İstanbul Sarıyer Hastaneleri
İstanbul Sarıyer

İstanbul Sarıyer ilçesinde 20 kurum sağlık hizmeti sunmaktadır. İlçede 6 Tıp Merkezi, 2 Diyaliz Merkezi, 2 Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 2 Devlet Hastanesi, 2 Özel Hastane, 2 Poliklinik, 2 Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, 1 Kemik Hastalıkları Hastanesi bulunmaktadır.

İstanbul Sarıyer ve yakın ilçelerdeki devlet hastaneleri, özel hastaneler, tıp merkezleri ve diğer sağlık kurumları için telefon numarası, adres, sunulan hizmetler, randevu gibi bilgilere bu sayfadan erişebilir, yapılan yorum ve şikayetleri okuyabilirsiniz.

İstanbul İli Sarıyer İlçesi Sağlık Kurumları Listesi

Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğtim ve Araştırma Hastanesi
Eğitim ve Araştırma Hastanesi · Sarıyer / İstanbul
Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğtim ve Araştırma Hastanesi, 702 adet yatak kapasitesi, yüksek teknolojileri ve ulaşıma olan yakınlığı ile bölge halkına sağlık hizmeti sunmaktadır.
Sarıyer Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Eğitim ve Araştırma Hastanesi · Sarıyer / İstanbul
2020 yılnda açılan 350 yataklı Sarıyer Çayırbaşı Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 210 polikliniği, 12 ameliyathanesi, 71 yoğun bakımı, 67 acil yatağı ve 357 araç kapasiteli kapalı otoparkı ile halkımıza sağlık hizmeti sunmaktadır.
Devlet Hastanesi
İstinye Devlet Hastanesi
Devlet Hastanesi · Sarıyer / İstanbul
128 yataklı İstinye Devlet Hastanesi Sarıyer ilçesinde erişkin genel yoğun bakım ünitesi, diyaliz ünitesi, ameliyathaneler, patoloji, biyokimya, mikrobiyoloji, endoskopi laboratuvarı ile tıbbi hizmet vermektedir.
Sarıyer İsmail Akgün Devlet Hastanesi
Devlet Hastanesi · Sarıyer / İstanbul
Kurum günümüzde Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sarıyer Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı İsmail Akgün Ek Hizmet Binası olarak hizmet vermeye devam etmektedir.
Özel Hastane
Özel Liv Hospital Vadistanbul Hastanesi
Özel Hastane · Sarıyer / İstanbul
Hasta odaklı yaklaşımı ve tecrübeli hekim kadrosunu multidisipliner çalışma biçimiyle bir araya getirerek sağlık sektörüne yeni ve modern bir soluk getiren Liv Hospital, 2013 yılında başlayan yolculuğuna şimdi altıncı hastanesi Liv Hospital Vadİstanbul ile devam ediyor.
Özel Acıbadem Maslak Hastanesi
Özel Hastane · Sarıyer / İstanbul
Acıbadem Maslak Hastanesi, 2009 yılında hizmete girdi. Hastanede, tanı ve tedavi hizmetlerinin farklı aşamaları için tasarlanmış toplam 191 yataklı tedavi üniteleri, steril ve yarı steril 15 ameliyathane bulunuyor.
Tıp Merkezi
Özel Rumeli Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Sarıyer / İstanbul
Boğaziçi Üniversitesi'ne hem mevki olarak hem de Üniversitenin çalışan ve öğrencileri ile komşu olan Özel Rumeli Tıp Merkezi, yıllardır tüm bölgeye kesintisiz hizmet vermektedir.
Özel Tarabya Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Sarıyer / İstanbul
Ferahevler Mah. Adnan Kahveci Cad. No:49 adresinde Tıp Merkezi olarak faaliyet göstermektedir.
Özel Acıbadem Zekeriyaköy Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Sarıyer / İstanbul
2015 yılında hizmete açılan Acıbadem Zekeriyaköy Tıp Merkezi 4 katlı binada; 12 adet poliklinik odası, 1 üniteli diş merkezi, sterilizasyon ünitesi ve laboratuvar ünitesi ile sağlık hizmeti veriyor.
Özel Alibey Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Sarıyer / İstanbul
Özel Alibey Tıp Merkezi tecrübesi ile uzun yıllardır en iyi hizmeti, kalite standartları çerçevesinde en iyi şekilde veren, bu nedenle de Sarıyer bölgesinde tercih edilen sağlık kuruluşudur.
TOV Nurhan Kocabıyık Yeniköy Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Sarıyer / İstanbul
Türk Onkoloji Vakfı Yeniköy Tıp Merkezi, tam teşekküllü bir tıp merkezi olarak, kar amacı gütmeden halkımıza en kaliteli sağlık hizmetini sunmayı kendisine görev ve hedef olarak seçmiştir.
Özel Sarıyer Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Sarıyer / İstanbul
Özel Sarıyer Tıp Merkezi, 1983 yılından beri sağlık sektörünün çeşitli alanlarında hizmet vermektedir.
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Özel Tarabya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · Sarıyer / İstanbul
Özel Tarabya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, 2015 yılından itibaren Sarıyer Tarabya'da açılmış olup uzman kadrosu ve son teknoloji ekipmanlarıyla hizmet vermektedir.
Sarıyer Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · Sarıyer / İstanbul
Merkezimiz 26 Mayıs 2015 tarihinde resmi olarak açılmış olup 1 Ocak 2016 tarihinde Okmeydanı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nden ayrılıp tam bağımsız olarak Sarıyer Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi şeklinde hizmet vermeye başlamıştır.
Göz Hastalıkları Merkezi
Altı Nokta Körler Vakfı Göz Merkezi
Göz Hastalıkları Merkezi · Sarıyer / İstanbul
Altı Nokta Körler Vakfı Göz Merkezinde uzman göz doktorlarımızla haftanın altı günü hizmet verilmekte hastalarımızın muayene teşhis ve tedavileri yapılmaktadır.
Kemik Hastalıkları Hastanesi
Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Kemik Hastalıkları Hastanesi · Sarıyer / İstanbul
Baltalimanı Kemik Hastalıkları Hastanesi hasta sayısı, hasta potansiyeli ve çeşitliliği, hizmet verilen mekanların tarihi ve doğal güzelliği ile dünyada önemli ortopedi merkezlerinden biri olmaya adaydır.
Diyaliz Merkezi
Özel Sarıyer Diyaliz Merkezi
Diyaliz Merkezi · Sarıyer / İstanbul
Özel Sarıyer Diyaliz Merkezi İstanbul Sarıyer İlçesi Yeniköy Mahallesi Bağlar Mevkiinde 2010 aralık ayında faaliyete geçmiştir.
Özel Reşitpaşa Diyaliz Merkezi
Diyaliz Merkezi · Sarıyer / İstanbul
Özel Reşitpaşa Diyaliz Merkezi olarak diyaliz hususunda deneyimli uzman hekim ve hemşire kadroları çalışmakta olup en son teknolojik cihazlarımızla hastalarımıza hizmet vermekteyiz.
Poliklinik
Levent Semt Polikliniği
Poliklinik · Sarıyer / İstanbul
Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi Levent Semt Polikliniği, Sarıyer ilçesinde birçok farklı branşta poliklinik hizmeti sunmaktadır.
İstinye Devlet Hastanesi Ayazağa Semt Polikliniği
Poliklinik · Sarıyer / İstanbul
Ayazağa semtinde hastanemize bağlı İstinye Devlet Hastanesi Ayazağa Semt Polikliniği 2013 yılında hasta kabulüne başlamış olup çocuk hastalıkları, dahiliye, kadın doğum, laboratuar hizmetleri, enjeksiyon ve pansuman hizmetleri verilmektedir.

Şu an 1. sayfadasınız. Sonuçlar toplam 1 sayfa

İlk Sayfa

Yeni Eklenen Kurumlar
İBB Esenyurt Tıp Merkezi
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), bünyesinde Psikolojik Danışmanlık Merkezinden Tıp Merkezine, Evde Sağlık ve Sosyal Uyum ve Destek Merkezine...
Özel İlgi Hastanesi
İstanbul Özel İlgi Hastanesi 60 yatak, 4 ameliyathane, 3 doğumhane, 10 yataklı yetişkin ve 10 yataklı bebek yoğun bakım üniteleri, acil servisi, ...
Özel Dünyagöz Hastanesi Ataşehir
Dünyagöz Ataşehir çocuk göz sağlığı, glokom, keratakonus, katarakt ve retina gibi branşlar için ileri tanısal işlemler, özellikli tedavi bölümler...
Özel Medicana Ataköy Hastanesi
Medicana Ataköy Hastanesi yeşil ve mavinin birleştiği noktada tıbbın tüm dallarında hem İstanbul’a hem de yurt dışı hastalarına dünya standartlar...
Yorum ve Şikayetler
Kesra Küçükkaya
Kesra Küçükkaya · 29 Temmuz 2023
Hastane hakkında bilgi alabilirmiyim. Ortopedi doktorları ne kadar alanında uzman bilgi verirmisiniz....
Nurşen Mazıcı
Nurşen Mazıcı · 13 Eylül 2022
Tahlil sonuçlarım e-nabizda görünmüyor. Bilgi-işlem merkezini aramamı söylediler ama tlf. bilmiyorum. Yardımcı olur...
Ilknur Güvenç Uygur
Ilknur Güvenç Uygur · 17 Mart 2022
12mart tarihinde acil olarak hastaneye geldim elektro, anjiyo yapıldı, bir damara stent takıldı ve 2 gün yoğun bakı...
Nurşin Karaca
Nurşin Karaca · 10 Aralık 2021
Allahım şaka gibi birşey bir kan verildi 3.gün bugün sonuçları bakabilirsiniz dediler e nabızdan yok sabah aradım d...