Tekirdağ Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi

Tekirdağ Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi
Kurum Adı:Tekirdağ Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi
Kategori:Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Şehir:Tekirdağ
İlçe:Süleymanpaşa
Adres:İstiklal Mah. Işıltı Sok. No:3
Telefon:0 (282) 262-0022
Web Sitesi:tekirdagadsh.saglik.gov.trHata Bildir
41.00837527.527395

Kurum Hakkında

Tekirdağ Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Tekirdağ ili Süleymanpaşa ilçesinde ağız ve diş sağlığı merkezi olarak faaliyet göstermektedir. Tekirdağ Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Çevre Yolu üzerinde yapılan yeni ve modern binasında, 50+5 yatak kapasiteli olarak 18 Ocak 2015 tarihinden itibaren hizmet vermektedir.

Trakya'nın ilk Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, 24 saat acil sağlık hizmeti vermektedir. Hastanede 50 ünite olup, her katta görüntüleme merkezi ile toplam 6 ameliyathane bulunmaktadır.

Tekirdağ Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Minübüs ile ulaşım yoktur. Sadece Özel Halk otobüsleri(10 ve 17'nolu) ile ulaşım sağlanmaktadır.

Tekirdağ Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Tekirdağ Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Poliklinikler
  • Diş Hekimliği (Genel Diş)

Harita ve Ulaşım Bilgileri

Yorum ve Şikayetler

Tolga Azgöz
Hayatımda gördüğüm en iğrenç en rezil hastane buraya hastane bile denemez. Randevu alamazsın alsan randevu iptal olur sebep ise beyfendi grev yapıyormuş. Aldıkları para haram olsun!
Mervesentolga
Çok kötü berbat erkek doktorlar var.. Bayanlara gidin.
İsmail Kuzey
15 haziran 2021 tarihinde İsmail Güvene adında doktora randevu alındı muayene işlem oldu... 26 Kasım 2021 tarihinde acil olarak diş randevusu açılmış aldık.. Randevu saatinde Enes Beyoğlu doktora geldik İsmail beye 5 ay önce gelmişsiniz 6 ay boyunca İsmail beyin sorumluluğu altındasınız denildi.. bakmadı.. İsmail doktora gittik.. Randevu almadan bakamam size dedi hiç bi tane bekleyen olmamasına rağmen... Madem 6 aylık bi süreç var mhrs neden başka doktorlara randevu veriyor.. İnsanları mağdur ediyorsunuz... Hakkım haram olsun.. Bir yıldızı mecburiyetten verdim.
Sahra Özkan
2018 tarihinde eşim tek bir dolgu için gitti 12 tane dişini temizleye temizleye diş bırakmadı. 3 senedir yapay diş takıyor üstüne üstlükde en iyi dişini özelde İstanbuldan prof. gelerek çekti oldumu 13 diş. Bizi bu hale getiren dr.e*** *** *** seni allaha havale ediyorum yazıklar olsun. İyi doktorlara ihtiyaç var insanlar güvenip geliyo sizler 3 kuruş para için biçiyorsunuz yazık size.
Ibrahim Güneş
Seren İyisoy'un yorumuna kesinlikle katılmıyorum.
Seren Iyisoy
★★★★★
2 senedir gittiğim tek doktor Onur Evci'dir. Dünya iyisi, nazik, saygılı, efendi biri... İşini de cok iyi yapıyor. Bugun git yarın gel diyen diğer doktorlara benzemiyor.
Aslı Atalay
Doktorlar işlerini sevmiyorlarsa bıraksınlar işi sevenlere düzgün yapanlara ukala azarlarcasina her seferinde karşılanmak hiç hoş olmuyor. içi bos bir hastane biz özel dis doktorlarına para vereceksek sigortayı niye kullanıyoruz o zaman. Dişimden oluyordum nerdeyse o doktorlarin yüzünden dişimde kist olduğunu bile söylemekten acizler doktorum bana bu dise neden geç kaldın diyor devletin doktoru antibiyotiği verdi gönderdi arkasında bile durulmadi diyoruz şaşırıp kalıyorlar onlar doktorda devletin doktoru mu doktor değil.
Necla Maide Demirel
*** ***'a köprü tedavisi içn gittim. dişleri keserken içten yanağımı kesmiş. yardımcısı bile şaşırdı bi an tedavi yapılırken ben ters bişey olduğunu anladm ama uyuşuk olduğu için anlamadm. bi kaç saat sonra gördüm ve hala dilime geliyor. şikayet ettim ama bi ise yaramadı. yazıklar olsun hakkımı helal etmyorum. berbat bi doktor. hesabımı mahşere bıraktm. dünyada zor bunlarla baş etmek. rabbim yanına bırakmasın.
Emine Atakan
★★★
Kötü yorum yapılan doktorların isimlerini neden gizliyorsunuz bizde ona göre doktor seçmek istiyoruz iyi yorum yapılan doktorlar açık kötüler kapalı lütfen işini düzgün yapan doktorları oturtun o koltuklara kendini bilmez ukala olanları değil bizim sayemizde orada oturduklarını biz olmazsak orada işlerinin olmayacağını bilsinler mesleklerini sevmiyor hastalarla uğraşmaktan hoşlanmıyorlarsa başka bir alana yönelsinler kendimizi işinin ehli güler yüzlü doktorlara emanet etmek istiyoruz.
Volkan Çağlar
★★
Dışı iyi içi boş hastane. Net uğraşmayın işini bilmez insanlar mı dersiniz saygısızlar mı dersiniz. Sonra doktorla kavga etmek suç.
Levent Taner
★★★★★
Dr. Mesut Sağlam bey e tedavi sürecindeki ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim...
Naci Karpat
Şu an hastaneye gitmeye karar verseniz 3 günde randevu aldınız diyelim.7-8 günde randevu beklersiniz. İlk muayene olduğunuzda çene cerrahına sevk. Öğrenirsinizki çene cerrahide sabah alınan ilk 50 kişi yi muayene ediyor.(Çarşamba sabahı günlerden salı ise 1 gün daha eğer perşembe ise 7 gün daha uzar) ve bi 25 30 gün sonrayada cene cerrahı randevu verir. Oldumu sana 40-45 gün.. Ben bu kadarını gördüm 4 mayısta çene cerrahı ileri atarmı bilmiyorum yaşıyacaz görücez. Durumdan rahatsızım baş hekim yokmuş o günü müdür bey varmı ben sormadım ama halkla ilişkiler departmanı kurulmuş durumu anlattım. Sistem böyle imiş... Hay sizin sisteminize.. Güneş doğudan doğar batıdan batar, canlılar doğar büyür ölür sistem budur buna hiçbirşey yapamazsın. Ama sizin sisteminiz sizin kuduğunuz düzendir. Ohh ne güzel değilmi sabah 9 da ilk işiniz sarkarsa en geç 15 te paydos. Sonra c.tesi pazar resmisi idarisi mazereti senenin 150 günü çalışmıyorsunuz be. Böl 30 a 5 ay işe gelmeden maaş alıyorsunuz be. Devlet bizim ödediklerimizle size işyeri açmış kira soran yok -aidat soran yok- ruhsat soran yok hizmetlisinden söförüne kadar emrinize amade sonra kahven elinde keh keh keh çok yoğunuz tek çalışıyoruz. Ama lanet olsun dersaneciliğe. Siz syn. doktor kabilesi siz 50-60 soruya doğru cevap vermekle dr. oldunuz. Onu da ana sınıfından itibaren ebeveynlerinizin harcamalarıyla. Yoksa sizin kendi kapasitenizle kurulan sistem ancak böyle çalışır. Yoksa sizin orijinal kapasiteniz yüksekokul diplomasına bile yetmez. Doktorluk kutsal meslektir. Herkes kaldoramaz. Yazıkki bu kutsal mesleğin yetilerini üzerinde taşıyıpta türevi integrali diferansiyeli lisede ders olarak bile görmeyipte ünv. sınavında geri düşüp şu an güneydoğuda sınırötesinde veya kpss de hakkını yediklerinizi de düşünün. Haram yalnız çalmakla olmaz.
Hasan Çimendere
20.04.2014 te 14;08 randevu aldım dr *** *** bir saat bekledim malesef kontrol ettiremedim dişimi bende iptal ettirdim ayıp paran varsa dişine baktırırsın yoksa devlet hastesine kaldıysan yandın.
Hayriye Kaya
★★★
Yirmilik diş operasyonu için hastaneye gittim. Dişime cerrahi müdahale gerekti fakat hastane teknolojik açıdan fazlasıyla yetersiz, çoğu alet çalışmıyor ellerinde yok yada yetersiz. Buna rağmen doktorumuz Aynur Turan ve asistanı operasyonu başarıyla gerçekleştirdi kendilerinden çok memnun kaldım. Hastanenin bu eksiklerinin acilen çözülmesi lazım hem doktorlar sorun yaşıyor hem hastalar bu kadar ilkel bir hastanede doktorların uzun süre dayanabileceğini sanmıyorum umarım en kısa zamanda çözülür.
Cemil Kaya
★★★★★
Tekirdağ diş hastanemizin çok değerli ve kıymetli hekimi syn. Aynur Turan hanımefendiye ve asistanı hanımefendiye göstemiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ederim.. Süperdiniz...
Hamit Dönmez
★★★★★
Dr. Özge Başlar hanım ile sekreterine bana ve eşim Nigar Dönmez'e kibar ve nazik davranışlarından, başarılı tedavi uygulamasından dolayı teşekkür eder, saygılarımızı sunarız. İyiki varsınız. Hamit/Nigar Dönmez.
Zehra Demirci
★★★★
Mesut bey diş doktorum çok memnunum Allah razı olsun ondan çok kibar ve isini çok hassasiyetle yapıyor.. Daha önce gittigim bu hastanede bir erkek doktor tarafından dolgu yaptırdım ve 3 gün icinde düştü ve çok kaba bir doktor ismini hatırlamıyorum hatırlasam yazardım..
Gizem Tunca
Bir kere bu hastaneye 3 kişi gittik. Gittiğimizede çok pişman olduk. 2 arkadaşımın da dolgusu 2 hafta içinde düştü. Benimse kanal tedavi yaptı ama çok kötü bir şekilde, dişimi baya bi oydu nerdeyse dişimin yarısı gitti. 1 ay sonra o dişim kırılmaya başladı ve tamamen gitti 17 yaşımda dişsiz kaldım. Şimdi ise takma diş takılacak. Çok pişmanım keşke o hastaneye hiç gitmeseydim. *** birdaha o doktora kesinlikle gitmem. Nasıl bi doktor hayla anlamış değilim.. Bu arada gittiğim doktor erkekti.
Nilüfer Ismailoğlu
★★★★★
Dr. Atıl Bey dişlerimi yaptı çok memnunum Allah razı olsun. Hastane ve doktoları çok kötülüyorlar fakat yalan söylüyorlar.
Ilknur Tobol
★★
Dişim ağrıyor diye gidiyorum hangi diş diyor gösterdim ilaç verdi iltihaplı diş ewet 5 gün içtim randevu için aradım doktorhanım ceza evinde bu hafta yok on gündaha içtik önümüzdeki haftada izinli başka doktora gittim doktor bey böle böle anlattım 10 günden fazla antibiyotik içtim doktorum iki haftadır yok çekin diyorum sen doktoruna git dedi hiç ilgilenmedi sonunda özele gittim eee niye ödüyoruz sigorta o zaman çok keyfilerrr.
TC Şenay Yıldız
★★
Bana yirmilik dişimin ameliyat olması gerektiğini ve ameliyattan sonrada dudağımın yarısının uyuşuk kalabileceğini söylediler ve ben daha sonra özele çıktım dişimin çekilebileceğini ameliyata gerek olmadığını söyledi ve çekti hiç bir şey anlamadım şu anda hiçbir sorunum yok şükür.
Tc Ayten Aldin Doğan
★★
Hastahane iyi olabilir ama doktorları inanın beş para etmez insanlar ne işlerini düzgün yapıyorlar nede düzgün davranıyorlar. Ayıp artık ama bu kadarı da çok fazla herkesin özele gidecek durumu yok olsa zaten buraya hayatta gelmezler.
Hasan Çimendere
3 kere hastaneye dişimi çektirmeye gittim hep sallıyorlar bugün git yarın gel az önce dişim sallanmaya başladı doktora gittim yarın gel dediler kendim çektim acilde duran doktorlar diş çekmiyecekse ne iş yapıyorlar acaba ille özel diş doktoruna mı gitmek gerekiyor?
Hazbi Albayrak
★★★★★
Ben komple yaptırdım. doktorum Erkan Şimşek. 1,5 yıl önce yaptırdım ve çok memnunum. Hem çekim aşamasında hem diş yaptırma aşamasında hiç bir sıkıntı çekmedim. Erkan beye teşekkür ediyorum.
Meryem Hasanoğlu
★★
Özel diş hekimleri devlet hastanesindekilerden daha fazla çalışıyorlar. Yinede saygılı güleryüzlü ve sabırlılar. Çocuk bölümüne gittim memnun kalmadım. Bütün mesele para mı bilemedim.
Bülent Bülent
★★★
Bende gitmek istiyorum ama korkuyorum iğneden bile korkan ben ömrümde dişçiye gitmedim vede kalbim durucak gibi oluyorum yazarken bile fena oluyorum hatta cidden tedavi edilmesi gereken 7 adet dişim var ama diş yaptırıcam derken korkudan olucem düşünceside ne yapıcağımı şaşırdım yokmu bu korkanların başka yolu allah aşkına bilen varsa söylesin duacı olurum :(
Meksan Kara
★★★★★
Hüseyin Kondeler'a güvenin dişimi protezlerimi yaptı şimdi yenileyecem.
Kürşat Han Bozkurt
20.02.2017 günü hastahanenizin doktorlarından *** *** isimli acemi olduğunu sonradan öğrendiğimiz doktorunuza kanal tedavisi yaptırmak amaçlı gittik. Fakat bu doktor müsvettesi kanal tedavisi yapılması gereken dişi çekmeye karar verdi. Diş genel itibariyle sağlam olduğundan dişi çekmeyi beceremedi. Hastayı masada bırakarak adını *** bey adında başka bir doktoru çağırdı. *** bey bu sağlam dişi neden çekiyorsun dediğinde hastanın üzerine atarak kendi istedi dedi. Sonuçta uzun uğraşlar neticesinde sağlam dişi çekmeyi başardı bu iki ????? Doktor. ?????? Ben bu *** *** isimli doktoru sağlık bakanlığına şikayet edeceğim. Bu yorumu okuyan okuyucular bu kadın ile ilgili dikkat etsinler sağlam dişlerinden olmasınlar.
Havva Balcı Durmaz
★★★
Diş yaptırmaya yeni baş vurucam inşallah kendini iyi yetiştirmiş bir doktora rast gelirim...
TC Azmi Çelebi
★★★★★
Çok güzel bir hastane hastalara karşı ilgi alaka ve saygı olarak mükemmel uzm. Dt. Betül Gürer hanıma cok teşekkür ederim.
Zümrüt Seker
Tembellikte bir numaralar! Başhekimlerini tebrik ederim!!!
Fatma Zehra
08.08.2016 tarihinde dişimdeki dayanılmaz ağrıdan dolayı ağız ve diş sağlığı hastanesi nöbetçi diş hekimi *** hanıma gittiğimde 20lik dişimin çekilmesi gerektiğini etrafını iltihapladığını söyledi antibiyotik ve ağrı kesici yazıp çarşamba günü hastanede muayene günü olup diğer günler ameliyatı olan çene cerrahı *** ***den randevu almam gerektiğini söyledi. 10.08.2016 çarşamba günü sabah saat 7de hastaneye gidip erkenden randevu alıp saatlerce beklememe rağmen sıram geldiğinde kapıdan adımımı atmadan röntgene gönderildim. Orada da saatlerce bekleyip röntgen çekilince tekrar sırama döndüm ve ve muayene için nihayet odaya girebildiğimde *** hanım gayet umursamazca odadaki 3. bi doktorla muhabbet ediyordu. Sekreterde aynı ukalalıkla uzanmamı söyledi ve görüş mesafemin dışında hatta arkamda kalan doktor yerinden bile kalkmadan neyin olduğunu sordu ve bende anlattım. Nihayet yanıma gelip dişlere baktığında terbiyesizce "Emin misin 20 lik dişinin olduğuna" demesiyle şok oldum ben nerden bilebilirim neyim olduğunu bana 20lik diş olduğunu söyleyen senin gibi bi doktor!!! öyle söylemişti doktor diyebildim sadece çünkü şoktaydım yani bu ne ukalalık bu ne terbiyesiz davranış !!! 20 lik dişimin 2 önündeki dişime dafalarca saçma bi şekilde vurup "bu çürük olabilir mi acaba" demesi de cabası !!! Ben bilmiyorum 20 lik diş olduğunu söylediler diye tekrarlamam üzerine "iyi o zaman yanlış söylemişler dişin çürümüş kanal yaptırırsın" demesiyle ben bu ukalalık karşısında iyice donup kaldığım için bi anda "kime yaptırıcam" diye sormam üzerine bu seferde "işini düzgün yapan birine" demesiyle ben tamamen kalakaldım yani sanki bi doktora değilde durmadan beni ukalaca azarlayan birine gelmiştim. Demem o ki basın paranızı özele ama o ukala doktorun kapısının önünden geçmeyin!!! Benim gibi terbiyesizce azarlanıp evinize dönmek zorunda kalmayın !
Serhat Oypan
Babamın implant tedavisi için gittiğimiz Tekirdağ Ağız ve Diş sağlığı hastanesinde randevu aldığımız tarihte implant parçalarının gelmemesi sonucunda, çalışanlar ilk olarak hiç yardımcı olmadılar ve geliş saatini bildirmeden bizi geri gönderdiler. Israrlarımız üzerine ve ertesi sabah doktor hanım *** ***'ün tatile çıkıyor olması nedeniyle bizi o gün içerisinde tekrar çağırıp parçayı taktılar ve burada bizim işimiz bitti ve bir daha gelmeyin dediler. Sonrasında, protez dişlerin parçası için özel doktora gittik ve özel doktorumuz hastaneden, parçanın kendi ofisine gelmesi talep etti ama gelmemesi üzerine tekrar hastane gitmek zorunda kaldık. Ardından parçalar için görüştüğümüz doktor hanım *** ***, randevu esnasında gayet saygısızca ve seviyesiz olarak neden özel hastaneye gittiğimizi sorguladı ve babamla seviyesizce konuştu.
Dilek Makas
Amcam köyden gelmiş doktor hanım adama avanak amcam diyor. Böyle saygısızlık olur mu? Keyfi iş yapıyor bu bayan doktor. Provaya geldik bir buçuk saat bekledik. Sözde dişler gelmemiş falan. Keyfi gelince çağırdı sonunda.
Sevinç Köseoğlu
★★★
Hastane gayet güzel.Fakat doktorlardan *** *** hanımdan hiç memnun kalmadım. Cuma gidiyosunuz yorgun oluyor çocuğumun dolgu yapılacak dişlerini sayıp geri gönderiyor. Pazartesi gittiğimde de "ayy çocuk hasta mı diye karşıdan suratını buruşturup alamam dışarıda bekleyen birsürü hastam var" cevabını aldım. Peki biz hasta değilmiyiz niye randevu alıyoruz o zaman dediğimde de randevu aldınız diye ben size işlem yapmak zorunda değilim ki diye ilginç bir cevap aldım. Hem bayan, üstelik eğitimli ve de muhtemelen anne fakat gel gör bi o kadar itici. Demek ki eğitimin bile aşamadığı durum var. Ne yazık!
İrfan Beyti Bozkurt
★★★★★
Çok temiz hastane, doktorlar saygılı, yardımcı oluyorlar her konuda, sıra beklemiyon.. 20 dakika içinde işini hallediyorsun..

Tekirdağ Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi hakkında yorum yapın

Kurum ile ilgili yorumlarınızı veya eleştirilerinizi mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve profil fotoğrafınız ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun websitesini kullanınız.

avatar
Sağlık Kurumuna Puan Verin
3.3 / 5

Tekirdağ Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi 5 üzerinden 3.3 puan almıştır. Toplam 76 oy kullanılmış ve kurum hakkında 36 yorum yapılmıştır.

Yakınlardaki Sağlık Kurumları

Tekirdağ Şehir Hastanesi
Tekirdağ Şehir Hastanesi
222 metre uzaklıkta
Trakya'nın en gelişmiş entegre sağlık tesisi olarak öne çıkan 566 yataklı İsmail Fehmi Cumalıoğlu Tekirdağ Şehir Hastanesinde 124 poliklinik, 18 ameliyathane ve 101 yoğun...
Tekirdağ Devlet Hastanesi
82. Yıl Devlet Hastanesi ile birleşerek 400 yatak kapasitesine çıkarılmıştır. Bugün 1. ve 2. kısmım binalarıyla Tekirdağ Devlet Hastanesi olarak hizmet vermektedir....
Özel Star Medica Hastanesi
Özel Star Medica Hastanesi, A sınıfı hastane olarak Cengiz Topel Meydanındaki modern binasında hizmet sunmaktadır....
Özel Biltek Dahiliye Dal Merkezi
Kuruluş tarihinden günümüze kadar sağlık sektöründe bir çok alanda hizmet veren Biltek Sağlık bu sektörde emin adımlar ile ilerlemektedir....
Özel Olgungöz Tıp Merkezi
Olgun Göz Tıp Merkezi; 2018 yılında uzun yıllar göz cerrahisi ve tıp alanında edindiği tecrübeler doğrultusunda Op.Dr.Erol OLGUN’un girişimleriyle halkın hizmetine açmışt...
Özel Tekirdağ Yaşam Hastanesi
İlk önce Emekli Sandığı daha sonra Bağ-kur ve son olarak da SSK'lı hastalarımıza hizmet vermeye başladık. Sağlık hizmetini sizlere sunmaktan ve bu hizmetin yayılması için...
Özel Tekirdağ Ege Diyaliz Merkezi
Ege Diyaliz A.Ş Bünyesinde bulunan Özel Tekirdağ Yaşam Diyaliz Merkezi olarak 20 yıllık tecrübemizi günümüzün modern imkanlarıyla birleştirerek bir diyaliz hastasına ihti...
Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi
Kurulduğundan bu yana gerek eğitim gerek sağlık alanında adını ve iddiasını sürdüren Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi bünyesinde kurulan Araştırma Ve Uygulama Hastanesi ...
Kurum Bilgileri Hatalı mı?

Tekirdağ Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ile ilgili yanlış, eksik veya güncel olmayan bilgileri bize iletmek için buraya tıklayınız ✉