İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi

İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Kurum Adı:İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Kategori:Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Şehir:İstanbul
İlçe:Ataşehir
Adres:Hastane Sok. No:1/8 İçerenköy
Telefon:0 (216) 578-3000
Web Sitesi:fsmeah.saglik.gov.trHata Bildir
40.97009329.103041

Kurum Hakkında

İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstanbul ili Ataşehir ilçesinde eğitim ve araştırma hastanesi olarak faaliyet göstermektedir. 2005 yılına kadar PTT Hastanesi adı altında faaliyet gösteren hastanemiz, 19.02.2005 tarihinde T.C Sağlık Bakanlığı'na devredilmiş ve T.C. Sağlık Bakanlığı İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi adıyla halkımıza hizmet vermeye devam etmiştir.

Günümüzde en son teknolojiye uygun tanı, tedavi ve bakım hizmetlerinin sunulduğu hastanemizde 2-3 yataklı, banyolu, merkezi oksijenli, gerektiğinde TV bağlantılı hasta odalarında “Çalışanlarıyla sürekli gelişen, kendini yenileyen, rekabetçi ve araştırmacı yapısıyla nitelikli sağlık hizmetini insan yaşamına özenle sunmak” misyonu ile güvenli ve konforlu bir hizmet verilmektedir.

İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Poliklinikler
  • Aile Hekimliği
  • Algoloji
  • Anesteziyoloji ve Reanimasyon
  • Nöroşirurji (Beyin ve Sinir Cerrahisi)
  • Çocuk Cerrahisi
  • Çocuk Nefrolojisi
  • Çocuk Romatolojisi
  • Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
  • Deri ve Zührevi Hastalıklar
  • Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları
  • Enfeksiyon Hastalıkları (İntaniye)
  • Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon
  • Gastroenteroloji
  • Genel Cerrahi
  • Göğüs Cerrahisi
  • Göğüs Hastalıkları
  • Göz Hastalıkları
  • İç Hastalıkları (Dahiliye)
  • Kadın Hastalıkları ve Doğum
  • Kalp ve Damar Cerrahisi
  • Kardiyoloji
  • Kulak Burun Boğaz Hastalıkları
  • Nefroloji
  • Nöroloji
  • Ortopedi ve Travmatoloji
  • Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi
  • Romatoloji
  • Psikiyatri
  • Sigarayı Bıraktırma Kliniği
  • Üroloji
  • Uyku Polikliniği

Harita ve Ulaşım Bilgileri

Yorum ve Şikayetler

Elif Cim Kuran
Tanıdığım Türkmen bir kişi Covid-19 aşısı olmak için hastanenize gitmiş. Yabancı oldukları için oradaki polis memuruna yönlendirilmişler ve Polis memuru kendilerinden 400 TL Biontech aşısı için para istemiş ve bundan sonra böyle demiş. Yabancı oldukları için inanmışlar ama yanlarında para olmadığı için ayrılmışlar hastaneden. Bu hırsızlığı yapan çalışanlarınıza gerekli uyarı/ihtar vermenizi rica ederiz.
Fatoş Ataç
★★★★★
Annem düşüp kolunu kırdı. 9 Ekimde Fatih Sultan mehmet Araştırma Hastanesine yatış yapıldı. 13 Ekimde ameliyatı yapıldı ve platin takıldı çok başarılı geçti. Doçent Dr Barış Yılmaz'a ve ekibine ssistanlara aneztezi, hemşireleri ve poliklinik Dr.Onur GÜültekin'e, pansuman ve alçı odasındaki tüm görevlilere çok teşekkürler sağolun. Ayrıca acilde görevli doktorlara ve hemşirelere tüm görevlilere tekrar canı gönülden teşekkürler iyiki varsınız.
Bünyamin Ipek
21 Nisan 2018 de hastanenizin acil bölümüne başvuru yaptım pansuman için ve sekretere dedimki pansuman yaptırmak için geldim. Sekreter yanındakiyle dedikodu yaparak burda pansuman yapılmıyor başka yerde yaptıra bilirsiniz dedi. Yani sonuç orada ölsek muayene edecek kimse yok.
Pervin Kanbay
★★
Birkaç gün önce bacağımdaki şikayetim nedeniyle hastanenize gittim. Görevli doktor diz kapağımı pantolon üzerinden muayene ederek şikayetiniz belden kaynaklanıyor fizik tedavi olmanız lazım dedi. Kendisine film çekmek gerekmiyomu dedim gerek yok dedi. Süre beş dakika geçmiş olsun.
Hatice İşeri İpek
merhabalar... bende çok güveniyordum bu hastaneye ama 4 gün önce duyduklarımla şok oldum. bir aile yoğun bakım ünitesinde evladını kaybediyor henüz 33 yasında.. bu acının üzerine güvenliklerden dayak yiyorlar.. abisini kaybetmenin acısıyla bir erkek kardeş kendisini kaybediyor bunun üzerine anlayış gösterme yerine arkadan elleri kelepçeyle baglanıp 10 kişi tarafından dayak yiyor.. güvenliklerden tutunda temizlikçisine kadar.. aileside aynı şekilde.. gözlerimle şahit oldum kollarındaki jop izlerine ayrıca bir odaya kitlenip biber gazına maruz kalıyorlar.. bayan güvenlikler dalga geçiyorlar üstelik.. Rabbim iyi insanlarla karşı karşıya getirsın... unutmayın düşmez kalkamz bir tek ALLAHTIR.. sizler insan degilsiniz bu tür yerlerde çalışmanızı aklım almıyor kendinizi ne sanıyorsunuz siz.. ALLAH içinize merhamet versin... ALLAH öle bir acı yaşatırki size nereden geldıginizi şaşırırsınız...
Poyraz Gündoğdu
Aman aman boyle bir hastane yok ahır gibi ilgisiz, doktor yok sistem bozuk rezillik.
Ibrahim Atan
Merhaba geçen sene göğsümden bıçaklandım ve beni bi sivil araç sağlık ocağına götürdü, oradan da ambulans ile Fatih Sultan Mehmet'e. göğsümde yaklaşık 2 cm genişliğinde bir delik var akciğerim delinmiş fakat fsm hastanesinde beni bu durumda ambulansın arkasına oturtmuş neden bilmiyorum bekletiyorlar. sonra tahminen ortaokul terk doktorları yetersiz kalıyor siyamierseğe gönderiyorlar orada ameliyat olup gözetim altında 4 gün sonucu tedavi oluyorum ve neyse deyip geçiyorum. 2-3 ay öncesinde gögüsüm de şiddetli ağrı nefes alamama şikayeti ile başvuruyorum ve 20-30-40 derken 1 saat sıra bekliyorum annem yanımda hüsran oldu kadıncağız ağlayıp duruyor en sonunda nefes alamadığım için sinir krizi tarzı bi kriz geçirip 1-2 kapı tekmeleyip güvenligin üstüne yürümem sonucu ilgileniyorlar.

benim görüşüm benim orada şiddete yönelmem ne kadar ayıpsa onların illaki ilgilenmek ve acil durumu anlamak için edepli saygılı davrananları mazlum diye görüp terbiyesizlik edip biraz şiddetlenince ilgilenmeleri daha büyük ayıp (o da ilgilenmek ise) ve son olarak bu gün annemin ayağındaki ağrı nedeniyle Fatih Sultan Mehmet hastanesine gidiyoruz, tabi biz saygılı insanlarız acillere sıramızı veriyoruz ve en az 1 saat fazladan bekliyoruz sorun değil insanlık ölmedi. ya ardından annem sarı muayene odasına giriyor bende arkasından giriyorum güvenlikteki büyüğüm diye ses etmediğim ahlaksız abimiz bana sen niye giriyosun diyor beyefendi içerideki annem diyorum (refakatçılarda girebiliyor) parmağını anneme doğru uzatıp bumu diyor ve girmem için önümden çekiliyor evet duydunuz "bumu" sen bir çalışansın o kısmıda geçiyorum bir bayanı el işaretiyle bumu diye gösteremezsin cumhurbaşkanı dahi gösteremez biraz saygı ben o güvenlikçi abimize beyefendi diye hitab etmeme ragmen boyle bir edepsizlik. Ve içeri giriyoruz muayene oluyor iltihaplanma şüphesinden kan tahlili isteniliyor kan veriyoruz tahliller 1.5 saat sonra verilicek deniliyor tabi olabilir sorun olmaz onca hasta var ve doktorlarda insanlar gerek sigara molası gerek dinlenmeye ihtiyaçları var bekleriz dedim ve bekledik. 1.5 saat sonra sonuçları alıp tekrar sarı kontor sırası alıp girdik ve asıl bomba 30-35 yaş arası bi doktor yanına gidip merhaba sonuclarımızı getirdik diyoruz ve o tabiri caizse doktor olmuş adam olamamış büyüğüm bacak bacak üstüne atmış ağzında bi kurabiye ve hala yemeye devam ederken anneme seni benmi muayene ettim ya diyor hayır yandaki doktor diyoruz ve olsun otur sen bakayım şuraya (hala kurabiyesini yiyo ) muayene ediyor ben sana şimdi 3 gün rapor veriyorum sonra calışabılırsın dıyor. annem 47 yaşında oda önemli değil derseniz bi doktor veya başka bir görevli benim anneme kendınden yasca buyuk bir bayana ablasına onun verdıgı vergiden paralardan maaşını aldıgını dusunmeden hastasına sen diye hitap ediyor ve afedersiniz ama bu gevşek halleriylede süslüyor.

şimdi ben bu hastanenin hangi bölümünden memnun kalayım? saygılı güvenlik görevlilerindenmi edepli doktorlarındanmı yoksa gereken yerde fazlasını istemiyorum sadece gereken yerde mükemmel ötesi ilgiyemi? benim yaşım 19 burda saygısızlık etttimi düşenen abla ve abilerimden özür diliyorum acaba gencim ve tecrubesızım ve benmi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama kanı kaynayan eli ayağı tutan karadenizli bir genç olarak gerginlimi en saygılı şekilde burda bu yazıyı yazarak ifade ettiğimi düşünüyorum kurumun web sitesinde şikayet bölümünü bulamadığımdan burada paylaşmak istedim kusura bakmayın saygılar...
Aysel Şaban
★★★★★
Aysel Şaban 01.04.2014 tarihinde Jinekolojik ve Onkoloji Birimi Doktoru Prof Dr.Ümmühan Meral Aban Hocam ameliyat etti. Sonsuz şükranlarımı, saygılarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Çok temiz ve güzel bir hastane. Dr. Selda hanıma, Dr. Bilge hanıma; Baş Hemşire Naciye hanıma, Ayten hemşireye, Sevgi hemşireye, Aydan hemşireye; hastanenin temiz ve hijyenik olmasını sağlayan, emek veren temizlik personeline çok teşekkür ediyorum. Tüm çalışanlardan çok memnun kaldım. Sonsuz sevgi, saygı ve başarılar diliyorum.
Hatice Dayıdinç Karataş
★★★★★
Yoğun Bakım doktoru Berna Ayanoğlu'nun hasta yakınlarına gösterdiği ilgi için teşekkür ederim.
Hatice Dayıdinç Karataş
Aman hastalarınızı Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğum bakım servisini tercih etmeyin bütün hastalar pek sağ çıkmıyor.
Demet Bulakbaşi
★★★★★
Yaklaşık 3 aydır Mete Bey'in hastasıyım bana ve diğer hastalara gösterdiği yakınlığı için kendisine Serkan bey ve Çağlar beye çok teşekkür ediyorum.
Hatice Dayıdinç
★★★★★
Annemin mesane genişlemesi rahatsızlığında Sayın Mete Değirmenci'nin Anneme görtermiş olduğu ilgi ve alakasına hayran kaldım. Allah Mete Bey gibi doktorları başımızdan eksik etmesin. Keşke tüm doktorlar Mete Bey gibi hastasıyla böyle ilgilenebilseler.
Nihat Yavaş
★★★★★
İki yıl evvel prostat tanısı ile hastanaye geldim, Doktorum sayın Mete Değirmeci baştan beri, benden sevecen ilgisini hiç bir zaman esirgemedi, bana vermiş olduğu moral desteği ile hastalığı yenmiş durumdayım, moralim çok yüksek. Başta Mete Değirmenci hocam olmak üzere tüm doktorlara ve sağlık çalışanlarına sonsuz sevgi, saygı ve başarılar dilerim. İyiki varsınız. (Doktorlarımıza yapılan hakaretleri şiddetle kınıyorum).
Melek Saime Arseven
★★★★★
Dün hastanenizde hastamı ziyaret ettim. Çok güzel bir hastane, banyolar çok güzel olmuş ama giderlerde bir problem var, su gitmiyor. Bazı eksiklikler var ama yine de tertemiz, çok güzel, tebrikler, iyi çalışmalar.

İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi hakkında yorum yapın

Kurum ile ilgili yorumlarınızı veya eleştirilerinizi mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve profil fotoğrafınız ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun websitesini kullanınız.

avatar
Sağlık Kurumuna Puan Verin
3.5 / 5

İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi 5 üzerinden 3.5 puan almıştır. Toplam 45 oy kullanılmış ve kurum hakkında 14 yorum yapılmıştır.

Yakınlardaki Sağlık Kurumları

Yeditepe Üniversitesi Kozyatağı Hastanesi
İstanbul'da 26 Ağustos 2005 tarihinde kurulan Yeditepe Üniversitesi Kozyatağı Hastanesi, 190 yatak kapasitesiyle akıllı sistemlerle donatılmış alt yapısı ve teknolojisiyl...
Özel Kozyatağı Diyaliz Merkezi
Sağlık hizmetlerinde kaliteden ödün vermemeyi kendisine ilke edinmiş olan Kozyatağı Diyaliz Merkezi 25+2 cihaz kapasitesi ve 2 adet geniş ve ferah salonu ile hizmet verme...
Özel Kozyatağı Central Hospital
Kozyatağı Hastane denilince akıllara ilk gelen hastane olmayı hedefleyen Central Hospital; İstanbul, Anadolu yakasının merkez noktasında yer alan Kozyatağı'nda 17 yıllık ...
Özel Bayındır Hastanesi İçerenköy
Bayındır İçerenköy Hastanesi 7200 m2'lik kapalı alanında, 96 hasta yatağı, 22 yataklı yoğun bakım ünitesi, tam donanımlı 6 ameliyathanesi ile yerli ve yabancı hastalara d...
Ataşehir Belediyesi Türkan Saylan Tıp Merkezi
Ataşehir Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Tıp Merkezi; halkımıza güvenilir, kaliteli ve kolay ulaşılır sağlık hizmeti sunmak amacıyla faaliyet göstermektedir....
Özel Acıbadem Kozyatağı Hastanesi
Özel Acıbadem Kozyatağı Hastanesi tıbbın tüm branşlarında hizmet veren ancak onkoloji nörolojik bilimler ağırlıklı olarak uzmanlaşmış bir hastanedir....
Özel Avicenna Ataşehir Hastanesi
Avicenna International Hospital, 15.000 m² kapalı alan üzerinde, çağın gereği tıp teknolojileriyle insani, ahlaki ve bilimsel esasları ön planda tutan bir hastane olarak,...
Özel Dentopia Ataşehir Diş Hastanesi
Özel Dentopia Ataşehir Diş Hastanesi tam teşekküllü ameliyathanesi ve anestezi ekibinin yanı sıra engellilere özel bölümü, çocuklara özel oyun odası 20 farklı diş ünitesi...
Kurum Bilgileri Hatalı mı?

İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile ilgili yanlış, eksik veya güncel olmayan bilgileri bize iletmek için buraya tıklayınız ✉