Karaman Hastaneleri
Karaman

Karaman ilinde toplam 10 kurum sağlık hizmeti sunmaktadır. Şehirde 5 Devlet Hastanesi, 2 Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, 1 Özel Hastane, 1 Diyaliz Merkezi, 1 Tıp Merkezi bulunmaktadır.

Karaman sağlık kurumları için telefon numarası, adres, sunulan hizmetler, randevu gibi bilgilere bu sayfadan erişebilir, yapılan yorum ve şikayetleri okuyabilirsiniz.Karaman merkezde bulunan hastaneler altta listelenmiştir. İlçelerdeki hastaneler için ilçe isimlerine tıklayabilirsiniz.

Karaman İlçe Hastaneleri

Karaman Merkezde Bulunan Sağlık Kurumları

Devlet Hastanesi
Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Devlet Hastanesi · / Karaman
Doğukışla mevkiinde yapılan 450 yataklı kurum Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak hizmetine devam etmektedir.
Özel Hastane
Özel Karaman Selçuklu Hastanesi
Özel Hastane · / Karaman
2005 yılından bu güne Tıp Merkezi olarak Karaman halkına verdiğimiz sağlık hizmetini daha yüksek standartlara getirerek Karaman Özel Selçuklu Hastanesini açtık.
Tıp Merkezi
Özel Karaman Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · / Karaman
Özel Karaman Tıp Merkezi, 2007 yılında iç hastalıkları ve kardiyoloji branşları ile başladığı hizmet hayatına bünyesine eklediği yeni branşlar ve ünitelerle, yeni hizmet binasında, modern bir butik hastane olarak devam etmektedir.
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Özel Teknoloji Diş Polikliniği
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · / Karaman
2006 yılında açılan Özel Teknoloji Diş Polikliniği olarak diş tedavi hizmetlerimizi güvenilir, kaliteli, seçkin ve modern bir hizmet anlayışı ile gerçekleştirmek için çalışıyoruz.
Karaman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · / Karaman
Eski 82. yıl Devlet Hastanesinde uzun yıllardır hizmet veren Karaman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Doğumevi Hastanesinin yerine yapılan sağlık kompleksine 2021 yılında taşınmıştır.
Diyaliz Merkezi
Özel Ünal Diyaliz Merkezi
Diyaliz Merkezi · / Karaman
Özel Ünal Diyaliz Merkezi 2009 yılında kurulmuştur. 19 + 1 HD makina sayısıyla Karamanda'da öncü, yeniliklere önder bir hemodiyaliz merkeziyiz.

Şu an 1. sayfadasınız. Sonuçlar toplam 1 sayfa

İlk Sayfa

Yeni Eklenen Kurumlar
Ayrancı İlçe Devlet Hastanesi
Karaman iline bağlı Ayrancı İlçesi İstasyon Caddesi’nde yapımı tamamlanan Ayrancı Devlet Hastanesi 2019 yılında hizmete açılmıştır....
Kazımkarabekir İlçe Devlet Hastanesi
Kazımkarabekir Devlet Hastanesi, entegre ilçe hastanesi kategorisinde 5 yatak kapasitesi ile hizmet sunmaktadır....
Özel Karaman Selçuklu Hastanesi
2005 yılından bu güne Tıp Merkezi olarak Karaman halkına verdiğimiz sağlık hizmetini daha yüksek standartlara getirerek Karaman Özel Selçuklu Has...
Özel Ünal Diyaliz Merkezi
Özel Ünal Diyaliz Merkezi 2009 yılında kurulmuştur. 19 + 1 HD makina sayısıyla Karamanda'da öncü, yeniliklere önder bir hemodiyaliz merkeziyiz....
Yorum ve Şikayetler
Zeynep Yazagan Uzunkaya
Zeynep Yazagan Uzunkaya · 28 Haziran 2022
Lanet olsun bu hastaneye eksiklerinize bilgisizliğinize oğlum ellerinizde öldü vicdanınız rahat mı Allah'a havale e...
Emin Örser
Emin Örser · 22 Ağustos 2017
Ben gurbetçi bir Ermenekliyim. Henüz gelip görme imkanım olmadı ama hastane hakkında yukarıda verdiğiniz bilgilerde...