Midyat Devlet Hastanesi

Midyat Devlet Hastanesi
Kurum Adı:Midyat Devlet Hastanesi
Kategori:Devlet Hastanesi
Şehir:Mardin
İlçe:Midyat
Adres:Bahçelievler Mah. Çevre Bulvarı No:14
Telefon:0 (482) 462-1106
Web Sitesi:midyatdh.saglik.gov.trHata Bildir
37.4109441.351748

Kurum Hakkında

Midyat Devlet Hastanesi, Mardin ili Midyat ilçesinde devlet hastanesi olarak faaliyet göstermektedir. 1955 yılında taş yapı binası ile hükümet tabipliği adı altında hizmete açılmıştır. Daha sonraki yıllarda nüfus artışıyla orantılı olarak ihtiyacı karşılamak için ek binaları ile hizmete davam etmiştir. Yapılan değişikliklere rağmen Midyat'ın ihtiyacını ve çağın gereklerini karşılayamadığı için yapımı yaklaşık 2 yıl süren yeni binasına 11.06.2012 tarihinde taşınmıştır.

Mevcut binamız 28000 metrekare alana yapılmış 150 yataklı olarak hizmet vermektedir. Zemin dahil 5 katlı olarak yapılan binamızda; Acil servis, 3 yoğun bakım (1. Basamak Yetişkin Yoğun Bakım 2. Basamak Yetişkin Yoğun Bakım ve Yeni doğan yoğun bakım), Palyatif servisi, 7 yataklı servis, 5 odalı ameliyathane, Laboratuvarlar (biyokimya laboratuvarı, kan transfüzyon birimi, mikrobiyoloji laboratuvarı, patoloji), Görüntüleme merkezi (tomografi, MR, dijital röntgen, mamografi, Usg, diş röntgen), Fizik tedavi ünitesi, Diyaliz, İşitme tarama ünitesi, Sterilizasyon ünitesi, Doğumhane gibi hastanın hizmet alabileceği hizmet alanlarımız mevcuttur. Gün geçtikçe hizmet yelpazesini genişleterek devam eden hastanemizde temel vizyonumuz hastanın ihtiyaç duyabileceği bütün tanı ve tedavi ihtiyaçlarını karşılamak ve hasta memnuniyetini sağlamaktır.

Estel kesiminden, ilçe emninet müdürlüğü kavşağından Nusaybin caddesi takip edilir, jandarma karkoluna varmadan, ikinci kavşaktan (ışıklardan) sola dönülür ve yaklaşık 800 metre sonra hastanemiz sağ tarafta bulunmaktadır.

Midyat kesiminden, Cizre yolu üzerinden otogardan sonra İMKB Lisesine varmadan sağdan dönüş yapılarak Çevre bulvarı vardıktan sonra yine sağdan ana caddeden devam edildikten sonra yaklaşık 1.800 metreden sonra hastanemiz sol tarafta bulunmaktadır.

Midyat Devlet Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Midyat Devlet Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Poliklinikler
  • Anesteziyoloji ve Reanimasyon
  • Nöroşirurji (Beyin ve Sinir Cerrahisi)
  • Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
  • Deri ve Zührevi Hastalıklar
  • Diş Hekimliği (Genel Diş)
  • Enfeksiyon Hastalıkları (İntaniye)
  • Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon
  • Genel Cerrahi
  • Göğüs Hastalıkları
  • Göz Hastalıkları
  • İç Hastalıkları (Dahiliye)
  • Kadın Hastalıkları ve Doğum
  • Kardiyoloji
  • Kulak Burun Boğaz Hastalıkları
  • Nöroloji
  • Ortopedi ve Travmatoloji
  • Psikiyatri
  • Üroloji

Harita ve Ulaşım Bilgileri

Yorum ve Şikayetler

Midyat Devlet Hastanesi hakkında henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

Midyat Devlet Hastanesi hakkında yorum yapın

Kurum ile ilgili yorumlarınızı veya eleştirilerinizi mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve profil fotoğrafınız ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun websitesini kullanınız.

avatar
Sağlık Kurumuna Puan Verin
3.3 / 5

Midyat Devlet Hastanesi 5 üzerinden 3.3 puan almıştır. Toplam 26 oy kullanılmış ve kurum hakkında henüz yorum yapılmamıştır.

Yakınlardaki Sağlık Kurumları

Gercüş Devlet Hastanesi
Gercüş Devlet Hastanesi
18 km. uzaklıkta
Son teknolojik cihazlarla donatılan yeni Gercüş Devlet Hastanesi hizmet binası 7380 m2 kapalı alan üzerine inşa edmiş olup 30 yatak kapasiteli hizmet binası 2 bloktan olu...
Dargeçit İlçe Hastanesi
Dargeçit İlçe Hastanesi
35 km. uzaklıkta
Dargeçit Devlet Hastanesi 25 yatağa sahip ilçe entegre hastanesinde 11 pratisyen hekim, 2 uzman hekim (Dahiliye ve Çocuk Hastalıkları Uzmanı), 8 aile hekimi, 9 ebe, 3 diş...
Ömerli İlçe Devlet Hastanesi
Mardin Ömerli İlçe Devlet Hastanesi 15 yatak kapasitesi, 6 pratisyen hekim ile günlük ortalama 200 hastaya sağlık hizmeti vermektedir....
Hasankeyf Devlet Hastanesi
Hasankeyf Devlet Hastanesi
36 km. uzaklıkta
Batman'da yeni Hasankeyf yerleşkesinde yapımı tamamlanan Hasankeyf Devlet Hastanesi 2019 yılı itibariyle hasta kabulüne başlamıştır....
Nusaybin Devlet Hastanesi
Nusaybin Devlet Hastanesi
38 km. uzaklıkta
Tam donanımlı Nusaybin Devlet Hastanesi 150 yataklı yeni hizmet binasında halka hizmet vermeye devam etmektedir....
Savur Prof.Dr. Aziz Sancar Devlet Hastanesi
Savur Prof.Dr. Aziz Sancar Devlet Hastanesi Savur ilçesinde Mardin yolu üzerinde sağlık hizmeti sunmaktadır....
İdil Devlet Hastanesi
İdil Devlet Hastanesi
49 km. uzaklıkta
İdil Devlet Hastanesi, Cizre Midyat Karayolu üzerinde 71 yataklı olarak İdil ve çevre ilçelere sağlık hizmet vermeye devam etmektedir....
Kurum Bilgileri Hatalı mı?

Midyat Devlet Hastanesi ile ilgili yanlış, eksik veya güncel olmayan bilgileri bize iletmek için buraya tıklayınız ✉