Kayseri Hastaneleri
Kayseri

Kayseri ilinde toplam 54 kurum sağlık hizmeti sunmaktadır. Şehirde 12 Devlet Hastanesi, 10 Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, 10 Özel Hastane, 8 Diyaliz Merkezi, 2 Çocuk Hastanesi, 2 Poliklinik, 2 Göz Hastalıkları Merkezi, 2 Onkoloji Merkezi bulunmaktadır.

Kayseri sağlık kurumları için telefon numarası, adres, sunulan hizmetler, randevu gibi bilgilere bu sayfadan erişebilir, yapılan yorum ve şikayetleri okuyabilirsiniz.Kayseri merkezde bulunan hastaneler altta listelenmiştir. İlçelerdeki hastaneler için ilçe isimlerine tıklayabilirsiniz.

Kayseri İlçe Hastaneleri

Kayseri Merkezde Bulunan Sağlık Kurumları

Şehir Hastanesi
Kayseri Şehir Hastanesi
Şehir Hastanesi · Kocasinan / Kayseri
1607 yatak kapasitesine sahip Kayseri Şehir Hastanesinde yüksek standartta fiziki, teknik imkanlar sunulmakta ve son teknolojiye sahip tıbbi cihazlarla hizmet verilmektedir.
Üniversite Hastanesi
Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri
Üniversite Hastanesi · Melikgazi / Kayseri
Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi, 1350 yatak kapasiteli hastanesi ile bölgenin en önemli ve en büyük sağlık kuruluşlarından birisidir.
Devlet Hastanesi
Kayseri Devlet Hastanesi
Devlet Hastanesi · Kocasinan / Kayseri
Kayseri Devlet Hastanesi, Devlet Hastanesi Merkez Kampüsü, Emel Mehmet Tarman Kadın Ddoğum ve Çocuk Kliniği, GETAT (Geleneksel Tamamlayıcı Tıp), AMATEM ve TRSM ve İldem Semt Polikliniği hizmet binaları ile sağlık hizmeti sunmaktadır.
Özel Hastane
Özel Acıbadem Kayseri Hastanesi
Özel Hastane · Melikgazi / Kayseri
Acıbadem Kayseri Hastanesi modern mimarisi, hasta odaklı ve konforlu tasarımı ile Orta Anadolu bölgesine çok farklı ve çağının ötesinde bir sağlık hizmeti anlayışı getiriyor.
Özel Dünyam Hastanesi
Özel Hastane · Kocasinan / Kayseri
Dünyam Hastanesi, Hastaneler caddesinde Anadolu'nun en büyük, en donanımlı, kadro bakımından en zengin özel hastanesi olarak kuruldu ve 2011 yılında hasta kabulüne başladı.
Özel Medical Palace Hastanesi
Özel Hastane · Melikgazi / Kayseri
Tam teşekküllü hastane olarak hizmet veren Medical Palace Hastanesinde tüm tıbbi branşlar mevut olup son teknoloji cihazlar ile donatılmıştır.
Özel Memorial Kayseri Hastanesi
Özel Hastane · Kocasinan / Kayseri
Memorial Kayseri Hastanesi toplam 119 yatak kapasitesi, üstün teknolojik donanıma sahip 5 ameliyathanesi ile hasta ve hasta yakınlarına uluslararası standartlarda sağlık hizmetini, kalite ve konfor ile bir arada sunmaktadır.
Özel Kayseri İbnisina Hastanesi
Özel Hastane · Melikgazi / Kayseri
Kayseri'de ilk özel sağlık kuruluşu olma özelliğine sahip olan İbni Sina 24 saat kesintisiz hizmet vermeye devam etmektedir.
Özel Kayseri Tekden Hastanesi
Özel Hastane · Kocasinan / Kayseri
Özel Kayseri Tekden Hastanesi olarak arzumuz, kalp hastalıkları teşhis ve tedavisinde elde ettiğimiz Türkiye başarısını bütün branşlarda da yakalamaktır.
Özel Erciyes Hastanesi
Özel Hastane · Melikgazi / Kayseri
Özel Erciyes Hastanesi olarak kaliteli hasta hizmetleri ve güler yüzlü çalışanları ile pek çok ilden hastalarımıza hizmet sunmaktayız.
Özel System Hospital
Özel Hastane · Kocasinan / Kayseri
Kayserinin sağlıkta yükselen değeri System Hospital, ileri tıp teknolojimiz, branşında uzman kadrolarımız, tam donanımlı tanı ve tedavi ünitelerimizle kesintisiz sağlık hizmeti sunuyoruz.
Özel Melikgazi Hastanesi
Özel Hastane · Melikgazi / Kayseri
Özel Melikgazi Hastanesi; Kayseri'nin Alpaslan Mahallesi'nde bulunmaktadır. Acil Servisi ve ambulansı ile hizmet vermektedir.
Türk Kızılayı Kayseri Hastanesi
Özel Hastane · Melikgazi / Kayseri
Nisan 2007 yılında Türkiye Kızılay Derneği Özel Türkiye Tekstil Sanayi İşverenleri Sendikası Kızılay Hastanesi adıyla hizmet vermeye başlayan Kayseri Hastanemiz 19 ana branşta toplam 29 doktor ve hastane genelinde 52 yatak kapasitesiyle hizmet vermektedir.
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Özel Uzmandent Diş Hastanesi
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · Melikgazi / Kayseri
Kayseri Diş Merkezi olarak 2005 yılında açılan merkezimiz, 2010 yılında isim değişikliğine gitmiş Özel Uzmandent Diş Merkezi olarak, bölgemizde ağız ve diş sağlığı hizmetlerine devam etmektedir.
Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Diş Hastanesi
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · Kocasinan / Kayseri
Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde; Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi, Ağız, Diş ve Çene Radyolojisi, Endodonti, Ortodonti, Pedodonti, Periodontoloji, Protetik Diş Tedavisi ve Restoratif Diş Tedavisi olmak üzere, sekiz anabilim dalı bulunmaktadır.
Özel Hospitadent Kayseri Diş Hastanesi
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · Kocasinan / Kayseri
2014 yılında hizmet hayatına başlayan Kayseri Hospitadent 12 üniti ve 1 ameliyathanesi ile toplam 1500m2'lik bir alanda hizmete açılmıştır.
Özel Uzdent Beyazşehir Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · Melikgazi / Kayseri
2016 yılında kurulan ve ikinci şubemiz olan Uzdent Diş Klinikleri Beyazşehir şubemiz; 5 diş hekimi ile Melikgazi ilçesi Gesi Caddesi üzerinde faaliyet göstermektedir.
Kayseri Nimet Bayraktar Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · Melikgazi / Kayseri
Kayseri ve çevre illere ağız ve diş sağlığı konusunda hizmet veren Nimet Bayraktar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde diş çekimi ve cerrahisi, protez, tedavi ve ortodonti branşlarında hizmet veriliyor.
Özel Maya Diş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · Melikgazi / Kayseri
Özel Kayseri MayaDiş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, diş hekimliğinin bütün uzmanlık dallarının mevcut olduğu, alanında uzman diş hekimlerince en iyi tedavilerin en son teknolojik cihazlarla yapıldığı profesyonel bir kurumdur.
Özel DentalPark Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · Kocasinan / Kayseri
DentalPark Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak Kayseri'nin merkezinde ulaşım açısından vatandaşımızın kolaylıkla ulaşabileceği bir yerde 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet vermeye devam ediyoruz.
Özel Uzdent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · Kocasinan / Kayseri
2006 yılında kurulan ve 2015 yılında yenilenerek Uzdent Hastane Caddesi ismiyle hizmetine devam eden şubemiz; 2'si uzman diş hekimi olmak üzere 14 diş hekimi ile Kayseri il merkezi Atatürk Bulvarı üzerinde faaliyet göstermektedir.
Göz Hastalıkları Merkezi
Özel Maya Kayseri Göz Hastanesi
Göz Hastalıkları Merkezi · Melikgazi / Kayseri
Özel Maya Kayseri Göz Hastanesi olarak, son 10 yılda öncü uygulamalarımızla ve sahip olduğumuz değerlerimizle, Kayseri'den, ve Türkiye'nin dört bir yanından ve yurtdışından gelen göz sağlığı ile ilgili her türlü soruna karşı 365 gün, 24 saat üst düzey hizmet ve çözüm sunmaya devam etmekteyiz.
Özel Kayseri Lazergöz ve KBB Hastalıkları Cerrahi Tıp Merkezi
Göz Hastalıkları Merkezi · Melikgazi / Kayseri
Özel Kayseri Lazer Göz Merkezi güleryüzlü ve üstün niteliklere sahip, personel ve hekim kadrosu, yüksek teknolojik donanımıyla, dünya standartlarında kaliteli hizmet vermektedir.
Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi
Özel Hüma Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi
Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi · Melikgazi / Kayseri
Hüma Hastanesi 2006 yılı Şubat ayında Anadolu’nun ilk Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi olarak hizmet vermeye başlamıştır.
Çocuk Hastanesi
Mustafa Eraslan ve Fevzi Mercan Çocuk Hastanesi
Çocuk Hastanesi · Melikgazi / Kayseri
Hastane Binasında, pediatri, endokrin, metabolizma, pediatrik infeksiyon, pediatrik gastroentoroloji, pedriatrik hematoloji-onkoloji, pediatrik kardiyoloji ve anjio, pediatrik nefroloji ve romatoloji, pediatrik noroloji, pediatrik alerji, pediatrik yenidoğan ve pediatrik yoğun bakım, pediatrik radyoloji ile Pediatrik ACİL üniteleri bulunmaktadır.
Emel Mehmet Tarman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi
Çocuk Hastanesi · Kocasinan / Kayseri
Kayseri Devlet Hastanesine bağlı Emel Mehmet Tarman Çocuk Hastalıkları Ek Hizmet Binası, çocuk hastalalıkları poliklinikleri, kadın hastalıkları ve doğum poliklinikleri ve çocuk acil poliklinikleri hizmet vermektedir.
Kalp Hastalıkları Hastanesi
Yılmaz - Mehmet Öztaşkın Kalp Hastanesi
Kalp Hastalıkları Hastanesi · Melikgazi / Kayseri
Kardiyoloji anabilim dalında uzman personel tarafından, modern teknolojik cihaz ve sistemler kullanılarak tanı ve tedavi uygulanmaktadır.
Diyaliz Merkezi
Özel Umut Diyaliz Merkezi
Diyaliz Merkezi · Melikgazi / Kayseri
Özel Umut Diyaliz Merkezimiz, Kayseri’nin merkezi konumunda, güleryüzlü personeli ve yetkin sağlık çalışanlarıyla hizmetinizde. SGK kapsamındaki tüm hastalar ve yurtdışından misafir olarak gelen hastalarımıza herhangi bir katkı payı alınmaksızın tedavi hizmeti verilmektedir.
Özel Rensa Diyaliz Merkezi
Diyaliz Merkezi · Kocasinan / Kayseri
Özel Rensa Diyaliz Merkezi 2008 yılında Diaverum tarafından açılmış ve 24 diyaliz istasyonu bulunmaktadır.
Özel Kayseri Diyaliz Merkezi
Diyaliz Merkezi · Melikgazi / Kayseri
Özel Kayseri Diyaliz Merkezi 25 cihaz kapasitesi ile bikarbonatlı hemodiyaliz tedavisi uygulamaktadır. Haftada 6 gün 3 seans Hemodiyaliz hizmeti vermektedir.
Özel Duru Diyaliz Merkezi
Diyaliz Merkezi · Kocasinan / Kayseri
Kayseri Duru Diyaliz Merkezi olarak amacımız hastalarımıza uzman kadro ve en son teknolojik cihazlarla dünya standartlarında hizmet sunmaktır.
Özel Lifos Diyaliz Merkezi
Diyaliz Merkezi · Melikgazi / Kayseri
Özel Lifos Diyaliz Merkezi DMED Diyaliz Hizmetleri bünyesinde, 42 istasyon kapasitesi ile bikarbonatlı hemodiyaliz tedavisi hizmeti sunmaktadır.
Özel Almet Diyaliz Merkezi
Diyaliz Merkezi · Kocasinan / Kayseri
Almet Diyaliz Merkezi 2001 yılında kurulmuştur. Şehir merkezindeki hastalarımızla birlikte, Kayseri'nin Develi, Bünyan, Tomarza, Yahyalı, Yeşilhisar, İncesu ilçeleri ile Yozgat ve Sivas’ ın belirli yerlerine servis hizmeti verilmektedir.
Özel D.med Erciyes Diyaliz Merkezi
Diyaliz Merkezi · Kocasinan / Kayseri
Erciyes Diyaliz Merkezimiz 29 hasta yatağı kapasitesi ile Hemodiyaliz ve Evde Diyaliz hizmeti vermektedir. Erciyes Diyaliz Merkezi, büyüleyici cazibe merkezleri sunan güzel Kayseri’de oldukça kentsel bir konuma sahiptir.
Semiha Kibar Organ Nakli ve Diyaliz Hastanesi
Diyaliz Merkezi · Melikgazi / Kayseri
Hizmetlerimiz, yataklı servis, hemodiyaliz merkezi, periton diyaliz ünitesi, genel nefroloji polikliniği, transplantasyon polikliniği şeklindedir.
Onkoloji Merkezi
Mehmet Kemal Dedeman Hematoloji Onkoloji Hastanesi
Onkoloji Merkezi · Melikgazi / Kayseri
Bir yıl içerisinde yapılanmasını tamamlayan ve tüm birimleri ile faaliyete geçen hastane; tam teşekküllü Kan Hastalıkları ve Kanser Araştırma ve Uygulama Merkezi haline gelmiştir.
Poliklinik
Kayseri Geriatri Hastanesi
Poliklinik · Kocasinan / Kayseri
Kayseri Geriatri Hastanesinde yapılan uygulamalarla, hayatın ilerleyen yıllarında, kişilerin sağlığının korunması, hastalıklarının önlenmesi, toplumdan soyutlanmadan yaşamlarını sürdürmeleri ve çok yönlü değerlendirmelere dayalı tedavi edilmeleri hedef alınmaktadır.
İldem Semt Polikliniği
Poliklinik · Melikgazi / Kayseri
Melikgazi Belediyesi tarafından yaptırılan ve Sağlık Bakanlığına devredilen Kayseri Eğitim Araştırma Hastanesi'ne bağlı olarak çalışan İldem Semt Polikliniği, günümüzde Kayseri Devlet Hastanesine bağlı olarak poliklinik hizmetleri vermektedir.
Tüp Bebek Merkezi
Özel Memorial Kayseri Tüp Bebek Merkezi
Tüp Bebek Merkezi · Kocasinan / Kayseri
İç Anadolu Bölgesi'nde, mimarisi ile tek bağımsız merkez olma özelliğine sahip olan Memorial Kayseri Tüp Bebek Merkezi, yardımcı üreme teknikleri alanındaki tüm tedaviler için tasarlanmıştır.
Oksijen Tedavi Merkezi
Özel Kayseri Oksibar Hiperbarik Oksijen Tedavi Merkezi
Oksijen Tedavi Merkezi · Kocasinan / Kayseri
İleri teknoloji ve teknik donanıma sahip olan, aynı anda 16 kişiye kadar tedavi imkanı verebilen basınç kabinlerimiz, kalite ve tıbbi etiği en ön planda tutan uzman tıbbi kadromuz ve ekibimizle sizleri hizmet verdiğimiz merkezlerimize bekliyoruz.

Şu an 1. sayfadasınız. Sonuçlar toplam 1 sayfa

İlk Sayfa

Yeni Eklenen Kurumlar
Kayseri Geriatri Hastanesi
Kayseri Geriatri Hastanesinde yapılan uygulamalarla, hayatın ilerleyen yıllarında, kişilerin sağlığının korunması, hastalıklarının önlenmesi, top...
Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Diş Hastanesi
Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde; Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi, Ağız, Diş ve Çene Radyolojisi, Endodonti, Ortodonti...
Emel Mehmet Tarman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi
Kayseri Devlet Hastanesine bağlı Emel Mehmet Tarman Çocuk Hastalıkları Ek Hizmet Binası, çocuk hastalalıkları poliklinikleri, kadın hastalıkları ...
Özel Hospitadent Kayseri Diş Hastanesi
2014 yılında hizmet hayatına başlayan Kayseri Hospitadent 12 üniti ve 1 ameliyathanesi ile toplam 1500m2'lik bir alanda hizmete açılmıştır....
Yorum ve Şikayetler
Martin Türk
Martin Türk · 31 Ocak 2022
Aldıkları randevu paralarımı haram ediyorum. Çalışanları doktorları zorla çalışıyor sanki başhekimi ne işe yarıyor....
Arslan Suna
Arslan Suna · 24 Ağustos 2020
Kayseri Erciyes Üniversitesi Sağlık Araştırma Merkezi 30 sene geride kalmış o geride kalmışlıkla yönetiliyor. Telef...
İslami Aşk Sözleri
İslami Aşk Sözleri · 31 Ekim 2018
Bende panik atak var diş hastanesi mi daha iyi fakülte mi 3 çürük bir kanal tedavi bir diş çekilecekmiş....
Serpil Göker
Serpil Göker · 11 Temmuz 2018
Dışardan bina görünümü şık gözüküyor ama çok eksikleri var iş saatleri olmak üzere ulaşım berbat....