Osmanlı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi

Osmanlı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi
Kurum Adı:Osmanlı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi
Kategori:Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Şehir:Ankara
İlçe:Yenimahalle
Adres:Mehmet Akif Ersoy Mah. Sami Efendi Cad. No:56 Demetevler
Telefon:0 (312) 325-3636
Web Sitesi:ankaraosmanliadsh.saglik.gov.trHata Bildir
39.97016832.777196

Kurum Hakkında

Osmanlı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Ankara ili Yenimahalle ilçesinde ağız ve diş sağlığı merkezi olarak faaliyet göstermektedir. 01 Mart 2004 tarih ve 1351 sayılı bakanlık oluru ile daha önce TC 75. yıl Ağız ve Diş Sağlığına Merkezine bağlı poliklinik olarak çalışan merkezimiz, TC Keçiören Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine dönüştürülmüştür.

Osmanlı Ağız ve Diş Hastanesi; Demetevler Yenimahalleye taşınmış olup, 53 Ünit, 67 diş hekimi ve diğer personeliyle hizmet vermeye devam etmektedir.

Osmanlı ADSM; hastalara sunulan ağız ve diş sağlığı hizmetinin kalitesini geliştirmek, güvenli, adil, etkili, kolay ulaşılabilir tedavi ortamı sağlamak ve bunun yanında tüm hizmet birimleriyle birlikte iyileştirme ve geliştirme çalışmalarının devamlılığını destekleyerek tüm tedavi standartlarını çağdaş dünya standartları seviyesine yükseltmeyi kendine vizyon edinmiştir.

Osmanlı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Osmanlı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Poliklinikler
  • Çocuk Diş Hekimliği
  • Diş Hekimliği (Genel Diş)

Harita ve Ulaşım Bilgileri

Yorum ve Şikayetler

Seval Akin
11 şubat sabah 6 da hastaneye gittim İnternet sitesinde 24 saat açık ve acil var yazıyordu. Kapıdan girip kimse var mı diye seslendim 15 dk sonra güvenlik geldi ve doktorun rahatsızlanıp çıktığını söyledi. Saat 9 a kadar ağrıyla doktorların gelmesini bekledim doktor sadece yüzüme bakarak ilaç yazdı ve gönderdi.
Erdal Erdal Şahin
Kimin umurunda acaba bu kadar şikayet, hastalar insan deyil bunlar için, cani acımaz, ağrı olmaz, beklesin. Şikayet et boşa pandemi zaten bunların bi taraflarını kaldırdı. Akşam olsun, hafta sonu olsun diş yok ilaç yaz gönder, yazık valla bu insanlara acılar içinde yaşıyoruz kimin ipinde.
Murat Perçin
Berbat bir yer birincisi hastayı dinlemiyor kendi başına buyruk doktor bunlar ben oynuyan ve ağrıyan dişimi çektireyim diye gittim ama bunlar ağrıyan ve oynuyan dişi bırakıp uyuşturucuyu vurup alakası olmayan dişimi çekmişler ve ben farkına vardığımda kendilerine gidip yanlış dişi cekmişsiniz dediğimde hiç alakası olmayan sözlerle beni başka bir gün sonra gel o dişini çekeriz diyerek beni oradan çıkardılar ve üstüne üstlük sabah 08.00 akşam 17.00 de mesai yazmışlar ama sabah 09.00 dan önce mesaiye başlamıyorlar ve çekilen dişimin olduğu yerin kanaması duradan kanıyor.
Eren Saygılı
*** ***'e sakın randevu almayın ilgi alaka sıfır sizi dinlemiyor bile sürekli kendi konuşuyor kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Emir Emir
★★★★★
Osmanlı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi sayın baş hekim yardımcısı ve halkla ilişkilerde bulunan çok degerli ablama sonsuz selam ve sevgiler sunarım Allah sizlerden razı olsun. B Burhan Engez
Aydın Sivrikaya
Halime hanım Ankaranın en kötü sağlık kuruluşu siz başka yerdenmi bahsediyorsunuz.
Nazlı Efe
Bu nasıl bi sistem bu nasıl bi doktor randevu alıp gidiyorum flim gönderiyo sonra bana bugün çok yoğun belki alırım sizi olmadı randevu verecem geri diyo tek işimiz bu ya doktorun keyfini beklemek yazık çok yazık.
Ünal Salman
Dt. *** ***. Bir doktor böyle kaba olmamalı. Sert hareketlerle hastaya muamelede bulunmamalı. Sadece bunla kalsa iyi. Kendisinden başkası bilmiyormuş gibi hastayı dahi dinlemeyip isyankar tavırlar sergileyip, burnunun doğrusuna giden bir doktor! Biraz nazik ve kibar olmayı deneyebilirsin. Kimse bu işi sana zorla yaptırmıyor. İstemiyorsan, sevmiyorsan yapma bu işi. Hastalarına yazık. Hiç bir şekilde kimseye tavsiye etmiyorum. Bu doktora gidip kendinize yazık etmeyin.
Züleyha Cesur
★★★★★
Bn gittim güzeldi doktorumda çok iyi.
Berrin Fırat
Arkadaşlar ben 2 hafta önce 4 dişimi kestirip köprü yaptırdım... dr *** *** çene kemiğime kadar enfeksiyon bulaşmış şu an özele gidiyorum hala enfeksiyonu yok edemediler okadar ki kötü bir hastane çok pişmanım...
Ahmet Aracı
Ey kardeşlerim ve büyüklerim ben 40 yaşında iken gittim. ağzımda üste 13 diş alta 8 dişim vardı ağrım yoktu boş olan yerleri doldursunlar diye gittim ama üstekinlerin hepsini çektiler. damak diş yaptılar ağzımda durmuyor ve kırılıyor anlayacağınız hayatım bitti. Allahta o doktorun hayatını bitirsin hiç yüzüm gülmedi dikatli olun iyce araştırın
Volkan Aydogdu
★★
Diş kökümde kist oluştu. 1 haftadır antibiyotik kullanıyorum küçülmedi. hayatımı olumsuz etkiliyo. yana döne şu saatte hastane arıyorum. dayanamıyorum çünkü. ama yorumları okuyunca vazgeçtim gitmekten.
Okay Kaygusuz
★★
Şimdi dişimde ağrı var sgk çalışanıyım acaba gitsem mi gitmesem mi burdaki yorumları okuyunca gitmek gelmedi şimdi içimden.
Ayhan Tuna
Daha önce gittiğim bir sağlık kuruluşunda diş ağrısı şikayetim üzerine yapılan muayenede kanal tedavisi ile kurtarılır denilen diş rahatsızlığıma, 03/03/2014 günü sabah saat 9:10 da randevulu olarak gittiğim Keçiören Osmanlı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde, muayene sonucunu Dr. *** **** bey, röntgene bağladı. Hastanenin 1 adet olan röntgen sırasında 1 saat bekledikten sonra, syn doktor dişin çekilmesine karar verdi. 16/03/2014 tarihinde çekebilirlermiş. Ne ilaç yazıldı, nede açıklama yapıldı. Sağlık bakanlığı bu rezaleti artık görmeli... Bu hastaneye diş hastanesi denemez. Muayene oluyosunuz, sonuç yok, 2 hafta sonrasına... Şaka gibi yaaa... Herkese geçmiş olsun dileklerimle... Ayhan Tuna
TC Arzu Büyükcaner Alkan
Rezalet bir hastane gittim pişman oldum kimseye tavsiye etmem kanal tedavisi ile kurtarılabilecek dişe hemen çekilsin dendi özel bir merkeze gittim ve dişim kurtuldu hastalara davranış şekilleride hoş değil hiç gitmeyin.
T.c. Mustafa Doğan
Adı hastane olan osmanlı ağız ve diş sağlığı merkezine gittiğimizde doktorların ilgisizliği ukalalığı terbiyesizliği bir yana sağlam dişleri bile çekmeye başladılar. Yetkili arkadaşlar milleti nasıl dolandıracağını düşünene kadar doktorların ne yaptıklarıyla ilgilensinler. Dolgu olması gereken dişe çekilecek deyip çekmeleri rant içinmidir çok merak ediyorum aklı olan bir insanın bir daha oraya gitmesi bence mantıksız...
Hüseyin Özder
Kardeşim bu telefona bakacak birileri yokmu bu hastanede, oradakiler ne yapıyorlar, herzamanki gibi yine sorumsuz davranıyorlardır. Personelin sorumsuzluğu ve ilgisizliği yüzünden özele dünya bir para aktarmak zorunda kalıyoruz. Hakkımızı helal etmiyoruz.
Yüksel Kandemir
★★
Merhaba bugün 7:10 da hastanenize muane olmaya gittim. Sistem yok nedeniyle sıraya aldılar. Bize 8 de sistem gelecek dendi ve 9 a kadar sırada bekledik. Bekleme kısmı hiç sorun değil fakat o kadar insan sırada beklerken rastgele insanları doktora gönderdiler yanı sıra diye bişey kesinlikle kalmadı. Elimize bitane dosya tutuşturdular rastgele doktorlara gönderdiler doktoru beklerken sistem geldi dosyalar tekrar hasta kabule gitti. Hasta kabulde onlarca insan sırada ben yine sıranın en sonuna geçtim ve ilk ben gitmişken en son sıraya düştüm yani sistem, sıra, düzen sadece lafta kaldı. O kadar insan mağdur edildi ve ordaki çalışanlar sadece seyirciydi. Çözüm arama adına hiçbirşey yoktu yazık sadece adı olan bi hastane.
Ayhan Badur
★★
Randevu alabilecegimiz, telefonda derdimizi anlatabilecegimiz birisi çıksın karşımıza, bilgisiz bir güvenlik görevlisi degil. Onun adı güvenlik, telefonu degil kapıyı beklesin. Saat 05 40 hala benim dişim agrıyor.
Ayşe Kaçan
★★
Ben de diş tedavim için gittim oraya ancak * numaradaki ***'a muayene oldum olmaz olsaydım daha şikayetimi bile sormadan sadece bakım diş macunu yazıp bir hafta sonrasına randevu verdi oysaki kaplama dişimin bana verdiği şiddetli ağrı için gitmiştim. ertesi hafta randevuya gittim bu seferde iple temizle bi hafta sonra yine gel dedi. bende asıl sorunlu dişimle ilgilenmesini ve sadece ipliklemek için bir hafta daha ertelemesine anlam veremediğimi söyledim bana verdiği cevap başka hekime gidebilirsin oldu tam bir saygısız. neyseki başka bir doktora gittiğimde doğru düzgün tedaviye başladılar. ama *** hekimi kimseye tavsiye etmiyorum.
Halime Karaoğlu
★★★★★
Merhaba, ben hastalarınızdan Halime Haraoğlu. Dr. Hülya Perdeci dişlerimin tedavisini yaptırdım ve protez taktırdım, dişlerimden çok memlunum. Oğlumu da oraya getirip şuan ismini hatırlayamadığım dok han. Karaoğlu soyisimli dolgu ve diş çekimini yaptı. Oğlum 16 yaşına girecek tedavileri bitti, tel takılacak çene yapısı küçük olduğu için tel takılması gerekiyor, defalarca sordum randevuların dolu olduğu söyleniyo ünv. hast başvurdum ulaşım zor olduğu için gidemiyorum. Çalışıyorum yardımcı olunmasını randevu verilmesini istiyorum. Gerçekten hastalarla ilğilenen gereken müdahaleyi yapan mükemmel bi hastane herkese tavsiye ediyorum. Başarılarınızın devamını diler, sağlıklı günler dilerim. Saygılarımla

Osmanlı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi hakkında yorum yapın

Kurum ile ilgili yorumlarınızı veya eleştirilerinizi mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve profil fotoğrafınız ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun websitesini kullanınız.

avatar
Sağlık Kurumuna Puan Verin
2.8 / 5

Osmanlı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi 5 üzerinden 2.8 puan almıştır. Toplam 147 oy kullanılmış ve kurum hakkında 21 yorum yapılmıştır.

Yakınlardaki Sağlık Kurumları

Özel Lokman Hekim Demet Tıp Merkezi
Ankara Yenimahalle ilçesi Demetevler semtinde 2400 m² kapalı alanda, ayakta tedavi ve sağlık hizmeti verilmek üzere 2016 yılı itibariyle sağlık hizmeti sunumuna başlamışt...
Dr. Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Dr. Abdurrahman Yurtarslan Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi ülkemizde onkoloji alanında hizmet veren tek eğitim ve araştırma hastanesidir. Vatandaşlarımıza alanında...
Özel Servet Ünsal Tıp Merkezi
Dr. Servet Ünsal tarafından kurulan Servet Ünsal Polikliniği, Tıp Merkezi statüsünde hizmet vermeye devam etmektedir....
Özel Tepe Tıp Merkezi
Özel Tepe Tıp Merkezi
901 metre uzaklıkta
Özel Tepe Tıp Merkezi, PTT Demetevler şubesi yanında, 360. cadde eski 8. caddede hizmet sunmaktadır....
Özel Yeni Vizyon Tıp Merkezi
Yeni Vizyon Tıp Merkezi hizmet sunduğu tıbbi bölümleri genişleterek 5.000 M2 kapalı alanı olan yeni binasında modern tıbbi cihazları ve genişleyen uzman hekim kadrosu ile...
Özel Göl Diyaliz Merkezi
Göl Diyaliz Merkezi, 2000'den beri Ostim Caddesi üzerinde hizmet vermektedir. Merkezimizde 19+1 cihaz kapasitesi mevcuttur....
Özel Cihan Göz Hastalıkları Merkezi
Cihan Göz Hastalıkları Merkezi mayıs 2008 tarihinde faaliyete başlamış olup 3 adet Muayene odası ve gelişmiş Ameliyathanesi ve Tetkik odaları ile sizlere hizmet vermektey...
Özel Ortadoğu Hastanesi
Özel Ortadoğu Hastanesi
2 km. uzaklıkta
Sağlık evinden polikliniğe, poliklinikten tıp merkezine şeklinde gerçekleşen yolculuğumuzda son olarak Özel Ortadoğu Hastanesi olarak hizmet vermekteyiz....
Kurum Bilgileri Hatalı mı?

Osmanlı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ile ilgili yanlış, eksik veya güncel olmayan bilgileri bize iletmek için buraya tıklayınız ✉