Kocaeli Hastaneleri
Kocaeli

Kocaeli ilinde toplam 63 kurum sağlık hizmeti sunmaktadır. Şehirde 14 Özel Hastane, 8 Devlet Hastanesi, 8 Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, 7 Diyaliz Merkezi, 7 Poliklinik, 7 Tıp Merkezi, 2 Oksijen Tedavi Merkezi, 2 Göz Hastalıkları Merkezi bulunmaktadır.

Kocaeli sağlık kurumları için telefon numarası, adres, sunulan hizmetler, randevu gibi bilgilere bu sayfadan erişebilir, yapılan yorum ve şikayetleri okuyabilirsiniz.Kocaeli merkezde bulunan hastaneler altta listelenmiştir. İlçelerdeki hastaneler için ilçe isimlerine tıklayabilirsiniz.

Kocaeli İlçe Hastaneleri

Kocaeli Merkezde Bulunan Sağlık Kurumları

Şehir Hastanesi
Kocaeli Şehir Hastanesi
Şehir Hastanesi · İzmit / Kocaeli
Kocaeli Şehir Hastanesi bünyesinde 494 yataklı bölge hastanesi, 116 yataklı onkoloji hastanesi, 246 yataklı kadın doğum ve çocuk hastanesi, 124 yataklı kalp damar hastalıkları hastanesi, 100 yataklı yüksek güvenlikli adli psikiyatri hastanesi ve 100 yataklı fizik tedavi ve rehabilitasyon hastanesi bulunmaktadır.
Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Eğitim ve Araştırma Hastanesi · Derince / Kocaeli
Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi 45 ayrı branşta toplam 160 poliklinik ile yılda bir milyonun üzerinde hastaya poliklinik hizmeti verilirken, 669 fiili yatak kapasitesi ile de ayda ortalama 3500 üzerinde hastaya yatarak tedavi hizmeti sunulmaktadır.
Üniversite Hastanesi
Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi
Üniversite Hastanesi · İzmit / Kocaeli
Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi, 700 yatak kapasitesi ile Umuttepe yerleşkesinde günde ortalama 4500 - 5000 kişiye tedavi imkanı sunmaktadır.
Devlet Hastanesi
İzmit Seka Devlet Hastanesi
Devlet Hastanesi · İzmit / Kocaeli
İzmit Seka Devlet Hastanesi 320 yatak kapasitesi ile ve kendisine bağlı olan Merkez Semt Polikliniği ile ek binası ve Köseköy Semt Polikliniği ile beraber hizmet vermektedir.
Körfez Devlet Hastanesi
Devlet Hastanesi · Körfez / Kocaeli
Körfez Devlet Hastanesi dahiliye, çocuk hastalıkları, kadın hastalıkları ve doğum, genel cerrahi, kulak-burun-boğaz, anestezi, göğüs hastalıkları, göz, fizik tedavi, ağrı polikliniği, nöroloji, ortopedi ve acil bölümleriyle hizmet vermektedir.
Kocaeli Devlet Hastanesi
Devlet Hastanesi · İzmit / Kocaeli
Kocaeli Devlet Hastanesi 2017 yılında açılan yeni modern binasında, 218 yatak, 9 ameliyathane, 63 poliklinik ile sağlık hizmeti sunmaktadır.
Özel Hastane
Özel Atakent Cihan Hastanesi
Özel Hastane · İzmit / Kocaeli
Cihan Hastanesi, 2013 yılında, Kocaeli’nin Merkez İlçesi’nde 9.000 m2 kapalı alan üzerine kuruldu. 2021 yılında Atakent Sağlık Grubu’na devredilen hastane, Özel Atakent Cihan Hastanesi ismi ile sağlık hizmeti sunumuna devam etmeye başladı.
Özel Körfez Marmara Hastanesi
Özel Hastane · Körfez / Kocaeli
Güler yüzlü kadrosu ile günden güne hizmet alanını genişleten Özel Körfez Marmara Hastanesi 4 katlı binasından hizmet vermeye devam etmektedir.
Özel Aktif Kocaeli Hastanesi
Özel Hastane · Başiskele / Kocaeli
Özel Aktif Kocaeli Hastanesie modern tıbbın gerektirdiği tüm teknolojik altı yapısı sağlanmış, modern tedavi yaklaşımı, güven, güleryüz ve hasta memnuniyetini ilke edinmiş profesyonel ekibi ile bölgenin hızla büyümekte olan hastanesi olarak hizmet vermeye devam etmektedir
Özel Konak Hastanesi
Özel Hastane · İzmit / Kocaeli
Özel Konak Hastanesi, güçlü uzman kadrosuyla Kardiyoloji'den Çocuk Hastalıkları'na, Radyoloji'den Genel Cerrahi'ye kadar bireyin yaşamı boyunca ihtiyaç duyacağı tüm sağlık hizmetlerini geniş bir yelpazede sunuyor.
Özel VM Medicalpark Kocaeli Hastanesi
Özel Hastane · Başiskele / Kocaeli
VM Medical Par 48 bin metrekare kapalı alanda 10 ameliyathane, 101 poliklinik ve 214 yatak kapasitesiyle Kocaeli'nin en büyük özel hastanesi olarak hizmet veriyor.
Özel Kocaeli Akademi Hastanesi
Özel Hastane · Başiskele / Kocaeli
D-100 karayolu üzeri Yahya Kaptan ışıkları karşısında faaliyete geçen Özel Kocaeli Akademi Hastanesi 12.500 m2 alanda hizmet vermektedir.
Tıp Merkezi
Özel Denge Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · İzmit / Kocaeli
Psikiyatri dal merkezi olarak kurulup, psikiyatri hastanesine dönüşmesini hedeflediğimiz kuruluşumuz, Sağlık Bakanlığı’nın yeni yönetmelik değişikliklerini dikkate alarak, Tıp Merkezine dönüştü.
Özel Derince Marmara Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Derince / Kocaeli
Sağlık Mutluluktur sloganı ile 1995 yılından beri Körfez'de, Özel Körfez Marmara Hastanesi olarak sağlık hizmeti veren kuruluşumuz Derince'de Özel Derince Marmara Tıp Merkezi ile hizmetlerine devam ediyor.
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Derince Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · Derince / Kocaeli
Kocaeli Derince Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 2009 yılında Rotary Hizmet Binasına taşınmıştır ve halen aynı binada hizmet vermeye devam etmektedir.
Özel Hospitadent Kocaeli Diş Hastanesi
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · İzmit / Kocaeli
Özel Hospitadent Kocaeli Diş Hastanesi güçlü ve tecrübeli diş hekimi kadrosu ile İmplant, Zirkonyum, Dijital Gülüş Tasarımı, Lamine Kaplama, Box Teknik, Bonding Uygulaması, Beyazlatma, Panoramik Röntgen, Tomografi dahil olmak üzere diş sağlığı alanında verilen tüm hizmetleri gerçekleştirmektedir.
Özel İzmit Donatım Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · İzmit / Kocaeli
2009 yılından günümüze diş hekimliği alanında hizmet veren Özel Donatım İzmit/Kocaeli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi çağa uyum sağlamayı hedefleyerek, yenilenen misyon ve vizyonu ile hizmet veren ağız ve diş sağlığı merkezidir.
Körfez Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · Körfez / Kocaeli
Körfez Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yeni binasında daha çağdaş, daha kaliteli ve güler yüzlü hizmet sunmaya devam etmektedir.
Özel Mavi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · İzmit / Kocaeli
Özel Mavi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Yahya Kaptan Mahallesi Demokrasi Bulvarı üzerinde hizmet vermektedir.
Kocaeli Nuh Çimento Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · Kartepe / Kocaeli
Kartepe ilçesi Nuh Çimento Sanayi Vakfı Ağız ve Diş Sağlığı merkezi 2002 mayıs ayında yapılan düzenleme ile ağız ve diş sağlığı merkezine dönüştürülerek 20 unit ile hizmet vermektedir.
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi
Özel Romatem Kocaeli Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi · İzmit / Kocaeli
Fizik tedavi ve rehabilitasyon alanında Türkiye’nin ilk zincir saglık grubu olan Romatem’in ikinci hastanesi Kocaeli’nde 2010 yılından beri hastalarımıza hizmet vermektedir.
Göz Hastalıkları Merkezi
Özel Çağın Göz Hastalıkları Hastanesi
Göz Hastalıkları Merkezi · İzmit / Kocaeli
26 yatak kapasitesi bulunan Çağın Göz Hastanesi, göz hastalıklarının, tetkik ve tedavileri konusunda Türkiye ve yurtdışından gelen hastalarına kaliteli hizmet sunmaktadır.
Özel Dünyagöz Hastanesi İzmit
Göz Hastalıkları Merkezi · İzmit / Kocaeli
Dünyagöz Hastaneler Grubu'nun Şubat 2008'de açılan İzmit şubesi, Kocaeli Bölgesinde yaşayan vatandaşlarımızı Dünyagöz'ün hizmet kalitesi ve farkıyla tanıştırmaya devam ediyor.
Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi
Özel İzmit Kadın Doğum ve Çocuk Sağlığı Tıp Merkezi
Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi · İzmit / Kocaeli
İzmit Kadın Doğum Ve Çocuk Sağlığı Tıp Merkezi, tamamı akıllı sistemlerle donatılmış alt yapısı ve teknolojisiyle hizmet veriyor. Uzmanlaştığımız Kadın Doğum sağlık hizmetlerinde tıbbın ulaştığı en üst düzeyde, güvenilir, hasta odaklı ve kaliteli hizmet veren öncü bir kuruluşuz.
Çocuk Hastanesi
Özel İlgi Çocuk Tıp Merkezi
Çocuk Hastanesi · İzmit / Kocaeli
Özel İlgi Çocuk Sağlığı Merkezi 2008 yılında kurulmuş bulunan Özel İHY Sağlık ve AVM San.Tic.Ltd.Şti.'nin ilk sağlık hizmetleri projesidir.
Kalp Hastalıkları Hastanesi
Özel İzmit Kardiyoloji Merkezi
Kalp Hastalıkları Hastanesi · İzmit / Kocaeli
İzmit Kardiyoloji Merkezi 2008 yılında Kardiyolog Dr. Kerim Jaberi ve Kardiyolog Dr. Murtaza Şerifi tarafından kurulmuştur. Merkez kalp hastalıkları tanı ve tedavisi için hizmet vermektedir.
Diyaliz Merkezi
Özel FMC İzmit Diyaliz Merkezi
Diyaliz Merkezi · İzmit / Kocaeli
Özel FMC İzmit Diyaliz Merkezinde haftanın 6 günü hemodiyaliz tedavisi hizmeti sunulmaktadır.
Özel Renalis Diyaliz Merkezi
Diyaliz Merkezi · İzmit / Kocaeli
Özel Renalis Diyaliz Merkezi uzman ve deneyimli kadrosu ile hastalarımızın sağlıklı ve kaliteli bir yaşam sürmeleri için titiz, özverili bir hizmet vermektedir.
Özel İzmit Diyaliz Merkezi
Diyaliz Merkezi · İzmit / Kocaeli
İlk olarak 2006 yılında faaliyetine başlayan RTS İzmit Diyaliz Merkezi, Kasm 2015 te son teknoloji ürünler kullanılarak hazırlanan yeni hizmet binamıza taşınmıştır.
Özel Derince Diyaliz Merkezi
Diyaliz Merkezi · Derince / Kocaeli
1998 yılından beri Kocaelinin Derince ilçesince faaliyet gösteren Derince Diyaliz Merkezimiz uzman kadromuz ile sizlere hizmet vermektedir.
Poliklinik
Başiskele Semt Polikliniği
Poliklinik · Başiskele / Kocaeli
Kocaeli Devlet Hastanesi bağlı Başiskele Semt Polikliniğinde göz, nöroloji, dahiliye ve üroloji polikliniği hizmeti verilmektedir.
Kartepe Semt Polikliniği
Poliklinik · Kartepe / Kocaeli
Kocaeli Devlet Hastanesi Kartepe Semt Polikliniğinde 8 branşın yanı sıra, röntgen cihazıyla da hizmet verilmektedir.
Hereke Semt Polikliniği
Poliklinik · Derince / Kocaeli
Daha önce S.B.Ü Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bağlı olan Hereke Semt Polikliniği ulaşım açısından daha kolay ve yakın olan Körfez Devlet Hastanesi’ne bağlanarak ileri tetkiklerin daha kısa sürede yapılması sağlandı.
Yürüyüş Yolu Semt Polikliniği
Poliklinik · İzmit / Kocaeli
Kocaeli İzmit Seka Devlet Hastanesi Yürüyüş Yolu Semt Polikliniği bodrum ve teras dahil 6 katlı binada birçok farklı branşlarda hizmet vermektedir.
Oksijen Tedavi Merkezi
Özel Oksimed Hiperbarik Oksijen Tedavi Merkezi
Oksijen Tedavi Merkezi · İzmit / Kocaeli
Özel Oksimed Hiperbarik Oksijen Tedavi Merkezinde iyileşmeyen yaralar, kemik iltihapları, ani işitme ve görme kayıpları, soba-tüpgaz zehirlenmesi gibi olan hastalar tedaviye alınmaktadır.

Şu an 1. sayfadasınız. Sonuçlar toplam 1 sayfa

İlk Sayfa

Yeni Eklenen Kurumlar
Çayırova Semt Polikliniği
Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı Çayırova Semt Polikliniğinde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzman...
Özel Hospitadent Kocaeli Diş Hastanesi
Özel Hospitadent Kocaeli Diş Hastanesi güçlü ve tecrübeli diş hekimi kadrosu ile İmplant, Zirkonyum, Dijital Gülüş Tasarımı, Lamine Kaplama, Box ...
Özel İlgi Çocuk ve Fizik Tedavi Tıp Merkezi
Özel İlgi Çocuk ve Fizik Tedavi Tıp Merkezinde 7/24 acil servis ve 7/24 uzman çocuk doktoru bulunmakta olup, fizik tedavi ve rehabilitasyon, dahi...
Yürüyüş Yolu Semt Polikliniği
Kocaeli İzmit Seka Devlet Hastanesi Yürüyüş Yolu Semt Polikliniği bodrum ve teras dahil 6 katlı binada birçok farklı branşlarda hizmet vermektedi...
Yorum ve Şikayetler
Sinan Kuran
Sinan Kuran · 28 Ağustos 2023
Gerçekten Kocaeli İzmit'te diş hastanesi özellikle çocuk bölümü için büyük bir sıkıntı var bunu cimer'e de şikayet ...
İsa Işıkaltın
İsa Işıkaltın · 21 Temmuz 2022
Doktor ismini vermicem ama hiç memnun değilim yapılan dolgu 3 4 ara ile iki kez düştü. Şuanda dişim ağrı var ve kan...
Zohre Yazgan
Zohre Yazgan · 15 Nisan 2022
Ameliyatlık çekim diyip nuh çimentoya sevk ettiler fakat diş ameliyatlik değilmiş....
Hatice Kaba Türk
Hatice Kaba Türk · 16 Şubat 2022
*** ***'ye gittim 2 ay sürdü.. Dolgusu düşen dişime dolgu yaptı temizlemeden 8 gün sonra bidaha gittim 28 gün sonra...