Nevşehir Devlet Hastanesi

Nevşehir Devlet Hastanesi
Kurum Adı:Nevşehir Devlet Hastanesi
Kategori:Devlet Hastanesi
Şehir:Nevşehir
İlçe:Merkez
Adres:15 Temmuz Mah. 148. Sok. No:1
Telefon:0 (384) 228-5050
Web Sitesi:nevsehirdh.saglik.gov.trHata Bildir
38.65577534.727975

Kurum Hakkında

Nevşehir Devlet Hastanesi, Nevşehir şehrinde devlet hastanesi olarak faaliyet göstermektedir. Hastanemiz Sağlık Bakanlığı, TOKİ, Nevşehir Belediyesi ve Maliye Bakanlığı ortak protokolü ile 45000 m2 kapalı alan üzerine 2008 yılında inşasına başlanmış ve 600 günde tamamlanmıştır. 2011 yılının Ocak ayında yeni hastanede 317 yatak ile hizmet vermeye başlamıştır. 2020 yılında ek binanın hizmete girmesiyle toplam yatak kapasitesi 500’e ulaşmıştır. Hastanemizinin kat servisleri tek ve çift kişilik odalar olmak üzere inşa edilmiş 300 yatak kapasiteli olup her odada lavabo ve banyo bulunmaktadır. Acil Servisinde 24 olmak üzere toplam 324 yatakla hizmet vermektedir.

POLİKLİNİK VE SERVİSLER:

ANA BİNA: Acil Hizmetleri, Ağrı-Anestezi ve Re-animasyon, Beyin Cerrahi, Biyokimya ve Klinik Biyokimya, Cildiye, Dahiliye, Endokrinoloji, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Genel Cerrahi, Göğüs Cerrahisi, Göğüs Hastalıkları, Göz Hastalıkları, İntaniye, Kalp ve Damar Cerrahisi, Kardiyoloji, Kulak Burun Boğaz, Mikrobiyoloji ve Klinik Mikrobiyoloji, Nefroloji, Nöroloji, Ortopedi ve Travmatoloji, Patoloji, Plastik Cerrahisi, Radyoloji, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları, Üroloji bölümlerinin poliklinik ve servisleri mevcuttur. Ayrıca Beslenme ve Diyetisyen Birimi, Psikolog Birimi poliklinik hizmetleri de mevcuttur.

EK BİNA: Çocuk ve Kadın Doğum Acil Hizmetleri, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Çocuk Cerrahisi, Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümlerinin poliklinik ve servisleri mevcuttur. Ayrıca Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları, Çocuk Gelişimi, Konuşma ve Dil Terapisi, Çocuk Beslenme ve Diyetisyen poliklinik hizmetleri de verilmektedir.

YOĞUN BAKIM HİZMETLERİ:

ANA BİNA: 6 yataklı 1.basamak yoğun bakım, 27 yataklı 2.basamak yoğum bakım, 36 yataklı 3.basamak yoğum bakım servisi.

EK BİNA: 5 yataklı 2. basamak çocuk yoğun bakım; 10 yataklı 1.basamak yeni doğan yoğun bakım, 10 yataklı 2. basamak yeni doğan yoğun bakım, 5 yataklı 3. basamak yeni doğan yoğun bakım servisi mevcuttur.

Ana Bina ve Ek Binada iki ayrı ameliyathane mevcut olup, toplam 14 ameliyat salonu hizmet vermektedir.

ÖZELLİKLİ HİZMETLER: Anjiografi Ünitesi, Bebek Dostu Hastane, Diyaliz Ünitesi, Diyabet Okulu, ERCP, Evde Sağlık Hizmetleri, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesi, ROP (Prematüre Retinopatisi) Tanı Merkezi, Uyku Laboratuvarı, Gebe Okulu, Nükleer Tıp, Odyoloji Birimi, Organ Nakli Birimi, Palyatif Bakım, Kan Merkezi, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi, Yoğun Bakımlar.

DİĞER HİZMETLER: Biyokimya, Mikrobiyoloji, Patoloji Labaratuvarları, Bilgisayarlı Tomografi (BT), Elektroensefalografi (EEG), Elektronöromiyografi (EMG), EKG Ve Eforlu Elektrokardiyografi, Ekokardiyografi (EKO), Endoskopi-Kolonoskopi, Kemik Dansitometre, Manyetik Rezonans Görüntüleme (MRG), Mamografi, Röntgen, Ultrasonografi ve Doppler USG.

Nevşehir Devlet Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Nevşehir Devlet Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Poliklinikler
  • Nöroşirurji (Beyin ve Sinir Cerrahisi)
  • Çocuk Cerrahisi
  • Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
  • Çocuk Psikiyatrisi
  • Deri ve Zührevi Hastalıklar
  • Enfeksiyon Hastalıkları (İntaniye)
  • Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon
  • Genel Cerrahi
  • Göğüs Cerrahisi
  • Göğüs Hastalıkları
  • Göz Hastalıkları
  • İç Hastalıkları (Dahiliye)
  • Kadın Hastalıkları ve Doğum
  • Kalp ve Damar Cerrahisi
  • Kardiyoloji
  • Kulak Burun Boğaz Hastalıkları
  • Nöroloji
  • Ortopedi ve Travmatoloji
  • Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi
  • Psikiyatri
  • Üroloji

Harita ve Ulaşım Bilgileri

Yorum ve Şikayetler

Murat Toprak
Çok berbat hastane orada devlet yok millete iyi davranmıyorlar sonrada derkerki neden doktor şöyle böyle yapmışlar.
Aydan Öztürk
Hasta ve hasta yakınlarına karşı tutum ve davranışlarınız hala yirmi yıl önceki gibi zihniyetiniz hiç değişmemiş.

Nevşehir Devlet Hastanesi hakkında yorum yapın

Kurum ile ilgili yorumlarınızı veya eleştirilerinizi mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve profil fotoğrafınız ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun websitesini kullanınız.

avatar
Sağlık Kurumuna Puan Verin
3.5 / 5

Nevşehir Devlet Hastanesi 5 üzerinden 3.5 puan almıştır. Toplam 16 oy kullanılmış ve kurum hakkında 2 yorum yapılmıştır.

Yakınlardaki Sağlık Kurumları

Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yeni görünümü, tam donanımlı modern diş ünitleri, diş röntgen cihazı ve diğer teknik ve donanımlı cihazları ve deneyimli diş hekimler...
Özel FMC Kapadokya Diyaliz Merkezi
Özel FMC Kapadokya Diyaliz Merkezi 25+1 hemodiyaliz cihazı ile hemodiyaliz ve ev hemodiyalizi hizmeti vermektedir....
Özel Kapadokya Hastanesi
Özel Kapadokya Hastanesi
1 km. uzaklıkta
Özel Kapadokya Hastanesi 24 saat Acil Servisi ve acil servise destek olan tüm uzman hekim kadromuzla 365 gün hizmettedir....
Özel Uzdent Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
2019 yılında kurulan ve dördüncü şubemiz olan Uzdent Diş Klinikleri Nevşehir şubemiz; 1'i uzman diş hekimi olmak üzere 5 diş hekimi ile Nevşehir il merkezi 80. Yıl Bulvar...
Özel Versa Hastanesi
Özel Versa Hastanesi
3 km. uzaklıkta
Özel Versa Hastanesi 2008 yılı Haziran ayı itibariyle faaliyetine başlamış olup teknoloji ve kadro anlamında prestij hastanesi olmayı hedeflemiştir....
Kapadokya Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Kapadokya Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Kapadokya Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ile birlikte Ürgüp ve çevresine modern sağlık hizmeti sunan ilk özel sa...
Ürgüp Devlet Hastanesi
Ürgüp Devlet Hastanesi
17 km. uzaklıkta
2018 yılında hizmete açılan 50 Yataklı Ürgüp Devlet Hastanesinde hastaların teşhis ve tedavi aşamalarında rahat ve mutlu olmalarını sağlamak amacıyla her türlü ayrıntı, g...
Hacıbektaş İlçe Devlet Hastanesi
Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinde hizmet veren 25 yataklı Hacıbektaş Entegre İlçe Hastanesi 2016 yılında açılmıştır....
Kurum Bilgileri Hatalı mı?

Nevşehir Devlet Hastanesi ile ilgili yanlış, eksik veya güncel olmayan bilgileri bize iletmek için buraya tıklayınız ✉