Reşadiye Devlet Hastanesi

Reşadiye Devlet Hastanesi
Kurum Adı:Reşadiye Devlet Hastanesi
Kategori:Devlet Hastanesi
Şehir:Tokat
İlçe:Reşadiye
Adres:Kayalık Mah. Sağlık Cad. No:56
Telefon:0 (356) 461-3408
Web Sitesi:resadiyedh.saglik.gov.trHata Bildir
40.39015537.339965

Kurum Hakkında

Reşadiye Devlet Hastanesi, Tokat ili Reşadiye ilçesinde devlet hastanesi olarak faaliyet göstermektedir. İlçemiz devlet hastanesi ilk olarak 1968 yılında kurulmuş olup, kadro ve teşkilatı itibarı ile 50 yatak kapasiteli bir sağlık kuruluşu olarak hizmet vermeye başlamıştır. Yeni devlet hastanesi binamız 9.439 m2 alan üzerine 11.581.37 m2 kapalı alana sahip 4 katlı, 4 bloktan oluşacak şekilde ve 50 yatak kapasiteli olarak Haziran 2017 tarihinde kesin kabulle yüklenici firmadan teslim alınmıştır. Daha sonra ise yatak artırımına gidilerek kapasitemiz 55 yatağa çıkarılmış olup, şuan 55 yataklı D grubu devlet hastanesi olarak halkımıza hizmet vermekteyiz.

Reşadiye Devlet Hastanemizde İç Hastalıkları, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Aile Hekimliği, Kadın Doğum Polikliniği, Anestezi ve Reanimasyon, Diş Poliklinikleri ve Acil Servis ile Tıbbi Tahlil Laboratuvarı, Röntgen Laboratuvarı, Hemodiyaliz Ünitesi, Palyatif Bakım Ünitesi EKG ve Enjeksiyon, Kan alma, Kan Trasfüzyon Merkezi, Yenidoğan İşitme Testi, Evde Sağlık Hizmetleri, Diyetisyen olmak üzere sağlık hizmetlerini yürütmektedir.

Hastanemizde Sağlık hizmetlerinin yürütülmesinde toplam 3 adet araç mevcut olup, bunlardan 1 tanesi Diyaliz hastalarının taşınmasında, 1 tanesi Evde Bakım hizmetlerinde, diğer 1 tanesi ise hasta naklinde ambulans olarak kullanılmaktadır.

Hastanemiz Mart 2015 tarihi itibari ile 1 araç 1 Doktor 1 Hemşire 1 Sağlık Memuru ve 1 Şoför ile Evde Sağlık Hizmeti vermeye başlanmış olup, hizmetimiz sorunsuz bir şekilde devam etmektedir.

İlçemizde yaz aylarında nüfusun artışına bağlı olarak hasta sayımız da artmaktadır. Hasta sayısı artan birimlerimizden bir tanesi de Diyaliz Ünitesidir. Geçmiş yıllarda 6+1(6 kullanılan 1 yedek) cihaz sayımız 10’a yükseltilmiştir. 2016 yılı Ekim ayından itibaren ilçemize bağlı köy, belde ve merkezde ikamet etmekte olan diyaliz hastalarımızahizmet alım yöntemiyle 1 araç ve 1 şoför ile taşıma imkânı sunulmaktadır.

Reşadiye Devlet Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Reşadiye Devlet Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Poliklinikler
  • Aile Hekimliği
  • Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
  • Diş Hekimliği (Genel Diş)
  • İç Hastalıkları (Dahiliye)
  • Kadın Hastalıkları ve Doğum

Harita ve Ulaşım Bilgileri

Yorum ve Şikayetler

Reşadiye Devlet Hastanesi hakkında henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

Reşadiye Devlet Hastanesi hakkında yorum yapın

Kurum ile ilgili yorumlarınızı veya eleştirilerinizi mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve profil fotoğrafınız ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun websitesini kullanınız.

avatar
Sağlık Kurumuna Puan Verin
1.3 / 5

Reşadiye Devlet Hastanesi 5 üzerinden 1.3 puan almıştır. Toplam 3 oy kullanılmış ve kurum hakkında henüz yorum yapılmamıştır.

Yakınlardaki Sağlık Kurumları

Başçiftlik İlçe Hastanesi
Tokat Başçiftlik İlçe Entegre Hastanesi acil polikliniği, aile hekimliği ve laboratuvar hizmetleri sunmaktadır....
Başçiftlik İlçe Hastanesi
Başçiftlik İlçe Hastanesi 01.01.2008 tarihinde hizmete başlamıştır. İlçe Hastanemiz 278 metrekare oturum alanı ile 1 zemin olmak üzere 2 kat üzerine inşa edilmiştir. Hast...
Doğanşar İlçe Hastanesi
Doğanşar İlçe Hastanesi
26 km. uzaklıkta
Doğanşar Devlet Hastanesi günümüzde entegre ilçe hastanesi olarak faaliyet göstermekte olup bir ambulans ile çevre köylere de hizmet sunmaktadır....
Aybastı Devlet Hastanesi
Aybastı Devlet Hastanesi
32 km. uzaklıkta
C gurubu 50 yataklı Aybastı Devlet Hastanesi poliklinikleri, acil sağlık hizmetleri ve 18 müşahede yatağıyla ilçe halkına hizmet vermektedir....
Mesudiye İlçe Devlet Hastanesi
Mesudiye İlçe Devlet Hastanesi, koruyucu sağlık hizmetleri, acil sağlık hizmetleri, muayene, tedavi ve rehabilitasyon hizmetleri, doğum, ana çocuk sağlığı hizmetleri, adl...
Almus Devlet Hastanesi
Almus Devlet Hastanesi
38 km. uzaklıkta
Almus Devlet Hastanesi 2012 yılında inşaatı bitenyeni binasında 25 yataklı D gurubu ilçe entegre devlet hastanesi olarak halen hizmet vermektedir....
Niksar Devlet Hastanesi
Niksar Devlet Hastanesi
38 km. uzaklıkta
Niksar Devlet Hastanesi 125 yatak kapasiteli olup, 21500 metrekarelik kapalı alanda hizmet vermektedir....
Kurum Bilgileri Hatalı mı?

Reşadiye Devlet Hastanesi ile ilgili yanlış, eksik veya güncel olmayan bilgileri bize iletmek için buraya tıklayınız ✉