Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi E.A.H

Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi E.A.H
Kurum Adı:Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi E.A.H
Kategori:Göğüs Hastalıkları Hastanesi
Şehir:İstanbul
İlçe:Maltepe
Adres:Başıbüyük Mah. Hastane Yolu Cad.
Telefon:0 (216) 421-4200
Web Sitesi:sureyyapasaeah.saglik.gov.trHata Bildir
40.95054129.140222

Kurum Hakkında

Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi E.A.H, İstanbul ili Maltepe ilçesinde göğüs hastalıkları hastanesi olarak faaliyet göstermektedir. Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 1951 yılından beri hizmet vermektedir.

Ülkemizin halihazırda üç büyük şehrinde bulunan Sağlık Bakanlığı'na bağlı dört büyük Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden biri olup İstanbul'un Anadolu Yakası'nın en büyük Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Merkezidir.

Hastanemiz 60 yılı aşkındır akciğer sağlığı ve hastalıkları konusunda uğraş vermektedir. Altmış yılı aşkın bilgi, deneyim ve imkanlar; hem kaliteli ve yeterli sağlık hizmeti sunma noktasında müracaat eden hastalarımıza, hem de eğitim ve araştırma alanında asistanlarımıza ve akademisyenlerimize sunulmaktadır.

Hastanemiz vesilesi ile şifa bulmuş yüzbinlerce hastamız olduğu gibi, hastanemizde göğüs hastalıkları ve göğüs cerrahisi alanında ihtisas eğitimini tamamlayıp memleketin dört bir köşesinde hizmet vermekte olan uzman ve akademisyenlerimiz mevcuttur.

Ana branşlarımız Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi olmakla birlikte Solunumsal Yoğun Bakım, Çocuk Göğüs Hastalıkları, Uyku Laboratuarı, Akciğer Onkoloji Kliniği ve Evde Bakım Birimi gibi diğer birimler de hastanemiz için fark yaratmakta ve güç katmaktadırlar.

"Akciğer'e Dair Herşey" hastanemizde çözümlenebildiği, halledilebildiği gibi "Yemek Borusu (Özofagus) Hastalıkları" da uğraş alanımız içerisindedir. Türkiye'de ilk başarılı akciğer nakli yapılan hastane olarak daha birçok ilke ve birçok başarıya imza atmak istiyoruz.

Bir çiftlik evinde hizmet vermeye başlayan Hastanemiz günümüzde modern bir Eğitim Hastanesi haline gelmiştir. Hastanemizde verilen yıllık poliklinik hizmeti sayısı 315.560, yapılan yıllık akciğer ameliyatı sayısı 3.000, aylık yapılan bronkoskopi sayısı 400, aktif kullanılan yatak kapasitemiz ise 503tür.

Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi E.A.H için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi E.A.H resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Poliklinikler
  • Aile Hekimliği
  • Anesteziyoloji ve Reanimasyon
  • Çocuk İmmünolojisi
  • Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
  • Diş Hekimliği (Genel Diş)
  • Enfeksiyon Hastalıkları (İntaniye)
  • Genel Cerrahi
  • Göğüs Cerrahisi
  • Göğüs Hastalıkları
  • Göz Hastalıkları
  • İç Hastalıkları (Dahiliye)
  • İmmünoloji ve Alerji Hastalıkları
  • Kalp ve Damar Cerrahisi
  • Kardiyoloji
  • Kulak Burun Boğaz Hastalıkları
  • Nöroloji
  • Psikiyatri
  • Sigarayı Bıraktırma Kliniği
  • Tıbbi Onkoloji

Harita ve Ulaşım Bilgileri

Bağlı Hizmet Birimleri
İstanbul Meslek Hastalıkları Hastanesi
★★★★☆· Devlet Hastanesi · Maltepe / İstanbul
İstanbul Meslek Hastalıkları Hastanesi 2019 yılından itibaren Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Meslek Hastalıkları Ek Hizmet Binası olarak hizmet vermeye devam etmektedir.

Yorum ve Şikayetler

Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi E.A.H hakkında henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi E.A.H hakkında yorum yapın

Kurum ile ilgili yorumlarınızı veya eleştirilerinizi mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve profil fotoğrafınız ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun websitesini kullanınız.

avatar
Sağlık Kurumuna Puan Verin
3.7 / 5

Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi E.A.H 5 üzerinden 3.7 puan almıştır. Toplam 13 oy kullanılmış ve kurum hakkında henüz yorum yapılmamıştır.

Yakınlardaki Sağlık Kurumları

Marmara Üniversitesi Prof. Dr. Asaf Ataseven Hastanesi
Marmara Üniversitesi Prof. Dr. Asaf Ataseven Hastanesi 60'ı yoğun bakım 535 yataklı hastane olası afet durumlarında da hizmet verebilecek şekilde 47 adet acil servis müşa...
İstanbul Meslek Hastalıkları Hastanesi
İstanbul Meslek Hastalıkları Hastanesi 2019 yılından itibaren Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Meslek Hastalıkları Ek Hizme...
Özel Küçükyalı Diyaliz Merkezi
Küçükyalı Diyaliz Merkezi İstanbul Maltepe İlçesinde 1997 yılında faaliyete geçmiştir....
Özel Kardelen Tıp Merkezi
Kardelen Tıp Merkezi olarak 2008 yılından beri tecrübeli uzman hekimlerimiz ve deneyimli personel kadromuzla Maltepede 24 saat kesintisiz hizmet vermekteyiz....
Özel Küçükyalı Delta Hospital
Özel Küçükyalı Delta Hospital 2000 yılından beri hemen hemen bütün branşlarda, yenilikleri takip ederek ve gelişerek hizmet vermeye devam etmektedir....
Maltepe Devlet Hastanesi
Maltepe Devlet Hastanesi
2 km. uzaklıkta
Maltepe Devlet Hastanesi Maltepe ilçesi başta olmak üzere çevre semtlerde bulunan vatandaşlara hizmet vermek üzere 2012 yılında açılmıştır....
Özel Darüşşafaka Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi
Darüşşafaka Ömran ve Yahya Hamuluoğlu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi uzman doktor ve profesyonel sağlık kadrosu ile dünya standartlarında teknolojik donanımıyla i...
Kurum Bilgileri Hatalı mı?

Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi E.A.H ile ilgili yanlış, eksik veya güncel olmayan bilgileri bize iletmek için buraya tıklayınız ✉