Şanlıurfa Haliliye Hastaneleri
Şanlıurfa Haliliye

Şanlıurfa Haliliye ilçesinde 9 kurum sağlık hizmeti sunmaktadır. İlçede 4 Özel Hastane, 2 Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 1 Üniversite Hastanesi, 1 Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi, 1 Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi bulunmaktadır.

Şanlıurfa Haliliye ve yakın ilçelerdeki devlet hastaneleri, özel hastaneler, tıp merkezleri ve diğer sağlık kurumları için telefon numarası, adres, sunulan hizmetler, randevu gibi bilgilere bu sayfadan erişebilir, yapılan yorum ve şikayetleri okuyabilirsiniz.

Şanlıurfa İli Haliliye İlçesi Sağlık Kurumları Listesi

Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Eğitim ve Araştırma Hastanesi · Haliliye / Şanlıurfa
Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi modern cihazlarla donatılmış ve eğitimli personeliyle hasta memnuniyetini ön planda tutan anlayışla hastalarımıza hizmet vermeye devam etmektedir.
Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Haliliye Ek Binası
Eğitim ve Araştırma Hastanesi · Haliliye / Şanlıurfa
Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Haliliye ek binası 2016 yılında sağlık hizmeti vermeye başlamıştır. Hastanede tüm ana branş polikliniklerinde hizmet verilmektedir.
Üniversite Hastanesi
Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi
Üniversite Hastanesi · Haliliye / Şanlıurfa
Şanlıurfa Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi fiziki kapasitesi, donanım ve tecrübeli doktorları ile eksiksiz bir sağlık hizmeti sunmaktadır.
Özel Hastane
Özel Edessa Hastanesi
Özel Hastane · Haliliye / Şanlıurfa
Edessa Tıp Merkezi olarak hizmet veren kurum 2011 yılında açılışı yapılan yeni binasında Özel Edessa Hastanesi olarak hizmet sunmaya devam etmektedir.
Özel Nev Hospital Hastanesi
Özel Hastane · Haliliye / Şanlıurfa
Şanlıurfa’nın sağlıktaki yatak kapasitesine güçlü sağlık kadrosuyla katkıda bulunacak olan 100 yatak kapasiteli Özel Nev Hospital Hastanesi kaliteli, güvenli ve modern sağlık hizmeti sunmaktadır.
Özel Meydan Hastanesi
Özel Hastane · Haliliye / Şanlıurfa
Topçu Meydanında hizmet veren Özel Meydan Hastanesi son teknolojik makineler ile özel donatılmış durumda 75 yatak kapasitesi ile hizmet vermektedir.
Özel Şanmed Hastanesi
Özel Hastane · Haliliye / Şanlıurfa
Şanlıurfa'da özel hastaneciliğin öncülerinden olan Şan-Med Özel sağlık Hizmetleri projesi olan hastanemiz sağlık sektörünün ihtiyaçları doğrultusunda, geleceğe yönelik yaptığımız yatırımlarla yoluna güvenli adımlarla devam etmektedir.
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Haliliye Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · Haliliye / Şanlıurfa
2005 yılında restore edilerek Şanlıurfa’nın ilk Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi olarak hizmet vermeye başlayan kurum günümüzde Şanlıurfa Ağız ve Diş Hastanesi ek binası, Haliliye Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak hizmet vermektedir.
Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi
Özel Ruha Academia Hastanesi
Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi · Haliliye / Şanlıurfa
Özel Ruha Academia Hastanesi 2010 yılında hizmet vermeye başlamıştır. Hizmete başladığından beri, uzman hekim kadrosu ve deneyimli sağlık çalışanları ile sağlık hizmetlerini etik değerlerden ödün vermeden, hasta güvenliği ve memnuniyetini ön planda tutarak sunmayı ilke edinmiştir.
Yeni Eklenen Kurumlar
Özel Nev Hospital Hastanesi
Şanlıurfa’nın sağlıktaki yatak kapasitesine güçlü sağlık kadrosuyla katkıda bulunacak olan 100 yatak kapasiteli Özel Nev Hospital Hastanesi kalit...
Karaköprü Semt Polikliniği
Karaköprü Semt Polikliniği olarak vatandaşlara hizmet veren ek hizmet binasında, 2 Çocuk Hastalıkları Polikliniği, 2 dahiliye, göz hastalıkları, ...
Özel Vimed Tıp Merkezi
Özel Vimed Tıp Merkezi 2013 yılında beri Viranşehir halkına hizmet vermektedir. Merkezimizde i̇ç hastalıkları, çocuk sağlığı ve hastalıkları...
Özel Samandağ Tıp Merkezi
Özel Siverek Samandağ Tıp Merkezi, kadın doğum, çocuk hastalıkları, KBB, dahiliye, ağız ve diş bölünleriyle Şanlıurfa halkına hizmet vermektedir....
Yorum ve Şikayetler

Henüz yorum eklenmemiş.