İzmir Eğitim Diş Hastanesi

İzmir Eğitim Diş Hastanesi
Kurum Adı:İzmir Eğitim Diş Hastanesi
Kategori:Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Şehir:İzmir
İlçe:Konak
Adres:Fevzi Paşa Bulvarı Akıncı Mah. No:172/2 Basmane
Telefon:0 (232) 441-8181
Web Sitesi:izmiredh.saglik.gov.trHata Bildir
38.4222827.141653

Kurum Hakkında

İzmir Eğitim Diş Hastanesi, İzmir ili Konak ilçesinde ağız ve diş sağlığı merkezi olarak faaliyet göstermektedir. Hastanemiz Diş Tedavi ve Protez Merkezi olarak 1981 Yılında Yeşilyurt Atatürk Sağlık Sitesinin bahçesindeki ek binada hizmete girdi, 1983 yılı Nisan ayında eski binasının birinci katına taşındı ve aynı yıl Diş Hastanesi ünvanını almıştır. İzmir’in en eski hastanelerinden bir tanesi olan 1983 yılından bu yana İzmir ve Ege Bölgesi’ne hizmet veren İzmir Eğitim Diş Hastanesi, yeni hizmet binasında binlerce insana hizmet vermeye devam ediyor.

İzmir Eğitim Diş Hastanesi, sağlık hizmetleri alanında toplam kalite standartlarını temel alarak; ölçülebilir hizmet sunum kriterleri ile bilgi, mantık ve sorunları çözmeye odaklı, bilimsel ve çağdaş yönetimi benimseyerek, etkin ve ölçülebilir hasta – çalışan memnuniyetini ön plana çıkararak, kurum kültürü oluşturup, saygın kaliteli sağlık hizmeti sunmayı misyon edinmiştir.

İzmir Eğitim Diş Hastanesi, uluslararası kalite standartlarına uygun sağlık hizmetlerini, bilimsel araştırmalar ışığında; saygın, lider, memnuniyet ölçütlerini üst düzeylere çıkaran ve tercih edilen sağlık kurumu olmayı vizyon edinmiştir.

İzmir Eğitim Diş Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için İzmir Eğitim Diş Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Poliklinikler
  • Çocuk Diş Hekimliği
  • Diş Hekimliği (Genel Diş)
  • Endodonti
  • Mesaj anahtarı ["veri.klinikAdi.104"] bulunamamıştır!

Harita ve Ulaşım Bilgileri

Yorum ve Şikayetler

Erdal Monolbuğa
Bu hastanede iyi doktor yokmu diş çektirmek için
TC Mediha Tülay Kayhan
★★
Hastasına hakaret eden bir *** veya *** bey var zorla oturuyor bana hakaret etti bendende cevabını aldı. niye geldın dıye bir tavrı var. yazık bu hastaneye herhese gitmeyin diyeceğim bunun nasıl doktor olduğunuda anlamadım çok terbiyesiz 10 yıl önce tülay hn dişlerimi yapmıştı onun sayesinde gittim sakın bu şirret adama gitmeyin sağlık bakanlığınada şikayet edeceğimmmm. bu .... adam konak diş merkezinde lütfen bu ... adamcağıza gitmeyin
Şeyhmus Yıldız
★★
Bu hastanenin 3. Kat ortodonti bölümü egoist doktorla dolu. Her randevumda tersleyici sözler kullanılıyor. Yapmadım bir iş için suçlanıyorum. Örneğin diş modelim çatlamış, evde açıp oynuyorsun diyor bana insanlık hali düşe bilir. Doktor da insan ama her randevumda sorun yaratıyor. Tellerimin ne zaman çıkar diye soramıyorum psikolojikmen tersler mi? Diye düşünüyorum ve haklarımı savunamıyorum. Lütfen birşeyler yapılsın.
Feriha Ferah
★★★★★
Konak diş hastanesi Diş Hekimi Sezai Güven Bey'e çok teşekkür ederim, kendisi çok güler yüzlü, kanal tedavimi çok güzel yaptı, işlemi yaparken her adımda yapacağı işi anlatarak beni rahatlattı, çok memnun kaldım, kendisine iyi çalışmalar diliyorum.
Pınar Tokay
Ben böyle bir şey görmedim. Babam takma üst dişi sürekli düştüğü için konak diş hastanesine gitti. Dr. Bey yenisini yapalım dedi ve yaptı ama keşke yapmasaydı. Halan eski dişlerini kullanmaya devam ediyor. Ölçüyü aldıktan sonra işleri bitiyor mu? Yanlarındaki yardımcılara bırakıyorlar. Bu ön dişler ilerde duruyor dediğimizde zaten ön dişlerin ilerde olması gerekiyor demişler. Ağzına aldığında bırak yemeyi konuşamıyor bile. Yazık ya böyle hizmet mi olur?
Burak Sağlam
★★★
Yorumlarda nedense memnun olunan doktorların isimleri yazıyor ama memnun olunmayan doktorlarım isimleri yıldız yıldız şeklinde ifade edilmiş sanki yıldızlar... Doğru olan iyi olanın yazıldığı gibi kötünün de yazılması lazım. Kimse diş hastanesindeki doktoru işini bedava yapıyormuş gibi muameleyi hak etmiyor. Ayrıca bedava yapılan bir işin dahi hakkını vermek lazım... Bugün hastanedeki doktor işini tam yapmaz ise yarında onun bir yerlerde işi tam yapılmaz yaradan işini en iyi bilendir... İnanmak lazım...
Ramm Stein
★★
İşini iyi yapanlara benim bir lafım yok ama işini kötü yapıyorsa yada insan kayırımcılığı yapıyorsa malesef böyle insanlardan yaptırmamk gerekiyor. Bu insanlar sigortaya bunun parasını yıllardır ödüyor siz ne hakla sanki bedavaya diş yapıyormuşsunuz gibi davranma hakkını kendinizde buluyorsunuz. Ayrıca kimsye kendinizi ezdirmeyin. Bizim millet ezilmeye alışmış, hakkınızı arayınca karşınıza kimse çıkamaz. Ben bu bahsettiğiniz hastane de diş tedavisi olmadım sadece bazı insanların doktorları çok kötülediğini gördüğüm için yazıyorum. Böyle durumlarda şikayet edin gerekli mercilere gerek hastaneye gerek de hastanenin bağımlı olduğu birimlere.
Beril Bayırlar
★★★★★
Benim doktorum Süleyman Coşkun ve çok memnunum.
Meliha Ada Karayel
★★★★★
Ben bu gün önyargılar içinde konak diş hastanesine gittim.. Doktorum Tülay Aydoğan dı... Ben çok memnun kaldım.. Önyargılı olmamak gerekir.. Çok yoğunluk olmasına karşın doktorların tutumu çok iyidi.. Rontgen çektirdiğim teknisyen hem espirili hem insancıldı... Sekreterleri güleryüzlü bekleyenlerin ısrarcı tutumuna karşıda anlayışlıydı... Çene cerrahisine yönlendirildim diş amelıyatı için evet 5 ay sonraya gün verdiler. Çok geç ama sistemin bu olması doktorların suçu değil... Beklerken ufak detaylar benim için güzel duygularla ordan ayrılmama neden oldu. Engelli bir teyzeyle bir doktorumuz çok ilgilendi.. Bekleme salonundan alıp içeriye alması sonra işlem bittikten sonra tekrar yerine oturtması bır ara su bile içirdi.. Teyzenin uzun süre beklemesinden rahatsız oldu aile yakınlarını aramak için telefon araştırmasına kalkıştı.. Ben çok etkilendım o yoğunlukta hastane koşullarında insanca yaklaşımdan dolayı hastane doktorlarını personellerini tebrik ederim... :)))
Şahin Özdemir
★★
Maalesef 2 kez gittim tanıdık hastalarla çok yakından ilgileniyor köyden ve uzakta gelen hastalarla ilgilenilmiyor, 2.ci sınıf muamele yapılıyor orda kesinlikle idari boşluk ve başıboşluk var.
Hkirb Kierman
Evet Konak Diş Hastanesine bende gitmiştim kesinlikle özele yönlendiriyorlar. Boşluk da olsa ileri tarihe atıyorlar. Görevini yapmayan bir hastane.
Esra Pınar
★★
Bu kadar ilgisiz bir hastane görmedim. hastanenize devamlı geliyorum. ortodonti bölümüne doktorlar sanırsın başbakan. acayip egoist ve ilgisizler. hasta hasta yakını umurlarında bile değil. normalde ortodonti tedavisi en fazla 2 yıl sürüyor, ama bu hastanede en az 3 yıl. bir sorun olup telefonla aradığımızda yada orda bir şey sorduğumuzda tersliyorlar, herkesi aşağılıyorlar. Artık sabrım taşmaya başladı sizden rica ediyorum şu tedavileri hızlandırın. ortodonti bölümü için konuşuyorum hastalar doktorun umurunda bile değil. birde tedavinin bitmesine ne kadar kaldı diye sorarsa hasta yandı. çok kızıyorlar halbuki bunu bilmek hastanın hakkı. ama tedavileri hızlandırsınlar. yorumumu ciddiye almanızı bekliyorum. doktorların ve çalışanların saygılı omasını istiyorum. ailemize ve bizlere karşı.
Bişr Güler
★★
Ben hasteneye hiç birşey diyemem fakat bir doktorun hastalara tutumundan dolayı kınıyorum. çok terbiyesiz bir kişilik annemle muayne olmaya gittim ve sandalyeye oturdum simit yemiştim girmeden önce azımı çalkaladım öle girdim. doktorun bana tutumu ııy annesi bu dişler ne diyerek beni koltuktan kaldırdı ve bakmadı git dişlerini fırçala öle gel dedi. annemle gittik dişlerimi tekrar fırçaladım insanın sabrını sınıyolar resmen. sen diş doktoru olmuşun hertürlü dişle karşılaşacaksın benim dişlerimde kırıntı vardı ya o doktorun takma tırnakları neydi. sen ilk önce takma tırnaklarına bakacan bir doktor olarak diş doktoru olarak insanların azına elini sokuyosun eldiven bile olsa o eldiven o tırnaklardan delinir ve hastanın damakları enfeksiyon kapar keşke bunu da düşünse...
Gülcan Ergun
★★★★★
Dr. Işık Ergazi devlet hastanesi bünyesinde gördüğüm işini yapmaktan çok zevk alan, işini iyi yapan bunu hastasına hissettiren ve güven veren güler yüzü insancıl yaklaşımıyla beni çok etkiledi. Hatta öğrencilerime derslerde Işık Hanım'ın hastaya yaklaşımını anlattım. Gerçekten işini hala iyi yapan aldığı parayı fazlasıyla hakeden insanların olması beni çok mutlu etti. Umarım sayıları her geçen gün artar ihtiyacımız var.
Seda Daşdemir Oben
★★★★★
Merhaba, ben de 26 Mart 2013'de diş hastanesine gittim, yıllardır da aynı yere gidiyorum. Benimle Fulya Saltık (Değerli) ilgilendi. Kendisinin saygılı ve nazik davranışları, çalışma ortamına gösterdiği özen ve temizlik, size o an ne yaptığı ile ilgili bilgi vermesi, güler yüzü insan üzerinde olumlu etki uyandırıyor. Bunca zamandır hiçbir sorun yaşamadım. Hızlı ve işini de iyi yapan bir insan. Kurumda girişte görev yapan arkadaşlar da çok açık ve net bilgilendirmeler yapıyorlar. İnsan olmak ve insana saygının sonuçları kurumlara yansıdığında daha kaliteli hizmet alınabiliyor.
Ahmet Özkan
Ben İzmir Eğitim Diş Hastanesine gittim bir çene cerrahı temmuzun sonuna gün verdi. Bizleri özelle yönlendiriyorlar. Hele muayane fişi alırken o yaşlı insanlar cocuklarıyla sabah erkenden geliyorlar o soğukda bekliyorlar. Böyle düzensiz bir yer görmedim birde avrupa birliğine girecekmişiz. Başhekim hiç ilgilenmiyor bu konularda.
Cabir Öcalankol
★★★★★
Doktor Samim Ersoy'a ve teknisyeni Erkan beye sonsuz teşekkürlerimi sunarım, başarılarının devamını dilerim. Benim ve bütün hastalarına özeldeki gibi aynı hassasiyeti gösteriyolar ve de çok başarılılar. Hastanenin böyle çalışanları olduğu müddetçe herkes devletin kıymetini bilir hastanenizin başarılarının devamı dileğiyle teşekkür ederim.
Ali Osman Atalay
Konak Diş Hastahanesine 11.02.2013 te gittim dişimin kanal tedavisi yapılması gerektiği söylendi veya dişim çekilmesi gerektigi bende kanal tedavisi yapılmasını istedim. Kanal tedavisini yapamayacaklarını söylediler ve benim özel diş polikiniğe gitmemi söylediler ve sebebini sordugumda ise yoğunluktan oldugu soylediler. Hiç memnun kalmadım ve orda çoğu kişiye aynısı soyledi. Hiç kimse ile ilgilenmiyolar doktorun bana soyledi poliklinik kendisi tanıdığını söylememi istedi yani anlıcanız kendi ve çevresindeki arkadaşlarını polikliniğe gitmemi soyledi bende bu konuda burda yapılmsaını soyledim ve bana yoğun oldugunu soyledi, randevu istedim vermedi, ben Sağlık Bakanlığına şikayet edecegimi soyledim oda o zaman bende sizin hakınızda tutanak tutucagını soyledi. Yani insanları başlarından atmak istedini söylüyorum arkadaşlar dışarda para kazanmak için insanlarla ilgilenmiyorlar zaten insanların durumu olsa direk özel hastaneye giderler. Bu konu dikkate alınmasını rica ediyorum. Bunları bana soyleyen doktor Dr. *** ***'dır.
Zehra Şirinkeçeci Soysal
Konak Diş Hastahanesine gittim herkez çok ilgisiz ve benimle ilgilenen doktor *** *** çare bulamadı ve başından geçiştirdi özele gitmemi ve burda olmaz deyince bende burda olmamasının sebebi ne dıye soruncada sert bir üslupla ben ne bileyim diye homurdandı yani bütün herkez suratsız biz sigortaya çatır catır para yatırıyoruz sigortada gördügümüz muameleye bakın :(
Erol Eroş Bozkurt
★★
İzmir konak diş hastanesini 23/06/12 de ziyaret etttim ama bu diş problemime bir cevap bulamdılar başka bir hastaneye gittik onlar 1 saat içinde hallettiler yine de teşekkürler.
Turgay Pehlivan
★★★★★
İzmir Konak Diş Hastanesini 25/07/2012'de ziyaret ettim. Tedavimle Dr. Işık ERGAZİ ilgilendi. Hastane ve tedavi gördüğüm bölüm hijen bakımından tarif edilemeyecek kadar iyidi. Ancak Işık hanımın ilgisi ise kendimi özel bir diş polikliğinindeymişim gibi hissetmeme neden oldu. Kurum yetkililerini kutlarım. Işık hanıma ise bu güler yüzü ve Devlet sektöründe hastalarına göstermiş olduğu ilgi, alaka, hijyen ve özen için içtenlikle teşekkürlerimi sunarım. Başarılarının daim olmasını temenni ederim.
Safiye Aytek
★★★★★
Konak Diş Hastahanesinden çok memnunum. Tüm hekimlere teşekkür ederim. Safiye Aytek, İzmir Torbalı

İzmir Eğitim Diş Hastanesi hakkında yorum yapın

Kurum ile ilgili yorumlarınızı veya eleştirilerinizi mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve profil fotoğrafınız ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun websitesini kullanınız.

avatar
Sağlık Kurumuna Puan Verin
3.4 / 5

İzmir Eğitim Diş Hastanesi 5 üzerinden 3.4 puan almıştır. Toplam 221 oy kullanılmış ve kurum hakkında 22 yorum yapılmıştır.

Yakınlardaki Sağlık Kurumları

Özel Batıgöz Çankaya Göz Sağlığı Merkezi
İzmir Çankaya'da 2004 yılında hizmet vermeye başlayan Batıgöz; göz sağlığı ile ilgili tüm sorunlarınıza 24 saat kesintisiz cevap vermektedir....
Özel Çankaya Tıp Merkezi
Özel Çankaya Tıp Merkezi
552 metre uzaklıkta
İzmir’in en güzel ve merkezi noktalarından biri olan Gazi Bulvarı üzerindeki Özel Çankaya Tıp Merkezi’ni bünyemize katmak bizler için büyük gurur vesilesidir....
Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Yarım asır'ı aşkın Ege Bölgesi ve ülkemizin dört bir yanından gelen hastalara Çocuk sağlığı hizmetlerini her branşta sunan Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araş...
Özel Su Hospital Hastanesi
Özel Su Hospital Hastanesi
756 metre uzaklıkta
Özel Su Hospital Hastanesi olarak sağlıkta en hızlı ve en iyi hizmeti verme ve daha fazla kişiye ulaşmayı hedefleyen vizyonuyla Alsancak Kahramanlar semtinde halkımıza hi...
Özel Veni Vidi Göz Konak Tıp Merkezi
Özel Veni Vidi Göz Merkezinin İzmir Konak şubesi modern teknolojiye sahip donanımı, deneyimli uzman medikal kadrosu, hasta memnuniyetine odaklı hizmet anlayışıyla hizmet ...
Özel Emot Plus Hastanesi
Özel Emot Plus Hastanesi
895 metre uzaklıkta
Emot Plus Hastanesi, özgün mimarisi, donanımlı alt yapısı, uzman kadrosu ve güncel teknolojisi ile omurga sağlığı merkezi, beyin cerrahisi, kardiyoloji, dahiliye, nöroloj...
Özel EMOT Hastanesi
Özel EMOT Hastanesi
913 metre uzaklıkta
Özel Emot El Mikrocerrahi Ortopedi Travmatoloji Hastanesi ve EMOT Plus hastaneleri olarak toplamda 70 yatak kapasitesiyle, bankalar ve özel sigortalarla anlaşmalı olarak ...
Özel Tavmergen IVF Clinic Tüp Bebek Merkezi
Tavmergen Tüp Bebek Merkezi İzmir'de modern ve tüm teknolojik olanaklara sahip, akıllı bina olarak tasarlanmış ve hizmete sunulmuştur. Tavmergen İnfertilite ve Tüp Bebek ...
Kurum Bilgileri Hatalı mı?

İzmir Eğitim Diş Hastanesi ile ilgili yanlış, eksik veya güncel olmayan bilgileri bize iletmek için buraya tıklayınız ✉