Alsancak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

Alsancak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Kurum Adı:Alsancak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Kategori:Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Şehir:İzmir
İlçe:Konak
Adres:Alsancak Mah. 1474 Sok. No:6
Telefon:4443541
Web Sitesi:alsancakadsm.saglik.gov.trHata Bildir
38.44036627.14588

Kurum Hakkında

Alsancak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, İzmir ili Konak ilçesinde ağız ve diş sağlığı merkezi olarak faaliyet göstermektedir. Merkezimiz 1966 yılında Sosyal Sigortalar Genel Müdürlüğü'ne bağlı, İlk Yardım Hastanesi olarak açılmış, 1967 yılında unvanı SSK Alsancak Dispanseri olarak değiştirilmiştir.

Alsancak Dispanseri'nin bünyesine 1984 yılında Diş Tedavi ve Protez Merkezi ilave edilmiş ve uzun yıllar iki birim bir arada Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve Alsancak Dispanseri Baştabipliği unvanı ile hizmet vermiştir.

2001 yılında Alsancak Dispanseri bölümümüz, SSK Merkez Dispanseri bünyesine katılarak görevi birleştirilmiş ve merkezimiz İzmir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (İzmir ADSM) adını alarak sadece ağız ve diş sağlığı hizmeti vermeye başlamıştır. Bu gelişme ile merkezimiz, Sosyal Sigortalar Kurumu bünyesinde bulunan ikinci bağımsız ADSM olma özelliğini kazanmıştır. Merkezimizin ismi Alsancak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak değiştirilmiş ve İzmir İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı olarak ağız ve diş sağlığı hizmet sunumunu sürdürmeye başlamıştır.

Mevzuatlarımızdaki değişiklikler nedeniyle, 2008-Ocak ayından itibaren merkezimizde multidisipliner klinikler oluşturulmuş ve entegre klinik sistemi uygulaması başlatılarak hastalarımızın hekimlerini seçmesi ve değiştirmesi mümkün hale getirilmiştir.

Merkezimiz yoğunluğu nedeniyle randevusu uzun olan tedaviler ile uzmanlık isteyen konulara ilişkin tedaviler için hastalarımıza sevk işlemi uygulanmaktadır. Merkezimizde diş röntgen filmleri olarak apikal diş filmi ile ortopantomografi çekilebilmektedir.

Merkezimiz hizmetlerinden SGK mensupları ücretsiz olarak faydalanırken, ücretli hasta muayene ve tedavileri de yapılmaktadır.

Alsancak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Alsancak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Poliklinikler
  • Çocuk Diş Hekimliği
  • Diş Hekimliği (Genel Diş)
Kliniklerimiz
  • Entegre Klinikler
  • Endodonti
  • Periodontoloji
  • Ağız ve Çene Cerrahisi
  • Pedodonti
  • Protez
  • Restoratif
  • Ağız, Diş ve Çene Radyolojisi

Harita ve Ulaşım Bilgileri

Yorum ve Şikayetler

Rahşan Rabia Gngr
Sakin *** *** denilen bayana gitmeyin. Kardeşim bir tane kaplama yaptıracaktı... Özele git dedik başına gelecek varmış.. Eve bir geldi ki iğnelerden uyuştuğu için anlamamış "bütün alt dişleri kurdan tanesi kadar kalmış ...Annem bir çiplil attı felç geçirecekti ...Söke olduk ...Babam gitti doktora ...."Ben gerekirse üst dişlerini de öyle yapacağım... Kardeşime özelden randevu aldık... Ne gerekiyorsa yaptırcaz ama o inci gibi dişleri gitti :(
Baki Biçer
Bu Alsancak diş hastanesinde adam gibi işini iyi yapan dr. yokmu yorumları okuyunca dehşet oldum.
Adnan Köse
★★★★★
Alsancak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde sürmekte olan tedavimle lgili başte Handan Hakerler hocam olmak üzere Doktorum Berrin Bilge hocama ve tüm hastahane çalışanlarına sonsuz sükranlarımı sunar teşekkür ederim.
Ünal Yaşar
Dr.*** hanım diye birine gittim diş dolguları değişimi için beni röntgene gönderdi 2 defa biri boşuna sonra kanal tedavisi için başka dr gönderdi oda yapmadı gerek yok dedi. Aynı dr geldim azarlar gibi niye yapmadı ozamn gel yapym dedi dişleri iğnesiz önce oymaya başladı ağrıyınca iğne yaptı uyuşmadan yine deldi 3 diş dolgusu yaptı ana nyaptı ağrımayan dişlerim 1 haftadır ağrıyor su içsem ağrıyor. Gitmez olaydım hiç tavsiye etmiyorum.
Kadir Özkaragöz
★★★★★
Adım Emrah Ayaz. Diş kaybımdan dolayı hastahanenize başvurdum halen Ahmet Baba tarafından tedavim yapılıyor. Gerçekten yıllardır dişçi korkumdan doktora gidemez iken Ahmet bey bu korkumu yenmemi sağladı Teşekkürler Ahmet Baba, sonuna kadar takdire şayan bir hekim.
Enes Akbakın
18.09.2015 saat 14:20 randevu almıştım saat 16:00 kadar *** *** tarafından boşu boşuna bekletildim beni tedavi edemeyeceğini söyledi neden mi çünkü hanımefendinin bayram tatili yaklaşmıştı ve bir an önce hastaneden çıkmak istemişti. devletin size verdiği maaşa da tatile de yazık çareyi devlette ve onun birimlerinde arayan bizlerse gerçekten yanmışız. ettiğiniz yemini yeniden gözden geçirip meslek hayatınıza öyle devam edin
Cengiz Onikiler
*** *** isimli doktora diş rahatsızlığı için gittim. Öncelikle bana dişini çekeyim mi diye sordu. Sanki doktor benmişim gibi. Elinde dişimin filmleri olmasına rağmen. İkincisi uyuşturucu iğneyi sanki hayvan uyuşturur gibi çok kaba şekilde yaptı. Ayrıca çok kaba şekilde iğne yapmasından çok canım yandı. İğneyi ilk batırdığından 30 saniye sonra yapsaydı, uyuşmuş şekilde damağımda hiç bir acı hissetmeyecektim. Bunu kendisine söylediğimde "öyle saçma şey mi olur" diyerek birde azarladı beni. Hemen perde arkasında ki doktor bayanda bana laf atmaya başladı. Hastalarda bir ilginçmiş, nereye nasıl iğne yapılacağını hasta mı doktora söyleyecekmiş falan filan. *** ***'de kendisine destek oldu. Bir daha *** *** denen doktora asla ama asla gitmem. Benden uzak olsun. Yaşadığım sıkıntıyı herkes bilsin diye buradan ve diğer onlarca siteden bildireceğim. Herkese bol sağlık dilerim.
Sevilay Özler
★★★★★
Hastane diş hekimi Sayın Raziye Tuba Tuncer'e rahatça kullanabildiğim bir hareketli protez çalışmasından dolayı teşekkür ederim ayrıca teknik ekibe de teşekkür ederim.
Murat Can Kargın
★★★★★
Ben ortodontist Aylin Olut hanıma sonsuz teşekkürler ediyorum, başarılı bir doktor.
Cengiz Mutlu
★★★★★
Vesile Hanım'a çok teşekkürler. İnşallah köprüyü yapan labaratuar da iyi bir işçilik yapar.
Selda Şen
★★★★★
Ben hastanenizin Dr. Nazlı Çoban Hanımefendiden çok memnunum ilgisine ve sıcaklığına sonsuz teşekkürler.
Remziye Öztürkeryılmaz
★★★★★
Ben Alsancak Diş Hastanesinde çalışan Filiz Hanımın yaptığı diş ve ilgiden çok memnunum herkese tavsiye ediyorum teşekkürler.

Alsancak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hakkında yorum yapın

Kurum ile ilgili yorumlarınızı veya eleştirilerinizi mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve profil fotoğrafınız ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun websitesini kullanınız.

avatar
Sağlık Kurumuna Puan Verin
3.6 / 5

Alsancak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 5 üzerinden 3.6 puan almıştır. Toplam 86 oy kullanılmış ve kurum hakkında 12 yorum yapılmıştır.

Yakınlardaki Sağlık Kurumları

Özel Retina Göz Hastalıkları Tıp Merkezi
Retina Göz Merkezi 1996 yılında kurulmuş olup, 2004 yılından itibaren kendi binasında daha modern teknoloji ile donatılmış muayene odaları, tetkik odaları ve ameliyathane...
Özel İrenbe Tüp Bebek - Kadın Hastalıkları ve Doğum Dal Merkezi
İrenbe, 1983 yılından itibaren Kadın ve Toplum Sağlığı alanında hizmet vermektedir....
Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi
Nevvar Salih İşgören Asancak Devlet Hastanesi, İzmir şehir merkezinde kent yaşamının en yoğun olduğu bölgede kurulmuş olup; 7. 112 metrekare alan üzerinde üç blok olarak ...
Özel Dünyagöz Hastanesi İzmir
Dünyagöz İzmir, binlerce vaka deneyimine sahip medikal kadrosu ve güler yüzlü personeli ile İzmirlilerin gözün tüm branşlarında eksiksiz teşhis ve tedavi almalarını sağlı...
Özel Sağlık Hastanesi
Özel Sağlık Hastanesi
919 metre uzaklıkta
Yenilenen Özel Sağlık Hastanesi, tarihte de olduğu gibi, döneminin en gelişmiş sağlık hizmetlerini sunmaktadır. Dünya’nın en ileri teknolojileri ve konusunda uzman doktor...
Özel İzmir Üroloji Merkezi
Özel İzmir Üroloji Merkezi
921 metre uzaklıkta
Özel İzmir Üroloji Dal Merkezi olarak amacımız üriner sistem taşlarınızda cerrahi tedaviye gerek kalmadan kırılmasını sağlamaya çalışmaktır....
Özel Kaşkaloğlu Göz Hastanesi
Yılda 4 bine yakın ameliyat, 15 binin üzerinde muayene ile hastalarına sağlık hizmeti sunan Kaşkaloğlu Göz Hastanesi, deneyimli en iyi uzman göz doktoru kadrosu ile 7 gün...
Özel Ege Sağlık Vakfı Diyaliz Merkezi
Ege Sağlık Vakfı Diyaliz Servisi, İzmir'in ilk özel hemodiyaliz merkezlerinden olup yıllardır başarıyla hizmet vermektedir....
Kurum Bilgileri Hatalı mı?

Alsancak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile ilgili yanlış, eksik veya güncel olmayan bilgileri bize iletmek için buraya tıklayınız ✉