Sadık Eratik Göz Hastanesi

Sadık Eratik Göz Hastanesi
Kurum Adı:Sadık Eratik Göz Hastanesi
Kategori:Göz Hastalıkları Merkezi
Şehir:İstanbul
İlçe:Üsküdar
Adres:Tıbbiye Cad. No:40
Telefon:0 (216) 542-3232
Web Sitesi:haydarpasanumuneah.saglik.gov.trHata Bildir
41.00572529.023214

Kurum Hakkında

Sadık Eratik Göz Hastanesi, İstanbul ili Üsküdar ilçesinde göz hastalıkları merkezi olarak faaliyet göstermektedir. Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesindeki Göz Kliniğimiz 1936 yılından bu yana göz hastalıklarının medikal ve cerrahi tedavisi alanında hizmet vermektedir. 2010 yılından itibaren yeni binasında Sadık Eratik Göz Klinikleri adıyla hizmetini sürdürmektedir. Kliniğimiz, günde ortalama 500 poliklinik sayısı, 250 yan dal poliklinik sayısı, yılda ortalama 20000 ameliyat sayısı, 7 ameliyathanesi, çok çeşitli cihaz ve teknik donanımıyla, gerek çalışanları gerekse hastaları için son derece modern ve konforlu, aynı anda bir çok ameliyatın yapılabileceği fiziksel koşullara sahip bir klinik olup, merkez binadan ayrı bir binada hizmet vermektedir. Türkiye’nin önemli göz klinikleri arasında yer almaktadır. Hekimleri, hemşireleri ve yardımcı personelden oluşan deneyimli kadrosu ile poliklinik ve acil poliklinik hizmetlerinin yanı sıra göz hastalıklarına özgü birimlerden oluşan yan dal hizmetleri de vermektedir. Hastanemizin yan dal hizmetleri kornea, retina, glokom, şaşılık, oküloplasti, uvea hastalıkları, ve refraktif cerrahi birimlerinden oluşmaktadır.

Hastalıkların ileri tetkikleri için kullanılan göz anjiyografisi (FFA), göz tomografisi (OCT), görme alanı, kornea kalınlık ölçer (pakimetri), speküler mikroskopi, topografi, biyometri, ve göz ultrasonunun yanı sıra ameliyat dışı tedavi için kullanılan Yag ve Argon lazer cihazları da kliniğimizde bulunmaktadır. Kliniğimizde katarakt, glokom cerrahisi, vitrektomi, ve kornea naklini (keratoplasti) içeren göz içi cerrahilerin yanı sıra şaşılık ile göz kapağı, göz yaşı sistemi, orbita, ve soket (protez) cerrahilerini içeren oküloplastik cerrahi gibi göz dışı cerrahiler de uygulanmaktadır. Ameliyatlarımız erişkin ve çocuk hastalarda genel ya da lokal anestezi altında yapılmaktadır.

İstanbul’da aktif çalışan üç göz bankasından biri kliniğimizde yer almaktadır. Kornea birimi tarafından gerçekleştirilen kornea nakil ameliyatları ile farklı teknikler kullanılarak hastalıklı korneanın ilgili parçasına cerrahi uygulanmaktadır.

Ülkemizde kısıtlı sayıda üniversite ve Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bulunan refraktif cerrahi merkezlerinden (excimer lazer) biri kliniğimizdedir. Hastaların kırma kusurları (miyopi, hipermetropi ve astigmat) lazer ameliyatları sayesinde giderilmekte ve hastalar gözlüklerinden kurtulmaktadır.

İstanbul’da sadece iki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bulunan protez laboratuarından biri kliniğimizdedir. Gözü çeşitli nedenlerle alınan veya işlevini yitirerek kötü bir görünüme sahip olan hastalarda gören göze benzeyen bir protez hazırlanarak hastalar daha iyi bir görünüme sahip olmaktadır.

Uzmanlık eğitimi verilen kliniğimizde asistanlar yoğun çalışma temposu içinde eğitilmekte ve bilimsel araştırmalara katılmaları teşvik edilmektedir. Kliniğin yaptığı bilimsel çalışmalar yurt içi ve yurt dışı dergilerde yayınlamakta, bilimsel bildiriler yurt içi ve yurt dışı toplantılarda sunulmakta, tüm bilimsel gelişmeler yakından takip edilmektedir.

Sadık Eratik Göz Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Sadık Eratik Göz Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Harita ve Ulaşım Bilgileri

Bağlı Hizmet Birimleri
Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi
★★☆☆☆· Devlet Hastanesi · Üsküdar / İstanbul
Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi 2016 yılında Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak, Üniversite Hastanesi kapsamında hizmet vermeye başlamıştır.

Yorum ve Şikayetler

Sadık Eratik Göz Hastanesi hakkında henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

Sadık Eratik Göz Hastanesi hakkında yorum yapın

Kurum ile ilgili yorumlarınızı veya eleştirilerinizi mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve profil fotoğrafınız ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun websitesini kullanınız.

avatar
Sağlık Kurumuna Puan Verin
0.0 / 5

Sadık Eratik Göz Hastanesi henüz hiç oylanmamış. Vermek istediğiniz puan kadar yıldızın üzerine tıklayarak puan verebilirsiniz.

Yakınlardaki Sağlık Kurumları

Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi 2016 yılında Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak, Üniversite Hastanesi k...
Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, ülkemizin Kalp ve Damar Cerrahisi alanında hizmet ve eğitim veren en büyük ve lider hastaneleri...
Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Askeri hastanelerin Sağlık Bakanlığı'na bağlanması ile birlikte GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi'nin adı Haydarpaşa Sultan Abdülhamid Eğitim ve Araştırma Hastanesi olmuşt...
Yeditepe Üniversitesi Koşuyolu Hastanesi
Yeditepe Üniversitesi Koşuyolu Hastanesi; yaklaşık 35.000 m2 kapalı alanda, 6’sı yoğun bakım olmak üzere 180 yatak kapasitesiyle, dokuz ameliyathanesi, 100'e yakın uzman ...
Özel İstanbul Medipol Hastanesi
1997 yılında Esma Hatun ismi ile kurulan İstanbul Medipol Hastanesi, ayakta ve yataklı hür türlü tıbbi hizmeti güvenle verebilecek teknolojik donanım ve uzman kadroya sah...
Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kadın Hastalıkları ve Doğum Klinikleri, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ve Yenidoğan Klinikleri ile ...
Kurum Bilgileri Hatalı mı?

Sadık Eratik Göz Hastanesi ile ilgili yanlış, eksik veya güncel olmayan bilgileri bize iletmek için buraya tıklayınız ✉