Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Kurum Adı:Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Kategori:Devlet Hastanesi
Şehir:Şanlıurfa
İlçe:Eyyübiye
Adres:Yenice Mah. Yenice Yolu No:1
Telefon:0 (414) 317-1717
Web Sitesi:sanliurfaeah.saglik.gov.trHata Bildir
37.11557938.823617

Kurum Hakkında

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Şanlıurfa ili Eyyübiye ilçesinde devlet hastanesi olarak faaliyet göstermektedir. Hastanemiz toplam 101103 m² alana kurulmuş 15 bloktan oluşmaktadır.117000 m²lik kapalı alana sahip olan hastanemizde 18504 m²lik oturma alanları mevcuttur. 81605 m² lik geniş bir bahçeye sahip olup, hastalarımızın araçlarını rahatlıkla park edecekleri 850si açık ve 350si kapalı olmak üzere toplam 1200 araçlık otopark imkanı sağlamaktayız.

Hastanemizde toplam 400 hasta odamız mevcut olup, her odamızda banyo, WC ve TV bulunmaktadır. Her yatak başında hasta paneli bulunmakta, bu panellerde merkezi oksijen ve gaz sistemi yer almaktadır.

Kaliteli ve temiz ameliyathane hizmetleri sunabilmek adına 2 tanesi doğum acil olmak üzere toplam 18 ameliyat odamız mevcuttur. Merkezi ameliyathanede pre-op ve post-op odaları ile ameliyat öncesi ve sonrası hasta izlemleri yapılmaktadır. Merkezi sterilizasyon ünitesine sahip ameliyathanemizde her türlü ameliyatın yapılabildiği modern bir komplekstir. Ameliyathanemiz hastalarımıza 24 saat hizmet vermektedir.

Acil servisimiz il, ilçe ve komşu ülkelerden gelen hastalarımıza hizmet verilmektedir. Kadın doğum, Çocuk ve Erişkin olmak üzere 3 kapsamda yer alan acillerimizde 24 saat alanında uzman hekimler hizmet vermektedir.

Evde Sağlık Hizmetleri kapsamında evde bakım ihtiyacı olan hastalarımız, sağlık personellerimiz tarafından muayene edilmekte, gerekiyorsa yara bakımı ve küçük cerrahi işlemleri yapılmakta, tetkik ve tedavileri için gerekli işlemler yapılmakta ve eğer ileri tetkik ve bakım ihtiyacı söz konusu olduğunda herhangi bir ücret talep edilmeksizin hastanemiz tarafından transferi gerçekleştirilmektedir.

Hastanemizde telefonla ve online randevu alınabildiği gibi, online laboratuar sonuçları da verilmektedir. Görüntüleme ünitesinde yer alan röntgen, BT, MR gibi tetkikler digital ortamda çekilmekte, depolanmakta ve PACS sistemi sayesinde tüm bilgisayarlardan görülmektedir.

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Poliklinikler
  • Nöroşirurji (Beyin ve Sinir Cerrahisi)
  • Çocuk Cerrahisi
  • Çocuk Endokrinolojisi
  • Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları
  • Çocuk Gastroenterolojisi
  • Çocuk Genetik Hastalıkları
  • Çocuk Hematolojisi ve Onkolojisi
  • Çocuk İmmünolojisi
  • Çocuk Kardiyolojisi
  • Çocuk Nefrolojisi
  • Çocuk Nörolojisi
  • Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
  • Çocuk Psikiyatrisi
  • Deri ve Zührevi Hastalıklar
  • Enfeksiyon Hastalıkları (İntaniye)
  • Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon
  • Genel Cerrahi
  • Göğüs Hastalıkları
  • Göz Hastalıkları
  • İç Hastalıkları (Dahiliye)
  • Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi
  • Kadın Hastalıkları ve Doğum
  • Kardiyoloji
  • Kulak Burun Boğaz Hastalıkları
  • Neonatoloji
  • Nöroloji
  • Ortopedi ve Travmatoloji
  • Perinatoloji
  • Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi
  • Psikiyatri
  • Spor Hekimliği
  • Tıbbi Genetik
  • Üroloji

Harita ve Ulaşım Bilgileri

Yorum ve Şikayetler

Seher Badilli
Dün akşam kadın doğum acil servise gittim Y*** *** adında sözde doktor bir b*k bilmeyen kendini beğenmiş bencil tahlil sonuçlarımı incelemeden bana git hiçbiseyin yok dedi ve eve geldim 1 saat sonra düşük yaptım. Hastalara köpek muamelesi yapılıyor ordaki hemşireler hastaları azarlıyor. Lütfen herkes ses çıkarsın bunlara hadlerini bildirelim.
Osman Ayhan
Tek kelimeyle berbat bir hastane tecrübesiz doktorlar haddini bilmez hemşireler ve sorumsuz çalışanlar. İki defa Eyubiyede doğum yaptım iki defada kanama geçirdim. Hastaya karşı hiç bir hassasiyet yok hayvan gibi davranıyorlar.
Dilsah Yasar
Berbat bir hastane ölmüyorsanız sakın gitmeyin. Benim şikayetim kadın doğum yatan hasta servisindeki hemşireler karşılarında hayvan varmış gibi davranıyorlar. Nst ye bağladılar karnımı patlatıyorlardı fotoğraf ekleyemiyorum keşke ekleyebilseydim herkes görseydi. O hastaneyi daha çok Suriyeliler ve gariban insanlar kullandığı için herşeyi yapabileceklerini herşeyi söyleyebileceklerini zannediyorlar. Muameleleri bakışları hitapları çok rahatsız edici insanlığımdan utanıyorum. Böyle bir hastanede yatmak zorunda kaldığım için kendimden tiksindim.
Halime Telkiran Turan
Allahlarından bulsunlar bu mübarek günde. Çocuk hastalıkları ve ortopedi doktoru bide kendi bişey zanneden terbiyesiz hemşireler hepinizi allaha havale ediyom.
Emine Elgin
Kadın doğum uzmanı ve metobolizmadaki *** *** çok kaba tahlil istedi tahlil verdim ilaç vermedi. Kendini beğenmiş tavırlar uzaktan muayene ediyor. Metobolizma için başka hastaneye gidin gerçekten berbat bir doktor göz bölümündeki Ertuğrul bey çok iyi ve çok ilgili bir doktor.
Halil Yalçınkaya
Her yönü ile berbat bı hastane.
Kavi Yusuf
Orda ki hemşire *** *** kızımı parmağını kesti *** *** den şikayetçiyim. Adana döndüm hukukla elimde ne gelirse yaparım.
Bilal Nacar
Kadın doğum uzmanları çok kaba. Tahlil sonuçlarını göstermek mümkün değil. Doktor odaları sabit değil.
Akdeniz Yasin
Kadın doğum acil servis doktor ve hemşireler başta eşim olmak üzere ve birçok kadın kötü muamele ve dışarı kovalar acılar ve sancılar içinde olan kadınlara tahlil çıkmadan müdahale edemiyorlar tahlil sonucu 4 saat sonra çıktı değil tavsiye burası yakın olmasa öleceğimi bilsem gelmedim sizde gelmeyin imkanınız varsa uğraşmayın bile.

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi hakkında yorum yapın

Kurum ile ilgili yorumlarınızı veya eleştirilerinizi mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve profil fotoğrafınız ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun websitesini kullanınız.

avatar
Sağlık Kurumuna Puan Verin
2.6 / 5

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi 5 üzerinden 2.6 puan almıştır. Toplam 54 oy kullanılmış ve kurum hakkında 9 yorum yapılmıştır.

Yakınlardaki Sağlık Kurumları

Eyyübiye Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
2016 da yapılan ve Şanlıurfa Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinin ek binası olan Eyyübiye Hizmet Binası, 01.10.2019 tarihinde Şanlıurfa Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinden ayrı...
Özel Edessa Hastanesi
Özel Edessa Hastanesi
5 km. uzaklıkta
Edessa Tıp Merkezi olarak hizmet veren kurum 2011 yılında açılışı yapılan yeni binasında Özel Edessa Hastanesi olarak hizmet sunmaya devam etmektedir....
Özel Nev Hospital Hastanesi
Şanlıurfa’nın sağlıktaki yatak kapasitesine güçlü sağlık kadrosuyla katkıda bulunacak olan 100 yatak kapasiteli Özel Nev Hospital Hastanesi kaliteli, güvenli ve modern sa...
Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Haliliye Ek Binası
Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Haliliye ek binası 2016 yılında sağlık hizmeti vermeye başlamıştır. Hastanede tüm ana branş polikliniklerinde hizmet verilm...
Özel Meydan Hastanesi
Özel Meydan Hastanesi
6 km. uzaklıkta
Topçu Meydanında hizmet veren Özel Meydan Hastanesi son teknolojik makineler ile özel donatılmış durumda 75 yatak kapasitesi ile hizmet vermektedir....
Haliliye Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
2005 yılında restore edilerek Şanlıurfa’nın ilk Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi olarak hizmet vermeye başlayan kurum günümüzde Şanlıurfa Ağız ve Diş Hastanesi ek binası, Hali...
Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi
1975 Tarihinde Dispanser olarak hizmet vermeye başlamıştır. 1983 yılı Temmuz ayında Şanlıurfa SSK Hastanesi olarak 150 yatak kapasitesi ile faaliyetine devam etmiştir. 20...
Özel Şanmed Hastanesi
Özel Şanmed Hastanesi
7 km. uzaklıkta
Şanlıurfa'da özel hastaneciliğin öncülerinden olan Şan-Med Özel sağlık Hizmetleri projesi olan hastanemiz sağlık sektörünün ihtiyaçları doğrultusunda, geleceğe yönelik ya...
Kurum Bilgileri Hatalı mı?

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile ilgili yanlış, eksik veya güncel olmayan bilgileri bize iletmek için buraya tıklayınız ✉