Ufuk Üniversitesi Doktor Rıdvan Ege Hastanesi

Ufuk Üniversitesi Doktor Rıdvan Ege Hastanesi
Kurum Adı:Ufuk Üniversitesi Doktor Rıdvan Ege Hastanesi
Kategori:Üniversite Hastanesi
Şehir:Ankara
İlçe:Çankaya
Adres:Konya Yolu Mevlana Bulvarı No:86 - 88 Balgat
Telefon:0 (312) 204-4000
Web Sitesi:hastane.ufuk.edu.trHata Bildir
39.91003232.814627

Kurum Hakkında

Ufuk Üniversitesi Doktor Rıdvan Ege Hastanesi, Ankara ili Çankaya ilçesinde Üniversite hastanesi olarak faaliyet göstermektedir. Balgat'ta bulunan Türkiye Trafik Kazaları Yardım Vakfınca, Ufuk Üniversitesi hizmetine ayrılan 220 yataklı Dr. Muhittin Ülker Acil Yardım ve Travmatoloji Hastanesi, Mayıs 2004 ayı içerisinde boşaltılıp onarımı yapıldıktan sonra, 120 yataklı modern bir Tıp Fakültesi Hastanesi'ne dönüştürülmüştür.

Hastanemiz başkentin merkezinde bulunan, 265 yatak sayısı ile hem yataklı servis hizmeti hem de ayaktan sağlık hizmeti vermekte olan bir vakıf üniversitesi hastanesidir. Konya yolu ile Eskişehir yolunun kesiştiği noktada yerleşmiş olan hastanemiz, hastalarımızın her türlü ulaşım aracı ile kolayca ulaşabilecekleri bir konumdadır.Hastanemizde tanı ve tedavi hizmetleri bilimsel gelişmelerin ışığında ve uluslararası standartlarda teknik donanıma sahip cihazlarla gerçekleştirilmektedir.

Hastanemiz, insan haklarına saygılı, hasta ve hasta yakınlarının haklarını koruyan ve gözeten, tıbbi deontoloji ve etik kurallara bağlı, çağdaş, bilimsel, yenilikçi ve güvenilir bir kurum olup kalıcı olmayı hedeflemektedir. Bu değerler doğrultusunda alanında uzmanlaşmış bir hekim kadrosu ile nitelikli ve doğru bir sağlık hizmeti sunmayı ilke edinmiştir. Sağlık hizmetlerimiz 24 saat kesintisiz, tüm teşhis ve tedavi hizmetlerini kapsamaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Ufuk Üniversitesi Doktor Rıdvan Ege Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Branşlar (SGK Anlaşmalı)
  • Vakıf ve Belediye Hastaneleri Protokolü
Bölümler
  • Acil Tıp
  • Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
  • Anesteziyoloji ve Reanimasyon
  • Beslenme ve Diyetetik
  • Beyin ve Sinir Cerrahisi
  • Çocuk Cerrahisi
  • Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
  • Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları
  • Deri ve Zührevi Hastalıkları
  • Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji
  • Fizik Tedavi ve Rehab.
  • Genel Cerrahi
  • Göğüs Cerrahisi
  • Göğüs Hastalıkları Ana Bilim Dalı
  • Göz Hastalıkları
  • İç Hastalıkları
  • Kadın Hastalıkları ve Doğum
  • Kalp ve Damar Cerrahisi
  • Kardiyoloji
  • Kulak Burun ve Boğaz Hastalıkları
  • Nöroloji
  • Nükleer Tıp
  • Ortopedi ve Travmatoloji
  • Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi
  • Radyoloji
  • Ruh Sağlığı ve Hastalıkları
  • Tıbbi Biyokimya
  • Tıbbi Patoloji
  • Üroloji

Harita ve Ulaşım Bilgileri

Yorum ve Şikayetler

Tülin Fırat Güler
★★
Ağız ve diş sağlığı merkrzinde alt çene implantlı protez yaptırdım. ancak yapılan protez çeneye uyum sağlamadığından defalarca doktoruma baş vurdum ise de çare bulmak yerine çenedeki yumuşak doku suçlu bulunarak baştan savuldum. Ancak tedavi başlamadan önce durumun böyle olacağı anlatılmadı. Protez esnerken, su içerken. yemek yerken ağzımdan çıkmakta.çok sıkıntı vermektedir. Sayın doktorum ise böyle idare edeceğimi söylemekte her başvurumda. İlgililerden ilgi bekliyorum.
Namık Codar
★★★★★
31.12.2013 tarihinden bu yana acil servis yoğun bakımında yatmakta olan Annem Sevim Şaylan'a göstermiş olduğunuz yakın ilgi alaka dan dolayı tüm yoğun bakım çalışanları olan Dr. Süleyman Özdemir'e, Nöroloji servisinden Dr Alev Leventoğlu'na, Dr.Merve Ekinci Dr.Özlem hanım Anestezi'ci Hakan Yılmaz'a ve yoğun bakımda bulunan tüm hemşireler ve sağlık personeline Sevim Şaylan'ın oğlu Erhan Şaylan ve tüm Şaylan ailesi adına teşekkür eder saygılar sunarız...
Alperen Halici
★★★★★
İyi akşamlar ben acil olarak Ufuk Hastanesine gittim zatürre teşhisiyle acil yatırdılar, 10 gun tedavi oldum. Çok iyi bir hastane.
Elif Akın
2. dereceden yanığa müdahale bile edilemiyor sebebi sorulunca ise doktorlarınız alakasız bir açıklama uğraşına giriyorlar. her müdehalenin yapılacağı acildeki bu durum hastahanenizin tamamen ilgisizliğinden kaynaklanıyor.
Gül Atik
★★★★★
Prof. Dr Meltem Ayli Hanıma gostermiş olduğu ilgi, samimiyet ve profesyonellik için çok teşekkur etmek istiyorum Türkiye'de en İyi hemotolog olarak tanımlayacagım bir kişi çok tesekkurler.
Fatma Özdemir Koroğlu
★★★★★
Bende Kadın Doğum Bölümüne gidiyorum. Gebelik takibim yapılıyor. Şu an çok menmunum doğumu da orada yapmayı düşünüyorum.
Bekir Dabanlıoglu
★★★★★
Babam hastanenizde bypass oldu durumu çok iyi ben böyle güzel bir hastane görmedim. Herkese ve tüm çalışanlara ve hemşehrimiz Prof Dr Gürbüz Erdoğan'a sonsuz teşekkürler.
Mesut Güngör
★★★★★
29/06/2012 tarihinde Doç.Dr. Alper Kaya tarafından sağ diz ön çapraz bağ ameliyatım yapıldı; hem insan olarak hem de doktor olarak Alper Hoca ve ekibi 10 numaralar, şiddetle tavsiye ediyorum ; ayrıca hemşireler ve yardımcı sağlık personelinin ilgisi de süperdi hepsine teşekkür ediyorum.
Mustafa Bedel
Ben bugün *** bölümüne *** sonucumu göstermek için **** ile görüştüm. Ama hiç bir şekilde ne sonucumu düzgün bir şekilde inceledi ne de bana açıklayıcı bilgiler verdi. Hiç memnun kalmadım, hiç kimseye da tavsiye etmicem.
Cigo Eray Çakan
★★★★★
Hastanenizde 1 Şubat 2012 tarihinde ortopedi bolümünde sağ diz çapraz bağ ve menisküs ameliyatı geçirdim, gerçekten çok memnun kaldım daha sonra 4 nisan 2012 de sol diz den çapraz bağ ameliyatı oldum bundan da çok memnunum. Ameliyatımı başarı ile gerçekleştiren, beni yeniden eski halime kavuşturan her muayenede bizzat benimle ilgilenen Doçent Dr. ALPER KAYA; ve emeği geçen tüm asistanlarına ve hastanedeki tüm personele teşekkürlerimi iletirim, hepsinden Allah razı olsun, saygılarımla.
Bilal Yıldırım
★★★★★
Hematoloji uzmanı Dr. Güldane Hanım'a ve Prof. Dr. Meltem Hanım hocamıza teşekkürlerimi sunarım, görevlerinde başarılar dilerim.
Harika Alan
★★★★
6 şubat akşamı annemi acil'den hastanenize yatırdık. Başta Gürbüz hoca olmak üzere 5 kat doktor (Esen hanım), hemşire ve ilgili personele tşk ederim. 15 şubat'ta taburcu olurken doktorumuzun da 3-4 kere çağırmasına rağmen diyetisyen gelmedi, çok fazla detaya girmeyeceğim. Sanırım biraz daha ciddiye alınması gerekiyor. Bir de park sorunu var. Ücretler çok fazla. Onbeş dk. veya iki saate de aynı ücreti ödüyorsunuz, iki saatten sonra ek ücret, çoğunluk şikayetçi, fiyatlarda düzenleme yapılmalı diye düşünüyorum. Başarı dolu sağlıklı günler dilerim.
Leman Emiral
★★★★★
Hastanenizde, 15 şubat 2012 tarihinde Ortopedi ve travmatoloji bölümünde diz ameliyatı geçirdim. Ameliyatımı başarı ile gerçekleştiren, beni sağlığıma kavuşturan Yrd. Doçent. Dr. BERK GÜÇLÜ'ye, Asistanı Dr. ÖMER BOZDUMAN'a ve emeği geçen tüm ameliyat ekibine ve hastane personeline teşekkürlerimi iletir, başarılarının devamını dilerim. Saygılarımla.
Ilknur Sahın
★★
Doğumumu bu hastanede yaptım, kontrollere geldiğimde memnundum fakat doğum sonrası hizmetten hiç memnun kalmadım hemşireler değil ama özellikle uzman doktorun tavrı cok soğuktu ben daha cok ilgilenilsin, kontroller düzenli olsun diye devlet hastanelerini tercih etmemiştim ama beklediğim gibi olmadı, doğum sonrası için de hiç bir şekilde bilgilendirilmedim, yeni doğan hizmetlerinin de yeterli olmadığını düşünüyorum.
Bülent Dizdar
★★★
Haftasonu olan 4 Şubat 2012 tarihinde ilk kez hasta ziyaretine geldik. 5. katta ziyaret sonrası garaja inmek istediğimizde labirent gibi yollardan geçmek çok sıkıcıydı. Bir yolcu gemisi zabitanı olarak eğer ben zorlanıyorsan tüm insanlar çok daha fazla sıkıntı çekerler! Yönlendirme işaretleriniz çok eksik ve uygunsuzdur. Bilginize.

Ufuk Üniversitesi Doktor Rıdvan Ege Hastanesi hakkında yorum yapın

Kurum ile ilgili yorumlarınızı veya eleştirilerinizi mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve profil fotoğrafınız ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun websitesini kullanınız.

avatar
Sağlık Kurumuna Puan Verin
2.4 / 5

Ufuk Üniversitesi Doktor Rıdvan Ege Hastanesi 5 üzerinden 2.4 puan almıştır. Toplam 262 oy kullanılmış ve kurum hakkında 15 yorum yapılmıştır.

Yakınlardaki Sağlık Kurumları

Özel Ürofiz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi
Ürofiz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi olarak Ankara da çok modern bir yapı yaparak 5 katlı kendi kliniğimizi kurduk....
Özel Bayındır Hastanesi Söğütözü
Bayındır Söğütözü Hastanesi 131 hasta yatağı, 30 yataklı yoğun bakım ünitesi, tam donanımlı 6 ameliyathane, son teknoloji ile donatılan cihazlar, ekipmanlar ve deneyimli ...
Özel Bahçeci Ankara Tüp Bebek Merkezi
Çankaya’da konumlanan merkezimiz Bahçeci Ankara Tüp Bebek Merkezi’nin Özellikleri: 1.350 metrekarelik hizmet alanı, embriyoloji laboratuvarı, 7 yatak kapasiteli hasta oda...
Özel Enerji Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi
Özel Enerji Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi yenilenmiş fiziki şartlar ve imkanlarla beraber hastalarımıza kaliteli ve özverili hizmetler sunmaya devam etmektedir....
Özel Fora Hiperbarik Oksijen Tedavi Merkezi
Özel Fora Hiperbarik Oksijen Tedavi Merkezi 2006 yılında Sağlık Bakanlığı tarafından ruhsatlandırılarak faaliyetine başlamıştır....
Özel Veni Vidi Çankaya Göz Merkezi
SGK ve özel sigortalarla anlaşmalı olarak, 200 metrekare kapalı alana sahip 4 katlı binamızda, vatandaşlarımıza göz sağlığı alanındaki en güncel tedavi olanaklarını sunuy...
Özel Agem Ankara Gastroenteroloji Merkezi
2006 yılından bu yana Özel Agem Ankara Gastroenteroloji Merkezi olarak Oğuzlar Mah. Osmanlı Cad. No:12 Balgat adresinde faaliyet göstermekteyiz....
Özel Ankara Balgat Diyaliz Merkezi
Özel Ankara Balgat Diyaliz Merkezi 2006 yılında kurulmuş olup uzman kadrosu ve 46+1 adet diyaliz cihazı ile hizmetlerine devam etmektedir....
Kurum Bilgileri Hatalı mı?

Ufuk Üniversitesi Doktor Rıdvan Ege Hastanesi ile ilgili yanlış, eksik veya güncel olmayan bilgileri bize iletmek için buraya tıklayınız ✉