Sivas Hastaneleri
Sivas

Sivas ilinde toplam 26 kurum sağlık hizmeti sunmaktadır. Şehirde 16 Devlet Hastanesi, 2 Diyaliz Merkezi, 2 Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, 1 Onkoloji Merkezi, 1 Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, 1 Üniversite Hastanesi, 1 Özel Hastane, 1 Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi bulunmaktadır.

Sivas sağlık kurumları için telefon numarası, adres, sunulan hizmetler, randevu gibi bilgilere bu sayfadan erişebilir, yapılan yorum ve şikayetleri okuyabilirsiniz.Sivas merkezde bulunan hastaneler altta listelenmiştir. İlçelerdeki hastaneler için ilçe isimlerine tıklayabilirsiniz.

Sivas İlçe Hastaneleri

Sivas Merkezde Bulunan Sağlık Kurumları

Üniversite Hastanesi
Cumhuriyet Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi
Üniversite Hastanesi · / Sivas
1051 yatak kapasiteli Cumhuriyet Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi başta Sivas olmak üzere Tokat, Erzincan, Yozgat ve diğer komşu illerden gelen hastalara hizmet vermektedir.
Devlet Hastanesi
Sivas Devlet Hastanesi
Devlet Hastanesi · / Sivas
2021 yılından Numune Hastanesi ayrılan Sivas Devlet Hastanesi 4 ameliyathane, poliklinikler, genel ve çocuk acil servis hizmeti veren ve 10 yataklı yoğun bakım ünitesi bulunan hastanemiz 160 yatak kapasitesi ile hizmet vermeye devam etmektedir.
Sivas Numune Hastanesi
Devlet Hastanesi · / Sivas
Sivas Numune Hastanesi 700 yatak, 79 yoğun bakım, 100’e yakın poliklinik, 3 bin 115 m2 acil servis, 28 ameliyathanesi ile Sivas ve çevre illerden vatandaşlarımıza hizmet sunmaktadır.
Özel Hastane
Özel Medicana Sivas Hastanesi
Özel Hastane · / Sivas
Medicana Sağlık Grubunun 11. hastanesi olan Medicana Sivas Hastanesi 28.000 metrekare kapalı alan ve 213 yatak kapasitesi ile sadece şehir merkezindeki hastalara değil, çevre ilçe ve illerden gelecek hastalara da hizmet vermektedir.
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Çayyurt Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · / Sivas
Sivas Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine Bağlı Çayyurt Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği 2021 yılında hizmete girmiştir.
Sivas Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · / Sivas
7000 m2 kapalı alana sahip, 51 ünit kapasiteli Sivas Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi yeni hizmet binasında hizmet sunmaktadır.
Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi
Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi · / Sivas
Cumhuriyet Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi bünyesinde faaliyet gösteren Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde 305 yatak kapasiteli hastanede 96 adet tek kişilik oda, 48 adet çift kişilik oda, 18 adet özel oda, 18 kişilik tek anne odası bulunmaktadır.
Kalp Hastalıkları Hastanesi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Kalp Hastalıkları Merkezi
Kalp Hastalıkları Hastanesi · / Sivas
2008 yılında açılışı yapılan Kalp Hastalıkları Merkezi son jenerasyon anjiyografi cihazları, tam teşekküllü iki ameliyathanesi, kardiyoloji ve kalp cerrahisi yoğun bakım üniteleri ile değerli halkımıza verdiği hizmeti her geçen gün arttırarak devam ettirmektedir.
Diyaliz Merkezi
Özel ONR Diyaliz Merkezi
Diyaliz Merkezi · / Sivas
Polikliğimizde; iki hemodiyaliz hekimi, bir sertifikalı dahiliye uzmanı yanında, 14 hemşire, bir diyetisyen, bir teknisyen ve ayrıca hastalarımızın ve kliniğimizin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde çok sayıda yardımcı personel ile hizmet vermekteyiz...
Özel Orta Anadolu Diyaliz Merkezi
Diyaliz Merkezi · / Sivas
Orta Anadolu Diyaliz Merkezi 2006 yılında kurulmuştur. Haftada 6 gün 2 seans 06:30-16:30 saatleri arasında Hemodiyaliz hizmeti vermektedir. Merkez binası şehir merkezindedir. Merkez hastalarımızla birlikte, Sivas’ın Şarkışla, Hafik, Doğanşar, Altınyayla ilçelerine servis hizmeti verilmektedir.
Onkoloji Merkezi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Onkoloji Merkezi
Onkoloji Merkezi · / Sivas
2006 yılında hizmete açtığımız radyasyon onkoloji hastanemiz bölgemizde kanser hastalarının ihtiyaç duydukları önemli bir açığı kapatmıştır. Barındırdığı modern radyoterapi cihazları ile her gün onlarca kanser hastaları radyoterapi görmekte ve şifa bulmaktadır.

Şu an 1. sayfadasınız. Sonuçlar toplam 1 sayfa

İlk Sayfa

Yeni Eklenen Kurumlar
Çayyurt Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Sivas Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine Bağlı Çayyurt Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği 2021 yılında hizmete girmiştir....
Cumhuriyet Üniversitesi Sıcak Çermik Fizik Tedavi Merkezi
Tanı ve tedavi yaklaşımları Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilimdalının öğretim üye ve görevlileri ve uz...
Özel ONR Diyaliz Merkezi
Polikliğimizde; iki hemodiyaliz hekimi, bir sertifikalı dahiliye uzmanı yanında, 14 hemşire, bir diyetisyen, bir teknisyen ve ayrıca hastalarımız...
Özel Medicana Sivas Hastanesi
Medicana Sağlık Grubunun 11. hastanesi olan Medicana Sivas Hastanesi 28.000 metrekare kapalı alan ve 213 yatak kapasitesi ile sadece şehir merkez...
Yorum ve Şikayetler
Azimet Kaan Yılmaz
Azimet Kaan Yılmaz · 18 Aralık 2017
Süper olmuş hastanemiz benim cennet memleketime hayırlı uğurlu olsun Suşehri hemşerilerime....
Çiğdem Yılmazer
Çiğdem Yılmazer · 20 Ekim 2017
Güzel Divriği'mize bu güzel sağlık merkezini yapan yaptıran ve yaşatan herkesten Allah razı olsun. Diyaliz merkezi ...
Mustafa Akman
Mustafa Akman · 1 Ocak 2017
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü fizik anabilim dalı başkanlığı ve fizik tedavi çermik sıcak su fizik tedav...
Bahattin Karahan
Bahattin Karahan · 8 Şubat 2016
Bir Divriğili olarak çok memnun oldum boyle bir hastaneye sahip olduğunuz için. Amsterdamdan selam ve sevgilerimle....