İstanbul Esenyurt Hastaneleri
İstanbul Esenyurt

İstanbul Esenyurt ilçesinde 18 kurum sağlık hizmeti sunmaktadır. İlçede 11 Tıp Merkezi, 3 Özel Hastane, 1 Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, 1 Diyaliz Merkezi, 1 Devlet Hastanesi, 1 Üniversite Hastanesi bulunmaktadır.

İstanbul Esenyurt ve yakın ilçelerdeki devlet hastaneleri, özel hastaneler, tıp merkezleri ve diğer sağlık kurumları için telefon numarası, adres, sunulan hizmetler, randevu gibi bilgilere bu sayfadan erişebilir, yapılan yorum ve şikayetleri okuyabilirsiniz.

İstanbul İli Esenyurt İlçesi Sağlık Kurumları Listesi

Üniversite Hastanesi
İstinye Üniversitesi Liv Hospital Bahçeşehir Hastanesi
Üniversite Hastanesi · Esenyurt / İstanbul
Eğitim-araştırma çalışmalarını da kapsayacak şekilde üçüncü basamak sağlık hizmeti sunan İstinye Üniversite Hastanesi Liv Hospital Bahçeşehir; tüm branşlarda hasta kabul etmektedir.
Devlet Hastanesi
Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi
Devlet Hastanesi · Esenyurt / İstanbul
Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi insana değer veren ve hasta memnuniyeti odaklı çalışanları, tam donanımlı hasta odaları klinikler, ameliyathane, yenidoğan yoğun bakım, yetişkin yoğun bakım, laboratuarlar, diyaliz ünitesi, poliklinikler ile hizmet vermektedir.
Özel Hastane
Özel Doğa Hospital Hastanesi
Özel Hastane · Esenyurt / İstanbul
Doğa Hospital, 81 yatak kapasitesiyle; güvenilir sağlık hizmetini çağdaş, dinamik ve uzman kadrosuyla sunmaktadır.
Özel Esencan Hastanesi
Özel Hastane · Esenyurt / İstanbul
Esencan Hastanesi 119 yatak kapasitesine sahip modern binası, tam donanımlı ameliyathaneleri, yoğun bakım üniteleri, otel konforunda hasta odaları ve 400'e yakın personeli ile Esenyurt'ta doğru teşhis, çağdaş tedavi, güvenli ve güleryüzlü sağlık hizmeti veriyor.
Özel İstanbul Reyap Hastanesi
Özel Hastane · Esenyurt / İstanbul
Genel hastane olarak tüm branşlarda hizmet veren Reyap Hastanesi üstün sağlık hizmeti vermek hedefiyle Ekim 2016’da Esenyurt’ta hizmete başlamıştır.
Tıp Merkezi
Özel Yeni Hayat Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Esenyurt / İstanbul
Yeni Hayat Tıp Merkezi alanında en başarılı ve tecrübeli hekimlere sahip özel bir hastanedir. Tıp alanındaki güncel gelişmeler eş zamanlı olarak hastanemizde uygulanmaktadır.
Özel Rota Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Esenyurt / İstanbul
Özel Rota Tıp Merkezi ayakta tanı, teşhis ve tedavi sunan, 2019 yılında temelleri atılan ve 8 branşını misafirlerine verdiği değer politikasıyla sürdüren 2022 yılında hasta kabulüne başlayan 24 saat açık tıp merkezidir.
Özel Esenyurt Uzmanlar Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Esenyurt / İstanbul
Özel Esenyurt Uzmanlar Tıp Merkezi hasta memnuniyetini ilke edinen hizmet anlayışı ve güler yüzlü personeli ile sizlere 24 saat kesintisiz hizmet vermekten gurur duyacaktır.
Özel Esenkent Elitium Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Esenyurt / İstanbul
Elitium Tıp Merkezi 2012 yılında ayakta ve yatarak teşhis ve tedavi hizmetleri sunmak üzere Esenkent mahallesinde kurulmuştur.
Özel Medihaus Cerrahi Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Esenyurt / İstanbul
Hizmet kalitesi ile hasta memnuniyetini en üst seviyede tutmayı hedefleyen Medihaus Cerrahi Tıp Merkezi, SGK gibi pek çok sağlık kuruluşu ile anlaşmalı olarak hizmetlerini sürdürmektedir.
Özel Etik Life Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Esenyurt / İstanbul
2000 yılında Avcılar Parseller'de muayenehane hizmeti ile başlattığımız ayaktan sağlık hizmetine 2009'dan itibaren de Tıp Merkezi olarak devam etmekteyiz.
Özel Avrupa Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Esenyurt / İstanbul
Avrupa Tıp Merkezi, 2007 yılında kurulan, ayaktan teşhis ve tedavi hizmeti sunan, ameliyathanesi, doğumhanesi, cerrahi ve dahili birimleriyle, 24 saat hizmet veren cerrahi tıp merkezidir.
İBB Esenyurt Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Esenyurt / İstanbul
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), bünyesinde Psikolojik Danışmanlık Merkezinden Tıp Merkezine, Evde Sağlık ve Sosyal Uyum ve Destek Merkezine kadar birçok hizmeti barındıran Esenyurt Bütünleşik Halk Sağlığı Merkezi 2022 yılında hizmete girmiştir.
Özel Esenşehir Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Esenyurt / İstanbul
Örnek Mah. Doğan Araslı Blv. No:197 adresinde Tıp Merkezi olarak faaliyet göstermektedir.
Özel Esenyurt Elitium Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Esenyurt / İstanbul
Elitium Esenyurt Cerrahi Tıp Merkezi 2015 yılında ayakta ve yatarak teşhis ve tedavi hizmetleri sunmak üzere İstanbul Esenyurt Kemalpaşa caddesinde kurulmuştur.
Özel Mediplus Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Esenyurt / İstanbul
Etik ve bilimsel kurallardan ödün vermeyen, insana saygılı Mediplus Tıp Merkezi kadrosundaki seçkin uzman doktorları ile teşhisten tedaviye tüm birimleri ile hizmet vermektedir.
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
İAÜ Dentaydın Esenyurt Diş Hastanesi
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · Esenyurt / İstanbul
İstanbul Aydın Üniversitesine bağlı Esenyurtta konuşlanan Dentaydın Esenyurt Entegre Kliniğinde topluma ağız ve diş sağlığı hizmeti sunmaktadır.
Diyaliz Merkezi
Özel Esenyurt Diyaliz Merkezi
Diyaliz Merkezi · Esenyurt / İstanbul
Tam gün sorumlu uzman hekim, konsültannefrologlarımız ve kalp damar cerrahımız tecrübeli ve güler yüzlü şefkatli hemşirelerimiz ve personelimizle hizmetinizdeyiz.

Şu an 1. sayfadasınız. Sonuçlar toplam 1 sayfa

İlk Sayfa

Yeni Eklenen Kurumlar
İBB Esenyurt Tıp Merkezi
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), bünyesinde Psikolojik Danışmanlık Merkezinden Tıp Merkezine, Evde Sağlık ve Sosyal Uyum ve Destek Merkezine...
Özel İlgi Hastanesi
İstanbul Özel İlgi Hastanesi 60 yatak, 4 ameliyathane, 3 doğumhane, 10 yataklı yetişkin ve 10 yataklı bebek yoğun bakım üniteleri, acil servisi, ...
Özel Dünyagöz Hastanesi Ataşehir
Dünyagöz Ataşehir çocuk göz sağlığı, glokom, keratakonus, katarakt ve retina gibi branşlar için ileri tanısal işlemler, özellikli tedavi bölümler...
Özel Medicana Ataköy Hastanesi
Medicana Ataköy Hastanesi yeşil ve mavinin birleştiği noktada tıbbın tüm dallarında hem İstanbul’a hem de yurt dışı hastalarına dünya standartlar...
Yorum ve Şikayetler
A Samet Keleş
A Samet Keleş · 12 Eylül 2016
Berbat ötesi.....