Çal Devlet Hastanesi

Çal Devlet Hastanesi
Kurum Adı:Çal Devlet Hastanesi
Kategori:Devlet Hastanesi
Şehir:Denizli
İlçe:Çal
Adres:İsmailler mah. Sağlık cad. No:45
Telefon:0 (258) 751-2244
Web Sitesi:caldh.saglik.gov.trHata Bildir
38.08163829.392408

Kurum Hakkında

Çal Devlet Hastanesi, Denizli ili Çal ilçesinde devlet hastanesi olarak faaliyet göstermektedir. Daha önce Sağlık Grup Başkanlığı binasında Sağlık Merkezi olarak hizmetine devam etmekte olan hastanemiz 2001 yılında Çal Devlet Hastanesi bünyesine geçerek Sağlık Merkezi Personeli ile birlikte Çal Devlet Hastanesi binasına taşınmıştır. Hastanemiz Denizli Sağlık Müdürlüğü ve Sağlık Bakanlığına bağlı olarak hizmet vermektedir.

Hastanemiz 2001 yılından itibaren Çal merkez, köy ve kasabaları ile Baklan, Bekilli ilçelerine en yakın hastane olması sebebiyle geniş bir nüfusa hizmet vermektedir. İlçemiz 32 yerleşime sahiptir. Bunlardan 23 adedi köy, 8 adedi de kasabadır.

2001 yılında 50 yataklı olarak hizmete açılan bina 2008 yılında Sağlık Bakanlığı tarafından hastanemizde uzman doktor eksikliğinden dolayı hasta yatış oranının düşüklüğü sebebiyle diğer ilçe hastaneleri gibi yatak sayıları azaltılarak 33 yatağa düşürülmüştür. Halen 33 yataklı olan hastanemizde acile başvuran hastalarımızı gözlem amacıyla takip ettiğimiz 5 adet de acil müşahede yatağı bulunmaktadır. Hastanemiz 2010 yılında Sağlık Bakanlığı tarafından 25 yatağa düşürülmüştür.

8 adet poliklinik odası, tıbbi atık deposu ve evsel atık deposu vardır. Tıbbi atıklar belediyemiz tarafından hastaneden alınıp imha edilmektedir. 1 ameliyathane, EKG, küvoz, kolonoskopi, gastroskopi, defiblatör, radyan ısıtıcı, monitör, laparoskobi, röntgen, labaratuvar otoanalizör ve hemogram cihazı hastanemizde mevcuttur.

Nitelikli Yatak: 1-2 yataklı, WC ve banyolu odalardır. Hastanemizde 2 adet nitelikli yatak bulunmaktadır.

Hastanemiz 2009 yılı kasım ayından itibaren evde bakım hizmetine başlamış olup vatandaşlarımıza hizmet vermektedir. Hastanemize ait bir evde bakım ambulansı, bir tam donanımlı ambulans bulunmaktadır.

Çal Devlet Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Çal Devlet Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Poliklinikler
  • Aile Hekimliği
  • Diş Hekimliği (Genel Diş)
  • Genel Cerrahi
  • İç Hastalıkları (Dahiliye)
  • Kadın Hastalıkları ve Doğum

Harita ve Ulaşım Bilgileri

Yorum ve Şikayetler

Çal Devlet Hastanesi hakkında henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

Çal Devlet Hastanesi hakkında yorum yapın

Kurum ile ilgili yorumlarınızı veya eleştirilerinizi mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve profil fotoğrafınız ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun websitesini kullanınız.

avatar
Sağlık Kurumuna Puan Verin
3.5 / 5

Çal Devlet Hastanesi 5 üzerinden 3.5 puan almıştır. Toplam 4 oy kullanılmış ve kurum hakkında henüz yorum yapılmamıştır.

Yakınlardaki Sağlık Kurumları

Özel Nobel Tıp Merkezi
Özel Nobel Tıp Merkezi
28 km. uzaklıkta
Merkezimiz modern bir kaplıcanın sunduğu doğal tedavi olanaklarını, suya dayalı tedavi yöntemlerini ve robotik rehabilitasyon sistemlerini bir arada sunan yegane tıp merk...
Karahallı İlçe Devlet Hastanesi
Karahallı İlçe Devlet Hastanesi, Uşak Karahallı ilçesinde Devlet Hastanesi olarak hizmet sunmaktadır....
Honaz Devlet Hastanesi
Honaz Devlet Hastanesi
37 km. uzaklıkta
Mevcut 20 yatak kapasitesi ile çalışan Honaz Devlet Hastanesinde, 4 uzman doktor bulunmaktadır. Dahiliye, genel cerrahi, çocuk hastalıkları, kadın hastalıkları, doğum ve ...
Ulubey İlçe Devlet Hastanesi
Ulubey İlçe Devlet Hastanesi, Uşak Ulubey ilçesinde Devlet Hastanesi olarak hizmet sunmaktadır....
Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesi
Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı 100 yataklı Çivril Devlet Hastanesi yeni binasına taşınarak hasta kabulüne başlamıştır....
Pamukkale Belediyesi Semt Polikliniği
Pamukkale Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek olan projesi Pamukkale Belediyesi Semt Polikliniği, 2018 yılında hizmete girdi. Günde 2 bin kişinin poliklinik hizmeti aldığı, M...
Özel Odak Hastanesi
Özel Odak Hastanesi
42 km. uzaklıkta
Özel Odak Tıp Cerrahi Merkezi, Odak Hastanesi olarak yeni binasında hizmet vermeye devam etmektedir....
Kurum Bilgileri Hatalı mı?

Çal Devlet Hastanesi ile ilgili yanlış, eksik veya güncel olmayan bilgileri bize iletmek için buraya tıklayınız ✉