Mutki Devlet Hastanesi

Mutki Devlet Hastanesi
Kurum Adı:Mutki Devlet Hastanesi
Kategori:Devlet Hastanesi
Şehir:Bitlis
İlçe:Mutki
Adres:Yeni Mah. Killer Cad. Mutki
Telefon:0 (434) 711-2416
Web Sitesi:mutkidh.saglik.gov.trHata Bildir
38.40761641.929362

Kurum Hakkında

Mutki Devlet Hastanesi, Bitlis ili Mutki ilçesinde devlet hastanesi olarak faaliyet göstermektedir. Mutki İlçe Devlet Hastanesi inşaatına 1992 yılında başlanılmış olup 08.10.2004 tarihinde hizmete açılmıştır. Hastanemize ait toplam arsa alanı 19.589 m2 olup, hastanemizin kapalı alanı 8.800 m²’dir. Hastanemizin döner sermayesi 2005 Mart ayında kurulmuştur.

Mutki Devlet Hastanesi birinci basamak temel sağlık hizmetleri, ikinci basmak devlet hastanesi ve 112 acil sağlık hizmetleri istasyonuyla entegre halinde olup bu üç hizmet Mutki İlçe Entegre Hastanesi adı altında verilmekteyken 02 Kasım 2012 tarihinden itibaren Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Bitlis Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Mutki İlçe Devlet Hastanesi adı altında hizmet vermekte iken 2017 yılı sonlarında tekrar İl Sağlık Müdürlüğüne bağlanmıştır.

Hastanemiz 100 yataklıya çevrilebilir 50 yataklı tip proje olup; hizmet binası, bekâr hemşire lojmanı ve 10 + 1 dairelik personel lojmanı olmak üzere üç bölümden oluşmaktadır. Personel lojmanları şu an için ihtiyaçları karşılamamaktadır. Hastanemiz zemin katında İdari Bölümü, Poliklinikler, Danışma, Radyoloji Ünitesi, Gebe Bilgilendirme Sınıfı, KETEM Polikliniği, Acil Servis ve Laboratuvar Bölümlerinden oluşmaktadır. 1. Katta Ameliyathane, Doğumhane ve Hasta Servisleri bulunmaktadır.

Hastanemizde acil servis hizmetlerimizin yanı sıra diş ve diğer uzman hekim dallarımızla ikinci basamak sağlık hizmetleri verilmekte olup; Doğumhanemiz faal bir şekilde hizmetlerine devam etmektedir. Laboratuvar bölümünde hemogram, biyokimya, hormon ve idrar analizi hizmetleri verilmekte olup ayrıca diğer başka tetkikleri yapma kapasitesine sahiptir. Hastanemiz radyoloji ünitesinde röntgen çekim hizmeti verilmektedir. Acil servisimiz tam donanımlı olup Kırmızı alan, Sarı alan ve Yeşil alan, enjeksiyon odasından oluşmaktadır. Ayrıca hastanemizde check-up hizmeti verilmektedir.

Hastanemiz Tam dijital sisteme geçmiş olup polikliniklerde LCD numaratör sistemleri gelmiştir. Laboratuar sonuçları poliklinik ortamına aktarılmakta, eğitim amaçlı videolarımız gün içerisinde hasta bekleme salonunda gösterilmektedir. Çok amaçlı toplantı salonu ve 1 (bir) adet dâhiliye ve çocuk servislerinin açılmasıyla hastalara hizmet verilmeye başlanmıştır. Tüm hasta odalarımıza LCD televizyonlar mevcuttur.

Mutki Devlet Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Mutki Devlet Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Poliklinikler
  • Aile Hekimliği
  • Diş Hekimliği (Genel Diş)
  • İç Hastalıkları (Dahiliye)

Harita ve Ulaşım Bilgileri

Yorum ve Şikayetler

Mutki Devlet Hastanesi hakkında henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

Mutki Devlet Hastanesi hakkında yorum yapın

Kurum ile ilgili yorumlarınızı veya eleştirilerinizi mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve profil fotoğrafınız ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun websitesini kullanınız.

avatar
Sağlık Kurumuna Puan Verin
2.6 / 5

Mutki Devlet Hastanesi 5 üzerinden 2.6 puan almıştır. Toplam 16 oy kullanılmış ve kurum hakkında henüz yorum yapılmamıştır.

Yakınlardaki Sağlık Kurumları

Bitlis Devlet Hastanesi
Bitlis Devlet Hastanesi
19 km. uzaklıkta
Bitlis Devlet Hastanesi ana ve ek bina olmak üzere iki ayrı bina, bir semt polikliniğine sahip olup, toplam 52 poliklinik odasında, poliklinik hizmeti vermektedir....
Bitlis Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Bitlis Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 23 ünit kapasiteyle Bitlis Devlet Hastanesi yanında hizmet sunmaktadır. Hastanemizde diş protezi, dolgu, kanal tedavisi, köprü ve gömül...
Güroymak Devlet Hastanesi
Güroymak Devlet Hastanesi
21 km. uzaklıkta
Güroymak Devlet Hastanesi 50 yatak kapasitesi ile dahiliye, kadın hastalıkları ve doğum, çocuk sağlığı ve hastalıkları, genel yoğun bakım, diş, diyaliz ve acil sağlık hiz...
Tatvan Devlet Hastanesi
Tatvan Devlet Hastanesi
24 km. uzaklıkta
Bitlis’in Tatvan ilçe merkezinden Bitlis-Tatvan üç yol mevkiine taşınan Tatvan Devlet Hastanesi, bölge hastanesi konforundaki 400 yataklı yeni hastane binasında sağlık hi...
Baykan Devlet Hastanesi
Baykan Devlet Hastanesi
30 km. uzaklıkta
Baykan Devlet Hastanesi il merkezine 45 km. uzaklıkta, uluslararası işlek bir yol üzerinde kurulmuş olup, sadece Baykan ilçe ve çevresine değil, Bitlis’in yakın ilçe ve k...
Özel Tatvan Can Hastanesi
Özel Tatvan Can Hastanesi
32 km. uzaklıkta
2010 yılında hizmete başlayan hastanemiz, bölgesel olarak Bitlis'in ilk ve tek özel hastanesidir....
Hasköy Devlet Hastanesi
Hasköy Devlet Hastanesi
37 km. uzaklıkta
Muş Hasköy Devlet Hastanesi 3 katlı entegre hizmet binasına sahip 30 yataklı, ikinci basamak sağlık kuruluşudur....
Kurum Bilgileri Hatalı mı?

Mutki Devlet Hastanesi ile ilgili yanlış, eksik veya güncel olmayan bilgileri bize iletmek için buraya tıklayınız ✉