Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Kurum Adı:Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Kategori:Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Şehir:İzmir
İlçe:Buca
Adres:Kozağaç Mah. Özmen Cad. No:147
Telefon:0 (232) 452-5252
Web Sitesi:bucadh.saglik.gov.trHata Bildir
38.38432127.163444

Kurum Hakkında

Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İzmir ili Buca ilçesinde eğitim ve araştırma hastanesi olarak faaliyet göstermektedir. Projesi Ege Üniversitesi İnşaat Fakültesi tarafından depreme dayanıklı olarak yenilenmiş ve hastanemiz 06.07.2002 tarihinde SSK Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi olarak hizmete açılmıştır. 19.02.2005 tarihinde T.C. Sağlık Bakanlığı Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi olarak Sağlık Bakanlığı bünyesine geçmiştir.

10.06.2020 tarihinde Sağlık Bakanlığı ve İzmir Demokrasi Üniversitesi arasında imzalanan birlikte kullanım protokolü ile hastanemiz Eğitim ve Araştırma Hastanesi statüsü kazanmıştır. 01.08.2020 tarihinde ise Bakanlık Makam Oluru ile Buca Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nin müstakil hastane statüsünün kaldırılmasıyla hastanemize bağlanmış ve Buca Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Ek Hizmet Binası olarak kullanılmaya başlanmıştır. Bu tarih itibariyle T.C. Sağlık Bakanlığı Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi adı altında toplamda 535 yatak kapasitesi ile A1 rolünde hizmet verilmeye başlanmıştır.

Hastanemiz Ana Hizmet Binası yataklı birim ve poliklinik binası başta olmak üzere toplam 8 ayrı hizmet binasında 24.000 m2 kapalı alana sahiptir. Hastanemiz bünyesinde Erişkin Acil, 10 Ameliyathane Salonu, Lokal Müdahale Salonları, 10 yataklı 3. basamak Genel Yoğun Bakım Ünitesi, 9 yataklı 2. basamak Koroner Yoğun Bakım Ünitesi, 7 yataklı 2. basamak Dahili Yoğun Bakım Ünitesi ve 7 yataklı 1. basamak Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi bulunmaktadır. Hastanemizde ayrıca 5000 kayıtlı hastanın bulunduğu Evde Sağlık Hizmetleri Birimi, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi, Palyatif Bakım Birimi (19 yataklı), Psikiyatri Servisi (20 yataklı), Diyabetik Ayak Birimi (16 yataklı), Fizik Tedavi Ünitesi, Ergoterapi Merkezi ve Ege Bölgesinin tek yetişkin Obezite Merkezi gibi Özellikli Birimlerimizle 26 farklı branşta 405 yatak kapasitesi ile hizmet vermektedir.

Buca Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Ek Hizmet Binası ise 5 ayrı blokta toplam 22.953 m2 kapalı alan içerisinde 130 yatak kapasitesi ile hizmet vermektedir. Ek Hizmet Binası bünyesinde 18 yataklı 3. basamak Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi, 6 yataklı 2. basamak Çocuk Yoğun Bakım Ünitesi ve 6 yataklı 1. basamak Erişkin Yoğun Bakım Ünitesi bulunmaktadır. TDL (Travay, Doğum, Lohusa) Odaları, Suda Doğum Ünitesi, Gebe Okulu ve Emzirme Danışmanlığı Polikliniği gibi Özellikli Birimlerimizle Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları alanında hizmet vermektedir. Hastanemiz 2011 yılında Bebek Dostu Hastane, 2017 yılında Bebek Dostu Yenidoğan Yoğun Bakım ve 2018 yılında ise Anne Dostu Hastane unvanlarını almıştır.

Hastanemizde Ağustos 2004 yılından beri Hastanın hekimini özgürce seçme hakkı vardır. Hastanemiz 05.10.2006 tarihinden bu yana kaliteli hizmetin yazılı kanıtı olan TSE-ISO 9001:2000 belgesine ve 16.10.2009 tarihinden itibaren TSE-ISO 9001:2008 kalite belgesine sahip olarak hizmete devam etmektedir. Ayrıca hastanemizin akademik dergisi 2020 yılı Ağustos ayı itibarı ile Forbes Tıp Dergisi (Forbes Journal of Medicine) adıyla yayın hayatına başlamıştır. Sağlık hizmetinin sürekli iyileştirmenin yolunun eğitim olduğu bilinciyle hizmet içi eğitimlerimiz düzenli bir şekilde devam etmektedir.

Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Poliklinikler
  • Acil Servis
  • Aile Hekimliği
  • Anestezi ve Reanimasyon
  • Beyin ve Sinir Cerrahisi
  • Çocuk Cerrahisi
  • Çocuk Psikiyatri
  • Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
  • Dermatoloji
  • Enfeksiyon Hastalikları
  • Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon
  • Genel Cerrahi
  • Göğüs Cerrahisi
  • Göğüs Hastalıkları
  • Göz Hastalıkları
  • Halk Sağlığı
  • İç Hastalıkları
  • Kadın Hastalıkları ve Doğum
  • Kalp Damar Cerrahisi
  • Kardiyoloji
  • Kulak Burun Boğaz Hastalıkları
  • Nöroloji
  • Nükleer Tıp
  • Ortopedi ve Travmatoloji
  • Plastik Cerrahi
  • Psikiyatri
  • Radyoloji
  • Üroloji

Harita ve Ulaşım Bilgileri

Yorum ve Şikayetler

Mustafa Keser
★★★
Hastahane Başhekiminin dikkatine; hastahanenizin en büyük eksiği, ameliyat plan,uygulama ve hasta yakınlarının bilgilendirilmesi. Sabah 7.30 da aç olarak gelin ve hazır olun denilen hasta ne zaman ameliyata alınacağını bilmeden akşam saatlerine kadar bekletilmekte, hasta ve hasta yakınları doktordan bilgi almak bir yana hemşireler dahi insan yerine koyup bilgi vermemetedir. Bir Yeşilyurt veya Bozyaka hastaneleri gibi bir bir ameliyat sistemi uygulanıp her aşama monitörden takip edilemezmi.
Erol Aral
★★
Hastanenizdeki göz doktoru *** hanım bugun giden hastasına sözle hakaret etmiştir şikayetciyiz... İnsanlara insan gibi müdahale etsin lütfen kimseye hakaret etmeye hakkı yok.
TC Ülkü Kavaklı Zıpkın
★★★★★
Hastaneniz kbb doktorlarından sayın Ahmet Murat Uzun beyfendiye sonsuz teşekkür ediyorum. 2 yaşındaki oğlum yiğit emir in geniz etine bağlı horlama şikayeti vardı sayın doktorumuzun muayene ve yazdığı ilaçlar sayesinde o problemi aşmak üzereyiz böylesine kaliteli bir doktora oğlum muyene olduğu için çok şanslıyım. kendisine çalışma hayatında başarılar diliyorum Allah kendisinden razı olsun.
Salitario Hombre
24 saat Uzman Hekimlerin bulunduğu hastanemizde hastalarımız Ağustos 2004 yılından beri Hekim Seçme Özgürlüğü hakkını kullanmaktadır diyorsunuz ama doktor neredeki? Az evvel aradım uzman doktor yok aile hekimi varmış ayrıca telefona bakan operatörün uykusunu böldüğüm için cevap verecek takati bile yok.
TC Capulcu Melek Özdamar
Ne özel hastanesi be Sude hanımın anlattığına göre beyinde bir problem varmış, 22 tansiyonla hastamı taburcu edilir. Ben de ameliyat olmak için yattım bu hastanede beni de 22 tansiyonla taburcu ettiler. Bende çıktım başka hastanelerde sabaha kadar yatırıyolar. Bu hastane hastalara hiç deger vermiyor
Sude Gogen
★★
Cumartesi günü sabah saat 09:00'da 22 tansiyonla babamı acile kaldırdık. Ayrıca durmayan bir kusmada vardı. serum takıldı, ilaç verildi ama ne tansiyon ne de kusma durmuştu. Babamı taburcu edeceklerdi ki doktor olan dayımın oğlu sayesinde tansiyonu zorla tekrar ölçüldü ve 21,17 çıktı. yatışına karar verildi. Pazar günü akşam saat 17:30 a kadar kusma dursun diye iğne yapıldı ama nafile. personelden çarşaf istediğimde elime tutuşturup gitti. Pazartesi sabah nihayet doktor geldi, sorular sordu, ilaç verdi ve gitti. son anda doktordan babamın ne olduğunu zorla da olsa afaki olarak öğrendim. acilde çekilen tomografinin okunması acil olarak istedi ama bana 2 gün sonra çıkacağını söylediler. biz ailecek babamın kesin teşhisini merak içinde bekliyoruz. Bizler bu durumdayken personelden ve doktorlardan biraz daha ilgiyi haklı olarak bekliyoruz.

Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi hakkında yorum yapın

Kurum ile ilgili yorumlarınızı veya eleştirilerinizi mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve profil fotoğrafınız ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun websitesini kullanınız.

avatar
Sağlık Kurumuna Puan Verin
3.2 / 5

Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi 5 üzerinden 3.2 puan almıştır. Toplam 87 oy kullanılmış ve kurum hakkında 6 yorum yapılmıştır.

Yakınlardaki Sağlık Kurumları

Özel FMC İzmir Buca Diyaliz Merkezi
Özel FMC İzmir Buca Diyaliz Merkezi 25 yatak kapasitesi ile Kozağaç Mahallesi adresinde sağlık hizmeti sunmaktadır....
Özel Buca Diyaliz Merkezi
Özel Buca Diyaliz Merkezi
662 metre uzaklıkta
Özel Buca Diyaliz Merkezinde bikarbonatlı hemodiyaliz tedavisi hizmeti sunulmaktadır....
Özel Can Hiperbarik Oksijen Tedavi Merkezi
Merkezimizde, Hiperbarik Oksijen(HBO2) tedavisi için gerekli uluslar arası standartlara uygun Hiperbarik Oksijen Tedavi ünitesi bulunmaktadır....
Özel TAPDİ Buca Tıp Merkezi
Özel TAPDİ Buca Tıp Merkezinde en son medikal teknolojinin kullanıldığı teşhis ve tedavi bölümlerinde, konusunda uzman olan hekimlerimiz tüm branşlarda tam gün 23 branş, ...
Özel Batıgöz Şirinyer Göz Sağlığı Merkezi
Batıgöz olarak 2006 yılında Şirinyer şubemizi hizmete açarak, İzmir halkının göz sağlığı hizmetine daha rahat ulaşmasını sağladık....
Buca Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi
Buca Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı ek hizmet binası olarak 5 ayrı blokta 130 yatak kapasitesi ile hizm...
Özel Buca Nefroloji Diyaliz Merkezi
Özel Buca Nefroloji Diyaliz Merkezinde pazartesi, çarşamba, cuma günleri 3 seans, salı, perşembe, cumartesi 2 seans hemodiyaliz tedavisi uygulanmaktadır....
Yıkıkkemer Semt Polikliniği
Yıkıkkemer Semt Polikliniği, İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı olarak Buca ilçesinde hizmet vermektedir....
Kurum Bilgileri Hatalı mı?

Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile ilgili yanlış, eksik veya güncel olmayan bilgileri bize iletmek için buraya tıklayınız ✉