Eskişehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi

Eskişehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi
Kurum Adı:Eskişehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi
Kategori:Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Şehir:Eskişehir
İlçe:Odunpazarı
Adres:Yenikent Mah. Piri Reis Cad. No:28
Telefon:0 (222) 229-0919
Web Sitesi:eskisehiradsh.saglik.gov.trHata Bildir
39.74937630.52049

Kurum Hakkında

Eskişehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Eskişehir ili Odunpazarı ilçesinde ağız ve diş sağlığı merkezi olarak faaliyet göstermektedir. 1978 Yılından 2005 yılının şubat ayına kadar SSK Eskişehir Dispanseri adı altında hizmet vermekte olan kurumumuz Sağlıkta Dönüşüm Projesi çalışmaları çerçevesinde SSK'ya bağlı sağlık kurumlarının 2005 Şubat ayında Sağlık Bakanlığı'na devredilmesiyle Eskişehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi adı altında hizmet vermeye başlamıştır.

2005 yılının Şubat ayında Sağlık Bakanlığına devrimizle başlayan yolculuğumuza 2009 yılında inşaatı başlayan yeni hizmet binamız 2010 yılı Ağustos ayında Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açılış töreni ile hizmete girmiştir.

Yeni hizmet binamız Yenikent Mahallesinde Yenikent Aile Sağlığı Merkezi yanında bulunmaktadır. Yeni hizmet binamız yaklaşık olarak 8700 metrekare içerisinde, 90 poliklinik, 2 engelli polikliniği, 1 acil hizmetler polikliniği, 1 genel ve 2 lokal ameliyathanesi, 7 yatak kapasitesi ile hasta muayene ve tedavi hizmetleri verilmektedir.

Tanı ve teşhis amacıyla merkezimizde 2 adet Dijital Panoramik Röntgeni, 2 adet Periapikal Diş Röntgeni, sefolametrik diş röntgeni ile röntgen hizmetleri, Biyokimya, Hbs, HIV, HCV, Kanama Zamanı tahlil çalışmaları ile de Kan Laboratuarı hizmetleri merkezimizde uzman personellerce verilmektedir. Dijital olarak çekilen diş röntgen filmleri hastane otomasyon sistemi sayesinde doğrudan polikliniklerde hekim bilgisayarında görüntülenmekte böylece hastalarımızın röntgen bekleme sürelerini azaltmış bulunmaktayız. Ayrıca röntgen atık suları üretmeyerek çevreye de vermiş olduğumuz değeri belirtmekteyiz.

Merkezi sterlizasyon ünitemiz 2 adet büyük otoklav, diş tedavilerinde kullanılan başlıkların sterilizasyonu için 5 adet başlık bakım otoklavları ile hizmet vermektedir. Günümüz koşullarında diş tedavilerinde sterilizasyona verilmesi gereken önemin fazlası ile farkındayız. Bu nedenle merkezi Sterilizasyon Ünitesinde konusunda eğitimli ve deneyimli personellerimizle en üst standartlarda kontrollü olarak sterilizasyon işlemleri yapılmaktadır.

Hekim seçme hakkını hasta ve hasta yakınlarının temel hakkı olan sağlık hizmeti alımında hekimini seçmesi ve değiştirmesi, teşhis ve tedavilerinde katılımcı rol oynamaları şeklinde tanımlanabilir. Hasta Haklarına İlişkin Avrupa Statüsü Ana Sözleşmesi, Hasta Hakları Yönetmeliği, Yataklı Tedavi İşletme Yönetmeliği gereğince hastalarımıza Hekim Seçme Hakkı hastanemizde 2005 yılından beri tüm gereklilikleri ile uygulanmaktadır.

Hasta Hakları Birimimiz engelli hastalarımızın tedavilerinde de her türlü yardım ve desteği sağlamaktadır. Engelli hastalarımız merkezimize başvurularında hasta hakları ile direkt iletişime geçerek ya da mevcut polikliniklerde muayeneleri sonrasında tedavi ihtiyaçları belirlenmesi halinde personellerimizin hasta hakları birimi ile diyaloga geçerek engelli hastamızın tedavisi planlanmaktadır. Merkezimizde bulunan tam teşekkülü ameliyathanede genel anestezi altında tüm tedavileri yapılmaktadır. Ayrıca Sağlık Bakanlığımızın yeni başlayan uygulaması olan Evde Bakım Hizmetlerine Yönelik Çalışmalarımızda mevcut olup başvurularınızı Hasta Hakları Birimine yapabilmektedir.

Yeni hizmet binamızda Sağlık Bakanlığı ve Hasta - Çalışan Güvenliği gereklilikleri ile tam donanımlı olarak, steril ve yarı steril alanlarıyla standardize edilmiş ameliyathanemizde Ağız ve Çene Cerrahisi Uzmanı ve Periodontoloji Uzmanları ile sedasyon ve genel anestezi altında diş çekimi, diş eti operasyonları yapılmaktadır. Sağlık Müdürlüğü tarafından geçici görevlendirme ile haftanın üç günü merkezimizde görev yapan Anestezi Uzmanı 2010 Haziran ayından itibaren süresiz geçici görevlendirmesi yapılmış bulunmaktadır. Ayrıca 2010 Haziran ayından itibaren merkezimize anestezi teknisyeni görevlendirmesi de yapılmıştır.

32 - 34 ve siyah 63 Numaralı belediye halk otobüsleri Diş Hastanemizden geçmektedir.

Eskişehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Eskişehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Poliklinikler
  • Anesteziyoloji ve Reanimasyon
  • Çocuk Diş Hekimliği
  • Diş Hekimliği (Genel Diş)
  • Endodonti

Harita ve Ulaşım Bilgileri

Yorum ve Şikayetler

Ömer Karabacak
★★★★★
Eskişehir için büyük bir kazanç hizmet çok güzel. Dr. Fatih Emirdağ ve ekibine teşekkür ederim.
Zafer Tiftik
★★
Diş çekimi 21 lira olurmu ya çok pahalı. 3 tanesi 65 milyon yapıyor 1 haftalık pazar parası

Eskişehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi hakkında yorum yapın

Kurum ile ilgili yorumlarınızı veya eleştirilerinizi mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve profil fotoğrafınız ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun websitesini kullanınız.

avatar
Sağlık Kurumuna Puan Verin
3.6 / 5

Eskişehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi 5 üzerinden 3.6 puan almıştır. Toplam 36 oy kullanılmış ve kurum hakkında 2 yorum yapılmıştır.

Yakınlardaki Sağlık Kurumları

Özel Elifana Çocuk Sağlığı Dal Merkezi
Merkezimizde çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı hekimlerimiz tarafından, hastalıkların teşhis ve tedavisi, sağlam çocuk kontrolleri ve aşı uygulamaları yapılmaktadır....
Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi
Hastanemiz toplam 63 hasta yatağı, 15 yoğun bakım yatağı (10 genel yoğun bakım+5 koroner yoğun bakım 6 yenidoğan yoğun bakım küvöz, 11 gözlem yatağı), 4 ameliyathane, doğ...
Özel Ümit Vişnelik Hastanesi
Eski Onvak Hastanesi, Ümit Hastaneleri bünyesinde Özel Ümit Vişnelik Hastanesi adı ile Vişnelik Mahallesinde hizmet vermeye devam etmektedir....
Özel Yaşam Diyaliz Merkezi
Yaşam Diyaliz Merkezi 1998 yılında kurulmuştur, 6 Kasım 2004 tarihinden bu zamana kadar da yeni binamızda hastalarımıza kaliteli yaşam sağlamak amacı ile hizmet vermeye d...
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi Eskişehir merkezinin yanında Bilecik, Afyon, Kütahya’nın yer aldığı bölgede Üniversite Hastanesin...
Prof. Dr. Servet Bilir Onkoloji Merkezi
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Prof Dr Servet Bilir Onkoloji Merkezi 2004 yılında hizmet vermeye başlamıştır. Merkez, 3 katlı binasında 100 yatak kapasitesi (50 Radyasy...
Özel Eskişehir Anadolu Diyaliz Merkezi
Eskişehir Anadolu Diyaliz Merkezi haftanın 6 günü 07-21 saatleri arası 3 seans diyaliz tedavisi uygulanmaktadır....
Özel Fora Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Dal Merkezi
Özel Fora Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Dal Merkezi olarak hizmet sunarken hasta haklarına ve etik kurallara saygılı olmayı hedefliyoruz ve hastalarımızın koşulsuz memnu...
Kurum Bilgileri Hatalı mı?

Eskişehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ile ilgili yanlış, eksik veya güncel olmayan bilgileri bize iletmek için buraya tıklayınız ✉