Gaziantep Şehitkamil Hastaneleri
Gaziantep Şehitkamil

Gaziantep Şehitkamil ilçesinde 24 kurum sağlık hizmeti sunmaktadır. İlçede 6 Özel Hastane, 3 Diyaliz Merkezi, 3 Göz Hastalıkları Merkezi, 2 Devlet Hastanesi, 2 Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, 1 Poliklinik, 1 Üniversite Hastanesi, 1 Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi bulunmaktadır.

Gaziantep Şehitkamil ve yakın ilçelerdeki devlet hastaneleri, özel hastaneler, tıp merkezleri ve diğer sağlık kurumları için telefon numarası, adres, sunulan hizmetler, randevu gibi bilgilere bu sayfadan erişebilir, yapılan yorum ve şikayetleri okuyabilirsiniz.

Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi Sağlık Kurumları Listesi

Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Mücahitler Ek Binası
Eğitim ve Araştırma Hastanesi · Şehitkamil / Gaziantep
Dr.Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Mücahitler Ek binası, Perilikaya semt polikliniği ve toplum ruh sağlığı merkezinde günde toplam 10 bin hastaya yakın poliklinik hizmeti verilmektedir.
Üniversite Hastanesi
SANKO Üniversitesi Hastanesi
Üniversite Hastanesi · Şehitkamil / Gaziantep
1996 yılından bu yana bölge halkına hizmet veren Özel Sani Konukoğlu Hastanesi, 2013 yılında kurulan SANKO Üniversitesi ile İşbirliği ve Ortak Kullanım Protokolü (Afiliasyon) imzalayarak, hizmet kalitesini taçlandırmış ve SANKO Üniversitesi için bir uygulama ve araştırma merkezi konumuna gelmiştir.
Devlet Hastanesi
Gaziantep 25 Aralık Devlet Hastanesi
Devlet Hastanesi · Şehitkamil / Gaziantep
Gaziantep 25 Aralık Devlet Hastanesi gerek uzman doktor ve yardımcı sağlık personeli kadrosu gerekse de çağımızın gereksinimlerine uygun teknik ekipman ile sizlere en kaliteli hizmeti sunmak üzere mesai saati gözetmeksizin hizmetinizde olacaktır.
Şehitkamil Devlet Hastanesi
Devlet Hastanesi · Şehitkamil / Gaziantep
Şehitkamil Devlet Hastanesi olarak 2008 yılından itibaren 330 yatak kapasitesi ile Gaziantep ve bölge illerinden gelen vatandaşlarımıza sağlık hizmeti sunmaktadır.
Özel Hastane
Özel Liv Hospital Gaziantep Hastanesi
Özel Hastane · Şehitkamil / Gaziantep
Liv Hospital Gaziantep deneyimli hekim kadrosu, multidisipliner tanı ve tedavi yaklaşımı, yenilikçi tıp teknolojileri, hasta odaklı hizmet anlayışı, kişiye özel tanı ve tedavi programları ile değer katılmış sağlık hizmetlerini Güneydoğu'nun incisi Gaziantep'te sunuyor.
Özel Bossan Hastanesi
Özel Hastane · Şehitkamil / Gaziantep
Bossan Hospital, Gaziantep’de Gazikent bölgesinde 62000 m2 kapalı alana sahip ve toplam 500 yatak kapasiteli olarak planlanmış bir özel hastanedir.
Özel NCR International Hospital Hastanesi
Özel Hastane · Şehitkamil / Gaziantep
Ncr Sağlık Grubuna bağlı Ncr Internatıonal Hospital seçkin kadrosu ve memnuniyet odaklı uluslararası kalite standartları hizmet anlayışı ile etik ilkeler ışığında sağlık sektöründe fark yaratacaktır.
Özel Gaziantep Emek Hastanesi
Özel Hastane · Şehitkamil / Gaziantep
Hasta memnuniyetine önem veren, hizmette sınır tanımayan, hasta haklarına sonsuz saygılı, uzman doktor kadrosuna sahip, eğitimli personeli ve sunduğu hizmetiyle milletimizi buluşturan Emek Hastanesi hizmetinizde.
Özel Gaziantep Anka Hastanesi
Özel Hastane · Şehitkamil / Gaziantep
Anka Hastanesi, uzman hekim kadrosu, ileri tıp teknolojisi, tam donanımlı tanı merkezleri ve multidisipliner hasta bakımı yaklaşımını benimseyerek Gaziantep ve çevre illere hizmet vermektedir.
Özel Medical Point Gaziantep Hastanesi
Özel Hastane · Şehitkamil / Gaziantep
Medical Point Gaziantep Hastanesi teknik alt yapısı, tıbbi donanımı, tüm branşlarda görev yapan uzman sağlık profesyonelleri ve multidisipliner yaklaşımıyla birçok önemli ve özellikli birimi bünyesinde barındırmaktadır
Tıp Merkezi
Özel Vita Line Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Şehitkamil / Gaziantep
Özel Vita Line Tıp Merkezi 2012 yılı mart ayından itibaren Gazikent'de halkımızın hizmetine açılmıştır.
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Şehitkamil Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · Şehitkamil / Gaziantep
Gaziantep Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 2006 Aralık ayından beri kendi binasında ağız, diş ve çene cerrahisine yönelik tedavi hizmeti vermektedir.
Özel Dentorium Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · Şehitkamil / Gaziantep
1999 yılında Yalçın Soycan, Mehmet Gürsel ve Oktay Karsli'nın kuruculuğunda yaşama geçirilmiş olan Dentorium Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, halen Gaziantep'te hizmet vermeye devam etmektedir.
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi
Özel Fimer Tıp Merkezi
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi · Şehitkamil / Gaziantep
Fimer Özel Sağlık Hizmetleri olarak hedefimiz, Türkiye genelinde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hizmetlerinde daha gelişmiş tedavi yöntemleriyle hizmet sağlamaktır.
Göz Hastalıkları Merkezi
Özel Net Göz Tıp Merkezi
Göz Hastalıkları Merkezi · Şehitkamil / Gaziantep
Özel Net Göz Tıp Merkezi olarak hastalarımıza daha iyi hizmet verebilmek amacıyla Stadyum Karşısı, Forum AVM girişi adresinde bulunan daha geniş ve ferah binamıza taşındık.
Özel Dünyagöz Hastanesi Gaziantep
Göz Hastalıkları Merkezi · Şehitkamil / Gaziantep
Dünyagöz Gaziantep, binlerce vaka tecrübesi bulunan deneyimli hekim kadrosu ve ekibiyle, gözün tüm branşlarında eksiksiz teşhis ve tedavi hizmeti sunuyor.
Özel Ayıntap Park Göz Tıp Merkezi
Göz Hastalıkları Merkezi · Şehitkamil / Gaziantep
Özel Ayıntap Park Göz Tıp Merkezi olarak, lazer tedavisi, katarakt, keratokonus, retina, glokom, kornea ve diğer göz sağlığı hizmetleri vermekteyiz.
Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi
Gaziantep Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi
Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi · Şehitkamil / Gaziantep
Gaziantep Çocuk Hastanesi ile Cengiz Gökçek Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi birleşmiş olup Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi olarak hizmet vermektedir.
Kulak Burun Boğaz Merkezi
Özel Çözüm KBB Dal Merkezi
Kulak Burun Boğaz Merkezi · Şehitkamil / Gaziantep
Kulak Burun Boğaz hastalıklarında çözümün adresi Özel Çözüm Kbb Dal Merkezi olarak Şehitkamil ilçesinde etik değerlerimiz dışında fiziki mekânlarımız, sağlık teknolojilerimiz ve hasta ağırlama mantalitemiz ile sizlere en iyi hizmeti sunmaya çabalıyoruz.
Diyaliz Merkezi
Özel Gaziantep Diyaliz Merkezi
Diyaliz Merkezi · Şehitkamil / Gaziantep
Özel Gaziantep Diyaliz Merkezi 25 adet negatif, 2 adet hbs+, 2 adet hcv+, 1 adet yedek olmak üzere modern cihazları, Double osmoz, endotoksin filtre, UV lamba, ve saatte 3 m3 RO su arıtma sistemi, üst düzey teknolojik donanımı, yüksek kapasitesi ve deneyimli, güler yüzlü personeliyle hizmetini sürdürmektedir.
Özel Damla Diyaliz Merkezi
Diyaliz Merkezi · Şehitkamil / Gaziantep
Özel Damla Diyaliz Merkezinde pazartesi, salı, çarşamba, perşembe, cuma ve cumartesi günlerinde bikarbonatlı hemodiyaliz tedavi hizmeti verilmektedir.
Özel FMC Gaziantep Diyaliz Merkezi
Diyaliz Merkezi · Şehitkamil / Gaziantep
Özel FMC Gaziantep Diyaliz Merkezi 50 cihaz ile hemodiyaliz ve ev hemodiyalizi hizmeti vermektedir. Özel FMC Gaziantep Diyaliz Merkezi SGK ile anlaşmalıdır.
Poliklinik
Özel Nokta Polikliniği
Poliklinik · Şehitkamil / Gaziantep
Sağlık sektöründe çeyrek yüzyıla yakın süredir hizmet veren Özel Nokta Polikliniği; poliklinik hizmetleriyle bir yerleşik sağlık firması olmakla beraber mobilize sağlık hizmetleriyle evde tedavi ve ambulans hizmetleri sunucusudur.
Tüp Bebek Merkezi
Özel Umay Tüp Bebek Merkezi
Tüp Bebek Merkezi · Şehitkamil / Gaziantep
Uzmanlık alanımız olan tüp bebek ve tedavileri alanında Umay Tüp Bebek Merkezi ekibi olarak sunduğumuz sağlık hizmetiyle hasta ve hasta yakınlarına hakkettikleri kaliteli hizmeti vererek memnuniyetlerini en üst seviyede tutmayı hedeflemekteyiz.

Şu an 1. sayfadasınız. Sonuçlar toplam 1 sayfa

İlk Sayfa

Yeni Eklenen Kurumlar
Gaziantep Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi
Gaziantep Çocuk Hastanesi ile Cengiz Gökçek Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi birleşmiş olup Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları ...
SANKO Üniversitesi Hastanesi
1996 yılından bu yana bölge halkına hizmet veren Özel Sani Konukoğlu Hastanesi, 2013 yılında kurulan SANKO Üniversitesi ile İşbirliği ve Ortak Ku...
Özel Dentorium Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
1999 yılında Yalçın Soycan, Mehmet Gürsel ve Oktay Karsli'nın kuruculuğunda yaşama geçirilmiş olan Dentorium Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, hal...
Özel Nokta Polikliniği
Sağlık sektöründe çeyrek yüzyıla yakın süredir hizmet veren Özel Nokta Polikliniği; poliklinik hizmetleriyle bir yerleşik sağlık firması olmakla ...
Yorum ve Şikayetler
Yunus Yılmaz
Yunus Yılmaz · 15 Eylül 2022
Kamil Dayan ortopedi doktoru ve yoğun bakım personeli çok iyi bakımları da çok güzel ama hastanenin telefon numaras...
Filiz Kıpırtı Polat
Filiz Kıpırtı Polat · 9 Şubat 2020
Hastanenin acil servisine 9 yaşındaki kızımın süt dişini çektirmek için gitmiştim Dt. *** *** hiç bir şekilde benim...
Abdurrahim Şimşek
Abdurrahim Şimşek · 17 Aralık 2017
Şehit Kamil Hastanesi 2 kuruş bile etmez. 1 saattir arıyorum cevap veren yok....
Ibrahim Zor
Ibrahim Zor · 8 Ağustos 2017
Rendevu alıyorsun bir kaç gün sonra rendeuyu iptal ediyorlar diş çektirmeye veya diş yaptırmaya gidiyorsun Üniversi...