İslahiye Devlet Hastanesi

İslahiye Devlet Hastanesi
Kurum Adı:İslahiye Devlet Hastanesi
Kategori:Devlet Hastanesi
Şehir:Gaziantep
İlçe:İslahiye
Adres:Erenler Mah. Gaziantep Bulvarı No:1
Telefon:0 (342) 862-1026
Web Sitesi:islahiyedh.saglik.gov.trHata Bildir
37.04482536.628737

Kurum Hakkında

İslahiye Devlet Hastanesi, Gaziantep ili İslahiye ilçesinde devlet hastanesi olarak faaliyet göstermektedir. Gaziantep'in İslahiye ilçesinde 2010 yılında temeli atılan 100 yataklı İslahiye Devlet Hastanesi yeni binasında hizmet vermektedir.

Hastanemiz poliklinik ve klinik tedavisinde Hizmet Kalite Standartlarını en iyi şekilde uygulayarak hizmetini sunmaktadır. Modern tıbbın her alanında hasta memnuniyetini artırmak, nitelikli ve deneyimli personelimizle lider uygulamalara imza atmak için çalışmalarımız ve yatırımlarımız devam etmektedir. Başta ilçemiz olmak üzere çevre ilçelere de güvenilir sağlık hizmeti vermek, hasta sevklerini en aza indirgemek en büyük hedefimizdir.

İslahiye Devlet Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için İslahiye Devlet Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Poliklinikler
  • Nöroşirurji (Beyin ve Sinir Cerrahisi)
  • Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
  • Deri ve Zührevi Hastalıklar
  • Diş Hekimliği (Genel Diş)
  • Enfeksiyon Hastalıkları (İntaniye)
  • Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon
  • Genel Cerrahi
  • Göğüs Hastalıkları
  • Göz Hastalıkları
  • İç Hastalıkları (Dahiliye)
  • Kadın Hastalıkları ve Doğum
  • Kardiyoloji
  • Kulak Burun Boğaz Hastalıkları
  • Nöroloji
  • Ortopedi ve Travmatoloji
  • Psikiyatri
  • Üroloji

Harita ve Ulaşım Bilgileri

Yorum ve Şikayetler

Ezel Caner
Bir vatandaş olarak puan vermek deyil olsa olsa sıfır veririm vatandaş meşburi ihmalik alıyor başını gidiyor sayın büyüklerimize duyurulur.
Ensar Yalçın
Ben Ankaradan yazıyorum. İslahiyeye geldim ve gördüm, hizmet sıfır, performans yüzünden hastalar telef oluyor. Sayın baş hekimim bu yazılarımı dikkate alın. Yakında bir çocuk dr ve kadın doğumcu gelecek bari bu insanlar memnun kalsınlar. Teşekkür ederim.

İslahiye Devlet Hastanesi hakkında yorum yapın

Kurum ile ilgili yorumlarınızı veya eleştirilerinizi mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve profil fotoğrafınız ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun websitesini kullanınız.

avatar
Sağlık Kurumuna Puan Verin
2.1 / 5

İslahiye Devlet Hastanesi 5 üzerinden 2.1 puan almıştır. Toplam 19 oy kullanılmış ve kurum hakkında 2 yorum yapılmıştır.

Yakınlardaki Sağlık Kurumları

Bahçe Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi
Bahçe Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi, Osmaniye Devlet Hastanesinden ayrılmış ve FTR Dal hastanesi olarak 55 yatağı ile hizmet vermeye devam etmektedir....
Nurdağı İlçe Devlet Hastanesi
2019 yılından itibaren yeni binasında hizmet veren Nurdağı İlçe Devlet Hastanesi olarak amacımız gündemi yakından takip eden ve teknolojik gelişmelerden haberdar olup bir...
Düziçi Devlet Hastanesi
Düziçi Devlet Hastanesi
27 km. uzaklıkta
Düziçi Devlet Hastanesi, Osmaniye ilinin Düziçi ilçesinde faaliyet göstermektedir....
Hassa Devlet Hastanesi
Hassa Devlet Hastanesi
29 km. uzaklıkta
Hatay Hassa Devlet Hastanesi 2004 tarihinde hastane 50 yataklı olarak faliyete geçmiştir....
Musabeyli İlçe Devlet Hastanesi
Kilisin Musabeyli ilçesinde 5 yataklı İlçe Entegre Devlet Hastanesi 2015 yılından itibaren hizmet vermektedir....
Osmaniye Devlet Hastanesi
Osmaniye Devlet Hastanesi
32 km. uzaklıkta
Osmaniye’nin sağlık yapısını güçlendirecek, şehir hastanesi niteliğindeki toplam kapalı alanı 180 bin metrekare olan Devlet Hastanesi 2023 yılında yeni binasında hizmete ...
Özel Osmaniye İbn-i Sina Hastanesi
Osmaniye Özel İbn-i Sina Hastanesi toplam 4296 m2 kapalı alanda, 28 hasta yatak kapasitesi, 3 ameliyathane, yeni doğan ve erişkin yoğun bakım ünitesi, doğumhane, 14 ayrı ...
Osmaniye Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Osmaniye Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ağız ve diş sağlığı konusunda dünya standartlarında hizmet sunan bir kurum olmayı hedeflemektedir....
Kurum Bilgileri Hatalı mı?

İslahiye Devlet Hastanesi ile ilgili yanlış, eksik veya güncel olmayan bilgileri bize iletmek için buraya tıklayınız ✉