Çermik Devlet Hastanesi

Çermik Devlet Hastanesi
Kurum Adı:Çermik Devlet Hastanesi
Kategori:Devlet Hastanesi
Şehir:Diyarbakır
İlçe:Çermik
Adres:Çukur Mah. Eski Siverek Cad. No:55
Telefon:0 (412) 461-3501
Web Sitesi:cermikdh.saglik.gov.trHata Bildir
38.12865839.450424

Kurum Hakkında

Çermik Devlet Hastanesi, Diyarbakır ili Çermik ilçesinde devlet hastanesi olarak faaliyet göstermektedir. 1997 yılında Çermik Devlet Hastanesi binası yapılmış olup 2006 tarihinde hizmete girmiştir.

2 dahiliye uzmanı, 2 çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 aile hekimi uzmanı, 1 kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 1 ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 3 genel cerrahi uzmanı, 1 anestezi uzmanı, 1 üroloji uzmanı, 4 diş tabibi, 1 psikolog, 6 pratisyen hekim, 23 ebe, 25 hemşire, 40 yardımcı personelleri ile hastalarımıza hizmet sunmaktadır.

Hastalarının ve çalışanlarının yüzünün gülmesinin, bir sağlık kurumunun başarısının en önemli kriterlerinden biri olduğunu kabul eden merkezimiz; etik kurallara bağlı, kaliteli ve güler yüzlü sağlık hizmetini, doğru teşhis ve tedavilerle sunabilmeyi tam olarak benimsemiştir.

Polikliniklerimize baş vuran günlük hasta sayısı 780 civarında olup, yıllık ortalama 520 ameliyat, 400 doğum yaptırılmaktadır.

2008 tarihinde hastanemiz ISO 9001-2000 kalite belgesi alarak Diyarbakır ilçe devlet hastaneleri arasında bir ilke imza atmıştır.

Çermik Devlet Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Çermik Devlet Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Poliklinikler
  • Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
  • Diş Hekimliği (Genel Diş)
  • Genel Cerrahi
  • Göz Hastalıkları
  • İç Hastalıkları (Dahiliye)
  • Kadın Hastalıkları ve Doğum
  • Kulak Burun Boğaz Hastalıkları
  • Ortopedi ve Travmatoloji

Harita ve Ulaşım Bilgileri

Yorum ve Şikayetler

Yasin Babacan
★★★
Kısa süre önce Çermik Devlet hastanesini görme fırsatım oldu. Mevsim yaz olduğu için çok miktarda kara sinek vardı. Temizlik ve hijyen çok zayıf durumdaydı. Çok üzülmüştüm. İnşallah şimdi düzelmiştir. Öyle olmasını umarım. saygılarımla.

Çermik Devlet Hastanesi hakkında yorum yapın

Kurum ile ilgili yorumlarınızı veya eleştirilerinizi mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve profil fotoğrafınız ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun websitesini kullanınız.

avatar
Sağlık Kurumuna Puan Verin
2.7 / 5

Çermik Devlet Hastanesi 5 üzerinden 2.7 puan almıştır. Toplam 3 oy kullanılmış ve kurum hakkında 1 yorum yapılmıştır.

Yakınlardaki Sağlık Kurumları

Çüngüş İlçe Entegre Devlet Hastanesi
Çüngüş İlçe Entegre Devlet Hastanesi, Diyarbakır Çüngüş ilçesinde Devlet Hastanesi olarak hizmet sunmaktadır....
Ergani Devlet Hastanesi
Ergani Devlet Hastanesi
33 km. uzaklıkta
2009 yılında yapımına başlanan 95 odalı 150 yataklı Ergani Devlet Hastanesi tamamlan ve son sistem cihazlarla hizmet verecek olan yeni devlet hastanesi, modern görünümüyl...
Maden Şehit Cengiz Erdur Devlet Hastanesi
Maden Şehit Cengiz Erdur Devlet Hastanesi 25 Yataklı İlçe Devlet Hastanesi olarak 11.07.2017 tarihinde hizmete başlanılmıştır. Hastanemiz 24 yataklı bir hastane olup; Dah...
Özel Samandağ Tıp Merkezi
Özel Siverek Samandağ Tıp Merkezi, kadın doğum, çocuk hastalıkları, KBB, dahiliye, ağız ve diş bölünleriyle Şanlıurfa halkına hizmet vermektedir....
Siverek Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Siverek ilçesinde Abdalağa Mahallesi, Çermik Bulvarı üzerinde bulunan Siverek Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 2013 yılında hizmete açılmıştır....
Siverek Devlet Hastanesi
Siverek Devlet Hastanesi
50 km. uzaklıkta
Yeni Siverek Devlet Hastanesi Şanlıurfa Diyarbakır Karayolu üzerinde Siverek şehir merkezine 8 km uzaklıkta, yapımına 2011 yılında başlamış 1 Haziran 2012'de tamamlanarak...
Pütürge Devlet Hastanesi
Pütürge Devlet Hastanesi
51 km. uzaklıkta
Pütürge Devlet Hastanesi 1992 yılında 30 yataklı Hastane olarak faaliyete başlamıştır. Pütürge İlçesinin 22000 nüfusuna ve Doğanyol ilçesinden gelen hastalara da sağlık h...
Eğil İlçe Devlet Hastanesi
Eğil Devlet Hastanesi 1 Mart 2009 tarihi itibariyle ilçe hastanesi olarak hizmet vermeye başlamıştır....
Kurum Bilgileri Hatalı mı?

Çermik Devlet Hastanesi ile ilgili yanlış, eksik veya güncel olmayan bilgileri bize iletmek için buraya tıklayınız ✉