Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi

Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi
Kurum Adı:Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi
Kategori:Devlet Hastanesi
Şehir:İstanbul
İlçe:Kartal
Adres:İstasyon Cad. Doğan Sok. No:13
Web Sitesi:www.kartalyavuzselimdh.saglik.gov
Durum:Faal Değil - KapandıHata Bildir
40.88836529.18241

Kurum Hakkında

Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi kapanmış olup sağlık alanındaki faaliyetlerine son vermiştir. Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi yakınında faaliyet gösteren diğer sağlık kurumları bu sayfada liste şeklinde ve harita üzerinde gösterilmiştir.

Bu sayfadaki bilgiler arşiv olarak tutulmaktadır. Kurumla ilgili iletişim, adres, web sitesi ve diğer bilgiler güncel değildir.

Tuzla Devlet Hastanesi ile Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesinin birleştirilerek 18 Eylül 2017 tarihi itibari ile yeni hizmet binasında Tuzla Devlet Hastanesi olarak hizmet vermeye başlamıştır.

İlk olarak Hastanemiz yanında bulunan poliklinik binamız 1966 yılında Dispanser olarak hizmete girmiştir. Daha sonra yanına ilave bina inşa edilerek 30 yataklı hastaneye çevrilmiş; kısa sonra ise hastane tekrar Dispansere çevrilerek 4 katlı bir bina daha inşa edilmiştir. Böylece 2142 m² alan üzerinde üç bina olarak Dispanser hizmeti vermeye devam etmiştir. Hastane ana binamız, 1980 yılı Haziran ayında SSK İstanbul Meslek Hastalıkları ve Fizik Tedavi Rehabilitasyon Merkezi olarak hizmete girmiş; uzun yıllar bu şekilde sigortalılara hizmet vermiştir.

Bostancı–Gebze arasında sanayileşmenin artması, nüfus yoğunluğu ile sigortalıların artmasına neden olmuş; bu bölgedeki sigortalılara günlük poliklinik hizmetlerini yürütmekte olan Dispanser yetersiz kalmıştır. İstanbul'da yeni yataklı sağlık tesisi açılmaması nedeniyle hizmet hastanesi gereksinimi oluşmuştur. Bu gerekçelerle mevcut Dispanserle birlikte Meslek Hastalıkları Hastanesi olarak kullanılan ana binamız birleştirilerek; 1991 yılında SSK Kartal Hastanesi adı altında genel hizmet hastanesi statüsünde hizmet vermeye başlamıştır. Meslek Hastalıkları Hastanesi Süreyyapaşa'da yapılan yeni binaya taşınmış ve hizmetine halen devam etmektedir.

Hastanemiz ana binası, 1993-1994 yılları arasında geniş bir onarım ve tadilat geçirmiş ve üç bina ile Sağlık Bakanlığı'na devir zamanına kadar SSK Kartal Hastanesi olarak hizmet vermiştir.

Hastanemiz bünyesinde hizmet veren Doğumhane ve Kadın Doğum Servisi ile Çocuk Hastalıkları ve Çocuk Cerrahi servislerimiz Temmuz 2004 tarihinde Yakacık Devlet Demiryolları Hastanesi binasına taşınmıştır. Hastanemizde tekrar 2005 yılında Kadın Hastalıkları Polikliniği açılmıştır.

Sağlık Bakanlığına devir ile Kartal Devlet Hastanesi ismi ile hizmete devam eden hastanemiz, Haziran 2005'te İstanbul Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi ismini almıştır.

26 Haziran 2006 yılında Taşocakları Mevkii'nde Poliklinik binamız hizmete girmiştir. Poliklinik binamız tamamen vatandaş yardımlarıyla yapılmıştır. Poliklinik binamız hastalarımıza daha iyi hizmet verme amacının yanı sıra; Acil durumlarda Acil Hastanesine dönüştürülmek üzere planlanmış ve her düzenleme yapılmıştır. Acil durumlarda 105 yatak kapasiteli Acil Hastanesine dönüştürülebilecek durumda yapılandırılan Poliklinik binamız 4 ameliyathane ve helikopter pistine de sahiptir.

18 Ağustos 2006 tarihinde ise Büyükada Hüseyin Kural Devlet Hastanesi hastanemiz bünyesine ek hizmet binası olarak bağlanmıştır.

Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Harita ve Ulaşım Bilgileri

Yorum ve Şikayetler

Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi hakkında henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi hakkında yorum yapın

Kurum ile ilgili yorumlarınızı veya eleştirilerinizi mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve profil fotoğrafınız ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun websitesini kullanınız.

avatar
Sağlık Kurumuna Puan Verin
3.1 / 5

Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi 5 üzerinden 3.1 puan almıştır. Toplam 10 oy kullanılmış ve kurum hakkında henüz yorum yapılmamıştır.

Yakınlardaki Sağlık Kurumları

Türk Kızılay Özel Kartal Hastanesi
Türk Kızılay Özel Kartal Hastanesi faaliyetlerine 1982 yılında tıp merkezi olarak başlamış, 2018 Mart ayı itibariyle yenilenerek ve hizmet alanları genişletilerek, hastan...
Özel Avicenna Umut Hastanesi
Özel Avicenna Umut Hastanesi
454 metre uzaklıkta
Avicenna Umut Hastanesi, sağlıkta kalite prensibiyle 1998 yılından itibaren Kartal bölgesinde hizmet sunmaya başlamıştır. Avicenna Umut Hastanesi, cerrahi operasyonları m...
Özel Veni Vidi Atalar Göz Merkezi
Özel Veni Vidi Atalar Göz Merkezi, Göz Hastalıkları Merkezi, modern teknolojiye sahip donanımı, deneyimli uzman medikal kadrosu, hasta memnuniyetine odaklı hizmet anlayış...
Özel TürkMed Kartal Diyaliz Merkezi
Türkmed Diyaliz kendi hizmet binasına taşınarak halen faaliyetlerini 35 cihaz kapasiteli olarak bölgedeki 180 civarı böbrek hastasına dünyada uygulanmakta olan en son mod...
Özel Vera Hastanesi
Özel Vera Hastanesi
3 km. uzaklıkta
Hastanemiz 2500 metrekare kapalı alan üzerine kurulmuş olan bir yapıdan oluşmaktadır. 6 katlı müstakil binada sağlık hizmeti yürütmeye devam eden yenilenen Vera Hastanesi...
Özel Dragos Tıp Merkezi
Özel Dragos Tıp Merkezi
3 km. uzaklıkta
Dragos Tıp Merkezi yenilenen yüzüyle ve uzman kadrosuyla kadın hastalıkları ve doğum hizmeti sunmaktadır. Kliniğimiz 2004 yılında Op. Dr. Nevin Küçükgül ve Op. Dr. Bülent...
Kartal Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Kartal Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, ağız ve diş sağlığı üzerine hizmet vermekte olup, her türlü dolgu, diş çekimi, diş taşı temizliği, kanal tedavisi, sabit ve hareketli ...
Kurum Bilgileri Hatalı mı?

Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi geçici veya kalıcı olarak kapatılmış gözükmektedir. Kurum halen faaliyet göstermekte ise bize iletmek için buraya tıklayınız ✉