Domaniç İlçe Hastanesi

Domaniç İlçe Hastanesi
Kurum Adı:Domaniç İlçe Hastanesi
Kategori:Devlet Hastanesi
Şehir:Kütahya
İlçe:Domaniç
Adres:Cumhuriyet Mah. İğdedibi Cad. No:5
Telefon:0 (274) 661-3111
Web Sitesi:domanicidh.saglik.gov.trHata Bildir
39.80421529.610898

Kurum Hakkında

Domaniç İlçe Hastanesi, Kütahya ili Domaniç ilçesinde devlet hastanesi olarak faaliyet göstermektedir. Domaniç İlçe Devlet Hastanesi E2 statüsünde 1. Basamak entegre hastane olarak hizmet vermektedir. Hastanemizde acil poliklinik, aile hekimliği poliklinik, 112 acil sağlık hizmetleri birimi, Tavşanlı Ağız Diş Sağlığı Birimine bağlı Domaniç Diş Polikliniği birimi, Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi’ne bağlı Diyaliz Ünitesi, Evde Sağlık Hizmetleri, KETEM hizmetleri, aşı ve koruyucu hizmetler, çevre sağlığı, hizmet içi ve halk eğitimi hizmetleri verilmektedir.

Hastanemizde acil poliklinik, laboratuar ve röntgen birimleri ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu 24 saat aktif hizmet vermektedir.

Hastanemize bağlı 8 sağlık evi bulunmakta 3 sağlık evinde(Muratlı, Ilıcaksu, Sarıot) personel bulunmaktadır. Ilıcaksu sağlık evi personeli doğum izninde olduğundan 2 sağlık evi (Muratlı ve Sarıot) aktif hizmet vermektedir.Saruhanlar, Çarşamba, Çamlıca, Çokköy, Çukurca Sağlık evlerinde personel bulunmamaktadır. Sarıot ve Muratlı Sağlık Evi personelleri ve hastanemizdeki personeller tarafından pazartesi dışında kalan iş günlerinde sağlık evi ve sağlık evi personeli bulunmayan köylere mobil sağlık hizmeti verilmektedir.

Domaniç Merkez Aile Sağlığı Merkezi ve Karaköy Aile Sağlığı Merkezi koruyucu ve önleyici sağlık hizmeti vermektedir.Aile Hekimleri pazartesi dışında kalan iş günlerinde Aile Sağlığı Merkezindeki işleri planlayarak sorumlu oldukları köylerde mobil sağlık hizmeti vermektedir.

Hastanemiz ve bağlı birimlerimiz 83 personel ile hizmet vermektedir.

Hastanemizde 1adet 112 ambulansı, 1 adet evde sağlık ambulansı, 1 adet sürücülü kiralık araç, 1 adet sürücüsüz kiralık araç bulunmaktadır.

Hastanemizde ve sağlık evlerinde yardımcı sağlık personeli (ATT, Hemşire, Sağlık Memuru, Ebe) ve Çevre sağlığı personeli ihtiyacı vardır. Çevre sağlığı işleri Tavşanlı Sağlık Müdürlüğü’nden görevlendirilen personeller tarafından yürütülmektedir.

Domaniç İlçe Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Domaniç İlçe Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Harita ve Ulaşım Bilgileri

Yorum ve Şikayetler

Domaniç İlçe Hastanesi hakkında henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

Domaniç İlçe Hastanesi hakkında yorum yapın

Kurum ile ilgili yorumlarınızı veya eleştirilerinizi mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve profil fotoğrafınız ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun websitesini kullanınız.

avatar
Sağlık Kurumuna Puan Verin
0.0 / 5

Domaniç İlçe Hastanesi henüz hiç oylanmamış. Vermek istediğiniz puan kadar yıldızın üzerine tıklayarak puan verebilirsiniz.

Yakınlardaki Sağlık Kurumları

Tavşanlı Devlet Hastanesi
Tavşanlı Devlet Hastanesi
30 km. uzaklıkta
Doç. Doktor Mustafa Kalemli Tavşanlı Devlet Hastanesi ilçemiz ve köyleri ile civar ilçeleri kapsayan yaklaşık 150.000 kişiye hitap etmektedir....
Tavşanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi
Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ek Hizmet Binası, fizik tedavi uzmanları, fizyoterapistler, fizik tedavi teknikerleri ve...
Tavşanlı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
15 Ünitelik Tavşanlı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 01.06.2018 tarihinde ilçemizde hizmet vermeye başlamıştır....
Özel Çınar Diyaliz Merkezi Tavşanlı
Tavşanlı Özel Çınar Diyaliz merkezi 2007 yılında hizmet vermeye başlamıştır. Merkezimiz haftanın altı günü 19+2 diyaliz cihazı ile günde iki seans diyaliz yapmakta olup 0...
Özel Selenay Tıp Merkezi
Özel Selenay Tıp Merkezi
31 km. uzaklıkta
Özel Selenay Tıp Merkezi, SGK anlaşmalı olarak Adnan Menderes Bulvarı üzerinde hizmet vermektedir....
İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi
İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi 51 Ünit, 6 Yatak kapasiteli olarak yeni binasında halka hizmet sunmaya başlamıştır. Ağız ve diş sağlığı konusunda beklentilerinizin ö...
Kurum Bilgileri Hatalı mı?

Domaniç İlçe Hastanesi ile ilgili yanlış, eksik veya güncel olmayan bilgileri bize iletmek için buraya tıklayınız ✉