Nizip Devlet Hastanesi

Nizip Devlet Hastanesi
Kurum Adı:Nizip Devlet Hastanesi
Kategori:Devlet Hastanesi
Şehir:Gaziantep
İlçe:Nizip
Adres:Fatih Sultan Mah. Hastane Cd.
Telefon:0 (342) 517-5400
Web Sitesi:nizipdh.saglik.gov.trHata Bildir
37.00817537.80224

Kurum Hakkında

Nizip Devlet Hastanesi, Gaziantep ili Nizip ilçesinde devlet hastanesi olarak faaliyet göstermektedir. Hastanemiz ilk binasında 1952 yılında 25 yataklı olarak faaliyete başlamıştır. 33 yıl gibi uzun bir süre bu binasında hizmet verdikten sonra, 1985 yılında 100 yataklı yeni binasına taşınmıştır. Hastanemizin fiziki şartlarında yapılan değişiklikler ve ek binalarla 2004 yılında yatak kapasitesi 150'ye çıkarılmıştır. Yine aynı yıl TS-ISO-EN 9001:2000 kalite belgesi ile belgelenmiş bölgenin ilk hastanesidir.

Çağın gereklerine uygun ve modern acil ünitemiz 2005 yılında hizmete açılmış halkımızın ihtiyaçlarına cevap verebilecek kapasite ve donanımdadır. Çalışanlarımızın da daha rahat bir ortamda hizmet vermeleri sağlanmıştır.

2012 yılına kadar hedefimiz yatak kapasitemizi 200e çıkarmaktır. Bununla ilgili çalışmalarımız başlamıştır. Nizipli hayırseverlerimizin de katkılarıyla ek bina inşaatımızın kaba inşaatı tamamlanmış, ince yapı çalışmaları başlamış ve 2012 yılı başlarında hizmete geçirilmesi hedeflenmiştir.

Amacımız hastanemize başvuran gerek Nizipli, gerekse çevre ilçe ve köylerden gelen hastalarımıza modern bir hastanede, kaliteli, hızlı ve memnuniyet verici hizmet sunmaktır.

Hastanemiz, Daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmak ve eleman sıkıntısını aşmak amacıyla bazı birimlerde hizmet alımı yoluna gidilmiştir. 2005 yılında Radyoloji ünitemizde hizmet satınalma yoluna gidilmiş ve daha önce cihaz ve doktor sıkıntısı olan bu birimimize tomoğrafi, ultrasonografi, mamografi doopler ve kemik dansitometre cihazları ile bir uzman hekim kazandırılmıştır. Bu kazanımlarla, ileri tetkik sevkleri kalkmıştır.

Şu an hastanemizde 40 uzman hekim, 16 pratisyen hekim, 8 diş hekimi 250 kadrolu personel ve 150 Hizmet alımı personeli ile toplam 400 personel ile hizmet vermektedir.

Nizip Devlet Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Nizip Devlet Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Poliklinikler
  • Nöroşirurji (Beyin ve Sinir Cerrahisi)
  • Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
  • Deri ve Zührevi Hastalıklar
  • Diş Hekimliği (Genel Diş)
  • Enfeksiyon Hastalıkları (İntaniye)
  • Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon
  • Genel Cerrahi
  • Göğüs Hastalıkları
  • Göz Hastalıkları
  • İç Hastalıkları (Dahiliye)
  • Kadın Hastalıkları ve Doğum
  • Kardiyoloji
  • Kulak Burun Boğaz Hastalıkları
  • Nöroloji
  • Ortopedi ve Travmatoloji
  • Psikiyatri
  • Üroloji

Harita ve Ulaşım Bilgileri

Yorum ve Şikayetler

Nizip Devlet Hastanesi hakkında henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

Nizip Devlet Hastanesi hakkında yorum yapın

Kurum ile ilgili yorumlarınızı veya eleştirilerinizi mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve profil fotoğrafınız ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun websitesini kullanınız.

avatar
Sağlık Kurumuna Puan Verin
4.4 / 5

Nizip Devlet Hastanesi 5 üzerinden 4.4 puan almıştır. Toplam 8 oy kullanılmış ve kurum hakkında henüz yorum yapılmamıştır.

Yakınlardaki Sağlık Kurumları

Nizip Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Nizip Devlet Hastanesi’ne bağlı diş polikliniği olarak kurulan kurum 2017 yılından itibaren 23 ünit ve 25 diş hekimi ile Nizip Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak hastalar...
Özel ADN İnternational Hospital Hastanesi
Gaziantep’in en büyük kuruluşlarından Adnan Şirketler Group bünyesinde faaliyet gösteren hastanemiz 2018 yılı mayıs ayından itibaren Özel ADN İnternational Hospital Hasta...
Özel Nizip RTS Diyaliz Merkezi
Özel Nizip Diyaliz Merkezi modern cihazları, Double osmoz, endotoksin filtre, UV lamba, ve saatte 3 m3 RO su arıtma sistemi, üst düzey teknolojik donanımı, yüksek kapasit...
Nizip Devlet Hastanesi Semt Polikliniği
Nizip Devlet Hastanesi ’ne bağlı olan ve İstiklal Mahallesinde 2017 yılında hizmet vermeye başlayan Semt Polikliniği, Acil Servis, Laboratuar, Röntgen, Kadın Doğum, Genel...
Birecik Devlet Hastanesi
Birecik Devlet Hastanesi
16 km. uzaklıkta
Birecik Devlet Hastanesi 1952 yılında Sağlık Merkezi 1965 yılında ise 50 yataklı Devlet Hastanesi ve son olarak 2018 yılında 150 yataklı devlet hastanesi olarak hizmet ve...
Karkamış Şehit Fuat Oğuzcan İlçe Devlet Hastanesi
Karkamış Şehit Fuat Oğuzcan İlçe Devlet Hastanesi 20 yatak kapasitesi ile 2019 yılında hizmete girmiştir....
Oğuzeli Devlet Hastanesi
Oğuzeli Devlet Hastanesi
26 km. uzaklıkta
Oğuzeli Devlet Hastanesi 2007 yılından itibaren ilçemize entegre ilçe hastanesi olarak hizmet vermeye başlamıştır. Bütün odalarının özellikli oda olarak düzenlenmesiyle 2...
Kurum Bilgileri Hatalı mı?

Nizip Devlet Hastanesi ile ilgili yanlış, eksik veya güncel olmayan bilgileri bize iletmek için buraya tıklayınız ✉