Antalya Manavgat Hastaneleri
Antalya Manavgat

Antalya Manavgat ilçesinde 11 kurum sağlık hizmeti sunmaktadır. İlçede 4 Özel Hastane, 2 Tıp Merkezi, 2 Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, 1 Diyaliz Merkezi, 1 Devlet Hastanesi, 1 Poliklinik bulunmaktadır.

Antalya Manavgat ve yakın ilçelerdeki devlet hastaneleri, özel hastaneler, tıp merkezleri ve diğer sağlık kurumları için telefon numarası, adres, sunulan hizmetler, randevu gibi bilgilere bu sayfadan erişebilir, yapılan yorum ve şikayetleri okuyabilirsiniz.

Antalya İli Manavgat İlçesi Sağlık Kurumları Listesi

Devlet Hastanesi
Manavgat Devlet Hastanesi
Devlet Hastanesi · Manavgat / Antalya
Hastanemiz ana binadan ayrı olarak Side'de bulunan Manavgat Devlet Hastanesi Side Fizik Tedavi Merkezi dahil olmak üzere 229 kadro yatağa sahiptir.
Özel Hastane
Özel Manavgat Eslem Hastanesi
Özel Hastane · Manavgat / Antalya
Özel Manavgat Eslem Hastanesi yüksek teknolojisi ve geniş yatak kapasitesi ile Manavgat halkının, turistik tesisleri ve bölgeye gelen konukların hizmetine girmiştir.
Özel Akdeniz Hastanesi
Özel Hastane · Manavgat / Antalya
6000 m2 kapalı alana sahip binasında birçok branşta hizmet veren hastane Manavgat'ta modern sağlık hizmetlerinin öncüsü konumundadır.
Özel Manavgat Yaşam Hastanesi
Özel Hastane · Manavgat / Antalya
Yaşam Hastaneler Grubu, 2015 yılında 75 yatak kapasiteli Özel Manavgat Yaşam Hastanesi ile misyon ve vizyonuna uygun çağdaş sağlık hizmetlerini sürdürmeye devam etmektedir.
Özel Side Anadolu Hastanesi
Özel Hastane · Manavgat / Antalya
Side Anadolu Hastanesi; 48 yataklı, 3 Ameliyathane, 3 Ayrı Yoğun Bakım Ünitesi, Klinik Laboratuvarları ve çağdaş mimarili binası ile hasta ve çalışanlarına konforlu bir ortam sunmayı amaçlamıştır.
Tıp Merkezi
Özel Manavgat Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Manavgat / Antalya
Vizyon Göz Merkezi olarak hizmet verdiğimiz işletmemizi Özel Manavgat Tıp Merkezi olarak ve bünyemize yeni sağlık branşları dahil ederek yeni yerimizde yeni cihazlarımızla sizlere hizmet veriyoruz.
Özel Hisar Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Manavgat / Antalya
Özel Hisar Tıp Merkezi, 2014 yılında Antalya caddesi üzerindeki yeni, modern ve müstakil binasına, Manavgat halkına daha kaliteli sağlık hizmeti vermek üzere taşınmış ve hasta kabulüne başlamıştır.
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Özel Dişpark Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · Manavgat / Antalya
Son teknoloji ile donatılan, hijyenik bir ortamda hasta odaklı hizmet anlayışını benimseyen Özel Dişpark Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği sağlıkta aranılan hizmetin Manavgat’taki adresi haline gelmiştir.
Manavgat Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · Manavgat / Antalya
Manavgat Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 13 ünit kapasiteli olup 10 klinikte 15 diş hekimi ve diğer personelle 1200 metrekare kapalı alanda hizmet vermeye devam etmektedir.
Diyaliz Merkezi
Özel Renal Manavgat Diyaliz Merkezi
Diyaliz Merkezi · Manavgat / Antalya
Akdeniz Bölgesinin gözde tatil yöresi Manavgat'ta hizmet veren merkezimiz, Side merkeze 5km ve Antalya Havaalanına 65km uzaklıktadır.
Poliklinik
Özel Medicus Polikliniği
Poliklinik · Manavgat / Antalya
Medicus Clinic, turistlerin tatilleri sırasında yaşadıkları sağlık sorunlarının, kaliteli hastane öncesi sağlık hizmetleri ile çözülmesi talebinin karşılanması amacıyla, Antalya ili Side beldesinde, 1995 yılında kuruldu.

Şu an 1. sayfadasınız. Sonuçlar toplam 1 sayfa

İlk Sayfa

Yeni Eklenen Kurumlar
Özel Hospitadent Antalya Diş Hastanesi
2022 yılında açılan Dental Group Hospitadent Antalya İmplant, Zirkonyum, Dijital Gülüş Tasarımı, Lamine Kaplama, Box Teknik, Bonding Uygulaması, ...
Özel Alanya Can Diyaliz Merkezi
Alanya Özel Can Diyaliz Merkezimiz 1991 yılında; Yurtiçi ve Yurtdışından Alanyamıza gelen diyaliz hastalarına Diyaliz tedavilerini uygulamak amac...
Özel Veni Vidi Antalya Göz Merkezi
Özel Veni Vidi Antalya Göz Merkezi olarak göz lazer tedavileri, katarakt cerrahisi, göz kapağı cerrahisi ve genel göz hastalıkları alanlarında hi...
Özel Hospitadent Alanya Diş Hastanesi
Dental Group Hospitadent Alanya tecrübeli hekim kadrosu ile İmplant, zirkonyum, dijital gülüş tasarımı, lamine kaplama, box teknik, bonding uygul...
Yorum ve Şikayetler
Adem Kurt
Adem Kurt · 8 Aralık 2017
Çok güzel bir hastane tavsiye ederim....