Yıldızeli Devlet Hastanesi

Yıldızeli Devlet Hastanesi
Kurum Adı:Yıldızeli Devlet Hastanesi
Kategori:Devlet Hastanesi
Şehir:Sivas
İlçe:Yıldızeli
Adres:Fevzi Çakmak Mah. Nazmi Yaraş Cad. No:31/3
Telefon:0 (346) 751-2498
Web Sitesi:yildizelidh.saglik.gov.trHata Bildir
39.87110536.615627

Kurum Hakkında

Yıldızeli Devlet Hastanesi, Sivas ili Yıldızeli ilçesinde devlet hastanesi olarak faaliyet göstermektedir. Yıldızeli devlet karayolu üzerinde bulunan Çırçır kavşağında bulunan devlet hastanesi, çevre ilçe ve köylerin de ihtiyacını karşılayabilecek şekilde dizayn edildi. 21 bin 285 metrekarelik arsa üzerinde 4 bin 426 metrekarelik alana inşa edilen hastane toplamda 16 bin 327 metrekarelik kapalı alana sahiptir. 75 yataklı hastanenin içerisinde ayrıca 15 adet diyaliz ünitesi, 10 adet de diş polikliniği ünitesi bulunmaktadır.

Hastanemiz 1.Basamak Acil Sağlık Hizmetleri sunmakta olup; hastanemizin acil servisi içinde 6 muayene sedyesinden oluşan muayene alanı, 1 adet müdahale odası(enjeksiyon ve pansuman), 2  İzolasyon odası, 1 müşahede odası, 1 canlandırma odası bulunmaktadır.

Diyaliz salonunda 14 yatak mevcuttur. Bir adet HCV(+), bir adet HBsAg(+) olmak üzere 9+1 cihazımız ayrıca 4 adet tatil cihazımız mevcuttur. Hastalarımız diyaliz öncesi evlerinden alınıp, sonrasında evlerine bırakılmaktadır. Diyaliz hekimliği sertifikasına sahip hekimimiz, bir diyaliz teknikerimiz, bir diyaliz sertifikasına sahip hemşiremiz ve iki hemşiremiz ile diyaliz hastalarımıza hizmet vermekteyiz.

Hastanemizde özveri ile çalışan uzman bir kadromuz bulunmakta, hastanenin genel durumu ile ilgili bir çalışma yaparak ekibimiz ile birlikte Yıldızeli halkına kaliteli hizmete devam edeceğiz.

Yıldızeli Devlet Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Yıldızeli Devlet Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Poliklinikler
  • Acil Servis
  • Evde Sağlık Hizmetleri
  • Dahiliye
  • Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
  • Diyet Polikiliniği
  • Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniği
  • Ağız ve Diş Sağlığı Birimi
  • Aile Hekimliği
  • Algoloji (Ağrı Polikliniği)

Harita ve Ulaşım Bilgileri

Yorum ve Şikayetler

Yusuf Köse Sandal
★★★★★
Siz Yıldızeli hastane çalışanlarına teşekkür eder telefonla bağlantı kuran oradaki personele ayriyetten teşekkür ederim. İşerinizde başarılar dilerim. Orda yatmakta olan Necmi Öztürk'e de geçmiş olsun.

Yıldızeli Devlet Hastanesi hakkında yorum yapın

Kurum ile ilgili yorumlarınızı veya eleştirilerinizi mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve profil fotoğrafınız ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun websitesini kullanınız.

avatar
Sağlık Kurumuna Puan Verin
2.6 / 5

Yıldızeli Devlet Hastanesi 5 üzerinden 2.6 puan almıştır. Toplam 7 oy kullanılmış ve kurum hakkında 1 yorum yapılmıştır.

Yakınlardaki Sağlık Kurumları

Cumhuriyet Üniversitesi Sıcak Çermik Fizik Tedavi Merkezi
Tanı ve tedavi yaklaşımları Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilimdalının öğretim üye ve görevlileri ve uzman personel tarafından m...
Çayyurt Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Sivas Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine Bağlı Çayyurt Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği 2021 yılında hizmete girmiştir....
Yeşilyurt İlçe Devlet Hastanesi
Yeşilyurt ilçesinde 1 Entegre İlçe Hastanesi, 1 Toplum Sağlığı Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi, 5 Aile Hekimliği Birimi, 11 hekim, 2 Uzman hekim 5 Aile Hekimi, 1 Diş hekimi...
Sivas Devlet Hastanesi
Sivas Devlet Hastanesi
37 km. uzaklıkta
2021 yılından Numune Hastanesi ayrılan Sivas Devlet Hastanesi 4 ameliyathane, poliklinikler, genel ve çocuk acil servis hizmeti veren ve 10 yataklı yoğun bakım ünitesi bu...
Artova Devlet Hastanesi
Artova Devlet Hastanesi
38 km. uzaklıkta
Artova Devlet Hastanesi 10 yatak kapasitesi ile ilçe entegre hastanesi kategorisinde sağlık hizmetleri sunmaktadır....
Özel Medicana Sivas Hastanesi
Medicana Sağlık Grubunun 11. hastanesi olan Medicana Sivas Hastanesi 28.000 metrekare kapalı alan ve 213 yatak kapasitesi ile sadece şehir merkezindeki hastalara değil, ç...
Özel ONR Diyaliz Merkezi
Özel ONR Diyaliz Merkezi
39 km. uzaklıkta
Polikliğimizde; iki hemodiyaliz hekimi, bir sertifikalı dahiliye uzmanı yanında, 14 hemşire, bir diyetisyen, bir teknisyen ve ayrıca hastalarımızın ve kliniğimizin ihtiya...
Sivas Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi
7000 m2 kapalı alana sahip, 51 ünit kapasiteli Sivas Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi yeni hizmet binasında hizmet sunmaktadır....
Kurum Bilgileri Hatalı mı?

Yıldızeli Devlet Hastanesi ile ilgili yanlış, eksik veya güncel olmayan bilgileri bize iletmek için buraya tıklayınız ✉