İstanbul Küçükçekmece Hastaneleri
İstanbul Küçükçekmece

İstanbul Küçükçekmece ilçesinde 24 kurum sağlık hizmeti sunmaktadır. İlçede 7 Özel Hastane, 4 Üniversite Hastanesi, 3 Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, 3 Tıp Merkezi, 2 Diyaliz Merkezi, 1 Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 1 Göğüs Hastalıkları Hastanesi, 1 Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi bulunmaktadır.

İstanbul Küçükçekmece ve yakın ilçelerdeki devlet hastaneleri, özel hastaneler, tıp merkezleri ve diğer sağlık kurumları için telefon numarası, adres, sunulan hizmetler, randevu gibi bilgilere bu sayfadan erişebilir, yapılan yorum ve şikayetleri okuyabilirsiniz.

İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi Sağlık Kurumları Listesi

Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Eğitim ve Araştırma Hastanesi · Küçükçekmece / İstanbul
Hastanemiz 2 Mayıs 2011 yılında Halkalıda TOKİ tarafından yapılan 648 yataklı yeni binaya taşınmıştır. Hastanemizin rolü A1 genel dal hastanesi olarak tanımlanmış olup, bu rolde İstanbul Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi adı altında hizmet vermeye devam etmektedir.
Üniversite Hastanesi
Medipol Üniversitesi Sefaköy Hastanesi
Üniversite Hastanesi · Küçükçekmece / İstanbul
Medipol Üniversitesi Sefaköy Araştırma ve Uygulama Hastanesi, nitelikli sağlık hizmeti sunarken, deneyimli uzman akademik kadrosu, ileri teknolojisi ve Medipol Eğitim ve Sağlık Grubu’nun arkasındaki güven veren eli ile etkin ve kaliteli sağlık hizmetini herkes için ulaşılabilir kılmaktadır.
Acıbadem Üniversitesi Atakent Hastanesi
Üniversite Hastanesi · Küçükçekmece / İstanbul
Acıbadem Üniversitesi Atakent Hastanesi, Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi’nin Üniversite Hastanesi olarak 2014 yılında hizmete sunuldu. Tıbbi branşlarda tanı ve tedavi hizmeti veren hastane, uluslararası JCI Akademik Tıp Merkezi Hastanesi akreditasyonuna sahip.
Biruni Üniversite Hastanesi
Üniversite Hastanesi · Küçükçekmece / İstanbul
2016 yılında hizmet vermeye başlayan Biruni Üniversite Hastanesi, toplam 153 yatak kapasitesinin 23 ‘ü müşade yatak olmak üzere, 10 kattan oluşan tam teşekküllü bir üniversite hastanesidir.
İstanbul Aydın Üniversitesi VM Medical Park Florya Hastanesi
Üniversite Hastanesi · Küçükçekmece / İstanbul
Aydın Üniversitesi’nin akademik yaklaşımı ile adını Value Added Medicine’den alan VM anlayışını buluşturan İAÜ VM Medical Park Florya Hastanesi; hasta odaklı yaklaşımı, uzman kadrosu ve ileri teknolojiye sahip altyapısıyla sağlık hizmetinde mükemmeliyete ulaşmayı hedefliyor.
Özel Hastane
Özel Doğan Hastanesi
Özel Hastane · Küçükçekmece / İstanbul
İstanbul'un ilk özel hastanelerinden biri olan Doğan Hastanesi, 51 yatak kapasitesi, uzman doktor ve kaliteli personel kadrosuyla hizmet vermektedir.
Özel BHT CLINIC İstanbul Tema Hastanesi
Özel Hastane · Küçükçekmece / İstanbul
BHT CLINIC İstanbul Tema Hastanesi, 55 bin metrekare kapalı alanda, 19 katlı akıllı bina teknolojisi ile, 450 yatak kapasitesinden, tam donanımlı 16 ameliyathanesinden 2’si hibrit ameliyathane teknolojisi ile hizmet vermektedir.
Özel Rumeli Hastanesi
Özel Hastane · Küçükçekmece / İstanbul
Sefaköy merkezde bulunan Özel Rumeli Hospital sağlık sektörüne adımını, toplumun tıbbi bakım ve tedavi ihtiyaçlarını karşılamak üzere 2006 yılının Nisan ayında atmıştır.
Özel Halkalı Kent Hastanesi
Özel Hastane · Küçükçekmece / İstanbul
Özel Halkalı Kent Hastanesi, ekip çalışmalarının önemine inanarak, 11 yıldır Küçükçekmecede halkımıza sağlık hizmeti vermektrdir.
Özel Küçükçekmece Hastanesi
Özel Hastane · Küçükçekmece / İstanbul
Özel Küçükçekmece Hastanesi 2021 yılı Ocak ayında kurulmuş olup, 40 yatak kapasitesi, son teknoloji tıbbi donanım, kaliteli hekim ve personel kadrosu ile Küçükçekmece bölgesinde siz değerli hastalarımıza hizmet vermektedir.
Özel İkitelli Bahat Hastanesi
Özel Hastane · Küçükçekmece / İstanbul
kitelli Bahat Hastanesi; 81 yatak kapasitesi ve 44 hekim ile 7.000 metrekare kapalı alanda, 340 çalışanıyla hizmet vermektedir. 14 kuvözlü yenidoğan, 6 yataklı yetişkin yoğun bakım ünitesi ve 4 ameliyathanesi bulunan hastanede tüm branşlarda cerrahi ve laparoskopik ameliyatlar yapılmaktadır.
Özel İstanbul Hospital
Özel Hastane · Küçükçekmece / İstanbul
1995 yılında hizmete giren hastanemiz İstanbul Hospital, yenilenmiş yüzü ve sürekli güncellenen teknolojisi ile tüm sağlık sorunlarınızda kaliteli ve güvenilir bir hizmet sunmaya devam ediyor.
Tıp Merkezi
Özel Vera Sultan Murat Cerrahi Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Küçükçekmece / İstanbul
Hastanemiz 2300 metrekare kapalı alan üzerine kurulmuş, 2 adet ameliyathanesiyle 6 katlı müstakil binada sağlık hizmeti yürütmeye devam eden Yenilenen Vera Sultan Murat Cerrahi Tıp Merkezi yeni yapısı, aktif, çalışkan ve güler yüzlü kadrosuyla sizlere aynı yerinde hizmet sunmaya devam ediyor.
Özel Doğan Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Küçükçekmece / İstanbul
Doğan Tıp Merkezi Beylikdüzü ise 2006 Kasım ayında Doğan Sağlık Grubu çatısı altında hizmete girmiştir. Poliklinik hizmetlerinin yanında checkup ve tanı bölümleriyle hizmet sunmaktadır.
Özel Sefaköy Vera Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Küçükçekmece / İstanbul
Özel Sefaköy Vera Tıp Merkezi Küçükçekmecede tüm tıbbi branşların olduğu, önce güven esası ve ile hizmet vermektedir.
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
İAÜ Dentaydın Florya Diş Hastanesi
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · Küçükçekmece / İstanbul
İstanbul Aydın Üniversitesi Florya Yerleşkesinde konuşlanan Diş Hekimliği Fakültesi Dentaydın Diş Hastanesiyle topluma ağız ve diş sağlığı hizmeti sunmaktadır.
Özel Klinik Artı Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · Küçükçekmece / İstanbul
Klinik Artı, implantoloji, ortodonti, pedodonti (çocuk diş hekimliği), periodontoloji, protez, estetik diş hekimliği ve endodonti (kanal tedavisi) bölümleriyle diş hekimliğinin tüm branşlarında uzman kadrosu ile uluslararası standartlarda hizmet vermektedir.
Küçükçekmece Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · Küçükçekmece / İstanbul
2016 yılında hizmete giren 5 yataklı Küçükçekmece Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde 50 diş üniti, 2 ameliyathane ve dijital röntgen cihazları mevcuttur.
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi
Özel Rehamer Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi · Küçükçekmece / İstanbul
Özel Rehamer Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde FTR uygulamaları uzman hekimlerin gözetiminde fizyoterapistler tarafından modern cihazlarla yapılmaktadır.
Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi
Özel Aras Kadın Hastalıkları Merkezi
Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi · Küçükçekmece / İstanbul
Aras Kliniği 1998 senesinde kurulmuştur. Bünyesinde Acil Servis, Genel Cerrahi, Kadın Doğum (jinekoloji) ve laboratuvar birimlerini barındırmaktadır.
Göğüs Hastalıkları Hastanesi
İstanbul Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Göğüs Hastalıkları Hastanesi · Küçükçekmece / İstanbul
Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi İstanbul Avrupa yakasında kalp ve damar cerrahisi alanında hizmet veren Sağlık Bakanlığı'na ait tek hastanedir. 2009 tarihinde bu yana kalp ve damar hastalıklarının tanı ve tedavisinde referans olmayı başarmış ve dünya tıp literatürüne katkı sağlayan bir konuma gelmiş dur
Diyaliz Merkezi
Özel Medikare Halkalı Diyaliz Merkezi
Diyaliz Merkezi · Küçükçekmece / İstanbul
2002 yılında Özel Medikare Bağcılar Diyaliz Merkezini kuran Medikare HealthCare Group, 2005 Ekim ayında Özel Medikare Halkalı Diyaliz Merkezi'ni faaliyete açmıştır.
Özel Marmara Diyaliz Merkezi
Diyaliz Merkezi · Küçükçekmece / İstanbul
Merkezimiz İstanbul Küçükçekmece İlçesi Cennet Mahallesinde 2008 eylül ayında faaliyete geçmiştir.
Poliklinik
Küçükçekmece Semt Polikliniği
Poliklinik · Küçükçekmece / İstanbul
İstanbul Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Küçükçekmece Semt Polikliniği İnönü Mahallesinde hizmet sunmaktadır.

Şu an 1. sayfadasınız. Sonuçlar toplam 1 sayfa

İlk Sayfa

Yeni Eklenen Kurumlar
Acıbadem Üniversitesi Atakent Hastanesi
Acıbadem Üniversitesi Atakent Hastanesi, Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi’nin Üniversite Hastanesi olarak 2014 yılında hizmete sunuldu. ...
Özel Rehamer Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi
Özel Rehamer Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde FTR uygulamaları uzman hekimlerin gözetiminde fizyoterapistler tarafından modern cihazlarl...
Medipol Üniversitesi Sefaköy Hastanesi
Medipol Üniversitesi Sefaköy Araştırma ve Uygulama Hastanesi, nitelikli sağlık hizmeti sunarken, deneyimli uzman akademik kadrosu, ileri teknoloj...
Özel Doğan Tıp Merkezi
Doğan Tıp Merkezi Beylikdüzü ise 2006 Kasım ayında Doğan Sağlık Grubu çatısı altında hizmete girmiştir. Poliklinik hizmetlerinin yanında checkup ...
Yorum ve Şikayetler
Nuray Günay
Nuray Günay · 8 Haziran 2020
Berbat bir hastane sağ giden ölü çıkar ordan doktorları seçilmiş en adi en cani en umursamaz hipokrat yeminini öyle...
Okan Ayaz
Okan Ayaz · 1 Haziran 2020
Hastamız kalp rasizliği ve böbrek rahatsızlığı var.. Kaç aydır hastanelere girmekteyiz ama tedavi yapamıyorlar virü...
Okşan Canıöz
Okşan Canıöz · 6 Kasım 2017
Hastanede diş çekimi için mhrs ya da 182 den randevu alınamıyor. Sadece hastaneye ulaşmak gerekiyormuş ancak üç gün...
Ata Nur
Ata Nur · 5 Mayıs 2017
Merhaba çocuk gastro bölümünde kızım muayene oldu 90 gün geçti tahlilleri çıktı sonuç göstermek için yeşil kayıt al...