Kocaeli Nuh Çimento Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

Kocaeli Nuh Çimento Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Kurum Adı:Kocaeli Nuh Çimento Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Kategori:Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Şehir:Kocaeli
İlçe:Kartepe
Adres:Emek Evler Mah. Sapanca Yolu Cad. No:3
Telefon:0 (262) 371-5170
Web Sitesi:nuhcimentoadsm.saglik.gov.trHata Bildir
40.74899730.046274

Kurum Hakkında

Kocaeli Nuh Çimento Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Kocaeli ili Kartepe ilçesinde ağız ve diş sağlığı merkezi olarak faaliyet göstermektedir. Kartepe ilçesi Nuh Çimento Sanayi Vakfı Ağız ve Diş Sağlığı merkezi 1996 yılında Nuh Çimento Sanayi Vakfı tarafından Kocaeli devlet hastanesine bağlı trafik ve ilk yardım merkezi olarak yapılmış olup aynı yıl Sağlık Bakanlığına devredilmiştir. 17 Ağustos 1999 yılında meydana gelen depremde Kocaeli devlet hastanesinin ortopedi servisinin hasar görmesiyle bu bina ortopedi servisi olarak hizmet vermiştir.

2002 mayıs ayında yapılan düzenleme ile ağız ve diş sağlığı merkezine dönüştürülerek 20 unit ile hizmet verilmeye başlanmıştır. 2010 yılında yapılan ek modül ile unit sayısı 27 ye çıkartılmıştır.

Hastanemiz, hizmet vermeye başladığımız 2002 yılından günümüze halkımıza kaliteli ve güler yüzlü ağız ve diş sağlığı hizmeti sunmayı amaç edinmiştir.

Oral Diyagnoz Ve Radyoloji

Ağız içindeki diş, dişeti yanak mukozası gibi dokuların hastalıklarının teşhis, tedavi, planlanması ve takibini yapar. Teşhis için radyoloji olmak üzere çeşitli yardımcı yöntemler kullanılır. Radyoloji teşhisi için en önemli yöntemdir.

Pedodonti

Pedodonti kelime anlamı olarak çocuk diş hekimliği demektir. Pedodontinin amacı doğrudan ergenlik çağının sonuna kadar çocukların ağız ve diş sağlıklarını korumak, mevcut ağız ve diş hastalıklarını tedavi etmek ve çocukların ilerde yetişkin olacakları yaşlar için gereke ideal ağız ortamı sağlamaktır.

Protez

Diş eksikliği olanların, ağızda kalan diş sayısı, bu dişlerin ağız içince bulunduğu yerler ve dişlerin dayanıklılıkların protez uzmanı tarafından değerlendirilerek en son yenilikler doğrultusunda sabit veya hareketli protez hazırlanır.

Hareketli Protezler

Tüm doğal dişlerin kaybetmiş olan hastalarımıza akrilik materyalinden yapılan tüm protezler yapılmaktadır. (halk arasında daman protez olarak da adlandırılır. ) Kısmi dişsizliği olan hastalarda ise iskelet protez adı verilen (metal destekli bölümlü protez )yapılmaktadır.

Sabit Protezler

Aşırı diş harabiyeti veya birkaç diş kaybı olan hastalarımıza metal destekli porselen kron ve köprüler yapılmaktadır.

Kocaeli Nuh Çimento Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Kocaeli Nuh Çimento Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Poliklinikler
  • Çocuk Diş Hekimliği
  • Diş Hekimliği (Genel Diş)

Harita ve Ulaşım Bilgileri

Yorum ve Şikayetler

Sinan Kuran
★★
Gerçekten Kocaeli İzmit'te diş hastanesi özellikle çocuk bölümü için büyük bir sıkıntı var bunu cimer'e de şikayet etsek nereye şikayet edersek edelim fayda yok.
Mehriban Muradova
★★
Bir aydır randevu alamıyorum :(
Merve Temel
★★
Ercüment Helvacı'ya beş aydır randevu alamıyorum.
Hasan Kureş
★★★
İnt randevu alamıyorum. 49 yaşındayım 10 yıldır kaplama dişlerim diş etlerimde çekilme oldu nasıl bir tedavi uygulanır tavsiye edebileceğiniz bir doktor ismi lütfen Kocaeli Nuh Çimento diş sağlığı merkezinden.
TC Ekrem Demir
★★★★★
Sayın Ercüment Helvacı: Çözüm odaklı ve özverili çalışmalarınız için size sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
Tahsin Ibrahim Gülver
★★★★★
Merhaba, Ben İbrahim Tahsin Gülver, yaşım 68. Haziran ayında ağrıyan, sallanan dişlerim Sayın Dr Engin Tokmak beyefendi tarafından çekildi alt ve üst protez takılmak için. Aslında biraz korkuda vardı içimde, bazı kesimlerden kötü eleştiriler duymuştum. Ama sayın doktorum bu korkunun yersiz olduğunu daha rahat olacağımı mutlu bir ağıza kavuşacağımı söyliyerek beni rahatlattı. Ağustosun üçünde dişlerim takıldı, bir iki vuruntu oldu temizlendi oh hayat varmış dedim uzun zamandır gülende dişlerim görünmüyordu şimdi mutlu bir şekilde kahkaha atmaktayım, yemek yememde herhangi bir problem yaşamıyorum. Sayın Engin beye ve değerli ekibine hastalarına karşı göstermiş olduğu alakaya ve yakından ilgisinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Beni çok mutlu eden sayın doktorum Allahta sizi hep mutlu etsin yüreğinizden ne geçiyorsa onu size versin umarım hep böyle hastalara karşı sevecen kalırsınız çünkü sizin gibi hekimlere çok ihtiyacımız var. Size ailenizle yeni doğan bebeğinizle mutlu bir hayat dilerim. Allaha emanet olun.
Zehra Karlidag
★★
Çocuk bölümünu niye açmışlar randevu almıycaksak. Çıldırcam bir haftadır randevu alamıyoruz.
Kurtaran Kılıç
★★
İnternetten randevu alamıyorum.
Gokay Handan Koc
★★★★★
Engin Tokmak mükemmel bir doktor
Aynur Hamarat
★★★★★
Hastaneniz kadrosunda görevli Dr. Nevin Cura hanfendiye sonsuz teşekkürlerimi bir borç bilirim. Ben 53 yaşındayım ve yıllardır hep özelde diş yaptırıyodum daha öncesinde annemin memnunuyetiyle bende gittim kendisinde tedavi oldum iyikide gitmişim. Yıllardır ilk defa yaptırdıgım dişlerim bu kadar çabuk uyum sagladı ve şimdi çok rahatım ellerine saglık sevgili doktorum iyiki varsınız Allah sizede uzun ömür versin saglıkla hep var olun inşlh.. Saygı ve sevgiler Dr. Nevin Cura.
Melek Acıkgoz
Annem bugün hastanenize diş çekimi için geldi. Doktor *** *** dişine yeterli morfin kullanmadan hem de sallanan dişini çekiçeğine sağlam olan dişini çekti çatır çatır canını yakarak çekti hemde hatasını söyleyincede öteki daha çürüktü ondan çektim dedi bide üstüne üstük canı yanıp bağırıncada çocuk gibi niye bağırıyosun diye azarladı aman arkadaşlar sakın *** adlı sahısa kimse gitmesin sağlam dişinizden olursunuz gerekli yerlere de şikayetimi yapıcam.
Hasan Akdoğan
★★★★★
Ben Hasan Akdoğan hastahanenizden çok memnun kaldım. çok teşekkür
Engin Deniz
★★★★★
Bu kadar kolay randevu alacağımı sanmıyordum. Teşekkür ederim.

Kocaeli Nuh Çimento Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hakkında yorum yapın

Kurum ile ilgili yorumlarınızı veya eleştirilerinizi mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve profil fotoğrafınız ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun websitesini kullanınız.

avatar
Sağlık Kurumuna Puan Verin
3.5 / 5

Kocaeli Nuh Çimento Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 5 üzerinden 3.5 puan almıştır. Toplam 116 oy kullanılmış ve kurum hakkında 13 yorum yapılmıştır.

Yakınlardaki Sağlık Kurumları

Kartepe Semt Polikliniği
Kartepe Semt Polikliniği
2 km. uzaklıkta
Kocaeli Devlet Hastanesi Kartepe Semt Polikliniğinde 8 branşın yanı sıra, röntgen cihazıyla da hizmet verilmektedir....
Özel VM Medicalpark Kocaeli Hastanesi
VM Medical Par 48 bin metrekare kapalı alanda 10 ameliyathane, 101 poliklinik ve 214 yatak kapasitesiyle Kocaeli'nin en büyük özel hastanesi olarak hizmet veriyor....
Özel Kocaeli Akademi Hastanesi
D-100 karayolu üzeri Yahya Kaptan ışıkları karşısında faaliyete geçen Özel Kocaeli Akademi Hastanesi 12.500 m2 alanda hizmet vermektedir....
Özel Çağın Göz Hastalıkları Hastanesi
26 yatak kapasitesi bulunan Çağın Göz Hastanesi, göz hastalıklarının, tetkik ve tedavileri konusunda Türkiye ve yurtdışından gelen hastalarına kaliteli hizmet sunmaktadır...
Özel Mavi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Özel Mavi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Yahya Kaptan Mahallesi Demokrasi Bulvarı üzerinde hizmet vermektedir....
Özel İlgi Çocuk Tıp Merkezi
Özel İlgi Çocuk Sağlığı Merkezi 2008 yılında kurulmuş bulunan Özel İHY Sağlık ve AVM San.Tic.Ltd.Şti.'nin ilk sağlık hizmetleri projesidir....
Özel Romatem Kocaeli Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi
Fizik tedavi ve rehabilitasyon alanında Türkiye’nin ilk zincir saglık grubu olan Romatem’in ikinci hastanesi Kocaeli’nde 2010 yılından beri hastalarımıza hizmet vermekted...
Özel Renalis Diyaliz Merkezi
Özel Renalis Diyaliz Merkezi uzman ve deneyimli kadrosu ile hastalarımızın sağlıklı ve kaliteli bir yaşam sürmeleri için titiz, özverili bir hizmet vermektedir....
Kurum Bilgileri Hatalı mı?

Kocaeli Nuh Çimento Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile ilgili yanlış, eksik veya güncel olmayan bilgileri bize iletmek için buraya tıklayınız ✉