Uşak Hastaneleri
Uşak

Uşak ilinde toplam 12 kurum sağlık hizmeti sunmaktadır. Şehirde 5 Devlet Hastanesi, 2 Diyaliz Merkezi, 1 Göz Hastalıkları Merkezi, 1 Çocuk Hastanesi, 1 Özel Hastane, 1 Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 1 Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi bulunmaktadır.

Uşak sağlık kurumları için telefon numarası, adres, sunulan hizmetler, randevu gibi bilgilere bu sayfadan erişebilir, yapılan yorum ve şikayetleri okuyabilirsiniz.Uşak merkezde bulunan hastaneler altta listelenmiştir. İlçelerdeki hastaneler için ilçe isimlerine tıklayabilirsiniz.

Uşak İlçe Hastaneleri

Uşak Merkezde Bulunan Sağlık Kurumları

Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Eğitim ve Araştırma Hastanesi · / Uşak
Hastanemiz; T.C. Sağlık Bakanlığı Uşak Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ismiyle ve 800 tescilli yatak kapasitesi ile çağımızın gerektirdiği kaliteli sağlık hizmetini sunmaktadır.
Özel Hastane
Özel Öztan Hastanesi
Özel Hastane · / Uşak
Uşak’ta 2010’dan bu yana Medical Park Hastanesi olarak hizmet veren kurum, kentte çok uzun yıllardır faaliyet gösteren Öztan Hastanesi tarafından satın alınmış ve günümüzde Öztan Hastanesi olarak Uşak halkına hizmet vermektedir.
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Uşak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · / Uşak
Uşak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi günümüzde 20 tek ünitli, 4 çift ünitli toplam 24 poliklinik odasında 28 ünit ile hizmet vermektedir.
Göz Hastalıkları Merkezi
Özel Uşak Göz Tıp Merkezi
Göz Hastalıkları Merkezi · / Uşak
Özel Uşak Göz Merkezi 5 katlı 10 adet poliklinik için müsait, içerisinde her türlü ameliyatın yapılabileceği 2 adet tam donanımlı ameliyathane ve sosyal ortamlarla modern bir merkezdir.
Çocuk Hastanesi
Özel Bilim Tıp Merkezi
Çocuk Hastanesi · / Uşak
Merkezimizde çocuk sağlığı ve hastalıkları, kadın hastalıkları ve doğum poliklinikleri, radyoloji ve görüntüleme sistemleri, klinik laboratuvar hizmetleri ile hizmet vermekteyiz.
Diyaliz Merkezi
Özel Uşak Nefrocan Diyaliz Merkezi
Diyaliz Merkezi · / Uşak
2021 yılında Uşak ilindeki ihtiyaçtan dolayı Uşakcan Diyaliz Merkezi şubesi olarak kurulan Uşak Nefrocan Diyaliz Merkezi, CAN Diyaliz Hizmetleri Grubunun 6. diyaliz merkezi olarak Uşak İl merkezi Batıkent bölgesinde açılmıştır.
Özel Uşakcan Diyaliz Merkezi
Diyaliz Merkezi · / Uşak
Kliniğimiz 2005 yılının kasım ayında hizmet vermeye başlamıştır. 25+1 cihaz kapasitesiyle Uşak ili içindeki, en büyük diyaliz kliniğidir.

Şu an 1. sayfadasınız. Sonuçlar toplam 1 sayfa

İlk Sayfa

Yeni Eklenen Kurumlar
Özel Bilim Tıp Merkezi
Merkezimizde çocuk sağlığı ve hastalıkları, kadın hastalıkları ve doğum poliklinikleri, radyoloji ve görüntüleme sistemleri, klinik laboratuvar h...
Özel Öztan Hastanesi
Uşak’ta 2010’dan bu yana Medical Park Hastanesi olarak hizmet veren kurum, kentte çok uzun yıllardır faaliyet gösteren Öztan Hastanesi tarafından...
Özel Uşakcan Diyaliz Merkezi
Kliniğimiz 2005 yılının kasım ayında hizmet vermeye başlamıştır. 25+1 cihaz kapasitesiyle Uşak ili içindeki, en büyük diyaliz kliniğidir....
Özel Uşak Göz Tıp Merkezi
Özel Uşak Göz Merkezi 5 katlı 10 adet poliklinik için müsait, içerisinde her türlü ameliyatın yapılabileceği 2 adet tam donanımlı ameliyathane ve...
Yorum ve Şikayetler
İlhami Karakuş
İlhami Karakuş · 13 Kasım 2017
Doktorların (CV)leri eğitimini aldığı tedavi yöntemleri hastanede uygulanabilen tedavi yöntemleri detaylı bir şekil...
Tuba Kökmen
Tuba Kökmen · 17 Mart 2012
Merhaba; Hastanenizde yatmakta olan hastalarınız için verilen yemekler hakkında bir şikayette bulunmak istiyorum. D...