Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi

Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi
Kurum Adı:Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi
Kategori:Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Şehir:Diyarbakır
İlçe:Kayapınar
Adres:Talaytepe Mh. Laleş Sk. Gazi Yaşargil EAH Yanı
Telefon:0 (412) 502-7788
Web Sitesi:diyarbakiradsh.saglik.gov.trHata Bildir
37.98616940.131418

Kurum Hakkında

Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Diyarbakır ili Kayapınar ilçesinde ağız ve diş sağlığı merkezi olarak faaliyet göstermektedir. 01.04.2017 tarihi itibarıyla 7900 metrekare içerisinde, 54 Ünit, 1 acil hizmetler polikliniği, 1 mahkum polikliniği, 1 genel ve 2 lokal ameliyathanesi, ile yeni hizmet binamızda hasta muayene ve tedavi hizmetleri verilmeye başlanmıştır.

Bunun yanında 5 ortodonti hekimi ile diş morfolojisi ve düzensizlikleri ile ilgili hizmet verilmektedir. 2 Konservatif uzmanımız diş hastalıklarında cerrahi müdahale olmadan ilaç ile tedavi ve özellikle bulaşıcı hastalıklarda sağlam dişleri koruma yolunda hizmet vermektedir. Hastanemizde Protez Uzmanı da görev yapmaktadır.

Evde Sağlık Hizmetleri kapsamında; 1 Diş hekimi, 1 hemşire ve 1 şöför ile sağlık sorunları nedeniyle Hastanemizde müracaat edemeyen hastalarımıza hizmet verilmektedir. Koruyucu hizmetler alanında ise 3 adet çocuk polikliniğimiz mevcuttur. Bu polikliniklerimizde diş tedavileri, Flor uygulamaları, Fissür sealant uygulamaları yapılmakta; okullarda öğrencilerimize ağız ve diş sağlığı taramaları yapılarak eğitim verilmektedir.

Hasta ve hasta yakınlarının temel hakkı olan sağlık hizmeti alanında hekimini seçmesi ve değiştirmesi, teşhis ve tedavilerinde katılımcı rol oynamaları vazgeçilmez hedefimizdir. Hasta Haklarına İlişkin Avrupa Statüsü Ana Sözleşmesi, Hasta Hakları Yönetmeliği hastalarımıza Hekim Seçme Hakkı Hastanemizde tüm gereklilikleri ile uygulanmaktadır.

Tanı ve teşhis amacıyla Hastanemizde 1 adet Dijital Panoramik Röntgeni, 1 adet Sefalometrik, 3 adet Periapikal Diş Röntgeni mevcuttur. Dijital olarak çekilen diş röntgen filmleri hastane otomasyon sistemi sayesinde, doğrudan polikliniklerde hekim bilgisayarında görüntülenmekte böylece hastalarımızın röntgen bekleme sürelerini azaltmış bulunmaktayız. Ayrıca bu sistemle röntgen atık suları üretmemiş oluyoruz.

Merkezi sterlizasyon ünitemiz 2 adet büyük otoklav, 2 adet masa üstü otoklav ile hizmet vermektedir. Günümüz koşullarında diş tedavilerinde Sterilizasyon Ünitesinde konusunda eğitimli ve deneyimli personellerimizle en üst standartlarda kontrollü olarak sterilizasyon işlemleri yapılmaktadır.

Merkezi ısıtma, soğutma, kompresör sistemleri ve kesintisiz güç kaynaklarıyla Hastanemizde teknik hizmetler ile destekli olup tüm fiziki alt yapıya sahip bulunmaktadır. Hastanemiz hasta ve çalışanlarımızın güvenliklerinin sağlanması amacıyla 24 saat güvenlik kameraları ile kontrol edilmektedir.

Vatandaşlarımız 182 MHRS(Merkezi Randevu Sistemi) ile muayene olmak istediği hekimimize randevu alarak tedavilerini yaptırabilirler. Hastanemizde poliklinik hizmetleri sonrasında hafta içi 16:00 -08:00 saatleri arasında, hafta sonları ise 24 saat durumu acil olan hastalarımıza kesintisiz hizmet vermekteyiz.

Merkezimiz 22/11/2018 tarihinden itibaren B grubu 10 yataklı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesine dönüştürülmüştür.

Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Poliklinikler
  • Diş Hekimliği (Genel Diş)

Harita ve Ulaşım Bilgileri

Yorum ve Şikayetler

Cihat Kaya
Acil bölümü var diyor ama yok saçmalığa bak.
Mehmet Tunç
Hiç tavsiye etmiyorum. Doktorlar vatandaşlara hayvan muamelesi yapıyor. Çok şiddetli diş ağrısı için gittim *** diye bi doktor var doktor olduğu bile şüpheli randevulu hasta olmama rağmen tenezzül edip muayene etmedi başka doktora sevk etti. İki haftadır diş ağrısı çekiyorum bu doktorlar yüzünden illa özele gidip para dökmemiz mı lazım insan gibi muamele görmemiz için.
Dilara Timuçin Çeliker
Berbat bir kurum. Kurban kesen kasaplar hayvana daha iyi davranıyorlar. ***** adında olan bayan hekim 1 dakikada dişi çekti ve gönderdi. Dişin parçası da içte kalmış.

Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi hakkında yorum yapın

Kurum ile ilgili yorumlarınızı veya eleştirilerinizi mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve profil fotoğrafınız ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun websitesini kullanınız.

avatar
Sağlık Kurumuna Puan Verin
2.9 / 5

Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi 5 üzerinden 2.9 puan almıştır. Toplam 55 oy kullanılmış ve kurum hakkında 3 yorum yapılmıştır.

Yakınlardaki Sağlık Kurumları

Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi tıbbi ve teknik donanımı ile en yüksek düzeyde sağlık hizmetinin sunulması amaçlanmaktadır....
Özel Dicle Empati Psikiyatri Tıp Merkezi
Özel Dicle Empati Psikiyatri Tıp Merkezi, Diyarbakır Kayapınar ilçesinde Psikiyatri Merkezi olarak hizmet sunmaktadır....
Özel Batı Hastanesi
Özel Batı Hastanesi
6 km. uzaklıkta
100 yatak kapasitesi bulunan hastanede 28 yataklı yenidoğan bakım kapasitesi, 13 yataklı yoğun bakım kapasitesi vardır. Özel Batı Hastanesi 4800 m2 kapalı alanda birçok f...
Özel Güneydoğu Anadolu Diyaliz Merkezi
Özel Güneydoğu Anadolu Diyaliz Merkezi 45+1 cihaz kapasitesi ile hemodiyaliz hizmeti vermektedir....
Özel Dünyapark Hastanesi
Özel Dünya Park Hastanesi 75 yatak kapasiteli binasıyla Kayapınar İlçesi Fırat Mahallesi’nde sağlık alanında hem Diyarbakır’a hem de bölgeye hitap etmektedir....
Özel Memorial Dicle Hastanesi
Memorial Sağlık Grubu, dünya standartlarındaki sağlık hizmetini Diyarbakır’daki ikinci adresi olan Memorial Dicle Hastanesi ile de sunmaya başladı....
Diyarbakır Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi
3 bloktan oluşan yeni Diyarbakır Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Diyarbakır SBÜ Gazi Yaşargil Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ek binası olarak kendi alanında u...
Özel Memorial Diyarbakır Hastanesi
Özel Memorial Diyarbakır Hastanesi sadece Diyarbakır halkı değil; Batman, Mardin, Şanlıurfa, Adıyaman, Elazığ, Bingöl, Muş, Bitlis gibi yakın iller ve yurtdışından gelece...
Kurum Bilgileri Hatalı mı?

Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ile ilgili yanlış, eksik veya güncel olmayan bilgileri bize iletmek için buraya tıklayınız ✉