Mersin Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi

Mersin Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi
Kurum Adı:Mersin Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi
Kategori:Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Şehir:Mersin
İlçe:Toroslar
Adres:Çağdaşkent Mah. Mimar Sinan Cad. No:75
Telefon:0 (324) 224-1565
Web Sitesi:mersinadsh.saglik.gov.trHata Bildir
36.84158434.619145

Kurum Hakkında

Mersin Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Mersin ili Toroslar ilçesinde ağız ve diş sağlığı merkezi olarak faaliyet göstermektedir. Hastanemizin bugünkü binası Çağdaşkent Mahallesinde 01.04.2014 tarihinden itibaren Mersin Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak 51 ünit kapasitesinin 19 üniti kullanım halinde hizmete girmiş olup 04/08/2017 tarihinde B grubu Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi olarak toplamda 87 Ünit, 6 yatak kapasitesi ve en son haliyle 100 ünit, 6 yatak kapasitesi (Ana Hizmet Binamızda 53 ünit) ve bağlı Semt Poliklinikleri (Yenişehir Semt Polikliniği 17 ünit, Metropol Semt Polikliniği 24 ünit ve Akdeniz Semt Polikliniği 6 ünit) ile hizmetine devam etmektedir.

Mersin Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yeni hizmet binamızda, hastalarımızın ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap vermesi, kaliteli, sağlıklı ve hijyenik ortamlarda hizmet sunumun devam ettirebilmek için titizlikle çalışmaktadır.

Mersin Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Mersin Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Poliklinikler
  • Çocuk Diş Hekimliği
  • Diş Hekimliği (Genel Diş)

Harita ve Ulaşım Bilgileri

Yorum ve Şikayetler

Küçük Hayaller
Hastaneden randevu bulamıyoruz. Genel diş doktoru babamı periontolojiye yönlendirdi. 3 aydır babam için periontolojiden randevu arıyorum ama yok. Hastaneye gidiyoruz doktor yok. Nasıl ilgisiz bir hastane böyle.
Ceren Selçuk Tutga
★★★
Kesinlikle diş hekimlerinin el becerisine göre seçilmesi gerektiğini düşünüyorum. Diş yapmak ayrı bir ince iştir. Istemeyen okumasın. Ve ayrıca sevmeyen yapmasın. Devlette çalışanlar mezbane gb.Diğer dr daha iyi. Ama dişçiler bir düzelmedi gitti. Aynı taş aynı hemam. Ayrıca yetenek sınavıyla alınmalılar. Hiçbiri iyi iş yapamıyor. Gerçi verilen malzemede sıkıntı kalite yok. Sistemde iyi değil. Onlarda çok sayıda hasta alıyor o anlamda haklılar. Fakat işçilikle ilgi kesinlikle sınav olmalı.
Sinan Karatoprak
★★
Yazık bunca masrafa kaliteli doktor sayısı bir elin parmağını geçmez diğerleri beş para etmez hem meslek hem insaniyet olarak.
Şuayip Aydin
★★
Adım Şuayip Aydın 15 yaşında oğlum için diş teli takdırmak için ortodontiye gittik. Bir hafta sonraya randevu verdi. Diş ölçüsünü alalım diye dışarıdaki bir hastaneden el röntgeni istedi. Hastanedeki röntgen cihazı arılaymış. Diş teli malzemeleri biz aldık. İşler o kadar kötü gitmeye başladı ki çocuğa bağırıp çağırmalar kendini beğenmişlik, hat safada. Aynı gün, baban gelmesi lazım diyor. Sebebini anlayamadım. Telefona çıkmıyor beğfendi telefonla konuşamazmış. Sizlere soruyorum kişiliğini kazanamamış bu doktora nasıl güvenipte diş yaptırabilirim?
Ünal Benk
SSK emeklisiyim ağzımda sadece 9 diş kaldı, onlarında biri çok sallanıyor biride bir hayli oyuk. Karşılıklı dişim kalmadığı için diğerleride uzadı. Yemek yerken damaklarım çok acıyor. Konuşma bozukluğuda var tabiki. Görüntü zaten berbat ama gizlemeye çalışıyorum. Her diş çektirmeye gittiğim doktora protez yaptırmak istediğimi ısrarla söylediğim halde, ciddiye alınmadım. Hatta insan yerine konulmadığım için kendimden şüphe etmeye başladım ve artık dişlerimi kendim çekmeye başladım. Azarlanmamak için ! Tabi onlar doktor, biz neyizki, kimizki ? Ülkem için askerlik yapmışım, yıllarca üretmişim, vergi vermişim, kimin umrunda ? Bu gece sabahın 05 ine kadar uyuyamadım diş ağrısından, Bu iletiyi yazma zarureti duydum, üzgünüm. Mersin Ağız ve Diş Sağlığı Merkezdemi bir sorunu var benmi sorunluyum ? Sizler karar verin lütfen.
Talha Konak
*** *** *** diye bir doktor var sakın ama sakın bu doktordan randevu almayın hastayla hiç ilgilenmiyor muayene paranız yazık olmasın.. doktorlukla alakası bile yok.. akşam olsun da evime gideyim havasında bir doktor
Gizem Akgül
★★★★
Mehşer Kuru on numara 5 yıldız diş yapıyo tavsiye ederim. Diğer doktorum bi dişime 3 dolgu yaptı sonra çekti sonra yapmadı sürekli gün veriyordu inanmayacaksınız 1 diş için 7 defa hastaneye gittim çekip bıraktı.
Taner Köse
Bu yorumları görünce çok şaşırdım. Buranın başhekimi uyuyor mu? Koltuğunda nasıl oturuyor? Sağlık il Müdürlüğü nerede ? Neden denetleme yapmuyor.? Ondan sonra Sayın Erdoğan'a yükleniyor. Yapılan güzel projeler karalanuyor. İşte bu ve bunun gibi doktor müsvetteleri yapılan güzellikleri karalıyor. Hem benim vergimle okuyacaksın, doktor olacaksın, daha sonra seni vergileri ile adam eden Türk vatandaşını azarlayacak ve kötü muamele edeceksin. Hangi yüzyılda yaşıyoruz arkadaşlar. Doktor olarak beceremiyorsan vergisi ile aldığın aylığın haram ve zıkkım olsun. Uyumayın sayın koltuk ve paye sahipleri. Sıra sizede gelecektir. Sizde bu suçun ortagısınız.
Selamet Ates
Bu hastanede hiç bir hizmet alamadım. 5-6 senedir 10 dan fazla doktora randevu aldım. Hepsi ağzıma baktı. Hiç bir işlem yapmadı.
Gülten Mülhim
★★★★★
Ben diş doktoruna gitmekten o kadar çok korkuyordum ki, daha önceki tecrübelerimden dolayı daha önce gittiğim doktor tedavi edilmesi gereken dişim çekerken yanındaki kaplama dişimi de düşürdü, yeniden yapmadı, sert tavırla davranıyordu bundan dolayı tekrar doktora gidemedim. Dr. Mehser Kuru için yorumları okudum bir cesaretle kendine gittim. Gerçekten çok saygılı, hastasına gereken önemi değeri gösteriyor ona güvenerek tedaviye başladım. Şuanda tedavi sürüyor yaptığı tedaviyi çok beğeniyorum ona çok teşekkür ederim beni doktor fobisinden kurtardı.
Aylin Özer
*** *** çok kötü bi doktor sakın gitmeyin ona tavsiye etmem ben 3 kere gittim dolgu için yapamadı ağrıdan kıvrandım başka doktora gitmek istedim 6 ay aynı doktora gitmek zorundaymışım yine gittim dualarla yine yapamadı yemek yiyemiyorum dolgu yapılan tarafta. Kullandıgı dolgu malzemesi cok kötü cok basit malzeme kullanıyor. Hayatımda gördüğüm en kötü doktor.
Gülten Mülhim
★★★★★
Ben diş doktoruna gitmekten o kadar çok korkuyordum ki, daha önceki tecrübelerinden dolayı daha önce gittiğim doktor tedavi edilmesi gereken dişim çekerken yanındaki kaplama dişimi de düşürdü, yeniden yapmadı, sert tavırla davranıyor du bundan dolayı tekrar doktora gidemedim. Dr. Mehser Kuru için yorumları okudum bir cesaretle kendine gittim. Gerçekten çok saygılı, hastasına gereken önemi değeri gösteriyor ona güvenerek tedaviye başladım. Şuanda tedavi sürüyor yaptığı tedaviyi çok beğeniyorum ona çok teşekkür ederim beni doktor fobisinden kurtardı.
Emre Boyraz
★★★★★
Mehser Kuru diş doktorunu herkese tavsiye ediyorum. Gözü kapalı güvenebilirsiniz.
Deniz Doan
★★★★★
Ben bu yorumlardan dolayı çok korktum ama Atilla beye rastgele randevu aldım çok iyi bi Dr hem nazikti hemde dişime kanal tedavisi yaptı. Çok korkmaya rağmen güzel geçti tavsiye ederim.
Erkan Buday
★★
Bir kadın doktor var çok saygısız onu 186 ya şikayet ettim 4 aydır birine muayene oluyoruz kontrol günü izinli, başkasına gidiyorsun o da onun yaptığıı kabul etmiyor kafasına göre bişeyler icat ediyor.
Zeki Ülgen
Eşim 40 gün gitti geldi sonuç fiyasko, devlet halkına bu hakkı tanımış ama doktoru da teknisyeni de işini hiç ciddiye almıyor. insanlara karşı daha duyarlı ve sorumlu davranmalarını tavsiye ediyorum. Birde teknisyenle doktor arasındaki sürtüşmeye siz güme gidiyorsunuz...
Songül Taşkın
★★
Hasta fazla dr az 2 tane azı dişimi cektirdim dolgu yapılacaktı 4 ay gün verdiler sonra iltihap oldu ilaç kullandım iltihaplı dişim çekildi. Kanal tedavi yaptıracağım dişime 5 ay gun verdi, o sırada yanındaki çürümeye başladı. Günü geldiğinde gittim sadece kanal tedavi yaptığı dişe bakmış arkasındaki diş öyle çürük şu anda. Ölmeyin sürünün paran yoksa. Lütfen birazda olsa insan olarak görmenizi rica ediyoruz.
Sertaç Güney
Bu hastanenin tamamı sıkıntılı hastayı mütevazi bir şekilde karşılayan dr lar varsa da netice itibarıyla basit uygulamalar kullanarak sizi gönderiyorlar. Hasta haklarını çiğniyorlar, hasta hakları birimi doktorlarla ağız birliği içinde kendilerinden doğan hataları kabulde etmezler, başhekimle görüşmek isterseniz bu zaten mümkün değil vs vs.. hele *** *** diye bir dr varki sormayın o da çok mütevazidir mesela ama işi beş para etmez sakın ha uzak durun benden tavsiye.. Dişler pismiş de dr gülerek karşılamıyormuş diyen bayan, bu mesleği kendileri tercih ediyorlar ayrıca doktorlar tiksinmez tiksinirse doktor olamaz.
Ruşen Oğuz Diken
★★★
Dişler, sizin ne denli temiz ve kendinize ve karşınızdaki insanlara gösterdiğiniz saygıyı anlatır. Doktorların da insan olduğunu ve kimsenin pis dişleriyle ve ağız kokusuyla karşı karşıya gelmek zorunda olmadıklarını düşünüyorum. ilk başta onlara temiz bir ağızla giderek saygıyı gösterelim ki onlardan da iyi muamele görelim. Lütfen iğneyi önce kendimize batıralım. Pis,içi artık dolu ve kokan bir ağıza kim güler yüzle yaklaşır?.. Ve saygıdeğer doktorlarımızın tek baktığı hasta da siz olmadığınızı düşünün... akşama kadar ve de hergün yüzlerce hastalara bakmaktalar bir de bu açılardan bakarak hatta kendinizi onların yerine koyarak tekrar tekrar düşünelim ve eleştirilerimizi ona göre yapalım... Ben bir insan olarak böyle düşünüyorum... Dört dörtlük gittiğimiz halde yine kötü muamele görülüyorsa; o halde şikayet kaçınılmaz... Lütfen iki taraf da hakkaniyetli olsun, sonuçta herkes insan. Doktorlarımıza sabırlı çalışmalar diliyorum... Ayrıca kendi adıma vicdanım rahat; gerektiği gibi saygımı gösteriyorum..
Süheyla Uysal
Ben 12.02.2013de size geldim bana diş *** *** küsmüş bakdı ona 2gün önce dolgumun düştüğünü ve ağrımadığını söyledim. Beni filme gönderdi neyse sıra bekledim filmimi çektirdim doktora geldim yine sıra bekledim en sonunda doktor baktı ve bana dolgu için tam bir ay sonraya gün verdi. Sizler diş hekimi olarak söylermisiniz dolgusu düşük diş 1 ay içerisinde çürürmü çürümezmi artı neden çürüğüm yok iken aynı gün dolgu yapılmadı?
Filiz Yıldırım Özel
★★★★★
Senelerdir dişçiden korkarım dahaki Mehser Kuru ile tanışana kadar. Allah razı olsun diş korkumu yendim şimdi çekildiğini bile anlamıyorum kalk diyo bakıp kalıyorum elide çok hafif... en iyisi sizi dinliyor artık korkmuyorum çekimlerim bitti dolgular kaldı sizlerede tavsiye ederim tek kelimeyle harika bir doktor..
Zahide Akbulut Gözüağca
★★★★★
Babamın diş tedavisi için doktorumuz Şule Erdeni, tavsiye üzerine seçmiştik. Çok doğru bir karar verdiğimizi her gidişimizde gösterdiği özen, nezaket ve iyi niyetinden daha iyi anladık. Görevini en iyi şekilde yapan Şule hanıma çok teşekkür ediyoruz.
Esra Serhat Çelik
★★
Kimi diş hekimleri hastaları azarlamaktan başka bişey bilmiyor biz hastalar kimsenin kölesi değiliz olamayız da öyle bişeyle karşılaştığınız an sağlık bakanlığına mutlaka şikayette bulunun hakkınızı savunun kimse sizi sahipsiz sanmasın
Emine Sarı
★★
Sanırım ben de acımasız bi doktora denk geldim uyuşturmadan dolgu yaptı ve randevu verdi ileri bi tarihe. Gittim izinliymiş hem randevu veriyo hem izin alıyo hasta hakları nerde kaldı bende işyerinden izin alıp gittim.
Büşra Seldengeçti
★★★★★
Çok kıymetli hocamız Şule Erden hanımefendiye, göstermiş olduğu özen ve itinadan (güzel ahlak) dolayı teşekkür ederim. Hayatınız boyunca başarılar dilerim. Allah yar ve yardımcınız olsun. (bir hastanızın yakınıyım)
Abdullah Akan
★★★★★
Syn. Şule Erden hocama çok teşekkür ederim, saygılarımı sunarım (işinde en dürüst, en çok ilgilenen ve özen gösteren doktordur)
Bayram Barutçu
25.07.2012 tarihinde hastaneye gittim *** *** denen bi doktora denk geldim rastgele seçtim, şikayetimi anlattım film çekilecek dedi, çektirdim, dişin çekilecek dedi, önce bi temizleyelim dedi koltuğa oturttu ne bi ilaç yaptı ne bi iğne yaptı azarlaya azarlaya ite kalka paşlatı demizlemeye iltihaplı dişime denk geliyo kazıyor canım yanıyo kadın bağırıyo çağırıyo,dişini yıkasaydın, fıçalasaydın diyor,durmadan azarlıyor, en son öyle koltukta bıraktı beni gitti bana hiçbir şey söylemedi,bende kalktım ne yapacağımı bilmiyorum suc işlemiş cocuk gibi biraz bekledim en son temizlikci geldi gidebilirsin dedi bana bende iş başı almam lazım dedim ortaki kadın yazdı gönderdi dişin iltihaplı dedi reçete verdi ilacların bitince gel dedi ben şimdi korkuyorum nasıl bitaha oraya gideyim o muameleyi gördükden sonra belki benim dişimi hiç uyuşturmadan çekecekler.

Mersin Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi hakkında yorum yapın

Kurum ile ilgili yorumlarınızı veya eleştirilerinizi mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve profil fotoğrafınız ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun websitesini kullanınız.

avatar
Sağlık Kurumuna Puan Verin
2.9 / 5

Mersin Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi 5 üzerinden 2.9 puan almıştır. Toplam 105 oy kullanılmış ve kurum hakkında 27 yorum yapılmıştır.

Yakınlardaki Sağlık Kurumları

Mersin Şehir Hastanesi
Mersin Şehir Hastanesi
2 km. uzaklıkta
Mersin Şehir Hastanesi bilgi, tecrübe ve teknolojinin buluştuğu, çağdaş mimari özelliklere sahip, konforlu ve kaliteli tıp hizmeti sunmaktadır....
Özel Modern Akademi Cerrahi Tıp Merkezi
Sağlık hizmetlerinde geleceği bugünden yakalayan vizyonuyla hizmet alanını genişletmeye karar veren Modern Akademi, 20 Aralık 2017'de Toroslarda Sağlık Var sözüyle hizmet...
Özel Mersin Diyaliz Merkezi
Diyaliz Merkezimiz 30+1 makine ruhsatı ile Mersin İlinde diyaliz makine kapasitesi en yüksek diyaliz merkezi unvanını taşımaktadır....
Özel FMC Mersin Diyaliz Merkezi
28 yataklı Özel FMC Mersin Diyaliz Merkezinde hemodiyaliz tedavisi ve ev hemodiyalizi tedavisi yapılmaktadır....
Özel Mersin Tüp Bebek Merkezi
Özel Mersin Tüp Bebek Merkezi, kadın hastalıkları ve oğum uzmanı Op. Dr. Necip Öztürk'ün direktörlüğünde bebek özlemi çeken aileler için tüp bebek tedavisi hizmeti sunmak...
Özel Mersin Su Hastanesi
Özel Mersin Su Hastanesi
4 km. uzaklıkta
Özel Mersin Su Hastanesi 81 yataklı olup; 4 adet ameliyat salonu, 17 adet yenidoğan yoğun bakım küvözü, 24 adet genel yoğun bakım yatağı, 8 adet koroner yoğun bakım yatağ...
Toros Devlet Hastanesi
Toros Devlet Hastanesi
4 km. uzaklıkta
Mersin Toros Devlet Hastanesi 2013 yılı Şubat ayında yeni hizmet binasına taşınmış ve 400 yatak kapasiteli olarak hizmetlerine devam etmektedir....
Özel Mersin NivGöz Merkezi
Özel Mersin NivGöz Merkezi, seçkin uzman doktor ve yardımcı personel kadrosuyla, medikal ve cerrahi göz tedavisinde en gelişmiş yöntemleri en son teknoloji ile sizlere su...
Kurum Bilgileri Hatalı mı?

Mersin Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ile ilgili yanlış, eksik veya güncel olmayan bilgileri bize iletmek için buraya tıklayınız ✉