Tirebolu Devlet Hastanesi

Tirebolu Devlet Hastanesi
Kurum Adı:Tirebolu Devlet Hastanesi
Kategori:Devlet Hastanesi
Şehir:Giresun
İlçe:Tirebolu
Adres:Haman Mah. Gazipaşa Cad. No:369
Telefon:0 (454) 411-4228
Web Sitesi:tireboludh.saglik.gov.trHata Bildir
41.00370738.827915

Kurum Hakkında

Tirebolu Devlet Hastanesi, Giresun ili Tirebolu ilçesinde devlet hastanesi olarak faaliyet göstermektedir. Sağlık Bakanlığı'na bağlı bir kamu kurumu olarak 1972 yılında 50 yataklı olarak açılan Tirebolu Devlet Hastanesi 1996 yılında 85 yatak kapasitesine çıkarılmıştır. 1998 yılında diyaliz ünitesi 4 yataklı olarak hizmete açılmıştır. 2007 yılında 5 yatak kapasiteli olarak hizmete devam etmektedir. 2004 yılında sağlık standartlarımızı yükseltmek, günün teknolojik imkanlarını yöre halkımıza sunmak, yatan hasta odalarımızı tek ve çift yataklı hale getirebilmek, hastanemizin alt yapısını geliştirebilmek için; 7000 m2'lik, 150 yataklı Ek Bina planlaması yapılmış ve yatırım programına alınmıştır, 2005 yılında projelendirilmiş ve 2006 yılında ihalesi yapılmıştır.

Hastanemiz genel cerrahi, dahiliye, KBB, çocuk, kadın doğum branşlarında toplam 7 uzman hekim, 7 pratisyen hekim dahil olmak üzere toplam 129 personel ile yöre halkına hizmet vermektedir. Hastanemizde 3 ameliyat salonu bulunmaktadır. 1 adet diyaliz nakil aracı ve 2 adet ambulans mevcuttur.

Tirebolu Devlet Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Tirebolu Devlet Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Poliklinikler
  • Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
  • Diş Hekimliği (Genel Diş)
  • Genel Cerrahi
  • Göz Hastalıkları
  • İç Hastalıkları (Dahiliye)
  • Kadın Hastalıkları ve Doğum
  • Kulak Burun Boğaz Hastalıkları
  • Ortopedi ve Travmatoloji
  • Üroloji

Harita ve Ulaşım Bilgileri

Yorum ve Şikayetler

Tirebolu Devlet Hastanesi hakkında henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

Tirebolu Devlet Hastanesi hakkında yorum yapın

Kurum ile ilgili yorumlarınızı veya eleştirilerinizi mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve profil fotoğrafınız ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun websitesini kullanınız.

avatar
Sağlık Kurumuna Puan Verin
3.1 / 5

Tirebolu Devlet Hastanesi 5 üzerinden 3.1 puan almıştır. Toplam 15 oy kullanılmış ve kurum hakkında henüz yorum yapılmamıştır.

Yakınlardaki Sağlık Kurumları

Espiye Devlet Hastanesi
Espiye Devlet Hastanesi
9 km. uzaklıkta
Espiye Devlet Hastanesi, Giresun Espiye ilçesinde Devlet Hastanesi olarak hizmet sunmaktadır....
Güce İlçe Devlet Hastanesi
2014 yılında entegre olarak devam eden Güce İlçe Devlet Hastanesi bünyesinde ASM ve TSM olarak hizmet vermektedir....
Opr. Dr. Ergun Özdemir Görele Devlet Hastanesi
Görele Devlet Hastanesi 2018 yılında yapılan ek binada sağlık hizmeti kesintisiz olarak verilmeye başlamış olup 75 yataklı devlet hastanesi olarak hizmetine devam etmekte...
Yağlıdere Devlet Hastanesi
15 yataklı Yağlıdere Devlet Hastanesinde 5 pratisyen, 2 uzman, 1 diş doktoru bulunmakta olup, hastanede görevli doktor, hemşire ve hastabakıcılarla birlikte hasta memnuni...
Eynesil İlçe Devlet Hastanesi
Eynesil İlçe Devlet Hastanesi yeni hizmet binasında; Aile Sağlığı Merkezi (6 Aile Hekimliği Birimi), Toplum Sağlığı Merkezi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu da hizme...
Şalpazarı İlçe Devlet Hastanesi
Şalpazarı İlçe Devlet Hastanesi, Trabzon Şalpazarı ilçesinde Devlet Hastanesi olarak hizmet sunmaktadır....
Özel Giresun Ada Hastanesi
Özel Giresun Ada Hastanesi
34 km. uzaklıkta
Özel Giresun Ada Hastanesi hizmet kalitesi ve çeşitliliği açısından bölgenin en büyük özel sağlık hizmet sunucularından biridir....
Kurum Bilgileri Hatalı mı?

Tirebolu Devlet Hastanesi ile ilgili yanlış, eksik veya güncel olmayan bilgileri bize iletmek için buraya tıklayınız ✉