Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Kurum Adı:Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Kategori:Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Şehir:Ordu
İlçe:Altınordu
Adres:Bucak Mah. Nefsibucak Caddesi
Telefon:0 (452) 225-0185
Web Sitesi:ordueah.saglik.gov.trHata Bildir
40.97622337.875983

Kurum Hakkında

Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ordu ili Altınordu ilçesinde eğitim ve araştırma hastanesi olarak faaliyet göstermektedir. Hastane Sosyal Sigortalar Kurumu Ordu Hastanesi olarak ilimizdeki faaliyetine ilk defa 1967 yılında, şu anki (SGK) il müdürlüğünün bulunduğu binada, Dispanser olarak hizmete başlamıştır. Daha sonra 1969 yılında 30 yataklı hastaneye dönüştürülmüş ve Bucak Mahallesi Kayabaşı mevkiinde yeniden inşa edilerek, Mayıs 1982 yılında 117 yataklı olarak faaliyetine başlamıştır. Zaman içerisinde ihtiyaca cevap veremeyince, yatak sayısının arttırılması yoluna gidilerek 172 yatak kapasiteli olarak faaliyetini sürdürmüştür.

2005 yılında, SSK hastanelerinin Sağlık Bakanlığı hastaneleri ile tek çatı altında, toplanması sebebiyle SSK Ordu Hastanesinin adı şimdiki ‘Ordu Boztepe Devlet Hastanesi’ olarak değiştirilerek faaliyetini sürdürmekte iken, 2010 yılı Aralık ayında Ordu Üniversitesi ile imzalanan protokol kapsamında T. C. Sağlık Bakanlığı – Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi adıyla hizmet vermeye başlamıştır. 2012 yılında Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu’nun kurulmasıyla birlikte Ordu Kadın Doğum ve Çoçuk Hastalıkları Hastanesini de bünyesine alarak bu hastaneyi ek hizmet binası olarak kullanmaya başlamıştır.

42 öğretim üyesi, 45 uzman tabip, 7 pratisyen tabip, 385 sağlık personeli, 357 diğer personel olmak üzere toplamda 836 çalışanı ile hizmet veren sağlık tesisinde, 273 yatak ve 24 nitelikli hasta odası bulunmaktadır.

Sağlık tesisinde; Beyin ve Sinir Cerrahisi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Enfeksiyon Hastalıkları, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Genel Cerrahi, Göğüs Hastalıkları, Göz, İç Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Kardiyoloji, KBB, Nöroloji, Ortopedi, Psikiyatri, Üroloji, Deri ve Zührevi Hastalıklar, Gastroenterolojik Cerrahi ve Tıbbi Onkoloji dallarında poliklinik hizmeti verilmektedir.

Bünyesinde erişkin, çocuk ve yenidoğan yoğun bakım üniteleri ile diyaliz ve kemoterapi ünitesi bulunan sağlık tesisinde; MR, Tomografi, Gastroskopi, Kolonoskopi, USG, EEG, EMG ve EKO cihazları ile tetkikler yapılabilmektedir.

Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Poliklinikler
  • Aile Hekimliği
  • Nöroşirurji (Beyin ve Sinir Cerrahisi)
  • Çocuk Cerrahisi
  • Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
  • Çocuk Psikiyatrisi
  • Deri ve Zührevi Hastalıklar
  • Enfeksiyon Hastalıkları (İntaniye)
  • Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon
  • Genel Cerrahi
  • Göğüs Hastalıkları
  • Göz Hastalıkları
  • İç Hastalıkları (Dahiliye)
  • Kadın Hastalıkları ve Doğum
  • Kalp ve Damar Cerrahisi
  • Kardiyoloji
  • Kulak Burun Boğaz Hastalıkları
  • Nefroloji
  • Nöroloji
  • Ortopedi ve Travmatoloji
  • Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi
  • Psikiyatri
  • Tıbbi Onkoloji
  • Üroloji

Harita ve Ulaşım Bilgileri

Bağlı Hizmet Birimleri
Ordu Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi
★★★★☆· Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi · Altınordu / Ordu
Ordu Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde mevcut bulunduğu bina ve konumda hizmet vermeye devam etmektedir.
Ordu Üniversitesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi
★★★★★· Psikiyatri Merkezi · Altınordu / Ordu
Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi Ordu Merkez Terzili Köyü (TOKİ) konutlarının bulunduğu mevkide hizmet vermektedir.

Yorum ve Şikayetler

Yaşar Kaya
★★
Hastaneye 1 ay içerisinde 3 defa gittim. Her gidişimde sistem arızası olduğundan dolayı ya kayıt yaptıramadık yada muayene ve ilaç yazımı aynı nedenle aksadı. Son gidiş tarihim 10 ekim günü ilgililerin sorunu ivedilikle kalıcı çözüm bulmasını istiyoruz.
Tuğba Şahin
Merhabalar bu yazım ne kadar okunacak ve ne kadar dikkate alınacak bilmiyorum ama dikkate alınmadığı sürece hastalarımız mağdur olmaya devam edecektir. 14.02.2014 tarihinde saat 10.00 civarlarında ambulansla acile kaldırılan babam için tahlil verdik tahlil sonuçları tam 1.5 saatte çıktı bu arada ne bir serum nede farklı bişey yapıldı babamı sadece acile yatırdılar koluna damar yolu açıldı ama bu kadar serum takmadılar. neden bu kadar beklediğimizi sorduğumuzda çok yoğun oldukları söylendi ki o saatteki kayıtlara bakarsanız hastane acilinde 4 hasta vardı sadece hastamın hastaneden çıkarmalarını söyledim o saatte acildeki doktor her kim ise kendi isteğim ile çıkardığımı yazıp imza atmam gerektiğini söyledi ben bakılmadığı için çıkarıyorum dediğimide bana çıkıştı. sonuçta ben babamı hemen ordan çıkarıp ordu umut hastanesine götürdüm ve babamın kalp krizi geçirdiğini öğrendik.

Sigorta hastanesine kalsa babamın hiç bişeyi yoktu oradaki o saatte çalışan personel ve dokturunu kınıyorum herkesin babasının olduğu gibi benim de babam bir tane oradakilerin kendi aralarındaki muhabbeti bitirmeleri beklerken babamı kaybedebilir yada farklı sonuçlara maruz kalabilirdi. Hastane ile ilgili ve orada o saatte görev yapan herkes ile ilgili gereken her yere yazı yazacağım. Kimsenin hayatı ucuz değil. Kendilerine gelip bu işi yapanlara gerçekten haedenlere bıraksınlar.

Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi hakkında yorum yapın

Kurum ile ilgili yorumlarınızı veya eleştirilerinizi mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve profil fotoğrafınız ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun websitesini kullanınız.

avatar
Sağlık Kurumuna Puan Verin
3.7 / 5

Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi 5 üzerinden 3.7 puan almıştır. Toplam 109 oy kullanılmış ve kurum hakkında 2 yorum yapılmıştır.

Yakınlardaki Sağlık Kurumları

Ordu Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi
Ordu Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde mevcut bulunduğu bina ve konumda hizmet vermeye devam etmekted...
Ordu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Ordu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Ağız ve Diş Çene Cerrahi, endodonti, restoratif diş tedavi uzmanlarımız ile birlikte ve entegre poliklinik olmak üzere 20 poliklinik, pr...
Özel Gözde Lazer Göz Hastalıkları Merkezi
Acil odası ve anlaşmalı laboratuarı ile modern teknolojiyi kullanan Gözde Lazer Göz Hastalıkları Merkezi; konusunda eğitimli personeli, otoparkı, geniş rekreasyon alanlar...
Ordu Devlet Hastanesi
Ordu Devlet Hastanesi
1 km. uzaklıkta
Ordu Devlet Hastanesi 32 farklı branşta 85'in üzerinde poliklinik, son teknoloji görüntüleme cihazları ve 1300’ün üzerinde personeli ile Ordu halkına hizmet vermektedir....
Özel Ordu Umut Hastanesi
Özel Ordu Umut Hastanesi
2 km. uzaklıkta
Özel Ordu Umut Hastanesi sağlık hizmetinde; güveni, saygınlığı ve hasta memnuniyetini temel ilke edinmiş, çalışmaları ile bütünleşmiş, kurumsal kimliği ile de öne çıkan ö...
Ordu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi
Ordu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesi, Ordu Devlet Hastanesi bağlı olarak kas-iskelet sistemindeki ağrı ve hareket kısıtlılğı gibi sorunlarla ilgili sağlık hizmeti ...
Özel FMC Ordu Diyaliz Merkezi
42 yatak kapasiteli FMC Ordu Diyaliz Merkezinde hemodiyaliz ve ev hemodiyalizi hizmetleri verilmektedir. Özel FMC Ordu Diyaliz Merkezi SGK ile anlaşmalıdır....
Özel Medical Park Ordu Hastanesi
Medical Park Hastaneler Grubu'nun 13. Hastanesi olan Medical Park Ordu Hastanesi, Karadeniz Bölgesi'nin en büyük özel hastanelerinden biri olarak hizmet veriyor....
Kurum Bilgileri Hatalı mı?

Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile ilgili yanlış, eksik veya güncel olmayan bilgileri bize iletmek için buraya tıklayınız ✉