İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi
Kurum Adı:İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi
Kategori:Üniversite Hastanesi
Şehir:Malatya
İlçe:Battalgazi
Adres:İnönü Üniversitesi Elazığ Yolu 15. km
Telefon:0 (422) 341-0660
Web Sitesi:totm.inonu.edu.trHata Bildir
38.33795838.429852

Kurum Hakkında

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi, Malatya ili Battalgazi ilçesinde Üniversite hastanesi olarak faaliyet göstermektedir. İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi 1990 yılında Devlet Hastanesi'ne ait barakalarda geçici olarak hizmete başlamış olup, Turgut Özal Tıp Merkezi'nin temeli 1991 yılında atılmıştır. Hızlı bir gelişmeyle beş yıl sonra 1996 yılında hizmete açılmıştır. İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi, Malatya'nın 10 km. doğusunda 309 nolu karayolu üzerinde 7000 dönüm alana kurulmuş İnönü Üniversitesi kampüsü içinde yer almaktadır.

Sağlık alanında ülkemizin en önemli ve en modern tıp merkezi ve hastane projesidir. Tüm kapalı alanlarda ısıtma, ameliyathanelerde hijyenik klimatizasyon, soğutma ve havalandırma klima santralleri, soğutma grupları ve aspiratörlerden oluşan modern bir iklimlendirme ile sağlanmaktadır.

16 katlı hasta yatak kulesinde 880 yatak kapasitesi vardır. Hasta odaları, en rahat ortam içerisinde hizmet verecek şekilde projelendirilmiştir. Buna rağmen 12 ay mevsim şartlarına göre hasta için en iyi iklim ortamı sağlayan merkezi havalandırma, iklimlendirme ve klimazitasyon sistemi mevcuttur. Odalarda çağırma sistemi, merkezi oksijen ve vakum sistemleri, her hastanın ayrı telefonları, her odanın müstakil tuvalet ve banyoları vardır.

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Tıbbi Birimler
  • Acil Tıp
  • Adli Tıp
  • Aile Hekimliği
  • Anatomi
  • Anesteziyoloji Ve Reanimasyon
  • Beyin Ve Sinir Cerrahisi
  • Biyofizik
  • Biyoistatistik ve Tıp Bilişimi
  • Çocuk Cerrahi
  • Çocuk Psikiyatrisi
  • Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları
  • Dermatoloji
  • Embriyoloji ve Histoloji
  • Enfeksiyon Hastalıkları
  • Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon
  • Fizyoloji
  • Genel Cerrahi
  • Göğüs Cerrahisi
  • Göğüs Hastalıkları
  • Göz Hastalıkları
  • Halk Sağlığı
  • İç Hastalıkları
  • Kadın Hastalıkları Ve Doğum
  • Kalp Ve Damar Cerrahisi
  • Kardiyoloji
  • Kulak, Burun, Boğaz
  • Nöroloji
  • Nükleer Tıp
  • Ortopedi Ve Travmatoloji
  • Parazitoloji
  • Plastik ve Estetik Cerrahi
  • Psikiyatri
  • Radyasyon Onkolojisi
  • Radyoloji
  • Tıbbi Biyokimya
  • Tıbbi Biyoloji ve Genetik
  • Tıbbi Farmakoloji
  • Tıbbi Mikrobiyoloji
  • Tıbbi Patoloji
  • Üroloji

Harita ve Ulaşım Bilgileri

Bağlı Hizmet Birimleri
İnönü Üniversitesi Onkoloji Hastanesi
Onkoloji Merkezi · Battalgazi / Malatya
Turgut Özal Tıp Merkezi bünyesinde faaliyet gösteren, onkoloji hastanesinde, 176 onkoloji ve hematoloji yatak odası, 84 yataklı ayaktan kemoterapi, 20 kök hücre ve kemik iliği tedavi odası, 16 poliklinik, 16 yoğun bakım odası ve 5 radyoaktif iyotlu tedavi odası yer alıyor.

Yorum ve Şikayetler

Osman Kocaman
★★★★★
Bütün hocalara ve hemşire hanımlara ve sekreter arkadaşlara sonsuz teşekürlerimi sunuyorum. güler yüzlüler cana çok yakınlar hastalarla çok iyi ilgileniyorlar. Allah onlardan razı olsun saygılarımı sunuyorum başarılar diliyorum. Malatyada en iyi hastane İnönü Üni Turgut Özal Tıp Merkezi.
Hezal Ulker
Siz en iyisi hastaneyi kapatın hastalarınıza değer vermiyorsunuz azarlıyor bağırıp çağırıyorsunuz öğrencilerinize hasta teslim ediyorsunuz sizin hastanenize sağ gelen olup çıkıyor resmen kasapsınız..
Hamiyet Ülker
Mrb, bnde eşimi kaybettim araştırma hastanesinde... eşim şeker ve tansiyon hastasıydı, ama bunlardan değilde, bir hafta süren ateş ve titreme vardı. önce acil serviste tetkikler ve müdahale, daha sonrada servise... 5 gün sonra eşimin hastalığı hakkında ancak - herseferinde net bilgi vermediler bana... vücudunda tuz bitmiş dediler, böbreklere sodyum bikarbonat veriyorlarmış.. maalesef eşim iyileşmiyor ağırlaşıyordu... itiraz ettim ve çıkarmak istedim bırakmadılar... birhafta sonra refakatçi yemeklerinden verdiler. oysa şekeri ve tansiyonu vardı önemsemediler. ve bu hastalıklarıda arttı... on üç gün sonra yoğun bakıma ve aynı günün sabahında kaybettim maalesef... kaldığımız odada 5 hasta ve refakatçiler vardı.. hijyen yoktu.. wc haftada 2 gün oda dezenfek edilmiyordu. 2 defa ikaz ettim temizleyenleri... ama umursamıyorlardı. iki kez ben çamaşır suyuyla temizledim.. odada dezenfektan çalışmıyordu. camlar açılmıyor klima da.. pis havasız odalar... orada insan sağlam gitse hasta olur... onüç gün boyunca hoca gelmedi görmedim sorduğumdada kongredelermiş, günlük raporla bilgilendiriliyorlarmışşşş... offfffff... acilde de asistan drlar hastalara ve yakınlarına öfkeyle tedavi yapılıyordu... güleryüzlü çalışan görmedim. herkeste bir şiddet ve öfke hakim... hastalar önce morale sonra tedaviye ihtiyaç duyarlar.. Malatya Arastırma Hastanesi ve çalışan- drlardan-temizlik işçisine kadar şikayetçiyim......
Murat Ertan
Sabah erkenden gidiyorsun neyse dedik. Randevu sistemi yok ite kalka numara sırası alıyon. Saat 8 de memur bekle. Saat 9 da doktor bekle. Doktor yok öğrenci var seni dinliyo tamam çağıracaz diyo saat 17 de hocaları geliyo bakıyo acele git mr çek diyo gidiyorsun 5 ay sonraya gün veriyo. İstanbulda hoca öğrencilerinin başında bunu da hatırlatırım Malatya Araştırma Hastanesine sağlam giden hasta çıkıyor.
Ertan Turfanda
★★★★★
09-01-2013 saat 16.00da düşme neticesi kafa çarpması nedenile hastahanenizin acil servisine başvurdum. Gece yarısı saat 24.00 da taburcu oldum. Bu süre zarfında bana ve acilen gelen tüm hastalara serviste bulunan doktor, hemşire ve diğer personellerin canla başla yardıma koşmaları tedavinin en iyi şekilde yapılması için çabaları Malatyamızda bu hizmeti görmenin mutluluğu beni çok duygulandırdı ve de çok gurur duydum onların şahsında. Gerek hastahanemizi bu seviyeye getiren idarecilerimize, gerekse acil serviste görevli pırıl pırıl genç doktorlarımıza ve tüm personele teşekkür ediyorum. Yolları açık olsun.
T C Tevfik Genç
★★★★★
16 senedir Alanyada yaşıyordum ondan öncesi değişik hastalığım için gelir giderdim, çok ilgi güleryüz gördüm. Şimdi memleketim Malatyama döndüm tabiki güler yüzlü meleklerimize teşekkür ederim. ben şahsım adına doktorlarımızın sizinle hastalığınızı sorarken moralen iyileşiyorsunuz çünkü insan evlatları temel eğitimi ailelerinden alan doktorlarımıza teşekkür ederiz, başarılar dileriz
Efe Esmer
★★★
Benim yorumumum sadece doktorların zamanında hastalara mudahale etmeleri tşk
Ziya Ülhak Ceyhan
Malatya da bu hastane kadar rezil bir hastane tanımıyorum tarih: 07.05.2013 hastaneye annemin hastalığından dolayı baş vurduk sabah saat 06:00 da hastanedeydik çünkü geç gidersen bittin, tamam dedik bu rezilliğe ve kallkıp gittik. Saat 08:00 bay bayan suratları beş karış memurlar geldi. Giriş yapılacak ilk sıradayım bekliyorum bir giriş için TAM BİR SAAT bekledim, aradan 2 iki saat geçti ve ilk sırada olduğum halde sıra gelmedi düşünün hastanenin halini, insanlar çevre illerden gece yarısı gelmişler aldıkları cevap SİSTEM YOK evinize dönün ALLAH sabır versin bu insanlara, yüzlürce binlerce insan o gün ve sonrasında 50 yıl önce yaşanan SAĞLIK SIKANDALI İLE KARŞI KARŞIYADILAR bu mu sağlık reformu ???

Nihayet doktora ulaşabildik, doktor hanım bilgisayara iki satır yazacak diye yarım saat bekle, kadın hastayı dahi muayene etme tenezülünde bulunmadı, dışardan çektirtigimiz sonuçlara baktı ve yürü EMARA ve KAN TAHLİLLERNE kan verdik ve emar için bir ay gün verdiler. Daha sonra öğleden sonra kan tahlilleri sonucunu almak için gittik ve süpriz KAN TAHLİL SONUÇLARI KAYI P(İŞTE MALATYA ARAŞTIRMA HASTANESİ KARACİĞER HEPATOLOJİ BÖLÜMÜ. DÜNYADA 2. AVRUPADA 1. DİYE AKŞAM SABAH REKLAMI YAPILAN HASTANE) İnanın bu rezaleti yüzlerce ve binlerce insan yaşadı. Umarım birleri bu yorumları okurda ALLAH rızası için bu hastaneye el atar. Daha neler var neler...
Ramazan Kanlıgöl
Hastanelerinizi hiç disiplinli bulmuyorum Allah islah etsin tüm personellerinizi göz önünde görünmeyen o kadar hatalar varki.
Yasemin Kopp
Babamı 22.02.2013 sabahı kayıp ettik. Onun yokluğuna alışamıyor, boşluğunu dolduramıyoruz. Babam 28.01.2013 günün akşamı karnında oluşan bir ağrı ile hastaneye kaldırılmış, o gece ve geceyi takip eden günler sancısı devam etmişti. O kadar çok ağrısı vardı ki telefonda bir kelime bile konuşamadı. Hal böyle iken babam 31.01.-i 01.02.kiye bağlayan gece 00:00 da acilen ameliyata alındı ve ameliyata alınırken, babamın büyük bir ihtimalle bu ameliyeti atlatamayacağı söylenip imzamız alındı.Ben saat 23:00 suları uçaktan inip doğru hastaneye gittim ve babam ameliyata giderken yanaklarına birer öpücük kondurup, herşey düzelecek, biz burada seni bekleyeceğiz dedim. Bu onunla yaptığım son konuşma idi... Benim kafam soru işaretleri ile dolu; babam o kadar çok sancısına rağmen neden günlerce müdahele edilmedi, neden aneztesi doktoru zamanında gelmedi, ben annemle yaptığım her telefon konuşmasında aneztesi doktorunu beklediklerini hala gelmediği haberini aldım. Bunu çok üzülerek yazıyorum taki tepeden birilerini bulana kadar babama müdahale edilmedi, belkide hastaneye yattığı gün amaç ölüme terketmekti.

Buradan ne doktorları(yoğun bakım doktorlarına ve ekibine tekrar teşekkürlerimi iletiyorum), nede hastaneyi suçlamak amacım. Yalnız Sağlık bakanlığının yanlış politikasını eleştiriyorum, babam o keçe vefat etmiş olsaydı onlar için herşey çok daha iyi olacaktı. O amaliyata, günlerce yoğun bakımda yatmasına o pahalı aletlerin kullanılmasına ne gerek var, hasta zaten ölecek, öyle değil mi sayın yetkililer?...

Eğer babama zamanında müdahale edilseydi, babam bugün yaşıyor olacaktı. Hepinizi kendi vicdanınızla başbaşa bırakıyor, birgün yüce huzurda hesaplaşma zamanı geldiğinde hepinizin yakanıza yapışacağım bilmenizi istiyorum.
Ertan Ozi
★★
1 şubat 2013 tarihinde annem Miyase Altunal uykusuzluk problemi nedeniyle hastanenize bağlı uyku servisinde rahatsızlığın tanı ve teşhisi ve buna bağlı olarak tedavi şeklinin belirlenmesine yönelik hastanenizde 1 gece kalarak test yaptırmıştır. ilgili servis personelinin rahatsızlığın tanısı ve uygulanacak tedavi şeklini belirleyecek olan raporun (ilgili birimin uzman doktoru tarafından) 1 hafta ile en geç bir ay içerisinde bizlere ulaştırılacağı bildirilmesine rağmen buğün 02 mart 2013 yani 1 ay geçmesine rağmen halen düzenlenememiş, hastanece bizlere verilen irtibat telefonları defalarca aranmasına rağmen ha bugün yarın bildirilecek denerek buğüne kadar geçiştirilmiştir ve bizleri oyalamıştır. hastamız bir umutla beklediği düzenlenecek rapor ve uygulanacak tedavi programıyla iyileşeceği günün hayalini artık kendiside bir hayal olarak değerlendirmekte. hastaneniz uyku servisi ve görevli personeli sizlerin nezdinde bu sorumsuz davranışlarından dolayı teessüf ediyor ve kınıyorum. masimum 1 -3 hafta içerisinde düzenlenerek bizlere ulaştırlması gereken raporun halen ortada olmaması bahse konu hastane ve servis görevlileri için son derece güven sarsıcı ve hasta haklarını ihlal edici olumsuz bir davranıştır. Bu konuyu araştırmanızı ve konuyla ilgili ihmalkarlığı görülen Turgut Özal Araştırma Hastanesi Uyku Bölümü personelinin dikkatinin çekilmesini saygılarımla.
Yasemin Kopp
★★★★★
Merhabalar, babam 1 Şubat 2013'ten beri genel cerrahi yoğun bakım ünitesinde yatmaktadır. İki büyük, bir küçük ameliyattan sonra yavaş yavaş toparlanmaya çalışmaktadır. Buradan Doç.Dr Turgut Pişgin, Yunus Karıpkız ve Turgay Gül'e, yoğun bakımda çalışan adını bilemediğim diğer arkadaşlara kendim ve ailem adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Turgut bey ve ekibi benim Avrupada bile şahit olmadığım bir özenle hastalarıyla ilgilenmektedir. Bizler günlerce yoğun bakım önünde çaresiz, üzgün beklerken, Genel Cerrah Yoğun Bakım Ekibinin gösterdiği özen, babamı kurtarmak adına verdikleri mücadeleyi uzaktan takdirle izledik ve izliyoruz. Aslında buradan ne kadar teşekkür etsemde az, sizler iyi ki varsınız, Türkiye'nin sizin gibi özverili, insanı değerlerini henüz kayıp etmemiş yaptığı işi gerçekten yürekten yapan insanlarına ihtiyacı vardır.
Sonsuz teşekkürler, sevgi ile hoşçakalın. Babam (Musa Dinç) önce Allah'a sonra sizlere emanet.
Suna Elverişli
★★★★★
Merhaba, 15 Haziranda Hastanenizin acil bölümünde müdahalem yapıldıktan sonra yoğun bakım ünitesinde tedavime devam edildi ve hayati tehlikeyle geldiğim hastanenizden 24 saat sonra ayakta taburcu oldum. 15 Haziranda acilde bana müdahalede bulunan doktor, hemşire ve yardımcı personele teşekkürler çok sağolsunlar. Yoğun Bakımda 15 Haziran gecesi bana bakan nöbetçi doktor, hemşire, hastabakıcıdan hem özürlerimi sunuyorum hem de çok teşekkür ediyorum. Ayrıca 16 Haziran gecesi nöbetçi psikiyatri uzmanına saygılarımı sunuyorum, başarılar diliyorum.

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi hakkında yorum yapın

Kurum ile ilgili yorumlarınızı veya eleştirilerinizi mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve profil fotoğrafınız ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun websitesini kullanınız.

avatar
Sağlık Kurumuna Puan Verin
4.0 / 5

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi 5 üzerinden 4.0 puan almıştır. Toplam 116 oy kullanılmış ve kurum hakkında 13 yorum yapılmıştır.

Yakınlardaki Sağlık Kurumları

İnönü Üniversitesi Onkoloji Hastanesi
Turgut Özal Tıp Merkezi bünyesinde faaliyet gösteren, onkoloji hastanesinde, 176 onkoloji ve hematoloji yatak odası, 84 yataklı ayaktan kemoterapi, 20 kök hücre ve kemik ...
Battalgazi Devlet Hastanesi
2022 yılında açılan Battalgazi Devlet Hastanesi, 217 hasta yatak sayısı, 92 adet poliklinik, 32 yatak kapasiteli yoğun bakım ünitesi, 10 yataklı palyatif bakım ünitesi, 1...
Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Fırat Semt Polikliniği
Eski Malatya Devlet Hastanesinin tarihi binası 26 poliklinikle beraber her tür laboratuvar ve röntgen hizmetleri sağlayan Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı Fı...
Fırat Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
10 ünit kapasiteli Fırat Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde panoramik ve periapikal röntgen görüntüleme sistemleri bulunmaktadır. kliniğimizde genel muayene, diş çekimi, ...
Özel Malatya Park Hospital Hastanesi
Özel Malatya Park Hospital Hastanesi olarak günün her saati, deneyimli sağlık kadrosu, laboratuvarı ve radyoloji desteği ile acil servis hizmeti haftanın her günü 24 saat...
Özel Müjde Hastanesi
Özel Müjde Hastanesi
9 km. uzaklıkta
Özel Müjde Hastanesi SGk ve özel sağlık kuruluşları ile anlaşmalı olup Hastane caddesinde birçok farklı branşta hizmet sunmaktadır....
Özel Anka Psikiyatri Dal Merkezi
2007 yılından beri, Malatya'da psikiyatri, çocuk psikiyatrisi ve psikoterapi alanlarında uzmanlaşmış tıp merkezi....
Özel Rom-Fiz Kanalboyu Fizik Tedavi Merkezi
Müstakil binasında 1750 m2 kapalı alanda son teknolojik cihazlar ile A tipi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp merkezi olarak hizmet vermeye devam etmektedir....
Kurum Bilgileri Hatalı mı?

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi ile ilgili yanlış, eksik veya güncel olmayan bilgileri bize iletmek için buraya tıklayınız ✉