Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Kurum Adı:Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Kategori:Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Şehir:İzmir
İlçe:Çiğli
Adres:Yeni Mahalle 8780/1. Sok. No:18
Telefon:0 (232) 398-3700
Web Sitesi:cigliegitimh.saglik.gov.trHata Bildir
38.49960827.049486

Kurum Hakkında

Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İzmir ili Çiğli ilçesinde eğitim ve araştırma hastanesi olarak faaliyet göstermektedir. İzmir’in ilk dijital hastane olması özelliğiyle, hizmet vermeye başlayan Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi 517 yatak kapasitesi ve 23 Bloktan oluşan, toplamda 70.192 m² alana kurulu modern binasıyla, 21 Mayıs 2016 tarihinden itibaren tam teşekküllü olarak sağlık hizmeti vermeye başlamıştır.Fiziki şartlarının uygun olmaması sebebiyle kapatılan Karşıyaka ve Çiğli Hastaneleri böylelikle yeni hizmet binasına taşınmıştır.

İzmir Kuzeybatı bölgesinin en büyük hastanesi olan Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi; teknolojik donanımı, modern binası, 112 Poliklinik odası, 112 Yoğun bakım yatağı, 21 Yenidoğan yoğun bakım, 405 klinik yatağı, 19 Suit Oda, 153 tek kişilik oda, 111 çift kişilik nitelikli oda, 18 ameliyathane, anjiyo ünitesi, Endoskopi ve Bronkoskopi üniteleri, KVC (Kardiyo Vasküler Cerrahi) ve FTR (Fizik Tedavi Rehabilitasyon) merkezleri, Laporoskopik cerrahi, palyatif bakım servisi, 17 cihaz kapasiteli diyaliz ünitesi, periton diyaliz, KBRN(Kimyasal Biyolojik Radyasyon ve Nükleer tehlikeli maddeler) ünitesi, Uyku Laboratuarı, Evde Sağlık Hizmetleri, 500 araçlık otoparkı, 2 BT (Bilgisayarlı tomografi) cihazlarımız, 2 Mr (Manyetik Rönesans) görüntüleme, diğer görüntüleme sistemleri ve anjiyo ünitelerimizle kentin kuzeybatı bölgesinin sağlık ihtiyacını karşılayan tam teşekküllü bir hastanedir. Geniş ve ferah alanları, üst segmentteki teknolojik donanımı ve en önemlisi güler yüzlü çalışanları ile sağlık alanında yaşanan değişimi burada hissedebilirsiniz.

İçinde anne otelinin de bulunduğu hastanemiz, bebek dostu sağlık kuruluşu olup, vermiş olduğumuz hizmetimizi ve kalite standartlarımızı yükseltmeye devam etmekteyiz. Anne otelimizle beraber yoğun bakım ünitesinde tedavi gören bebeklerimizin, anne sütüyle beslenmelerini ve annelerin hastaneden başka bir yerde kalmaya gerek kalmadan bebekleri ile daha rahat vakit geçirebilmelerini amaçladık.

Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi her anlamda profesyonel, kaliteli bir hizmet sunabilmek için yenilenmeye ve sürekli kendini geliştirmeye devam etmektedir.

Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Poliklinikler
  • Aile Hekimliği
  • Algoloji
  • Anesteziyoloji ve Reanimasyon
  • Nöroşirurji (Beyin ve Sinir Cerrahisi)
  • Çocuk Cerrahisi
  • Çocuk Endokrinolojisi
  • Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları
  • Çocuk Gastroenterolojisi
  • Çocuk İmmünolojisi
  • Çocuk Kardiyolojisi
  • Çocuk Nefrolojisi
  • Çocuk Nörolojisi
  • Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
  • Çocuk Ürolojisi
  • Çocuk Psikiyatrisi
  • Deri ve Zührevi Hastalıklar
  • Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları
  • Enfeksiyon Hastalıkları (İntaniye)
  • Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon
  • Gastroenteroloji
  • Genel Cerrahi
  • Göğüs Cerrahisi
  • Göğüs Hastalıkları
  • Göz Hastalıkları
  • İç Hastalıkları (Dahiliye)
  • Kadın Hastalıkları ve Doğum
  • Kalp ve Damar Cerrahisi
  • Kardiyoloji
  • Kulak Burun Boğaz Hastalıkları
  • Nefroloji
  • Neonatoloji
  • Nöroloji
  • Ortopedi ve Travmatoloji
  • Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi
  • Romatoloji
  • Psikiyatri
  • Sigarayı Bıraktırma Kliniği
  • Üroloji

Harita ve Ulaşım Bilgileri

Yorum ve Şikayetler

Merve Uçar
Kesinlikle telefonlara cevap verilmiyor ve her gittiğim de sekreterlerle hastalar arasında muhakak bir kavgaya şahit oluyorum. Aynı zaman da her gittiğim hatta 2 aydır diyeyim yürüyen merdivenin biri yada ikisi mutlaka arızalı oluyor.
Nebahat Çiçek
★★★★
Sabahtan beri en az 1000 kere aradım hangisi açarsa diye telefonlara bakan falan yok gerçekten üzücü.
İbrahim Çabuk
★★
Telefon açıyorum açmıyorlar.
Ahmet Bölek
Telefon açmıyorlar çok ayıp ulaşamıyorsunuz.. Bakanlık ilgilenirse vatandaş rahat eder.
Yusuf Özdemir
Benim eşim doğum yaptı. 1 ay önce. hastaneniz sgk ya bildirim yapmamış emzirme yardımını alamıyoruz. Telefon açıyoruz açan yok.
Gülçin Ercil
3 temmuz 2017 saat 00.35 de hastanenize gitmiş bulunmaktayım ve tedavi olamadan evime geri dönüş yaptım bu kadar ilgi ve alakanız için tüm ekibe çok teşekkür ederim.. Doktorundan tut güvenliğine kadar çok ilgisiz ve saygısız bir hastane sadece dış görünüşü çok iyi hizmet sıfır tekrardan teşekkür ederim.
TC Perihan Ataman
★★★★★
İlgili ve alakalı doktorlara teşekkür ederim..
Çam Süleyman
★★★★★
14/05/2014 tarihinde iş kazası geçirdim. Hastaneniz acil servisinde Dr.Özcan Demirtol tarafından (sağ el orta parmağın, uç kımının içtarafı yumşak dokuyu saç kesti) ilk müdehale yapıldı. Ünvanını bilmediğim, Mahmut bey tarafından dikiş atıldı. Dr.Özcan bey biz gerekeni yaptık. Fakat kaynamayabilir. Çünkü çok ince bir parça tutuyor. Beslemeyebilir. Siz isterseniz, Tepecik Devlet Hastenesi'nde plastik cerraha gösterin dedi. Sağolsun patronum özel hastaneye (EMOT) götürdü. Sargıyı açtılar, muayene ettiler ve ancak bukadar olur. Yapılacak birşey yok. Dikiş güzel olmuş pansumanlarına dikkat et onbeş gün su değmesin dedi. 15/05/2014 de pansumna geldim. Yine Mahmut bey pansuman yaptı. 16/05/2014 de yine pansumana geldim. Fakat Mahmut bey yoktu, hemşire hanım pansuman yaptı. Mahmut beyi sordum, nöbette dediler. Ne nöbeti anlamış değilim. Öyle olunca bende gelme gereği duymadım. Evime yakın yerde pansumanlarımı yatırdım. 23/05/2014de dikişlerin alınması için yine hastenenize, Mahmut beyin nöbette olmaması için, dua ederek geldim. Dualarım kabul gördü, Mahmut bey dikişlerimi aldı. Geçmiş olsun bidaha dikkat edin dedi. ALLAH (CC) Dr.özcan Demirtol'dan, Mahmut beyden ve bütün personelizden razı olsun. İyiki varsınız.
Ayfer Geckin
★★★★★
22 aralıkta trafik kazası geçirdim Karşıyaka metro önünde. hemen karşıyaka devlet hastanesi acil servise getirildim. O gün tetkikler sonunda ayağımın 3 yerden kırık olduğunu söyledi operatör doktor Emin Ersoy. Ve benim ertesi gün ameliyatımı yaptı. Çok ilgiliydi. Baş hekimin yardımcı olmasıyla orada çok iyi bakımlarım yapıldı. Hemşireler de çok ilgilendi. 14 gün hastanede kaldığım sürede benimle çok ilgilenen hastane personeline çok teşekkür ederim. Ayfer Geçkin - Emekli Fransızca Öğretmeni.
Ali Rıza Karataş
★★★★★
Hastanemizin çalışma ortamı, hekim ve personelin hastaya olan yaklaşımları takdire şayan olup tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum. Çiğli halkına yaraşır daha modern ekipmana sahip olmaları tek istek ve arzumuzdur.
Veli Sariçiçek
★★★★★
Bütün doktorlarımızdan Allah razı olsun hemşiresinden temizlik personeline kadar hepsi güler yüzlü yardım sever daha ne yapsınlar. üniversite hastanelerinden daha çok hizmet veren yer Çiğli Devlet Hastanesi. başarılarınızın devamını dilerim
Aşur Yigitler
★★
Operötere bağlanıyorum bi saat cvp veren yok. daha sonra açılıyo telefon bu sefer yüzüme kapatılıyor. bu nasıl bir sistem nasıl bir saygısızlık anlamadım...
Levent Demir
★★★★★
Uzun zamandır karaciğer bölgemde bir rahatsızlık vardı, bana hep yağlanma olabileceği söylendi.. Taki aile doktorumuz Özgür Öz ile tanışana kadar. Belli tahliller ve ultrason tetkiklerinden sonra safra kesesi taşlarını gözlemledi, verdiği telkinlerle de ameliyat olup kurtuldum. Bu aşamalarda gösterdiği ilgiye çok teşekkür ederim.
Ferhan Özdemir Ağar
★★
Hastanenizde şu anlamsızlıkla karşılaştım; sonuç göstermeye gittiğimde sonuç numarası için kimliğimin olması gerektiğini yoksa numara veremeyeceklerini söylediler. Anlayamadığım kimliğimi görmeden neden verilememesi! TC nosu biliniyorsa başka biri onun yerine yerine gelmediyse ve daha önce muayene olmuş birini bu şekilde geri çevirip zor durumda bırakmanın anlamı nedir? O zaman yetkililere soruyorum : muayeneden sonra tahlil verildiğinde ve tahlil sonuç günü verildiğinde sonuç randevusu neden o gün hastaya verilmiyor? tahlili alacağı gün erken gelecek saatlerce bekleyecek (kalabalık bir şekilde) ve Dr. gösterip çıkacak. Herşey ülkemizde eziyet olmak zorunda mı? İnsanları ve de hasta insanları düşünülerek bu düzeltilemez mi! Bilgisayar sisteminde bunun olamazını düşünemiyorum. Daha çağdaş, insanlara güvenilen sistemlerin gelmesi dileğiyle...
Gürol Gülcan
★★★★★
Bir hastanın ya da yeni doğmuş bir bebeğin tedavisinde, gelişmesinde emekleri geçen tüm çalışanları, teknik ya da bilgi desteği olan arkadaşları gösterdiği gayretlerinden dolayı tebrik ediyorum. İnanıyorumki bu emeğin karşılığı mutlaka olacaktır. Selamlar.

Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi hakkında yorum yapın

Kurum ile ilgili yorumlarınızı veya eleştirilerinizi mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve profil fotoğrafınız ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun websitesini kullanınız.

avatar
Sağlık Kurumuna Puan Verin
3.8 / 5

Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi 5 üzerinden 3.8 puan almıştır. Toplam 33 oy kullanılmış ve kurum hakkında 15 yorum yapılmıştır.

Yakınlardaki Sağlık Kurumları

Özel Çiğli Umut Diyaliz Merkezi
Çiğli Umut Diyaliz Merkezi olarak 800 m2 kapalı alanı olan binasında tecrübeli ve güler yüzlü kadromuzla hizmet vermekteyiz....
Özel Fizimer Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi
Özel Fizimer Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi alanında uzman doktorlar, fizyoterapistler, fizik tedavi teknikerleri ve hemşirelerden oluşan ekibiyle hizmet sunmakta...
Özel Acıbadem İzmir Kent Hastanesi
Acıbadem Sağlık Grubu bünyesine 14 Şubat 2023 tarihinde katılan Kent Hastanesi, güncel teknolojiye sahip görüntüleme üniteleri, laboratuvarları, medikal teknolojiye sahip...
Özel Acıbadem Kent Onkoloji Merkezi
Acıbadem Kent Hastanemizi entegre onkoloji hizmeti sunan bütüncül bir kanser tedavi merkezi haline getiren Kent Onkoloji Merkezi; yeni radyasyon onkolojisi ve nükleer tıp...
Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Semt Polikliniği
TC Sağlık Bakanlığı İzmir Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi İAOSB Polikliniği uzman ve pratisyen doktorların görev yaptığı tam teçhizatlı, modern bir sağlık kurumudur....
Özel Ekol Kulak Burun Boğaz Hastanesi
Özel Ekol KBB Hastanesinde kulak burun boğaz'a ait hertürlü sağlık hizmeti aynı çatı altında verilmektedir....
Özel Ekol International Tıp Merkezi
Ekol Sağlık Grubu KBB, göz, genel cerrahi, dahiliye, ortopedi, üroloji, beyin cerrahisi, estetik ve plastik cerrahi, çocuk sağlığı ve hastalıkları, psikiyatri, nöroloji, ...
Özel DentEkol Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Özel Dentekol Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 9 kişilik uzman hekim kadrosuyla, Ekol Sağlık Grubu bünyesinde hizmet vermektedir....
Kurum Bilgileri Hatalı mı?

Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile ilgili yanlış, eksik veya güncel olmayan bilgileri bize iletmek için buraya tıklayınız ✉