Tepebaşı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi

Tepebaşı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi
Kurum Adı:Tepebaşı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi
Kategori:Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Şehir:Ankara
İlçe:Keçiören
Adres:Güçlü Kaya Mah. Fatih Cad. Çağla Sok. No:2
Telefon:0 (312) 360-0007
Web Sitesi:tepebasiadsh.saglik.gov.trHata Bildir
39.98454332.865161

Kurum Hakkında

Tepebaşı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Ankara ili Keçiören ilçesinde ağız ve diş sağlığı merkezi olarak faaliyet göstermektedir. Hastanemiz 10-11-2008 tarihinde 15 Diş Hekimliği ünitesi 21 Diş hekimi ile halkımıza hizmet vermeye başlamıştır. Şu anda 110 Diş hekimliği ünitesi ve 127 diş hekimi ile günlük 1500-2000 hastaya hizmet verilmektedir. 1 genel, 8 lokal Ameliyathane ile 5 hasta yatağı olan hastanemizde çağın gereği olan tüm Diş Hekimliği hizmeti verilebilmektedir.

Çocuklarımızın Dişhekimliğinden korkmamaları için çocuklarımızın tedavi alacakları alanları diğer alanlardan ayırdık. Ayrılan bu alanlara çocuk oyun sahaları, görsel ve işitsel olarak hoşlarına gidecek temalar ile destekledik. Bu hizmetimiz ile çocukların Dişhekimine daha farklı bakmalarını sağlamayı amaçladık. Lokal ve genel anestezi imkanlarımızın dışında çocuklarda ve korkan hastalarımıza da bilinçli sedasyon imkanı sağlayarak geleneksel Dişhekimliği uygulamalarına çağın gerektirdiği modern çalışmaları da ekleyerek hizmet alanımızı genişlettik.

Hastanemizde sosyal güvencesi olan her yaş grubundan hastaya bakılabilmektedir. Hastanemiz hakkında ki her türlü düşüncelerinizi hasta hakları birimimize ve internet ortamında web sayfamıza bildirebilirsiniz. Görüşleriniz doğrultusunda hizmetimizin kalitesi artacak ve bizlere yol gösterici olacaktır.

Tepebaşı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Tepebaşı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Poliklinikler
  • Çocuk Diş Hekimliği
  • Diş Hekimliği (Genel Diş)

Harita ve Ulaşım Bilgileri

Yorum ve Şikayetler

Metin Kaynak
★★★★★
Gerçekten mükemmel diş rahatsızlığı olan herkes gönül rahatlığıyla gidebilir.
Temel Yurekli
★★
Diş tedavilerinde implant dönemi başlasın ve devlet bunun her türlü maddi ve fiziki yönden karşılasın. Estetik diş hariç herkesin ama herkesin implant tedavisi eksiksiz yapılsın yapılmalı. Bu devlete bizler tonlarca vergi veriyoruz ortalama 10 tirilyon kadar vergi verip bir tane ağza takılacak demirin hesabını devlet milletini mağdur ederek vermemelidir.
Kemal Çetin
★★★★
Ben daha önce Tepebaşı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde genel anestezi ile dişlerimi çektirmiştim, tekrar genel anestezi ile diş tedavisi yaptırmak istiyorum artık yapılmadığını söylediler. Mümkünse tekrar genel anestezi ile diş tedavisine başlanılmasını rica ediyorum.
Özlem Ayaz
2,5 yaşında kızım için gittim 5 yaşından önce uyuma yapılmadığını söylediler üniversite hastanesine gideceksiniz dediler. Ankara üniversitesine gittik anestezi uzmanımız ayrıldı dediler. Hacettepeden randevu almak mümkün değil sürekli dolu.
Elmas Neşeli
★★★
Merhabalar 4 yaşında oğlum için diş dolgusu yaptırcam Karapürçek ağız ve diş sağlığı merkezi yönlendirildim oğluma uyutularak kanal tedavisi uygulanacak bunun için bazı testler varmış kalp grafiği kan gibi bunlar başka çocuk Hastanesi'nde yapturcakmışuz doğru bir bilgimi acaba acil cevap lütfen
Kalbi Kırık
★★★
Merhaba arkadaşlar benim kızım 3,5 yaşında ve bütün dişleri çürümüş kaçtane dr götürdük bırakın tedaviyi ağzını açtıramıyoruz gazi tıpta uyutarak tedavi yaptıralım dedik randevu vermediler bu hastane ne kadar uygun olur bizim için bu konuda fikir sahibi olan varsa ve cevaplarsa sevinirim.
Nilüfer Özcan Erduran
★★★★★
29 Temmuz 2016 da 5 buçuk yaşındaki oğluma anestezi ile diş tedavisi yaptırdık (dolgular, çekimler ve kanal tedavileri) ilgili birimdeki hemşireler (Meryem ve İlknur Hanımlar) ile Dt. Aytül Çiftçi Hanım'a, Anestezi uzmanımıza pozitif ve profesyonel yaklaşımları için çok teşekkürler. Ayrıca çok temiz bir ADSM olduğunu belirtmek isterim.
Sudem Kaya
★★★
İyi akşamlar. Devlete baglı bir kurum dendiğini gördüm yorumlarda. Sedasyon için ücret ödeniyor mu bilgi verebilir misiniz acaba acil olarak diş çektirmem gerek ve 1 de kanal tedavisi ya da dolguluk bir dişim var. Sağlık güvencem var.
Deniz Kaan Dirican
Oglum 4 yaşında. Selasyonla dişine kanal tedavisi yapılması gerekiyordu. Ancak Tepebaşına gittiğim de tek dış için selasyonla yapılmadığını öğrendim. Selasyonla için birden fazla diş olmasi gerekiyormuş. Beni üniversite hastanelerine yönlendirdiler. Bu uygulama bana saçma geldi. Çocuğum mağdur oldu. Şimdi hastane arıyorum. yazık
Selin Tümtürk Eryarar
★★★★★
Ilk defa bugün gittim Dt.lar her yaptıkları işlemi hastaya izah ediyorlar. Mükemmel ilk defa devlete bağlı bir kurumda bunu gördüm ve hijyen. Bütün herkeze tavsiye ederim.
Mehmet Kaplan
★★★★★
Ben de bu hastanede diş yaptırıyorum. henüz takılmadığından dişin kalitesi hakkında bir şey yazamayacağım. ancak doktorum Neşet Ertaş Çal beyefendi için bir şeyler demek istiyorum. mükemmel bir insan adam gibi adam tanımının cuk oturduğu bir karakter. bu kalitedeki bir insanın kötü iş yapmayacağına yürekten inanıyorum. kendisine teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum.
Ali Emen
★★★★★
İlk defa hizmeti vatandaşa dogru ve düzgün bri şekilde veren hastane görünümünde. Ben H.Dalyan Gürses'e muyene oldum. Tolga bey de dolgu işlemi yaptı. İleri tarihlerdeki duruma göre düşüncemi paylaşacagım. Samimi ve candan davranan her iki doktora teşekkür yazacağım.
Ayten Kaya
Ben de 3 diş yaptırdım hiç memnun değilim dişim ağrıyor doktor hanım dedim genede taktı bir daha da ilgilenmedi Dr *** *** hanımdan şikayetciyim
Ümmühan Eroğlu
Bende oğluma 3 tane diş dolgusu yaptırdım. hiç memnun olmadım şükür akşamında düşmedi ama 3 gün sonra düştü, geri kalan 2 tanesi apse yaptı. Akşam acile gittiğimde doktor hanımların keyfi gelmedi ve bakmadı. Hiç memnun değilim. İyi ki doktorlarımız var ama, herkes insan olamazmış. Rabbim vatandaşlarımıza da yardım etsin. İyi hekimler çıkarsın karşımıza.
Ebru Demir
★★
Bir hekimi 3 ay değiştirememek hiç hoş değil. Yaptığı dolgu akşamına düştü ve ben 3 ay o doktora bağlıyım 3 ay dolmadığı için gene ona gitmek zorundayım.
Nurdan Nalbant
★★★★★
Sedasyon yönteminin diş fobisi olan yetişkinlere de uygulanabilmesi çok büyük bir hizmet... katkısı olan ve emeği geçenlere minnettarız...
Tuğba Ergün
★★★★★
Bütün diş hekimlerine allah kolaylık versin.

Tepebaşı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi hakkında yorum yapın

Kurum ile ilgili yorumlarınızı veya eleştirilerinizi mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve profil fotoğrafınız ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun websitesini kullanınız.

avatar
Sağlık Kurumuna Puan Verin
3.1 / 5

Tepebaşı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi 5 üzerinden 3.1 puan almıştır. Toplam 85 oy kullanılmış ve kurum hakkında 17 yorum yapılmıştır.

Yakınlardaki Sağlık Kurumları

Özel Fatih Polikliniği
Özel Fatih Polikliniği
529 metre uzaklıkta
Özel Fatih Polikliniği, Ankara Keçiören ilçesinde Poliklinik olarak hizmet sunmaktadır....
Özel Sanatoryum Tıp Merkezi
Özel Sanatoryum Tıp Merkezi
587 metre uzaklıkta
Özel Sanatoryum Tıp Merkezi, 1990 Yılında özel sanatoryum polikliniği olarak özel sağlık hizmeti sunmak amacıyla Dr. Cahit Davras tarafından kurulmuştur....
Özel Troya Göz Keçiören Tıp Merkezi
3500m² kapalı alan içerisinde modern mimari yapımız, uzman ve deneyimli personel kadromuz ile göz sağlığının tüm branşlarında Troyagöz-Keçiören şubemizde hizmet sunuyoruz...
Özel Dünyagöz Hastanesi Keçiören
Dünyagöz Hastanesi Keçiören, modern binası, deneyimli medikal kadrosu, güler yüzlü personeli ile gözün tüm branşlarında, son teknoloji ürünü cihazlarla teşhis ve tedavi h...
Özel Ankasu Göz Hastalıkları Merkezi
Merkezimizde tam teşekküllü 2 adet ameliyathane salonu, 6 adet muayene odası, Argon lazer, Yag lazer, OCT, Topografi, Bilgisayarlı Görme Alanı, Pakimetri, Optik biyometri...
Özel Akbak Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Merkezi
Özel Akbak Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Merkezinde sadece çocuk hastalıkları ve acil branşlarında hizmet verilmektedir....
Özel VM Medicalpark Ankara Keçiören Hastanesi
Medical Park’ın Ankara’daki ikinci şubesi olan VM Medical Park Ankara Hastanesi deneyimli hekim kadrosu, multidisipliner tanı ve tedavi yaklaşımı, yenilikçi tıp teknoloji...
Özel FMC Keçiören Diyaliz Merkezi
Özel FMC Keçiören Diyaliz Merkezinde haftanın 6 günü 50 cihaz ve yatak kapasitesi ile hemodiyaliz ve ev hemodiyalizi hizmeti verilmektedir....
Kurum Bilgileri Hatalı mı?

Tepebaşı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ile ilgili yanlış, eksik veya güncel olmayan bilgileri bize iletmek için buraya tıklayınız ✉