarda ve pek çok ortopedik rahatsızlıkta, tıp dünyasındaki en son gelişmelerden olan ve Food and Drug Administration (FDA) tarafından kabul edilen hücresel tedavi ve Stromal Vascular Fraction (SVF) uygulamaları yapılmaktadır.

Obezite merkezimizde Sleeve gastrektomi (Tüp mide), Gastrik bypass, Balon uygulamaları gibi çeşitli metabolik ve kısıtlayıcı işlemler gerçekleştirilmektedir.

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizde; özellikle Ortodonti Anabilim Dalımız, ülkemizdeki en başarılı uzmanları bünyesinde barındırmaktadır. Dişsel ve iskeletsel ortodontik problemlere sahip hastaların tedavisinin yapıldığı merkezimizde uygulanan tedavilerde uluslararası düzeyde kabul görmüş protokoller ve uygulamalar standart olarak referans alınmaktadır.

Palyatif Bakım Merkezimizde, onkoloji hastaları, solunum yetmezliği ve demans hastalarının, son dönemlerinde yaşam kalitelerini artırmaya yönelik; medikal, beslenme, fizyoterapi, ağrı ve psikolojik destek sağlayan multidisipliner ekibimizle, tek kişilik odalarda 7 gün 24 saat hizmet sunulmaktadır.

Hastanemiz, T.C. Sağlık Bakanlığınca verilmekte olan Sağlık Turizmi yetki belgesine sahiptir. Kuruluşumuzda, uluslararası hastalara hizmet vermek üzere gerekli tüm altyapı mevcuttur.

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Dragos Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Bezmialem Vakıf Üniversitesi Dragos Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Polikliniklerimiz
  • Ağız, Diş, Çene Hastalıkları Ve Cerrahisi
  • Beyin Ve Sinir Cerrahisi
  • Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları
  • Dermatoloji
  • Enfeksiyon Hastalıkları
  • Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon
  • Genel Cerrahi
  • Göğüs Cerrahisi
  • Göğüs Hastalıkları
  • Göz Hastalıkları
  • iç Hastalıkları
  • Kadın Hastalıkları Ve Doğum
  • Kalp Ve Damar Cerrahisi
  • Kardiyoloji
  • Kulak-Burun-Boğaz Hastalıkları
  • Nöroloji
  • Ortopedi Ve Travmatoloji
  • Plastik, Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi
  • Psikiyatri
  • Üroloji

Harita ve Ulaşım Bilgileri

Yorum ve Şikayetler

Yilmaz Demircioğlu
★★★★
Döner sermayesi ilemi çalışmakta, ücretlendirme hakkında bilgi edinemedim. Acilde yaptığım bir işlemde memnuniyetimi belirtmek isterim.

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Dragos Hastanesi hakkında yorum yapın

Kurum ile ilgili yorumlarınızı veya eleştirilerinizi mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve profil fotoğrafınız ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun websitesini kullanınız.

avatar
Sağlık Kurumuna Puan Verin
3.7 / 5

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Dragos Hastanesi 5 üzerinden 3.7 puan almıştır. Toplam 29 oy kullanılmış ve kurum hakkında 1 yorum yapılmıştır.

Yakınlardaki Sağlık Kurumları

Özel VM Medical Park Maltepe Hastanesi
Geniş branş çeşitliliği ile hizmet veren VM Medical Park Maltepe Hastanesi 20 bin m2lik kapalı alanda 7 ameliyathanesi ve 300’ü aşkın çalışanıyla sağlık ve iyi yaşama dai...
Özel Anadolu Hiperbarik Oksijen Tedavi Merkezi
Merkezimizde, iyileşmeyen yaralar, kemik iltihapları, ani işitme ve görme kayıpları, soba-tüpgaz zehirlenmesi gibi olan hastalar tedaviye alınmaktadır....
Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Hastanemiz, 2005 yılı Haziran ayında Kartal'da bulunan 40308 m2 kapalı alana ve 441 yatak kapasitesine sahip yeni binasına taşınarak daha önce Kardiyoloji, Kardiyovasküle...
Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Maltepe Üniversiteye bağlı Tıp Fakültesi Hastanesi, herkesin kolay ulaşabileceği kaliteli ve uygun maliyetli sağlık hizmeti için çalışmak üzere Maltepe’de yenilenen ünite...
Özel Maltepe Tıp Merkezi
2002 Yılında Poliklinik olarak faaliyetine başlayan Özel Maltepe Tıp Merkezi güler yüzlü personeli, deneyimli sağlık ekibi ve yüksek donanımlı tıbbi cihazlarıyla hizmet v...
Özel İmpladent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
İmpladent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Maltepe ilçesinde çocuk ve yetişkinlere yönelik diş sağlığı ve hastalıkları konusunda hizmet vermektedir....
Özel Vera Hastanesi
Özel Vera Hastanesi
2 km. uzaklıkta
Hastanemiz 2500 metrekare kapalı alan üzerine kurulmuş olan bir yapıdan oluşmaktadır. 6 katlı müstakil binada sağlık hizmeti yürütmeye devam eden yenilenen Vera Hastanesi...
Özel İstanbul Onkoloji Hastanesi
İstanbul Onkoloji Hastanesi binası; en ileri teknolojik alt yapıyı içinde barındıran hastane binası standartlarına sahip olup, hastaların güvenik ve konforları ile ilgili...
Kurum Bilgileri Hatalı mı?

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Dragos Hastanesi ile ilgili yanlış, eksik veya güncel olmayan bilgileri bize iletmek için buraya tıklayınız ✉