Rize Onkoloji Hastanesi

Rize Onkoloji Hastanesi
Kurum Adı:Rize Onkoloji Hastanesi
Kategori:Onkoloji Merkezi
Şehir:Rize
İlçe:Merkez
Adres:İslampaşa Mah. Rize Devlet Hst. No:86
Telefon:0 (464) 213-0491
Web Sitesi:rizeeah.saglik.gov.trHata Bildir
41.03763240.572152

Kurum Hakkında

Rize Onkoloji Hastanesi, Rize şehrinde onkoloji merkezi olarak faaliyet göstermektedir. Kanser tedavisi gibi hassas bir sağlık hizmeti sunan Rize Onkoloji Hastanesi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı olarak faaliyet göstermektedir.

40 yatak kapasiteli ayaktan robotik kemoterapi birimimizde günlük yaklaşık 30 hasta ayaktan medikal onkolojik (kemoterapi) tedavisini alabilmektedir. Medikal onkoloji polikliniklerinde biri üniversitemiz kadrosunda olmak üzere 2 uzman tıbbi onkolog hocamızın varlığında günlük 150 civarında hastaya da poliklinik hizmeti verilmektedir. Radyasyon onkolojisi birimimizde biri Yrd. Doç. olmak üzere 3 uzman radyasyon onkolojisi hocamız nezaretinde son teknolojik donanıma sahip LINAC cihazı ile radyoterapi (ışın tedavisi) alan hasta sayısı günlük 40’ın üzerindedir. Bu birimimiz ile ilgili her geçen gün artan potansiyel nedeniyle ileriye yönelik planlamalar da bir diğer taraftan yapılmaktadır. Nükleer tıp birimimizdeyine 3 uzman nükleer tıp hekimimiz nezaretinde hizmet vermektedir.

Rize merkez ve ilçeleri, Trabzon’un doğu ilçeleri, Artvin ve ilçeleri, Gümüşhane ve Bayburt’u da kapsayan yakın çevresine rahatlıkla hizmet vermeyi, ayrıca Gürcistan, Acara Cumhuriyeti ve Azerbaycan gibi ülkelerle de sağlık turizmini geliştirerek ülke ekonomisine katkı sağlayan bir onkoloji merkezi olarak hizmet vermeyi hedeflemekteyiz.

Hastanemize gelen hastalarımız bu hizmete daha kolay ve kısa zamanda ulaşma imkânına sahip olduklarından, aynı gün içerisinde tedavilerini yaptırıp evine, işine ve normal yaşamlarına devam etme imkanına sahip olmaktadırlar. Uzak mesafeden gelen hastalarımız içinde yatış işlemi yapılarak radyoterapi- kemoterapi, radyoaktif iyot tedavileri yapılarak, hastamız kendisini iyi hissettiği zaman taburcu edilmektedir. Bu da uzak mesafeden gelen hastalarımız için önemli bir avantaj, rahatlık ve yaşam kalitesini artırıcı bir unsur olmaktadır.

Rize Onkoloji Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Rize Onkoloji Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Harita ve Ulaşım Bilgileri

Bağlı Hizmet Birimleri
Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi
★★★☆☆· Eğitim ve Araştırma Hastanesi · / Rize
70 poliklinik odası ve 400 hasta yatağı kapasiteli Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde sağlık hizmetleri çağın öngördüğü standartlara uygun olarak verilmektedir.
Güneysu Fizik Tedavi Merkezi
★★★☆☆· Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi · Güneysu / Rize
Sağlık Bakanlığı, Rize Üniversitesi ve Türk Kızılay'ı işbirliğiyle hayata geçirilen Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi Güneysu İlçesi'nde yöre mimarisine uygun olarak 3 bin 932 metre kare kapalı alan üzerinde hizmet sunmaktadır.

Yorum ve Şikayetler

Rize Onkoloji Hastanesi hakkında henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

Rize Onkoloji Hastanesi hakkında yorum yapın

Kurum ile ilgili yorumlarınızı veya eleştirilerinizi mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve profil fotoğrafınız ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun websitesini kullanınız.

avatar
Sağlık Kurumuna Puan Verin
3.0 / 5

Rize Onkoloji Hastanesi 5 üzerinden 3.0 puan almıştır. Toplam 4 oy kullanılmış ve kurum hakkında henüz yorum yapılmamıştır.

Yakınlardaki Sağlık Kurumları

Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi
70 poliklinik odası ve 400 hasta yatağı kapasiteli Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde sağlık hizmetleri çağın öngördüğü standartlara uygun...
Rize Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Rize Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 30 ünit kapasitesi ile yeni sağlık kompleksi binasında hizmet vermektedir....
Özel Rize Tıp Merkezi
Özel Rize Tıp Merkezi
5 km. uzaklıkta
Rize Tıp Merkezi Çarşı Mahallesindeki yeni adresinde sürekli iyileştirme mantığıyla faaliyetlerine devam etmektedir....
Rize Devlet Hastanesi
Rize Devlet Hastanesi
5 km. uzaklıkta
Rize Devlet Hastanesi 358 yatak kapasitesiyle 15 branşta yataklı sağlık hizmeti, 64 poliklinikte 22 uzmanlık dalında ayaktan tedavi hizmeti vermektedir....
Özel Şar Hastanesi
Özel Şar Hastanesi
5 km. uzaklıkta
Yaklaşık 5.000 m2'lik bir çalışma alanında faaliyet gösteren Özel Şar Hastanesi, ilimiz başta olmak üzere Artvin ve Trabzon gibi çevre il ve ilçelere de hizmet vermektedi...
Özel Rize Göz Merkezi
Özel Rize Göz Merkezi
5 km. uzaklıkta
Özel Rize Göz Merkezinde hafta içi hergün ve cumartesi muayene yapılmaktadır. Ameliyat operasyonlarımız cumartesi günleri gerçekleşmektedir....
Kurum Bilgileri Hatalı mı?

Rize Onkoloji Hastanesi ile ilgili yanlış, eksik veya güncel olmayan bilgileri bize iletmek için buraya tıklayınız ✉