Antalya Muratpaşa Hastaneleri
Antalya Muratpaşa

Antalya Muratpaşa ilçesinde 33 kurum sağlık hizmeti sunmaktadır. İlçede 9 Özel Hastane, 5 Tıp Merkezi, 4 Göz Hastalıkları Merkezi, 4 Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, 3 Diyaliz Merkezi, 1 Çocuk Hastanesi, 1 Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, 1 Oksijen Tedavi Merkezi bulunmaktadır.

Antalya Muratpaşa ve yakın ilçelerdeki devlet hastaneleri, özel hastaneler, tıp merkezleri ve diğer sağlık kurumları için telefon numarası, adres, sunulan hizmetler, randevu gibi bilgilere bu sayfadan erişebilir, yapılan yorum ve şikayetleri okuyabilirsiniz.

Antalya İli Muratpaşa İlçesi Sağlık Kurumları Listesi

Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Eğitim ve Araştırma Hastanesi · Muratpaşa / Antalya
Günün ve geleceğin koşullarına uygun olarak, modern tıp hizmetinin verilebileceği, çevre yolları ve ulaşım kolaylığını da içerecek şekildeki geniş kapsamlı bir hasta konforunun düşünüldüğü, modern hastane mimarisinin örneklerinden biri sayılabilecek binas
Devlet Hastanesi
Antalya Atatürk Devlet Hastanesi
Devlet Hastanesi · Muratpaşa / Antalya
Antalya Atatürk Devlet Hastanesi 525 hasta yatağı, 18 ameliyathane, 1 doğumhane, 25 II. seviye yoğun bakımları ile 5 yerleşkede Antalya ili, ilçeleri ve çevre illere hizmet vermektedir.
Özel Hastane
Özel Rich Hospital Hastanesi
Özel Hastane · Muratpaşa / Antalya
Özel Rich Hospital Hastanesi olarak hasta odalarımız, ameliyathane ve doğumhane ünitelerimiz, yenidoğan yoğun bakım ünitemiz 19 yataklı, 3. basamak, tam donanımlı, laboratuvarımız ve diğer tüm birimlerimiz ile hizmet vermekteyiz.
Özel Lara Anadolu Hastanesi
Özel Hastane · Muratpaşa / Antalya
Lara Anadolu Hastanesi 2015 yılında, Özel Anadolu Hastaneleri’nin 7. Halkası olarak hizmete girmiştir.
Özel Opera Yaşam Hastanesi
Özel Hastane · Muratpaşa / Antalya
Acil Servis ve tüm polikliniklerimizin üstün teknoloji ile donatıldığı Opera Yaşam Hastanesi hekim kadrosu, personel ve teknolojik donanımı ile çalışmalarını sürdürmektedir.
Özel Antalya Anadolu Hastanesi
Özel Hastane · Muratpaşa / Antalya
Özel sağlık hizmetlerinde, Antalya'daki bir çok ilki ve teki bünyesinde barındıran, Antalya'nın ilk en geniş kapasiteli özel hastanesi 17 Mayıs 2005 tarihinde hizmete girmiştir.
Özel Medstar Antalya Hastanesi
Özel Hastane · Muratpaşa / Antalya
2009 yılında hizmete açılan Medstar Antalya Hastanesi; tecrübe, birikim ve güveni, ileri teknolojik donanım ile birleştirerek 124 yatak kapasitesi ile hizmet vermektedir.
Özel Akdeniz Sağlık Vakfı Yaşam Hastanesi
Özel Hastane · Muratpaşa / Antalya
En ileri teknolojilerle ve en modern cihazlarla donatılan 250 yatak kapasiteli ASV Yaşam Hastanesinde tüm branşlarda her tür tıbbi tanı ve tedavi üniteleri yer almaktadır.
Özel Medical Park Antalya Hastanesi
Özel Hastane · Muratpaşa / Antalya
Medical Park Antalya Hastane Kompleksi 84 poliklinik odası, 228 yatağı, 73 yoğun bakım, 10 koroner yoğun bakım, 7 KVC yoğun bakım, 22 genel yoğun bakım, 34 yenidoğan yoğun bakım ünitesi ve organ nakli ameliyatları standardında donatılmış 10 ameliyathanesi ile 33 tıbbi branşta hizmet veriyor.
Özel Antalya Yaşam Hastanesi
Özel Hastane · Muratpaşa / Antalya
Özel Antalya Yaşam Hastanesi ilkeli ve çağdaş bir anlayışla sağlık hizmetlerini en üst düzeyde vermeye devam edecektir.
Özel Medstar Topçular Hastanesi
Özel Hastane · Muratpaşa / Antalya
Medstar Topçular Hastanesi yenilenen modern mimarisi, geniş kullanım alanı ile 35 hasta yatağı ile hizmet vermektedir.
Tıp Merkezi
Özel Memorial Lara Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Muratpaşa / Antalya
Memorial Antalya Hastanesi'nin uydu kliniği olan Memorial Lara Tıp Merkezi, uzman doktorları, bilgi ve birikimlerini yakın ilgi ile birleştiren sağlık personeli ile sağlık sorunlarına hızlı, etkili ve kalıcı çözümler üretecek şekilde düzenlendi.
Özel Gastrocer Genel Cerrahi Merkezi
Tıp Merkezi · Muratpaşa / Antalya
Özel Gastrocer Genel Cerrahi Merkezi, Lara Terracity AVM'nin karşısında bulunan binasında gastroenteroloji konusunda deneyimli uzman kadrosuyla hizmet sunmaktadır.
Özel Mediface Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Muratpaşa / Antalya
Genişleyen uzman kadrosuyla gücüne güç katan Mediface, deneyimli ekibi, ileri teknolojiye sahip alt yapısı ile dünya standartlarında hizmet veriyor.
Özel Çallı Meydan Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Muratpaşa / Antalya
Özel Antalya Çallı Meydan Tıp Merkezi olarak misyonumuz Türkiye koşullarını ve Antalya'nın ihtiyaçlarını dikkate alarak sağlık alanında kaliteli ve ekonomik hizmet vermektedir.
Özel Antalya Meydan Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Muratpaşa / Antalya
Özel Antalya Meydan Tıp Merkezi olarak kaliteli ve ekonomik hizmet anlayışının yanında uzman kadrosu ve eğitimli personeli ile hasta memnuniyetini ön planda tutarak daha geniş kitlelere ulaşmak hedefimizdir.
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Özel Atalya Lara Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · Muratpaşa / Antalya
Özel Atalya Lara Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği uzman hekim kadrosu ve teknolojiye bağlı olarak geliştirdiği teknik alt yapısı ile her geçen gün daha fazla ilgi görmektedir.
Özel Perla Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · Muratpaşa / Antalya
Özel Perla Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Lara caddesinde yer alan Lara Şubesi ve Fener Şubesi ile Antalya’da uzman hekim kadrosu ile tam donanımlı kliniklerinde tüm branşlarda hizmet vermektedir.
Özel Hospitadent Antalya Diş Hastanesi
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · Muratpaşa / Antalya
2022 yılında açılan Dental Group Hospitadent Antalya İmplant, Zirkonyum, Dijital Gülüş Tasarımı, Lamine Kaplama, Box Teknik, Bonding Uygulaması, Beyazlatma, Panoramik Röntgen, Tomografi dahil olmak üzere diş sağlığı alanında verilen tüm hizmetleri gerçekleştirmektedir.
Özel Antalya Ballıpınar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · Muratpaşa / Antalya
Özel Ballıpınar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Afyondan sonra şimdi de Antalyada tam teşkilatlı donanımlarıyla hizmet vermektedir.
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi
Özel Fizikalya Tıp Merkezi
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi · Muratpaşa / Antalya
izikalya Tıp Merkezi şık ve çağdaş yeni mekanında, modern ekipmanları ile sağlık gereksinimi bulunan insanlara katkı sağlamaya devam etmektedir.
Göz Hastalıkları Merkezi
Özel Veni Vidi Antalya Göz Merkezi
Göz Hastalıkları Merkezi · Muratpaşa / Antalya
Özel Veni Vidi Antalya Göz Merkezi olarak göz lazer tedavileri, katarakt cerrahisi, göz kapağı cerrahisi ve genel göz hastalıkları alanlarında hizmet vermekteyiz.
Özel Orbit Tıp Merkezi
Göz Hastalıkları Merkezi · Muratpaşa / Antalya
2014 yılında Etiler Mahallesinde yeni ve müstakil binasında hizmete başlayan Özel Orbit Tıp Merkezi göz hastalıklarının yanı sıra Diş Hekimliği ve ilerleyen sürede KBB Hastalıkları gibi yeni bölümlerle de hizmetine devam edecektir.
Özel Antalya Kaya Göz Tıp Merkezi
Göz Hastalıkları Merkezi · Muratpaşa / Antalya
Özel Antalya Kaya Göz Merkezi teknik donanımı ve fiziki şartlarını geliştirerek, Lara Dedeman bölgesinde göz hastalıkları ve tedavisi konusunda tecrübeli uzman hekim kadrosuyla hizmet vermektedir.
Özel Era Göz Tıp Merkezi Antalya
Göz Hastalıkları Merkezi · Muratpaşa / Antalya
Era Göz Sağlık Grubu; 20 Haziran 2006 tarihinde Ankara’da kurulmuş olup, 2022 yılı itibariyle Antalya şubesiyle hizmet vermeye devam etmektedir.
Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi
Özel Vitale Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi
Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi · Muratpaşa / Antalya
Özel Vitale Hastanesi modern mimarisini en ileri tıp teknolojisi ile birleştiren, tam teşekküllü son sistem iki ameliyathanesi ve uzman kadrosuyla örnek olarak gösterilecek bir hastanedir.
Çocuk Hastanesi
Özel Antalya Çocuk Tıp Merkezi
Çocuk Hastanesi · Muratpaşa / Antalya
1998 yılından beri Akdeniz'de tek çocuk sağlığı hizmetini veren Özel Antalya Çocuk Tıp Merkezi, kaliteyi ve güveni her zaman ilke edinmiş, uzman kadrosu ve güleryüzlü personeliyle hizmet vermektedir.
Diyaliz Merkezi
Özel Olbia Diyaliz Merkezi
Diyaliz Merkezi · Muratpaşa / Antalya
Konusunda uzman hekimlerce temelleri 2000 yılında atılan Olbia Diyaliz Merkezi haftanın 6 günü sabah, öğle ve akşam seansları olmak üzere diyaliz hizmeti vermektedir.
Özel FMC Antalya Tatil Diyaliz Merkezi
Diyaliz Merkezi · Muratpaşa / Antalya
Özel FMC Antalya Tatil Diyaliz Merkezi, 1989 yılından beri Antalya'ya tatile gelen diyaliz hastalarının tercihi olmuştur.
Özel FMC Antalya Diyaliz Merkezi
Diyaliz Merkezi · Muratpaşa / Antalya
Özel FMC Antalya Diyaliz Merkezinde haftanın 6 günü 25 makine kapasite ile SGK anlaşmalı olarak hemodiyaliz ve ev hemodiyalizi tedavisi verilmektedir.
Poliklinik
Şehit Doktor Atilla Nizam Semt Polikliniği
Poliklinik · Muratpaşa / Antalya
Şehit Doktor Atilla Nizam Semt Polikliniği, Antalya Atatürk Devlet Hastanesine bağlı olarak sağlık hizmeti sunmaktadır.
Tüp Bebek Merkezi
Özel Gelecek Tüp Bebek Merkezi
Tüp Bebek Merkezi · Muratpaşa / Antalya
Gelecek Tüp Bebek Merkezi, Antalya. Merkezimiz 1000 kapalı bir alan üzerinde kurulmuştur. Misyonu, hastalarımıza tedavi süresi boyunca evrensel anlamda hizmet vermektir.
Oksijen Tedavi Merkezi
Özel Hiperox Ayak Sağlığı ve Zor Yara Hiperbarik Oksijen Tedavi Merkezi
Oksijen Tedavi Merkezi · Muratpaşa / Antalya
Hiperox, Akdeniz bölgesinde özel ayak sağlığı ve zor yara hiperbarik oksijen tedavi merkezidir.

Şu an 1. sayfadasınız. Sonuçlar toplam 1 sayfa

İlk Sayfa

Yeni Eklenen Kurumlar
Özel Hospitadent Antalya Diş Hastanesi
2022 yılında açılan Dental Group Hospitadent Antalya İmplant, Zirkonyum, Dijital Gülüş Tasarımı, Lamine Kaplama, Box Teknik, Bonding Uygulaması, ...
Özel Veni Vidi Antalya Göz Merkezi
Özel Veni Vidi Antalya Göz Merkezi olarak göz lazer tedavileri, katarakt cerrahisi, göz kapağı cerrahisi ve genel göz hastalıkları alanlarında hi...
Özel Gelecek Tüp Bebek Merkezi
Gelecek Tüp Bebek Merkezi, Antalya. Merkezimiz 1000 kapalı bir alan üzerinde kurulmuştur. Misyonu, hastalarımıza tedavi süresi boyunca evrensel a...
Özel Perla Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Özel Perla Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Lara caddesinde yer alan Lara Şubesi ve Fener Şubesi ile Antalya’da uzman hekim kadrosu ile tam donan...
Yorum ve Şikayetler
Safiye Gültekin
Safiye Gültekin · 8 Haziran 2017
Hastane veya doktorlar iyi ama telefondan görüşme yapmak zorlarına gidiyor hanımefendilerin ve ben 08/06/2017 saat ...
Taner Aktaş
Taner Aktaş · 16 Aralık 2016
Kendini geliştirememiş bir hastane. Annem yıllardır bağırsaktaki ülseri bulamadılar biz miğde diye bilirken her git...
Nurhan Sağesen Ercan
Nurhan Sağesen Ercan · 30 Ekim 2016
Genel cerahi doktorunuz Umut Rıza Beye teşekkür ediyorum ilgi ve alakasından dolayı. 2 yıldır hastasıyım. İnsan ve ...
Selçuk Yıldıran
Selçuk Yıldıran · 24 Eylül 2016
18.09.2016. Hastaneye geldim rahatsızlığımı belirtim bilemediler ayaktan tedavide ciğerlerin şişmiş dediler ilaç ya...