İzmir KÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi

İzmir KÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Kurum Adı:İzmir KÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Kategori:Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Şehir:İzmir
İlçe:Karabağlar
Adres:Basın Sitesi Mah. Hasan Tahsin Cad. No:143
Telefon:0 (232) 244-4444
Web Sitesi:izmirataturkeah.saglik.gov.trHata Bildir
38.39755627.105145

Kurum Hakkında

İzmir KÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İzmir ili Karabağlar ilçesinde eğitim ve araştırma hastanesi olarak faaliyet göstermektedir. 1851 yılında "Gurebayı Müslimin Hastanesi" ismi ile bugünkü Konak Doğum Hastanesi binasında hizmete giren hastanemizin ismi önce "İzmir Memleket Hastanesi" sonra "İzmir Devlet Hastanesi" olarak değiştirildikten sonra 1982 yılında şu anki yeri ve binasıyla "İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi" olarak hizmetine devam etmektedir. Hastanemiz bugün yaklaşık 900 doktor ve 1100 yatağı ile bölgenin önde gelen kuruluşu olarak hizmetine devam etmektedir.

Kurum günümüzde İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak sağlık hizmeti sunmaya devam etmektedir.

İzmir KÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için İzmir KÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Poliklinikler
  • Aile Hekimliği
  • Nöroşirurji (Beyin ve Sinir Cerrahisi)
  • Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
  • Çocuk Psikiyatrisi
  • Deri ve Zührevi Hastalıklar
  • Diş Hekimliği (Genel Diş)
  • Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları
  • Enfeksiyon Hastalıkları (İntaniye)
  • Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon
  • Gastroenteroloji
  • Gastroenteroloji Cerrahisi
  • Genel Cerrahi
  • Göğüs Cerrahisi
  • Göğüs Hastalıkları
  • Göz Hastalıkları
  • Hematoloji
  • İç Hastalıkları (Dahiliye)
  • İmmünoloji ve Alerji Hastalıkları
  • Kadın Hastalıkları ve Doğum
  • Kalp ve Damar Cerrahisi
  • Kardiyoloji
  • Kulak Burun Boğaz Hastalıkları
  • Nefroloji
  • Nöroloji
  • Ortopedi ve Travmatoloji
  • Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi
  • Romatoloji
  • Psikiyatri
  • Spor Hekimliği
  • Tıbbi Genetik
  • Tıbbi Onkoloji
  • Üroloji

Harita ve Ulaşım Bilgileri

Bağlı Hizmet Birimleri
İzmir KÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hatay Yerleşkesi
★★★★☆· Eğitim ve Araştırma Hastanesi · Konak / İzmir
İzmir Asker Hastanesi günümüzde İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı Hatay Ek Hizmet Binası olarak faalyet sunmaya devam etmektedir.

Yorum ve Şikayetler

Kamale Aliyeva Osmanoglu
★★★★★
Bende ağrılar içinde acile sonra da erçp emeliyatı oldum çok memnunum doktorlardan hemşerelerden temizlik personellerden bile saygılı hepsine çok teşekkürler.
Tufan Aydın
★★★★★
Parmaklarım kopmuştu acil geldim Dr um Alper Derviş müthiş bir operasyonla parmaklarımı kurtardı çok serinkanlı bilgili bilinçli ameliyattan sonra yakından ilgilendi ona müteşekkirim ve minnettarım. Hastanede tüm personel çok iyi idi bu hastanemizle gurur duydum.
Hazelilker Efendioğlu Şen
★★★★★
Doçent Mert Kestelli süper bir doktor herkese tavsiye ederim.
Hikmet Öztürk
★★★★★
Ahmet Alacaoğlu gibi hastasına değer veren doktor yoktur, kendisine teşekkürler.
Mehmet Şule Öztürk
★★★★
Kesinlikle çok güvendiğim bir hastanedir bazı kendini bilmez dr lar yok değil hemen dr değiştiririm hastaneye güveniyorum teşekkür ederim.
Halil Ünal
Bacagımda iki tane kırıkla eve taburcu ettiler çok dandik hastane cok yazık.
Berkan Cınık
★★
Bir ameliyat oluncak hergün erteleniyor. ne biçim devlet hastanesi hastalarınza hiç mi saygınız yok !
Şenay Gündüz Özüsakiz
★★★★★
Üçüncü kadın dogum servisinin dagıtılacagını duydum çok üzüldüm. Başta dünya harikası Dr. Hakan Yetimalar ve dr lar hemşireler personel olmak üzere bu kadar harika bir ekibi dagıtmanız çok üzücü çünkü onlar önce insan sonra da işlerini çok büyük bir başarıyla yapan bir ekip, hepsini çok seviyorum.
Ebru Girgin
★★★★★
Anesteziyoloji ve Reanimasyon 1 de görev yapan Dr. Hasan Fatih Tanyeli'ye hastalara gösterdiği ilgi ve hasta yakınlarına olumlu yaklaşımından dolayı çok teşekkür ederim. Bu bölümdeki hastalar ve yakınları olarak özveri ile çalışan bir doktorumuz olduğu için çok şanslıyız.
Yeliz Akgün
24/07/12 bugun saat 10.28 de KBB (kulak burun bogaz) için narlıdere polikliniğine gittim. numara sıram 27 saat 12 kadar bekledim sıra numarası bana geldiğinde dr son hastayı alıyorum diyerek 26 numaralı hastayı içeri aldı. Hasta işleyişi cok yavaştı zaten saatlerce beklemiştim ve dışarı çıkarak 1.30 da devam edicek dedi. içeri girerek rica ettim işe gitmek zorunda oldugumu 1.30da gelemiceğimi durumumunda zor oldugunu belirttiğim halde Dr *** alamıcağını kusura bakmam gerektiğini belirtti. bende burdan saygı deger dr cok teşekkür edıyorum muayene suresı 5 dk görevine bu kadar bağımlı dr beni geri çevirdiği ve bu hafta hiç iznim olmadığı ıcın kulak ağrısı ve kulak kaşıntına katlanmam gerektiğini yaşattığı için teşekkürler
Erdogan Seyhan
★★★★★
Her gün daha modern hale geliyor. Yönetimi ve doktorları kutluyorum.
Asuman Geyikipek Tekcorap
★★★★★
Ameliyatımı büyük başarı ile gerçekleştiren 2. Genel Cerrahi Bölüm Şefi Doç.Dr.Hüdai Genç Hocama, ekibindeki doktorlarına, asistanlarına, hemşirelerine ve personeline teşekkür eder, saygılarımı sunarım.
Zuhal Kılınçarslan
20 Şubat 2012 pazar gecesi hastamızı acilen hastanenize getirdik. En iyi İzmirin acil servis hizmeti veren hastanesi olarak bildiğim hastanenize ama çok yanıldık. Hastamız 1.85 boyunda ve 45 kilo bi halde hastanenize gelmişti aşırı halsizlik ve nefes almakta güçlük çekiyodu sadece serum verip bizi gönderdiniz. 2 gün sonra başka bi hastaneye gittik orda tetkikleri yapıldı, tüberküloz şüphesiyle izmir Göğüs hastalıkları hastanesine sevkedildi, şu an orda yatıyor. Bu kadar kötü bir durumdaki insanı nasıl öyle serum verip salıverdiniz nerde kaldı sizin hipokrat yemininiz yazıklar olsun. Ben de herkese çok iyi bir hastane olmuş orası diye anlatırken başımıza gelen bu olay bütün şevkimizi kırdı ve çok üzüldük. Umarım hastamız şimdi gittiği hastanede şifa bulur. Lütfen daha dikkatli olmanızı rica ediyorum çünkü bizlerin canı sizlere emanet bunu unutmayın ve işinize eskiden olduğu gibi dört elle sarılın.

İzmir KÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi hakkında yorum yapın

Kurum ile ilgili yorumlarınızı veya eleştirilerinizi mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve profil fotoğrafınız ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun websitesini kullanınız.

avatar
Sağlık Kurumuna Puan Verin
3.7 / 5

İzmir KÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi 5 üzerinden 3.7 puan almıştır. Toplam 40 oy kullanılmış ve kurum hakkında 13 yorum yapılmıştır.

Yakınlardaki Sağlık Kurumları

Özel Yeşilyurt Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi
Özel Yeşilyurt Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, İzmir Karabağlar ilçesinde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi olarak hizmet sunmaktadır....
İsmet Yorgancılar Basın Sitesi Semt Polikliniği
İsmet Yorgancılar Semt Polikliniği, İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı İzmir’in Karabağlar ilçesinde Basın Sitesi mahallesinde hizmet vermektedir....
Özel FMC İzmir Nasır Diyaliz Merkezi
Özel FMC İzmir Nasır Diyaliz Merkezi 30 yatak kapasitesi ile Yeşilyurt mahallesinde hizmet vermektedir....
Özel Medikalp Kardiyoloji Dal Merkezi
Özel Medikalp Kardiyoloji Dal Merkezi 2008 yılında faaliyete geçmiş olup bir kardiyolji ayaktan teşhis ve tedavi merkezidir....
Özel Hatay Efes KBB Tıp Merkezi
Özel Hatay Efes Kulak Brun Boğaz Tıp Merkezi özellikle Kulak Burun Boğaz alanında hasta sağlığını temel alan kuruluşumuz uzman hekim kadrosu ile hizmet vermektedir....
Özel Metropol Hatay Tıp Merkezi
Doğru teşhis, doğru tedavi ilkesiyle hareket eden Metropol Hatay Tıp Merkezi Karabağlar İzmir’de insanları sağlıklarına kavuşturmak ve sağlıklı kalmalarını sağlamak için ...
İzmir KÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hatay Yerleşkesi
İzmir Asker Hastanesi günümüzde İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı Hatay Ek Hizmet Binası olarak faalyet sunmaya devam etmekted...
Özel Zeybek Tıp Merkezi
Özel Zeybek Tıp Merkezi
935 metre uzaklıkta
2006 yılında kurulmuş olan Özel Zeybek Tıp Merkezi, sürekli gelişerek tıbbın en komplike hastalıklarının tedavisi için gerekli tüm donanımlara erişmiştir....
Kurum Bilgileri Hatalı mı?

İzmir KÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile ilgili yanlış, eksik veya güncel olmayan bilgileri bize iletmek için buraya tıklayınız ✉