Tosya Devlet Hastanesi

Tosya Devlet Hastanesi
Kurum Adı:Tosya Devlet Hastanesi
Kategori:Devlet Hastanesi
Şehir:Kastamonu
İlçe:Tosya
Adres:Dilküşah Mah. A.Raşit Urkaya Sok. No:2
Telefon:0 (366) 313-1071
Web Sitesi:tosyadh.saglik.gov.trHata Bildir
41.01278534.046698

Kurum Hakkında

Tosya Devlet Hastanesi, Kastamonu ili Tosya ilçesinde devlet hastanesi olarak faaliyet göstermektedir. 2011 yılında sağlık bakanlığı sağlıkta dönüşüm projesi kapsamında 1943, 1972 ve 1990 yıllarında yapılan binalar yıkılarak yeni 100 yataklı hastane binamız yapılarak 24.11.2013 günü itibariyle açılmış ve modern bir hastane olarak hizmet vermeye devam etmektedir. Yeni açılan hastanemiz 40 adet tek kişilik oda 30 adet çift kişilik olmak üzere toplam 70 odada 100 otel yatağı mevcuttur. Odalar son derece konforlu olarak dizayn edilmiş olup, her odada banyo, tuvalet, refakatçi koltukları, yerli ve yabancı kanalların seyredilebildiği televizyon, telefon, acil durumlar için oda içi ve tuvaletlerde hemşire çağrı sistemleri ve internet yanı sıra sürekli sıcak su mevcuttur. Hasta yatakları motorlu sistemle kontrol edilebilir değişik pozisyonlar alarak hasta rahatı için özel hazırlanmıştır. Hasta başı oksijen, vakum sistemleri tablo altına yerleştirilerek oda içi görünümü otel odalarını andırır şekilde hazırlanarak halkımızın hizmetine sunulmuştur.

Acil servis ambulans girişleri ve acil ayaktan hasta girişleri ayrılmış, ilk müracaat sonrası hastaların durumuna ve önceliği değerlendirilerek ilk muayene odaları, müdahale odaları, müşahede odaları kadın erkek olarak hazırlanmıştır.

Hastanemize yıllık ortalama 170 bin kişi müracat etmekte olup laboratuarımızda bulunan biyokimya ve eliza cihazları ile tüm hormon ve rutin biyokimya tahlilleri yapılmaktadır. Halen hastanemizde 4 ameliyat masası aktif olarak çalışmakta olup ve 1 adet acil müdahale masamız bulunmaktadır. 12 yataklı yoğun bakım servisi ve 4 yataklı yeni doğan yoğun bakım üniteleri hazır durumdadır. 3 salonda 3 doğum masası ve 2 özel doğum yatağıyla doğumhane hazırlanmıştır.

Hastanemizde FAKO yöntemi ile katarakt ameliyatları ve laparoskopik cerrahi ile kapalı ameliyatlar başarı ile yapılmaktadır. Hemodiyaliz ünitesinde 11 adet makine ile yaklaşık 45 hastaya diyaliz hizmeti verilmektedir. Hastanemiz 2006 yılı itibarıyla tam otomasyona geçmiş olup daha hızlı ve güvenilir bir hizmet vermeyi hedeflemektedir. Her hekime bir poliklinik odası verilmiş olup hastaların hekim seçebilme özgürlüğü uygulaması başlatılmıştır, ayrıca hasta hakları birimi kurulmuş olup etkin bir şekilde hizmet vermektedir.

Her türlü riskli ameliyatlar, çocuk ve yaşlı hastaların ameliyatları başarı ile yapılmaya devam ediyor, ayrıca hastanemizde bulunan ameliyat sonrası yoğun bakım ünitesi de kaliteli hizmet vermeye devam etmektedir. Ameliyat olan, yoğun bakımlarda kalan, doğum yapan ve diğer hasta yakınları için bilgilendirme ekranlı bekleme salonları hazırlanmıştır.

Yeni doğan yoğun bakımda bebeği bulunan anneler için anne oteli hazırlanarak hizmete hazır duruma getirilmiştir. Bebekler için emzirme ve bakım odaları ayrıca dizayn edilmiştir.

Mikrobiyoloji, biyokimya, hematoloji laboratuvarları, kan tranfüzyon merkezi, kan alma birimleri ayrıca hazırlanmış, tomografi, dijital röntgen cihazı, EKO, eforlu EKG, EMM v.b. cihazların alımları yapılmıştır.

Tosya Devlet Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Tosya Devlet Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Poliklinikler
  • Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
  • Diş Hekimliği (Genel Diş)
  • Enfeksiyon Hastalıkları (İntaniye)
  • Genel Cerrahi
  • Göğüs Hastalıkları
  • Göz Hastalıkları
  • İç Hastalıkları (Dahiliye)
  • Kadın Hastalıkları ve Doğum
  • Kulak Burun Boğaz Hastalıkları
  • Ortopedi ve Travmatoloji
  • Psikiyatri
  • Üroloji

Harita ve Ulaşım Bilgileri

Yorum ve Şikayetler

Tosya Devlet Hastanesi hakkında henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

Tosya Devlet Hastanesi hakkında yorum yapın

Kurum ile ilgili yorumlarınızı veya eleştirilerinizi mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve profil fotoğrafınız ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun websitesini kullanınız.

avatar
Sağlık Kurumuna Puan Verin
0.0 / 5

Tosya Devlet Hastanesi henüz hiç oylanmamış. Vermek istediğiniz puan kadar yıldızın üzerine tıklayarak puan verebilirsiniz.

Yakınlardaki Sağlık Kurumları

Ilgaz Devlet Hastanesi
Ilgaz Devlet Hastanesi
37 km. uzaklıkta
Ilgaz Devlet Hastanesi 1974 yılında hastaneye çevrilmiş, 1980 yılında ise ana binanın ikinci katı yapılarak yataklı servis olarak günümüze kadar hizmet vermiştir. 2001 yı...
Kargı Devlet Hastanesi
Kargı Devlet Hastanesi
39 km. uzaklıkta
30 yatak kapasiteli Kargı Ahmet Hamdi Akpınar Devlet Hastanesinin bünyesinde; ameliyathane, genel yoğun bakım, acil servis, poliklinikler, diyaliz merkezi gibi çeşitli bö...
Özel Kastamonu Anadolu Diyaliz Merkezi
2008 yılında açılan Özel Anadolu Diyaliz Merkezi 1 uzman hekim, 1 pratisyen hekim kadrosu, 15 çalışan ve 21 diyaliz makinesiyle bölgedeki hemodiyaliz hastalarına hizmet v...
Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi
2006 yılında açılan Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi konusunda uzman ve bölgede bilinip, sevilen hekim kadrosu ile hizmet veren hastane 3 genel, 1 lokal ameliyathane ve s...
Bayat Devlet Hastanesi
Bayat Devlet Hastanesi
46 km. uzaklıkta
Günümüz şartlarına uygun modern yeni hastane binasına 2020 yılı içerisinde taşınmış olup Bayat merkez ve köyleri, ayrıca yakın çevre ilçe halklarına (yaklaşık 25.000 nüfu...
İhsangazi İlçe Devlet Hastanesi
İhsangazi İlçe Devlet Hastanesi entegre devlet hastanesidir. ASM ve 112 istasyonunu bünyesinde bulundurur. Kastamonu Halk Sağlığı Müdürlüğüne bağlıdır....
Özel Kastamonu Şifa Polikliniği
Özel Kastamonu Şifa Polikliniği olarak tanı ve tedavi merkezi, psikoteknik değerlendirme merkezi, beslenme ve diyetetik merkezi, laboratuar hizmetleri, evde sağlık hizmet...
Kurum Bilgileri Hatalı mı?

Tosya Devlet Hastanesi ile ilgili yanlış, eksik veya güncel olmayan bilgileri bize iletmek için buraya tıklayınız ✉