Tortum İlçe Devlet Hastanesi

Tortum İlçe Devlet Hastanesi
Kurum Adı:Tortum İlçe Devlet Hastanesi
Kategori:Devlet Hastanesi
Şehir:Erzurum
İlçe:Tortum
Adres:Halitpaşa Mah. Oltu Caddesi
Telefon:0 (442) 761-2013
Web Sitesi:tortumdh.saglik.gov.trHata Bildir
40.29931341.543357

Kurum Hakkında

Tortum İlçe Devlet Hastanesi, Erzurum ili Tortum ilçesinde devlet hastanesi olarak faaliyet göstermektedir. Tortum ilçe merkezinde bulunan hastanemiz, 1990 yılında bugünkü Atatürk Üniversitesine bağlı meslek yüksek okulunun bulunduğu binada sağlık ocağı olarak faaliyete girmiş olup daha sonra 2008 de sağlıkta dönüşüm projesi ile 20 yataklı entegre hastane olarak faaliyetine devam etmiştir. Hastane bünyesinde Koruyucu Sağlık Hizmetleri ve Aile Planlaması hizmetlerinin Aile Hekimliği Birimleri ile koordine şekilde verildiği Toplum Sağlığı Merkezi, hastane hizmetlerinin verildiği T.İ.H ve giriş katta 3 Aile Hekimliği Biriminin bulunduğu Aile Sağlığı Merkezi ile hizmet vermektedir. Tortum Aile Sağlığı Merkezi 2008 yılı Kasım ayından bu yana hizmet vermektedir.

Hastanemizde Dahiliye Uzmanı, Aile Hekimi Uzmanı olmak üzere iki uzman 4 pratisyen hekim çalışmaktadır. Hastanemiz 20 yatak kapasiteli olup, yatan hasta servisinde yataklı tedavisi uygun görülen hastaların yatışı ve tedavisi yapılmaktadır. Hasta servisimizde yatan hastalarımız ile yakından ilgilenilmekte taburcu olduktan sonra dahi ziyaretlerine gidilip moral ve motivasyon verilmektedir.

Hastanemiz iki diş polikliniği ile tam kapasite hizmet vermektedir. Hastalarımıza başta kanal tedavisi, diş çekme, dolgu, molar kanal, protez, köprü gibi tedavi hizmetleri sunmaktayız. 2014 yılında preaprikal diş röntgeni gelmesiyle birlikte ağız ve diş sağlığı hizmetlerimiz daha kaliteli ve verimli hale gelmiştir.

2014 yılında ihtiyaca binayen diyaliz merkezimiz açılmıştır. Şehir merkezine uzak olan böbrek hastalarının yol için harcadıkları zamanı ve zahmeti göz önüne alarak bakanlığımız hastane bünyesinde diyaliz merkezi açmıştır. Aynı seansta 6 hasta alabilecek kapasitede olan merkezimiz servis aracına sahip olup böbrek hastalarımızı evinden alıp, tedavisi bittikten sonra tekrar evlerine bırakmaktadır.

Diyaliz merkezimizin açılması ile labratuvar hizmetlerimiz daha kaiteli bir hale gelmiş olup cihaz sayımız ve buna bağlı tetkik sayımızda artmıştır. Labratuvarımız da hemogram, biyokimya, hormon, kan gazı, gizli şeker, gaiatada gizli kan, idrar tahlili, eliza testleri, gebelik testi gibi tetkikler yapılmakadır.

Hastanemizin B tipi 112 Acil Servisinde tam donanımlı bir ambulans hizmet vermeye başlamıştır. Toplam 2 ambulans 4 Acil Tıp Teknisyeni ve 4 Şoförle acil durumdaki hastaların köylerden merkeze ve gerekli görüldüğü durumlarda il merkezine müdahale ile birlikte nakilleri yapılmaktadır.

Hastanemizde bir adet doğumhane olup gerekli olan durumlarda gebeye müdahale edilmektedir. 4 adet ebemiz bulunup doğum işleminin en uygun, steril bir şekilde, anne ve çocuk sağlığına dikkat edilerek yapılması sağlanmaktadır.

Tortum İlçe Devlet Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Tortum İlçe Devlet Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Poliklinikler
  • Aile Hekimliği
  • Diş Hekimliği (Genel Diş)
  • İç Hastalıkları (Dahiliye)

Harita ve Ulaşım Bilgileri

Yorum ve Şikayetler

Tortum İlçe Devlet Hastanesi hakkında henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

Tortum İlçe Devlet Hastanesi hakkında yorum yapın

Kurum ile ilgili yorumlarınızı veya eleştirilerinizi mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve profil fotoğrafınız ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun websitesini kullanınız.

avatar
Sağlık Kurumuna Puan Verin
3.5 / 5

Tortum İlçe Devlet Hastanesi 5 üzerinden 3.5 puan almıştır. Toplam 10 oy kullanılmış ve kurum hakkında henüz yorum yapılmamıştır.

Yakınlardaki Sağlık Kurumları

Pasinler İbrahim Hakkı Devlet Hastanesi
50 yataklı Pasinler İbrahim Hakkı Devlet Hastanesi binası 2007 Mayıs ayından itibaren Pasinler ilçesi Değirmenler mevkiinde halkımızın hizmetine açılmıştır....
Köprüköy İlçe Hastanesi
12 yataklı Erzurum Köprüköy İlçe Hastanesi 5.000 m2 arsa üzerine; 1100 m2 oturumu olan 4 katlı, yemekhane, çamaşır hane, çocuk doğum, acil müdahale, röntgen, diş poliklin...
Oltu Devlet Hastanesi
Oltu Devlet Hastanesi
46 km. uzaklıkta
Oltu Devlet Hastanesi 2008 yılında hizmete açılan yeni binasında hizmetlerini sunmaya devam etmektedir....
Erzurum Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Erzurum Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 2012 Yılında 4 katlı Çaykara caddesindeki toplam 3725 M2 kapalı alana sahip binaya taşınmış ve bu binada hizmete devam etmektedir....
Özel Buhara Hastanesi
Özel Buhara Hastanesi
50 km. uzaklıkta
2005 yılında Dr. Serdar Kömeç tarafından devranılan Buhara Tıp Merkezi şu anda birçok farklı branşta tam zamanlı ve yarı zamanlı hekimleri ile 24 saat hizmet vermektedir....
İspir Devlet Hastanesi
İspir Devlet Hastanesi
50 km. uzaklıkta
İspir Devlet Hastanesi 2009 yılında yapılan ek binayla gelişen teknolojiye ayak uydurarak modernize edilmiş ve İspir ve çevre halkına hizmet vermeye devam etmektedir....
Ataturk Üniversitesi Araştırma Hastanesi
Atatürk Üniversitesi Yakutiye-Aziziye Araştırma Hastaneleri, modern tıbbın gerektirdiği imkanlardan faydalanılarak, sağlık hizmeti alan insanlara kaliteli tanı ve tedavi ...
Kurum Bilgileri Hatalı mı?

Tortum İlçe Devlet Hastanesi ile ilgili yanlış, eksik veya güncel olmayan bilgileri bize iletmek için buraya tıklayınız ✉